|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
20.10.2009 14:11:37   
Blacky*
dan

evo delam že nekaj časa, dopoldan sem pa vse uredila... jutri dobimo nadomestno vozilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , našega pa ne bo še sigurno 14 dni... user posted image HB da imamo kasko... drugače bi pa šli zdaj eni Maldivi user posted image

No grem hitro delat, potem pa po škrata

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
20.10.2009 16:55:31   
dolenjka
Dan user posted image

Ste spet neki obmolknile, kot jagenjčki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, da vam povem, da je moj sine včeraj spal do 23.30 in tako prespal 1 obrok (dojila sva se ob 17h, ob 18h je popil 60 AM), pol sem imela pa ob 23h tko polne joške, da tut sosedova krava ni imela zih tolk mlek ain sem šla pumpat ker nisem vedla do kdaj bo spal. In ne boste verjele 250 ml user posted image  user posted image  user posted image  Me je skor kap user posted image  user posted image  user posted image
Valda se je gospod pol zbudil in tako kar po flaši popil moje mleko in to 140 ml user posted image user posted image user posted image  Kam to daje user posted image  user posted image
Ponoči pa klasika, 1 hranjenje ob 4h in spavanac skoraj do 7.30 user posted image
Danes čez dan kar lepo jeva (ja, oba user posted image ) in prejle sem ga za štos vagala pred dojenjem in pol in po obeh zizah je vaga pokazala + 160 g user posted image  user posted image  user posted image   Jao jao, nič mi ni jasno user posted image

OK, dost o mililitrih in našem hranjenju, sem že mal dosadila, a user posted image  user posted image

Ima katera kaj info o februarki user posted image  Sej vem, da ji zih spet do računalnika ne pustijo, ampak lahko bi pa njenu narekovala, pa vsaj 2 stavka za odnose z javnostjo skupaj spacala user posted image  user posted image  No, če bo tole prebrala al pa kdo drug zanjo ji sporočam, da moj lepotec njenga ne bo tepu user posted image  user posted image  user posted image

OK, se vid da mi je dolgcajt, k sem cel dan bolj počivala (celo spala 1 uro in pol). Grem kam drugam težit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
20.10.2009 17:37:23   
blaža
torcica maš zs.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
20.10.2009 17:38:46   
blaža
dan!

Mi smo vsi ok. Smo meli prej obisk, sta bla tašča in tast in sta bla otroka ful vesela. Se menimo za naslednji teden, če bo šel Matija kej dol, ki so počitnice.

Drugače pa vse po starem, nič kej za povedat.user posted image

Alo fajn bodte.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
20.10.2009 19:11:31   
blaža
Ekola, Blaž spi, Matija je povečerjal, še malo pa gre tudi on spat. Tam nekje za osmo.

Danes smo imeli pa tako lep popoldne kot že dolgo ne. Sem se odločla, da preskočim telovadbo, da bom z mojimi doma.

Otroka sta se lepo igrala, midva sva pa gledala en dokumentarec. Jaz sem se zavila v dekico in prav lepo nam je blo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
20.10.2009 19:22:22   
buči
čer

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
20.10.2009 20:08:09   
mlavla
čer..

buči..najprej tebi en velik HVALA za poslane stvari..so res krasne...sam zdej se mi zdijo še tako velikeuser posted image ..ampak itak vidim po Neži kako hitro zrastejo ti naši sončki...ja Blaž bo že kmalu star pol leta (v četrtek)..sploh nevem kdaj je minilo..

Glede njegove zdravja je pa takole...še vedno hodiva na kontrole..saturacijo ima sedaj ok..(tam okrog 98)..malo sicer še piska..pa tud kašlja še malo..samo je pa že veliko bolje..nosek se mu mora še sčistit..potem bo pa veliko bolje..smo pa nakupli inhalator..in mislim, da je to eden kar dobrih nakupov..sem zelo zadovoljna..saj so rezultati že vidni..

Neža pa je včeraj dobila zadnjo dozo antibiotikov..tako da je šla danes v vrtec..in je zaenkrat vse ok..upam, da ne bo kakšnih večjih presenečenj..

zdele me pa še moj žica da ga ustrižem..je že tako zaraščen..da ga že skoraj ne prepoznam...user posted image

vidim, da ste po večini ok...lep pozdravček vsem ..

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
21.10.2009 6:41:33   
blaža
Dobro jutro!

Še boljše bi pa blo, če me glava ne bi bolela že od včeraj zvečer.user posted image

Pijem kavico in upam, da bo kmalu minilo. ma dvomim, ki ponavadi me drži po 24 ur. No vsaj ni migrena, ki če ne niti delat ne bi mogla it.user posted image

Lep dan vsem.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
21.10.2009 7:12:13   
misar
Dobro jutro

uf se nisem javljala že zelooo dolgo...sem pa kot inja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vas skoz berem

najprej čestitke februarkiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa je le do konca donosila svojega sončka.

sicer pri nas nič novega v roku 14 dni smo bili 2x bolni. 1x vnetje ušes, drugič pa sam prehlad, ki je bil mimo v dveh dnehuser posted image imeli so ga pa vsi v varstvu.
zdaj dva dni ga pa že pošteno svira, saj hoče bit že kmalu po peti pokonci, user posted image men se pa ne da vstat, pol se pa kregava al se pa delam, da sem gluhauser posted image user posted image ...v vsakem primeru se zbudimo in potem prej al slej vstanemo.

sicer pa imamo zdaj tud dve petki na pol že zunaj, pa smo skoz po malem tečkasti.no še te petke pa smo fertik z zobmi za enkrat. user posted image

nič, lepo se imejte, me tečka za rokav vlečeuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
21.10.2009 8:23:15   
itata
jutro,
evo javljanje z bolniške. če nisi preveč bolan je bit doma tkole par dni prav super. danes sem bolje, tko da prav uživam in bom do konca tedna lepo domauser posted image
jakob je celo bolš spal zdej 2 dni, tko da nisem več tak zombi. ker za vikend je bila skoz štala, ker je tolk kašljal proti jutru, da ni blo za povedat in ponoč sva nosek pucala kar je tud svojevrsten žur. zdej tud nosek že bolš, tko da gre.
v soboto se nam spet obeta izlet v bohinj. mal mi je bedno ker je mraz, ampak doma mi pa tud ni za bit... v nedeljo bo še pa jakob verjetno na zabavo od sestrične, ampak ga bosta tast in tašča peljala, kar je tudi fajn. mi se niti ne družimo z bratom od mojega (skregani od njegovega razhoda z bivšo - sam z njo pa tud ne prijateljujejo, tko da ne štekam fore), tko da mi je čist fajn, da gre pač z njima.

mlavla: a si tko prijazna in meni napišeš al pa link pošlješ kak inhalator si kupla? a to pomaga sam pri kakem bronhitisu al tud če ma močno nosek zamašen?

dolenjka: jaz sem velik okol tega večernega hranjenja gruntala, ker jakob nikol ni dobro spal. pa sem ugotovila, da če bi še enkrat bila "na začetku" bi mu lepo zvečer dala AM in bi se že od majhnega manj zbujal ponoč zarad lakote... ne pa tko k naš k se je vedno na pol najedel in skoz zbujal - pa se je tud navadil zbujat!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
21.10.2009 9:59:23   
dolenjka
Dan user posted image

Kako, pa zakaj tako user posted image  user posted image  Pri nas standard, pa otroci bosi user posted image  No, sej ne bosi, Taro smo ta vikend fino obuli, izkoristili 20 % popusta v Geoxu in ji kupili malo višje jesenske čeveljce in še iz Goretexa škorenjčke user posted image  user posted image  user posted image  AMpak nima pa T niti 1 rokavičk user posted image  Ji morava vsaj 2 kupit, pa kak šal user posted image  Drugače pa mislim, da je kar oblečena za zimo, Maks pa več ali manj tudi, samo kak plav kos, bolj fantovski bom kupila, bolj kot ne za svojo dušo in to bo to user posted image  Pa včeraj sem jima končno copatke naročila user posted image  user posted image  user posted image  Tara jih nujno rabi, ker naslednji teden začne hodit v vrtec k igralnim uricam user posted image  user posted image  user posted image

Itata, večerno hranjenje ni problem, papca okoli 19h in spi vsaj do 23h al pa do polnoči, potem pa ponoči 1 budnica in potem okoli 7h, to je OK, ampak okrog 17h se pa ne nasiti user posted image  Včeraj je dobil moje mleko, ker sem ga imela, pa tut ni blo idealno user posted image
Je pa res, da mi ga je ponoč cela umetnost pristavit, ker ne odpre dovolj ust user posted image  Danes sem krepko o flaši razmišljala user posted image  user posted image

Eh, bomo vidl, je reku slep, jamrat pa ne smem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
21.10.2009 12:07:36   
buči
Dan, danes sem malo prej iz službe, samo sem čisto crknjena. me vse nekaj boli. Upam, da ne zbolim.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
21.10.2009 12:48:15   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Eh, bomo vidl, je reku slep, jamrat pa ne smem user posted image

Dolenjka, red mora bit za vse! user posted image user posted image user posted image

Buči, znaki so že praviuser posted image . Jaz ponavadi v takem primeru vzamem Lekadol plus C, pa čimveč počivat (če ti ratauser posted image ). No, po tvoji slikici sodeč se tvoja fanta kar lepo zamotita en z drugim.

Drugače smo pa mi dosti boljše, samo Gašper se še vedno preveč zbuja ponoči oz. bolj proti jutru (tudi po 5-krat), tako da bo izgleda res zaradi zobkov.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
21.10.2009 14:03:15   
itata
sem bila čista koma dopoldne in sem šla spat za 2 ureuser posted image  sam se mi zdi, da sem zdej še boljuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
21.10.2009 15:16:46   
mlavla
itata..kupili smo ultrazvočni inhalator od sinkope..poglej na njihovo stran..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
21.10.2009 18:13:41   
buči
tortica, sem bila ravno v lerni, bom zdaj vzela.

mlavla, fajn, da ti bo kaj prišlo prav. Našemu je že premajhno. Razen tista modra jopica s kapuco, ki pa jo sovraži. Si jo je vedno v sekundah slekel. user posted image  Dobiš še kaj!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
21.10.2009 18:40:51   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: buči

tortica, sem bila ravno v lerni, bom zdaj vzela.

Joj, Buči, vsakokrat, ko me pokličeš Tortica, me prime, da bi pojedla kaj sladkega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
21.10.2009 20:48:11   
dolenjka
Čer user posted image

Izkušene mamice HELLLLPPPP: A je možno, da Maks pospešeno kaka od preveč fiziološke user posted image  Nekaj se mi je zdelo da ima zamešen nosek in sem ga zalivala s fiziološko, pa se bojim da jo je bilo preveč user posted image  No, po drugi strani pa upam, da je to to, ker drugače bom user posted image  Jedla nisem nič novega, samo pariško salamo, pa še to zelo malo, ampak sem jo včeraj tut user posted image  Pa celo malo je bruhnil po hranjenu, čeprav je to morda normalno user posted image  A je možno da je prenažrt user posted image  Prejle sem mu kar AM naštimala, ker sem se bala da bo spet kakal (običajno 1x na dan, danes pa že vsaj 4x user posted image ). Danes sem kupila Holle AM, ki je kao bio pa..... in prejle ga je potem samo 50 pojedel, pa je bil fejst lačen, ker je komaj počakal na flašo user posted image

Mah nisem pametna no user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
21.10.2009 22:01:06   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image nisem izkušena mama, tako da ti žal ne znam pomagat user posted image če nisi nič takega jedla, ne vidim razloga, da bi te skrbelo user posted image kaj pa če mu to novo mleko ni všeč user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
21.10.2009 22:07:36   
dolenjka
Novo mleko sem mu šele prej ob 20h dala, po vsem tistem dogajanju. Kupila sem ga pa zato, ker se mi zdi, da ga je aptamil zapiral in napenjal zadnjič user posted image

ne vem a je možno da poliva in se mu to v nosku nabira user posted image  Al polivanje pomeni samo kadar ven meče user posted image  Ker on ne podira kupčkov user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.10.2009 7:37:48   
pina-1
Jutro.
Dolenjka, če je blato normalno ( barva pa da ni prov vodeno) se ne sekiraj). Tako mali naj bi po vsakem obroku kakali, tako da počaki da vidiš kako bo danes.
Fiziološka po moje da nima vpliva na blato.

Polivanje, je pa čisto možno od prenažrtja. Samo dvigni mu vzglavje, v posteljici in povsod kjer leži. Pa po jedi ga drži kar ene 5 min v polsedečem položaju.
Mi je pa pediatrinja rekla,d a je možno, da eni otročki tako močno bruhnejo da jim gre čez nos ven...

Ma boš vidla da bo vse ok,

Mi smo ok. Danes gremo podpisat kredit. Sem vesela pa tudi ne... Kaj pa vem...
Mogoče vreme name vpliva, ker je dežuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
22.10.2009 7:41:30   
lillchy123
jutro user posted image

dolenjka, lahko je tudi reakcija na pariško.jaz bi ukinila vse novosti, da se stanje normalizira...fiziološke smo mi dajali po dve flaški naenkrat v eno luknjico, 10x na dan.sem ga mogla pa pol takoj dvignit, ker je drugače začel bruhat. pa naj bo vse ok. je tko hudo, ko je kaj narobe pa jm ne mormo pomagat.

mi tud še nismo ok. smo spet že cel teden doma, ker je v soboto zakuhal, ampak pol ni blo več vročine, samo zvečer in zjutraj parkrat zakašlja.ampak res grdo. pa skoz nosa pucamo. včeri se je pa zvečer kar nekaj premetaval in jokal in pol sem mu dala eno svečko in je lepo zaspal. mamo dons tko kontrolo na orl, da vidimo če so ušesa bp. pa še zobke bom rosila da pogledajo. upam, da so petice in da damo še to skoz, pol pa nekaj let mir user posted image

mene je pa tud tok vrat bolu, da me je moj včeraj pelu na urgenco.(posledica poroke, hehe) hb je dons boljš. mam dost visok prag bolečine, pa sem jedla ketonal na 4 ure. user posted image

grem se zdej mal zrihtat, mava dons nastavitve aparatka in mam dopust. sicer bi ga rajši mela za kaj druzga, pa nimaš kej.

se je pa Luka zdej cel teden pazil pri tašči user posted image user posted image user posted image user posted image prvič in sploh ni blo problema. mu je lepo snela aparatek in mu ga pol nazaj naštimalauser posted image mogoče je pa zdej le pogruntala, da to ni nč groznega in kok je zamujala.user posted image

zdej sem se pa razpisala za cel teden nazaj in naprej user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
22.10.2009 7:44:31   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.
Dolenjka, če je blato normalno ( barva pa da ni prov vodeno) se ne sekiraj). Tako mali naj bi po vsakem obroku kakali, tako da počaki da vidiš kako bo danes.

Polivanje, je pa čisto možno od prenažrtja. Samo dvigni mu vzglavje, v posteljici in povsod kjer leži. Pa po jedi ga drži kar ene 5 min v polsedečem položaju.
Mi je pa pediatrinja rekla,d a je možno, da eni otročki tako močno bruhnejo da jim gre čez nos ven...

Mogoče vreme name vpliva, ker je dež
user posted image

u pinči.. kaj boste pa kupili? dež pada zato, da se opere narava in bo potem spet lahko sijalo sonce user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
22.10.2009 8:53:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Mogoče vreme name vpliva, ker je dež
user posted image

u pinči.. kaj boste pa kupili? dež pada zato, da se opere narava in bo potem spet lahko sijalo sonce user posted image user posted image user posted image

lilči nič ne bomo kupili, ampak bomo dozidali en kos bajte, pa poplačali vse kredite in limite. tako da nam samo en kredit ostane....

aja , pa peč na drva za v kuhinjo bomo kupiliuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
22.10.2009 9:50:12   
dolenjka
Jutro user posted image

Punce hvala user posted image  Spraševala sem zato, ker on ni "klasično" polival, tut čez nosek mu nič ne priteče, ampak ima pa "polnega" in kar voham, da ima bruhec notri user posted image  Vzglavje ima že 2 dni dvignjeno, pa zrak vlažim, pa z materino dušico sem mu podplatke začela mazat, če je kaj s prehladom povezano user posted image  Ponoči je že bolje jedel, zdaj zjutraj tudi (seveda moje mleko), ker včeraj zvečer potem novega AM sploh ni hotel piti user posted image  Ja, mama je zakon user posted image
Načrpanega imam pa tut tolk, da grem lahko za vikend na dopust user posted image  user posted image  user posted image

Pinči user posted image  za nove podvige user posted image  Sej krediti niso prijetna stvar, sam ko ima pa človek domek lepo urejen pa tut tist kredit na vratu prenese user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......