|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
24.10.2009 15:14:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

kakšno vreme ... user posted image user posted image user posted image

čista podrtija, se strinjam user posted image  Sam sembla pa pridna in sem speglala eno orto žehto, skor vse tetra plenice kar jih je in še en kup cot zraven user posted image

Stipe je pa danes glavni kuhar v bajti user posted image  Zdaj gresta s carico ven, jaz pa počakam da se šefe zbudi in ga nafutram, potem pa upam, da bova šla oba vodoravno user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
24.10.2009 15:28:31   
Blacky*
dan user posted image

vreme ni res ne vem kaj... a je vsaj sobota user posted image user posted image

Mi čakamo, da se prestolonaslednik zbudi, da gremo na Lumpijev tek... no ati in sine bosta tekla, mami bo pa to ovekovečila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam, da vsaj tisto uro ne bo škropilo in da bosta lahko pretekla 200 metrov user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
24.10.2009 15:29:00   
Blacky*
kaj je s Februarko... a katera kaj veuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
24.10.2009 15:38:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Verjetno tako kot prvič. Doma ji ne dovolijo do PCja, TVja,..... user posted image  Če kdorkoli, ki ji je bližje to bere, naj se vsaj njen mal pohvali in pove, kako so user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
24.10.2009 16:09:57   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Verjetno tako kot prvič. Doma ji ne dovolijo do PCja, TVja,..... user posted image  Če kdorkoli, ki ji je bližje to bere, naj se vsaj njen mal pohvali in pove, kako so user posted image  user posted image

res ja... kakršna koli informacija bi bila dobrodošla

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
24.10.2009 19:09:56   
buči
Ja, Februarka ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
25.10.2009 6:37:49   
Blacky*
jutro,

mi smo že pokoncu... no pa stari uri še ne bi bilo neke panike... user posted image user posted image user posted image

ati je z liu na sprehodu, mi2 pa greva kuhat kavo in pripravit zajtrk user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
25.10.2009 6:42:14   
Blacky*
aja... mi imamo doma prvo medaljo user posted image ... Lumpijev tek je uspel in bilo je prav lušno... user posted image

na začetku ni niti točno vedel zakaj gre, sam tudi ni hotel tečt, pa ga je nesel ati... ko je pa dobil medaljo mu je pa postalo jasno user posted image user posted image user posted image user posted image

moram pohvalit organizacijo tega maratona in vse obstranske dejavnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no grem, kava vabi... tu je pa ena za vas user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
25.10.2009 6:58:33   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image vse najboljše g. blažauser posted image user posted image user posted image

zaradi slik dobrot na fb mi tečejo sline user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
25.10.2009 7:17:36   
buči
Jutro. Mi smo nekako speljali novo uro. Tilen je začel kašljat, tako da sva ga imela pol noči pri nama, da je imel glavo na blazini, pa se mu je kašelj umiril, je pa začel švicat, pa se premetavat ... Jaz kofetkam, moji 3 gledajo živ žav. Poterm pa lagano kaj naredit, ker itak IMAM CEL TEDEN FRAJ! POČITNICE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
25.10.2009 7:29:49   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro. Mi smo nekako speljali novo uro. Tilen je začel kašljat, tako da sva ga imela pol noči pri nama, da je imel glavo na blazini, pa se mu je kašelj umiril, je pa začel švicat, pa se premetavat ... Jaz kofetkam, moji 3 gledajo živ žav. Poterm pa lagano kaj naredit, ker itak IMAM CEL TEDEN FRAJ! POČITNICE! user posted image user posted image user posted image

ne ostane drugega kot da ti napišem UŽIVAJ

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
26.10.2009 6:30:58   
Blacky*
jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 sva že eno uro pokonci.... user posted image user posted image user posted image ... mene bo pobralo... spat sem šla pa ob enih, no če ne kasneje...

joj kaj bi dala, da bi imela danes počitnice user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
26.10.2009 6:34:30   
blaža
Jutro!

Blagor šolarjem in tebi buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No naš Blaž je totalno zabluzu s tem novim urnikom. Se je zbudil že ob 4.15 min. A je to kaka ura za vstat??? No njemu je in smo ga trikrat naštelali in pol vzeli k sebi v posteljo, ma ni dal mira.user posted image

Jaz grem delat, Blaž v vrtec, Matija je pa spal pri prijateljčku.

Sladkarije smo pojedli, malo sami, malo smo našim nesli, malo en obisk, pa je vse šlo. No zdej se bo pa spet treba malo potrudit, da damo dol kar je viška.user posted image

Hvala za čestitke Blažotu. Danes ma 35 let! Vse najboljlše dragi! user posted image user posted image

Fajn bodte.

< Sporočilo je popravil blaža -- 26.10.2009 6:41:33 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
26.10.2009 7:28:55   
buči
Jutro. Mi smo kar ok vstali, zdaj jih peljem v vrtec, potem pa na akvo! user posted image

Blažo, še enkrat vse najboljše. Pa vse naj naj tudi mojemu dragemu 8edinemu) bratrancu Boštjanu! Bošti, rada te imam, bodi še dalje tak kot si!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
26.10.2009 8:21:53   
bamby
Jutro!

Je´l me netko tražio?? user posted image user posted image user posted image

Sem bila polno zaposlena te dni. Je imel moj user posted image  rojstni dan, okroglo obletnico 40, pa smo imeli eno malo fešto v soboto in včeraj tudi. No, pa včeraj ni bila več naša, pač pa od njegovega nečaka, ki imata RD eden za drugim in pol se morata čez vikend razvrstiti user posted image user posted image user posted image . Skratka, bilo je pestro tudi včeraj, saj je bilo treba it na vikend še vse pospravit, pol pa na žur naprej, danes se pa že pakiramo za naprej. Gremo namreč na oddih, da pridemo od vseh žurov nazaj na tir user posted image user posted image user posted image .
Zreče vabijo!!!

blaža, tvojemu možeku od nas iskrene čestitke user posted image !!! Je še rosno mlad, ampak gre za nami user posted image user posted image  .

pina, Ana naj pride hitro nazaj k zdravju!

dolenjka, prieden Maks. Kar naj pridno papa, da bo zrasel v pravega dedca!!!

Vsem ostalim pa prijeten teden in vesele počitnice!!!!

Zdaj pa grem, ker sem se končno poslovila tudi od vas!

čav

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
26.10.2009 8:22:04   
itata
jutro,
evo mene po "krajši odsotnosti"... sem bila par dni na bolniški pa se mi doma ni dal kaj pisat, ker nisem imela kaj za povedat. viroza. brez veze. mal sem pa počivalauser posted image mi zdej paše k mam tak naporen tempo.
vikend sobota sem se učila. vreme je bilo itak adijo. malega je dedi čuval popoldne je šel pa na RD od sestrične, tko da se je imel super. je prišel domov ob 20.30user posted image žureruser posted image
v nedeljo smo pa šibali v bohinj k prijateljem in še par sosedov, tko da je bilo super. otroci so potem šibali še do jezera in nazaj - tko uro pa pol, od tega so večinoma tekli, tudi Jakob, tko da je zvečer dol padel in se celo noč sam enkrat zbudu, popil nekaj in spal dalje. koma čista. sem se clo sama zbudila ob 6h in gledala v luft do 6.30!! to se ni zgodil pomojem že sto let. skratka to je zgleda edini način, da naš bolš spi.
men ta nova ura super odgovarja, ker gre zdej ob 20h spat zvečer. ne pa prej po ta poletnem ko je skor ob 21h hodu. sicer se res zbudi tam okol 6.30 zarad tega, ampak me to res ne moti, ker je itak večino dni treba vstat za v službo. bolj važno, da imam zvečer mal miru.
lepo bodite grem se učit. foto finiš. decembra grem delat pisno, januarja pa ustno. še par tednov pol sem pa doma na študijskem in svojem dopustu 6-7 tednov!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
26.10.2009 10:33:14   
buči
user posted image user posted image user posted image user posted image  sem besna! Najprej me ena baba zjutraj zaparkira pred vrtcem za 20 minut! In reče, da pač drugače ne gre, ker uvaja otroka. Halo!?! Pa naj si najde kak plac ne pa na pločnik in še 2 zaparkirat! Pa še nesramna je bila. Me kar ima, da bi jo ... vsaj nekam poslala, če že ne kar prijavila. Dobro, da mi ni bilo treba v službo, ker bi zamudila!

zdaj čakam serviserja za pomivalca, kar nekaj, enkrat danes ... Ja, jaz imam pa dopust, pa ljubi čas za čakat, a ne?!?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sicer sem pa ok ... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
26.10.2009 10:36:29   
itata
buči ne se preveč razburjat, to škodi lepotiuser posted image ta teden te torej absolutno pokličem, ko bom na poti domov, če boš za en hiter čvekuser posted image (baj d vej: uno babo bi jaz iz gat stresla in sto posto nadrla na ves glas, tko da ...)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
26.10.2009 10:54:11   
lillchy123
jutro user posted image

evo, smo današnji zmagovalci v prebujanjuuser posted image  vstal je ob 4h?!!! še dober, da je na počitnicah pri moji mami, da ni blo treba vstajat user posted image user posted image user posted image  točno vem, kdaj je treba otroka na počitnice peljat user posted image user posted image user posted image

drugače se je pa ta vikend naša družinica povečala kar za dva člana- Twixa in Marsa user posted image  slikice sledijo user posted image

veliko sončka želim vsem

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
26.10.2009 11:50:44   
itata
lilči: ne mi rečt, da maš 2 mačka, ki imata imena po čokoladi?? ugibamuser posted image user posted image user posted image predvidevam, da nisi instantno rodila dvojčka, ki imata imena po čokoladiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
26.10.2009 11:51:07   
itata
lilči: a maš kej proti Bounty-ju???

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
26.10.2009 12:11:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: a maš kej proti Bounty-ju???

teb pa dogaja danes user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
26.10.2009 12:12:17   
torcica
Da se še jest mal pofočkamuser posted image !

Mi smo se nekako pozdravli, ampak ponoči pa še vedno ne spimo. Gašper se še kar zbuja po parkrat na noč, še posebej proti jutru user posted image  in verjetno bo tko tut ostalo, dokler ne pridejo zobki ven (je blo isto pri trojkah).
No, pol bo pa za nekaj časa miruser posted image .

Sem bila pa ta vikend v Ljubljani, sem šla na grobove prižgat svečke, ker imamo naslednji vikend kar pestro (ima moj dragi 30 let user posted image ). Ni za verjet, na Žalah je bla taka gužva, da nisi mel kje parkirat user posted image . Kaj bo šele drugi teden user posted image .

Lilchy, čestitke za podmladek user posted image user posted image user posted image .

Buči, sem ti kar fouš za počitnice, bi mi tko pasalo par dni imet samo zase. Glede parkiranja pa: še dobra si bla, jest bi se verjetno kar skregala na tvojem mestuuser posted image . Mene tut take stvari tko razjezijo, ker probam biti do drugih ljudi vedno uvidevna in mi še na kraj pameti ne bi prišlo, da bi koga zaparkirala, še posebej, če vem, da bo za dlje časa. Drugač imamo pa tut mi take probleme s parkiranjem, je vrtec čisto v centru vasi v Dekanih in že tko ni nikoli prostora, pa še ulica je tok ozka, da komaj prideš mimo user posted image .

Blaža, vem, da ste običajno zgodnji, ampak 4:15 je pa čist preveč user posted image Mogoče bi ga probala dat spat kasneje?

No, tok za enkrat, bodite pridne pa lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil torcica -- 26.10.2009 12:13:59 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
26.10.2009 12:15:02   
dolenjka
Drugač pa dober dan user posted image

Za nami  je najslabša noč od kar smo četverec brez krmarja user posted image  Maks se je zbujal na 2 uri in pol na 2 pa pol, tko da sem mu vmes AM naštimala, ker sem imela ziziland prazen, ampak spal je glih tko slabo user posted image  A mi lahko nekdo pove, kako je nekdo lahko tko lačen user posted image  Ista mama je user posted image  user posted image  user posted image  Ampak je bil res lačen, ker je skor dudo pojedel, tko da ni bllo druge, kot futrat se, ker po joškah valjat se jaz ne pustim in dam jest samo ko vidim da je res lakota user posted image  Sem ko Salome user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa preživela prvi dan oz jutro kot mama samohranilka in spedenala oba otroka user posted image  Pa T v varstvo peljala in zdaj tut kuhinjo skidala user posted image  Zdej bi šla pa ajat, ampak nima smisla, ker sam da se mi rit kavča dotakne, bo mali buden user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
26.10.2009 13:21:51   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: ne mi rečt, da maš 2 mačka, ki imata imena po čokoladi?? ugibamuser posted image user posted image user posted image predvidevam, da nisi instantno rodila dvojčka, ki imata imena po čokoladiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......