Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 14:11:37
|
|
|
|
Blacky*
|
dan evo delam že nekaj časa, dopoldan sem pa vse uredila... jutri dobimo nadomestno vozilo , našega pa ne bo še sigurno 14 dni... HB da imamo kasko... drugače bi pa šli zdaj eni Maldivi No grem hitro delat, potem pa po škrata
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 16:55:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Ste spet neki obmolknile, kot jagenjčki No, da vam povem, da je moj sine včeraj spal do 23.30 in tako prespal 1 obrok (dojila sva se ob 17h, ob 18h je popil 60 AM), pol sem imela pa ob 23h tko polne joške, da tut sosedova krava ni imela zih tolk mlek ain sem šla pumpat ker nisem vedla do kdaj bo spal. In ne boste verjele 250 ml Me je skor kap Valda se je gospod pol zbudil in tako kar po flaši popil moje mleko in to 140 ml Kam to daje Ponoči pa klasika, 1 hranjenje ob 4h in spavanac skoraj do 7.30 Danes čez dan kar lepo jeva (ja, oba ) in prejle sem ga za štos vagala pred dojenjem in pol in po obeh zizah je vaga pokazala + 160 g Jao jao, nič mi ni jasno OK, dost o mililitrih in našem hranjenju, sem že mal dosadila, a Ima katera kaj info o februarki Sej vem, da ji zih spet do računalnika ne pustijo, ampak lahko bi pa njenu narekovala, pa vsaj 2 stavka za odnose z javnostjo skupaj spacala No, če bo tole prebrala al pa kdo drug zanjo ji sporočam, da moj lepotec njenga ne bo tepu OK, se vid da mi je dolgcajt, k sem cel dan bolj počivala (celo spala 1 uro in pol). Grem kam drugam težit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 17:37:23
|
|
|
|
blaža
|
torcica maš zs.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 17:38:46
|
|
|
|
blaža
|
dan! Mi smo vsi ok. Smo meli prej obisk, sta bla tašča in tast in sta bla otroka ful vesela. Se menimo za naslednji teden, če bo šel Matija kej dol, ki so počitnice. Drugače pa vse po starem, nič kej za povedat. Alo fajn bodte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 19:11:31
|
|
|
|
blaža
|
Ekola, Blaž spi, Matija je povečerjal, še malo pa gre tudi on spat. Tam nekje za osmo. Danes smo imeli pa tako lep popoldne kot že dolgo ne. Sem se odločla, da preskočim telovadbo, da bom z mojimi doma. Otroka sta se lepo igrala, midva sva pa gledala en dokumentarec. Jaz sem se zavila v dekico in prav lepo nam je blo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 19:22:22
|
|
|
|
buči
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.10.2009 20:08:09
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. buči..najprej tebi en velik HVALA za poslane stvari..so res krasne...sam zdej se mi zdijo še tako velike ..ampak itak vidim po Neži kako hitro zrastejo ti naši sončki...ja Blaž bo že kmalu star pol leta (v četrtek)..sploh nevem kdaj je minilo.. Glede njegove zdravja je pa takole...še vedno hodiva na kontrole..saturacijo ima sedaj ok..(tam okrog 98)..malo sicer še piska..pa tud kašlja še malo..samo je pa že veliko bolje..nosek se mu mora še sčistit..potem bo pa veliko bolje..smo pa nakupli inhalator..in mislim, da je to eden kar dobrih nakupov..sem zelo zadovoljna..saj so rezultati že vidni.. Neža pa je včeraj dobila zadnjo dozo antibiotikov..tako da je šla danes v vrtec..in je zaenkrat vse ok..upam, da ne bo kakšnih večjih presenečenj.. zdele me pa še moj žica da ga ustrižem..je že tako zaraščen..da ga že skoraj ne prepoznam... vidim, da ste po večini ok...lep pozdravček vsem .. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 6:41:33
|
|
|
|
blaža
|
Dobro jutro! Še boljše bi pa blo, če me glava ne bi bolela že od včeraj zvečer. Pijem kavico in upam, da bo kmalu minilo. ma dvomim, ki ponavadi me drži po 24 ur. No vsaj ni migrena, ki če ne niti delat ne bi mogla it. Lep dan vsem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 7:12:13
|
|
|
|
misar
|
Dobro jutro uf se nisem javljala že zelooo dolgo...sem pa kot inja vas skoz berem najprej čestitke februarki pa je le do konca donosila svojega sončka. sicer pri nas nič novega v roku 14 dni smo bili 2x bolni. 1x vnetje ušes, drugič pa sam prehlad, ki je bil mimo v dveh dneh imeli so ga pa vsi v varstvu. zdaj dva dni ga pa že pošteno svira, saj hoče bit že kmalu po peti pokonci, men se pa ne da vstat, pol se pa kregava al se pa delam, da sem gluha ...v vsakem primeru se zbudimo in potem prej al slej vstanemo. sicer pa imamo zdaj tud dve petki na pol že zunaj, pa smo skoz po malem tečkasti.no še te petke pa smo fertik z zobmi za enkrat. nič, lepo se imejte, me tečka za rokav vleče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 8:23:15
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo javljanje z bolniške. če nisi preveč bolan je bit doma tkole par dni prav super. danes sem bolje, tko da prav uživam in bom do konca tedna lepo doma jakob je celo bolš spal zdej 2 dni, tko da nisem več tak zombi. ker za vikend je bila skoz štala, ker je tolk kašljal proti jutru, da ni blo za povedat in ponoč sva nosek pucala kar je tud svojevrsten žur. zdej tud nosek že bolš, tko da gre. v soboto se nam spet obeta izlet v bohinj. mal mi je bedno ker je mraz, ampak doma mi pa tud ni za bit... v nedeljo bo še pa jakob verjetno na zabavo od sestrične, ampak ga bosta tast in tašča peljala, kar je tudi fajn. mi se niti ne družimo z bratom od mojega (skregani od njegovega razhoda z bivšo - sam z njo pa tud ne prijateljujejo, tko da ne štekam fore), tko da mi je čist fajn, da gre pač z njima. mlavla: a si tko prijazna in meni napišeš al pa link pošlješ kak inhalator si kupla? a to pomaga sam pri kakem bronhitisu al tud če ma močno nosek zamašen? dolenjka: jaz sem velik okol tega večernega hranjenja gruntala, ker jakob nikol ni dobro spal. pa sem ugotovila, da če bi še enkrat bila "na začetku" bi mu lepo zvečer dala AM in bi se že od majhnega manj zbujal ponoč zarad lakote... ne pa tko k naš k se je vedno na pol najedel in skoz zbujal - pa se je tud navadil zbujat!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 9:59:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Kako, pa zakaj tako Pri nas standard, pa otroci bosi No, sej ne bosi, Taro smo ta vikend fino obuli, izkoristili 20 % popusta v Geoxu in ji kupili malo višje jesenske čeveljce in še iz Goretexa škorenjčke AMpak nima pa T niti 1 rokavičk Ji morava vsaj 2 kupit, pa kak šal Drugače pa mislim, da je kar oblečena za zimo, Maks pa več ali manj tudi, samo kak plav kos, bolj fantovski bom kupila, bolj kot ne za svojo dušo in to bo to Pa včeraj sem jima končno copatke naročila Tara jih nujno rabi, ker naslednji teden začne hodit v vrtec k igralnim uricam Itata, večerno hranjenje ni problem, papca okoli 19h in spi vsaj do 23h al pa do polnoči, potem pa ponoči 1 budnica in potem okoli 7h, to je OK, ampak okrog 17h se pa ne nasiti Včeraj je dobil moje mleko, ker sem ga imela, pa tut ni blo idealno Je pa res, da mi ga je ponoč cela umetnost pristavit, ker ne odpre dovolj ust Danes sem krepko o flaši razmišljala Eh, bomo vidl, je reku slep, jamrat pa ne smem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 12:07:36
|
|
|
|
buči
|
Dan, danes sem malo prej iz službe, samo sem čisto crknjena. me vse nekaj boli. Upam, da ne zbolim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 12:48:15
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Eh, bomo vidl, je reku slep, jamrat pa ne smem Dolenjka, red mora bit za vse! Buči, znaki so že pravi . Jaz ponavadi v takem primeru vzamem Lekadol plus C, pa čimveč počivat (če ti rata ). No, po tvoji slikici sodeč se tvoja fanta kar lepo zamotita en z drugim. Drugače smo pa mi dosti boljše, samo Gašper se še vedno preveč zbuja ponoči oz. bolj proti jutru (tudi po 5-krat), tako da bo izgleda res zaradi zobkov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 14:03:15
|
|
|
|
itata
|
sem bila čista koma dopoldne in sem šla spat za 2 ure sam se mi zdi, da sem zdej še bolj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 15:16:46
|
|
|
|
mlavla
|
itata..kupili smo ultrazvočni inhalator od sinkope..poglej na njihovo stran..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 18:13:41
|
|
|
|
buči
|
tortica, sem bila ravno v lerni, bom zdaj vzela. mlavla, fajn, da ti bo kaj prišlo prav. Našemu je že premajhno. Razen tista modra jopica s kapuco, ki pa jo sovraži. Si jo je vedno v sekundah slekel. Dobiš še kaj!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 18:40:51
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči tortica, sem bila ravno v lerni, bom zdaj vzela. Joj, Buči, vsakokrat, ko me pokličeš Tortica, me prime, da bi pojedla kaj sladkega .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 20:48:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Izkušene mamice HELLLLPPPP: A je možno, da Maks pospešeno kaka od preveč fiziološke Nekaj se mi je zdelo da ima zamešen nosek in sem ga zalivala s fiziološko, pa se bojim da jo je bilo preveč No, po drugi strani pa upam, da je to to, ker drugače bom Jedla nisem nič novega, samo pariško salamo, pa še to zelo malo, ampak sem jo včeraj tut Pa celo malo je bruhnil po hranjenu, čeprav je to morda normalno A je možno da je prenažrt Prejle sem mu kar AM naštimala, ker sem se bala da bo spet kakal (običajno 1x na dan, danes pa že vsaj 4x ). Danes sem kupila Holle AM, ki je kao bio pa..... in prejle ga je potem samo 50 pojedel, pa je bil fejst lačen, ker je komaj počakal na flašo Mah nisem pametna no
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 22:01:06
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka nisem izkušena mama, tako da ti žal ne znam pomagat če nisi nič takega jedla, ne vidim razloga, da bi te skrbelo kaj pa če mu to novo mleko ni všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.10.2009 22:07:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Novo mleko sem mu šele prej ob 20h dala, po vsem tistem dogajanju. Kupila sem ga pa zato, ker se mi zdi, da ga je aptamil zapiral in napenjal zadnjič ne vem a je možno da poliva in se mu to v nosku nabira Al polivanje pomeni samo kadar ven meče Ker on ne podira kupčkov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.10.2009 7:37:48
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Dolenjka, če je blato normalno ( barva pa da ni prov vodeno) se ne sekiraj). Tako mali naj bi po vsakem obroku kakali, tako da počaki da vidiš kako bo danes. Fiziološka po moje da nima vpliva na blato. Polivanje, je pa čisto možno od prenažrtja. Samo dvigni mu vzglavje, v posteljici in povsod kjer leži. Pa po jedi ga drži kar ene 5 min v polsedečem položaju. Mi je pa pediatrinja rekla,d a je možno, da eni otročki tako močno bruhnejo da jim gre čez nos ven... Ma boš vidla da bo vse ok, Mi smo ok. Danes gremo podpisat kredit. Sem vesela pa tudi ne... Kaj pa vem... Mogoče vreme name vpliva, ker je dež
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.10.2009 7:41:30
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro dolenjka, lahko je tudi reakcija na pariško.jaz bi ukinila vse novosti, da se stanje normalizira...fiziološke smo mi dajali po dve flaški naenkrat v eno luknjico, 10x na dan.sem ga mogla pa pol takoj dvignit, ker je drugače začel bruhat. pa naj bo vse ok. je tko hudo, ko je kaj narobe pa jm ne mormo pomagat. mi tud še nismo ok. smo spet že cel teden doma, ker je v soboto zakuhal, ampak pol ni blo več vročine, samo zvečer in zjutraj parkrat zakašlja.ampak res grdo. pa skoz nosa pucamo. včeri se je pa zvečer kar nekaj premetaval in jokal in pol sem mu dala eno svečko in je lepo zaspal. mamo dons tko kontrolo na orl, da vidimo če so ušesa bp. pa še zobke bom rosila da pogledajo. upam, da so petice in da damo še to skoz, pol pa nekaj let mir mene je pa tud tok vrat bolu, da me je moj včeraj pelu na urgenco.(posledica poroke, hehe) hb je dons boljš. mam dost visok prag bolečine, pa sem jedla ketonal na 4 ure. grem se zdej mal zrihtat, mava dons nastavitve aparatka in mam dopust. sicer bi ga rajši mela za kaj druzga, pa nimaš kej. se je pa Luka zdej cel teden pazil pri tašči prvič in sploh ni blo problema. mu je lepo snela aparatek in mu ga pol nazaj naštimala mogoče je pa zdej le pogruntala, da to ni nč groznega in kok je zamujala. zdej sem se pa razpisala za cel teden nazaj in naprej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.10.2009 7:44:31
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Dolenjka, če je blato normalno ( barva pa da ni prov vodeno) se ne sekiraj). Tako mali naj bi po vsakem obroku kakali, tako da počaki da vidiš kako bo danes. Fiziološka po moje da nima vpliva na blato. Polivanje, je pa čisto možno od prenažrtja. Samo dvigni mu vzglavje, v posteljici in povsod kjer leži. Pa po jedi ga drži kar ene 5 min v polsedečem položaju. Mi je pa pediatrinja rekla,d a je možno, da eni otročki tako močno bruhnejo da jim gre čez nos ven... Ma boš vidla da bo vse ok, Mi smo ok. Danes gremo podpisat kredit. Sem vesela pa tudi ne... Kaj pa vem... Mogoče vreme name vpliva, ker je dež u pinči.. kaj boste pa kupili? dež pada zato, da se opere narava in bo potem spet lahko sijalo sonce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.10.2009 8:53:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Dolenjka, če je blato normalno ( barva pa da ni prov vodeno) se ne sekiraj). Tako mali naj bi po vsakem obroku kakali, tako da počaki da vidiš kako bo danes. Fiziološka po moje da nima vpliva na blato. Polivanje, je pa čisto možno od prenažrtja. Samo dvigni mu vzglavje, v posteljici in povsod kjer leži. Pa po jedi ga drži kar ene 5 min v polsedečem položaju. Mi je pa pediatrinja rekla,d a je možno, da eni otročki tako močno bruhnejo da jim gre čez nos ven... Ma boš vidla da bo vse ok, Mi smo ok. Danes gremo podpisat kredit. Sem vesela pa tudi ne... Kaj pa vem... Mogoče vreme name vpliva, ker je dež u pinči.. kaj boste pa kupili? dež pada zato, da se opere narava in bo potem spet lahko sijalo sonce lilči nič ne bomo kupili, ampak bomo dozidali en kos bajte, pa poplačali vse kredite in limite. tako da nam samo en kredit ostane.... aja , pa peč na drva za v kuhinjo bomo kupili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.10.2009 9:50:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Punce hvala Spraševala sem zato, ker on ni "klasično" polival, tut čez nosek mu nič ne priteče, ampak ima pa "polnega" in kar voham, da ima bruhec notri Vzglavje ima že 2 dni dvignjeno, pa zrak vlažim, pa z materino dušico sem mu podplatke začela mazat, če je kaj s prehladom povezano Ponoči je že bolje jedel, zdaj zjutraj tudi (seveda moje mleko), ker včeraj zvečer potem novega AM sploh ni hotel piti Ja, mama je zakon Načrpanega imam pa tut tolk, da grem lahko za vikend na dopust Pinči za nove podvige Sej krediti niso prijetna stvar, sam ko ima pa človek domek lepo urejen pa tut tist kredit na vratu prenese
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......