Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 8:57:54
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr če noče toplega čaja ga pač ne bo pila, brez veze silit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:02:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela oprosti se še nism čist navadla sej sem napisala,da me lahko še vedno kličete majchy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:03:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro. mi gremo čez eno uro k P, je še tristan začel kašljat, pa mal kuha - so zdaj kar 3 doma( dva bolančka in počitnikar) dieta... lahko začnemo ju3 , sem za marinom pojedla kruh z nutelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:05:00
|
|
|
|
Čebel@
|
bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:05:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 simonakr če noče toplega čaja ga pač ne bo pila, brez veze silit se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:06:07
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela oprosti se še nism čist navadla sej sem napisala,da me lahko še vedno kličete majchy a to si ti majchy sploh nisem vedla.sem že mislila da je kaka nova
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 9:06:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:07:28
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama??? Ne, ti nč ne skrbi, vse ob svojem času
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:08:04
|
|
|
|
baki
|
nik spi že dve uri.čist se mu je ritem obrnu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:08:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mislm d ne....Rokso se tut ne usede.....pri Majklu recimo se spomnem, da se je prvič postavil na noge 27. decembra- rojen 15. februarja.....tko d mojima dvema se ninikoli nikamor mudilo A ne kolumbo dons pa Majkla težko ujameš, se nč ne pozna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:10:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela oprosti se še nism čist navadla sej sem napisala,da me lahko še vedno kličete majchy a to si ti majchy sploh nisem vedla.sem že mislila da je kaka nova
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:12:03
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo,urša......ma vem da smo naredili napako ko smo jo mi dali sedeti in sedaj ve da se ji ni treba matrati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:12:41
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama??? A to si mislna iz ležečega položaja? Naši včasih rata včasih ne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:14:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama??? A to si mislna iz ležečega položaja? Naši včasih rata včasih ne. nasploh se ne vsede sama......probava,ampak ne zna......če jo pa posedemo pa lahko sedi tudi 1 uro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:18:29
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama??? A to si mislna iz ležečega položaja? Naši včasih rata včasih ne. nasploh se ne vsede sama......probava,ampak ne zna......če jo pa posedemo pa lahko sedi tudi 1 uro pr niku teh problemov ni blo se je kr hitro sam vsedu gor,pr katji pa sem že pozabla kk je blo.sam da katja je bla v hojici nik pa ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 9:19:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:20:17
|
|
|
|
Jutta
|
Čebel@ - ne se sekirat, če bo kaj prepozno, bo pa pediatrinja napisala razvojno Simonakr - jo boš bolj težko prisilila, da bi popila kaj kar noče, ker malčki pr tej starosti imajo že kar precej močno svojo voljo BarbaraGS - vzajemno si pomagamo z nasveti, kajne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 9:21:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:26:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA čestitke za pralnico , jst fuuuul pogrešam bide, ker bi si Maj veliko lažje roke umival....kotne bane tut nimamo, mamo eno mal večko (itak d ne uno k sm jist hotla 200 krat 100 ...pa dobr, s tastarim se oba not zbaševa, kadar mava čas za romantiko , drgač gremo pa u toplice .... DIJETA jst sm dons čist zabluzila k smo šli k tašči na kosilo, UČERI MI JE šIME PRNESU 10 DAG ŠUNKE ZA VEČERJO, POL JO JE PA 7 DAG ON POJEDU....POL SE PA PEJT ....tko d jutr štartam skupi z vami.....GREMO NA POLNO SKUPAJ ZA VEDNO ..................SOLATO SM SI KUPILA ledenko KER MI JE NAJBL SOČNA OD VSEH, POL MAM ZALOGO ZELRNRGA ČAJA....men pomaga če pijem toplega, ker k začnem hujšat, pol mene konstantno zebe....... evo dieta se je začela..... zajtrk je blo 2 dcl vode in kava moja 1. kava v življenju..... ne vem kaj je na njej da bi jo pila ampak za kak kg manj se bom potrudla....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:26:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo mi smo bli v trgovini kupli nekaj stvari za novo pralnico.... in zrezke za dieto aja pa kislo repo in špinačo kavo sme pa pozabla, tko da ju3 jo bom pri mamici zrihtala ima pa prav pol profi avtomat, ki sproti tudi kavo mleje...... drgač pa se zdle odpravljamo na zadnje polnomastno kosilce.... štefani pečenka, tenstan krompir in solata tašča vabi kolk nas ju3 začne z dieto?.... a se boste zjutraj stehtale in pol čez 14 dni spet? da vidmo katera bo najbolj pridna mene mal špinača in repa skrbita ampak se bom potrudla..... mal me moti da ni količinsko oredeljeno ker nimam pojma kolk nej dam špinače kuhat čebela si se le opugumla in se nam pridružla.... kak ti je ratalo se tok časa skrivat Superca za novo pralnico Kako pa da vas je tašča povabla na kosilo, to je pa bolj redko a ne? Za dieto bom navijala za vse vas, zame je mickeno prehitra pa mal preveč mesa in repe sej tašča nas nonstop vabi sam ne gremo radi tja k pol po cigaretih smrdimo..... tako, da ko pridemo domov se slečemo do nazga, da vse zmečem v stroj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:26:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRO DIETKARICE V VRSTO 1. BAKI 2. KATJUŠA 3. KOLUMBO 4. 5. KERA ŠE? grem se zdej vagat, pol pa nardimo en seznam.....NAVIJAČICE PROSM ZA KAKŠNO DOBRO SLIKCO moja teža dons zjutri pred kavo 125,1 to zaupam vam pa vsem k me zasledujejo sej mimam kej skrivat taka sem in to je to se bom pa potrudla da pridem na dost manj moja želja je 80 ampak to je daleč realno upam na nekje 10 kg v prvem mesecu..... zdle grem čez ene dobre pol ure tud na sprehod tako, da bom poskusla bit mal bolj aktivna polek diete in ni hudič da mi ne rata , ko bom pa na tleh pa kero sotrpinko obiščem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:26:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no,da povem da je moj možek ta teden na dopustu ker imava zidarja doma in mu bo pomagal......je pa zjutraj pred mano vstal in in nama skuhal in na mojo gor narisal: hm,kaj naj si mislim?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:26:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro. mi gremo čez eno uro k P, je še tristan začel kašljat, pa mal kuha - so zdaj kar 3 doma( dva bolančka in počitnikar) dieta... lahko začnemo ju3 , sem za marinom pojedla kruh z nutelo da se hitro pozdravite, da bo ostalo kej od počitnic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:26:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama??? mislim da ne..... mi je ena zadnič rekla k je tamali star 1,5 leta da je okol 1 leta začel šele plazit.... zdej hodi kot vsi drugi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 9:28:34
|
|
|
|
Katjusa
|
vem, da čakate tud seznam ga bom zrihtala upam, da mi danes rata.... sem mal v gužvi zdele grem na sprehod pa še benija morem zrihtat.... pa mal pospravljam sej veste selitev pralnega stroja potegne en kup dela za sabo če pa se kateri da bom pa zelo hvaležna mislim da je nekje na 87 strani če se ne motim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?