sjmm
|
evo sva back, sva šla mal luft vohat in je omagal 100 na uro, sem mu sam jakno dol dala, pa mulčki so mi teren prpravl, čaj, duda, roleta in sem ga na direkt v postlo iz vozička odnesla...upam, da si bo vzel kako uro in mal oddremal. zdej bo pa treba pogruntat kaj za kosilo, sicer nam je še kar nekaj ostalo od včerajšnje pojedine, a saj za ta malga je treba kej v lonček vršt. No, pa še o pasiranju hrane, jaz tud mal koščke uvajam, gre počasi, tist k pa ritki paše kr poje, sam tud še pasiram, sej ni treba vse tok P poslušat!! Jaz zmeram poslušam in svoje pa najbolj gre No, včeri me je ena vprašala, mislim da Urša08,če malega kdaj pustim v varstvo ta velki - Saški, no tko da ga za pol urce ven pelje že, ampak brez njega pa še nism nikamor šla, pa še pravi, da je zdej toook težek in, če ga jz tok futram naj ga pa še jz okol nosim. No, naša Saška se je odločila, da bo dons nardila domačo čokolado, oh, to je pa kr mal grdo do tistih, ki imate dons oskubljene jedilnike, sam sem se mogla pohvalt, k še ni nikol nič nardila sama. Bom poročala o stanju moje kuhinje.