|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
22.10.2009 11:48:54   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Punce hvala user posted image  Spraševala sem zato, ker on ni "klasično" polival, tut čez nosek mu nič ne priteče, ampak ima pa "polnega" in kar voham, da ima bruhec notri user posted image  Vzglavje ima že 2 dni dvignjeno, pa zrak vlažim, pa z materino dušico sem mu podplatke začela mazat, če je kaj s prehladom povezano user posted image  Ponoči je že bolje jedel, zdaj zjutraj tudi (seveda moje mleko), ker včeraj zvečer potem novega AM sploh ni hotel piti user posted image  Ja, mama je zakon user posted image
Načrpanega imam pa tut tolk, da grem lahko za vikend na dopust user posted image  user posted image  user posted image

Pinči user posted image  za nove podvige user posted image  Sej krediti niso prijetna stvar, sam ko ima pa človek domek lepo urejen pa tut tist kredit na vratu prenese user posted image

Dolenjka samo da je ok. Mogoče mu pa res Am ne paše. Boš vidla kako bo danes čez dan.
Za odprtje noska, pa poskusi kapljice 31 dat v vrelo vodo pa pod posteljco.. Mojim puncam to full pomaga. MAm pa jaz od justa tudi en sprej Eucasol in pošpricam povštre par minutk preden gresta spat in spita full lepo. Tudi Pino manj drva žaga odkar špricamo povštre...
No tolko o reklami za Just-auser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva s Pinotm sva nazaj od notarja.
Dobila sva super kredit- še boljšega kot sva sprva mislila. Mava 2% OMuser posted image user posted image user posted image
V ponedeljek pridejo dinarčki, konec meseca novembra pa pridejo že majstri.. Upam, da novo leto dočakamo v novem prostoruuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.10.2009 11:59:42   
dolenjka
Pinči hvala, nosek je danes ok user posted image  user posted image  user posted image  Lahko da je blo kr neki al ne vem kaj no, ampak apetit mu je pa padel user posted image  Po vagi sodeč poje manj kot je pojedel prej, bom mal spremljala. Sej važno da pridobiva, če bo pa namest 30 samo 20 na dan pa ne bo hudga, glede na to, da je tak dec user posted image

Ejo, 2% imata skupno OM al pribitek. Kaj pa EURIBOR user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.10.2009 12:20:36   
pina-1

Pinči hvala, nosek je danes ok user posted image  user posted image  user posted image  Lahko da je blo kr neki al ne vem kaj no, ampak apetit mu je pa padel user posted image  Po vagi sodeč poje manj kot je pojedel prej, bom mal spremljala. Sej važno da pridobiva, če bo pa namest 30 samo 20 na dan pa ne bo hudga, glede na to, da je tak dec user posted image

"% + EURIBOR. Na dananšnji dan 3,3% se mi zdi... nimam pri sebi pogodbe, kerje PIno nesu domov.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.10.2009 12:26:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

"% + EURIBOR. Na dananšnji dan 3,3% se mi zdi... nimam pri sebi pogodbe, kerje PIno nesu domov.

aha, no sej skupno 2% bi bila utopija oz pobožna želja user posted image  Vsekakor res ugodno user posted image  Zdaj pa hitro zidat user posted image  Jaz grem pa ajat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.10.2009 12:37:38   
pina-1

aha, no sej skupno 2% bi bila utopija oz pobožna želja user posted image  Vsekakor res ugodno user posted image  Zdaj pa hitro zidat user posted image  Jaz grem pa ajat user posted image

eno kitico prosim še zame oddelaj ok?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.10.2009 14:33:22   
lillchy123
pinči bravo!! sej pol maste tko že zdej kredit, tko da kar se kreditov tiče, ne bo neke razlike, domek bo pa precej drugačen! user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.10.2009 16:01:24   
pina-1
lilči skoraj maš prav. samo doba je daljša kot sva jo mela do zdej, ma se ne sekiram. me že dolgo ne briga kaj bo jutri. Živim za danes.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.10.2009 16:05:33   
dolenjka
O Pinči, danes si pa zgovorna user posted image

Mi2 pa samevava, Stipe je šel na neko moško šovinistično kosilo in vzet taro seboj, ker je vedel, da če ostane doma, mene j3 v Idrijo pelje k Bamby user posted image  Mali valda ko zanalašč ne spi in tako tudi jaz ne morem user posted image  Pa sej se ne pritožujem, je vsak popoldan isto user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.10.2009 16:14:38   
buči
Dolenjka, najbrž sem pozna. akec se lahko razlikuje, če dojenemu dojenčku dodaš AM. Malo je najbrž naredila svoje še fiziološka, ali pa smrkeljček, če ga je kaj pomalical. Dokler ni krvi v blatu, je vse ok. Saj veš, da je to drugačen kakec kot pri Tari. Jaz sem bila na začetku kar malo zmedena, ker sem že vse pozabila od Aljaža. se boš spet navadila, da kakata različno.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.10.2009 16:39:48   
pina-1

O Pinči, danes si pa zgovorna user posted image

Mi2 pa samevava, Stipe je šel na neko moško šovinistično kosilo in vzet taro seboj, ker je vedel, da če ostane doma, mene j3 v Idrijo pelje k Bamby user posted image  Mali valda ko zanalašč ne spi in tako tudi jaz ne morem user posted image  Pa sej se ne pritožujem, je vsak popoldan user posted image

he he... je grdo vreme, pa se mi nič drugega ne da, kot čvekat.user posted image

jaz bom pa sama popoldne doma, pa ne vem če me v idrijo sploh sprejmejo, ker bom prehud pacientuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.10.2009 5:17:40   
buči
Jutro. Danes sem pa še Blažo prehitela. user posted image

Včeraj smo imeli spet tehnične težave. Zvečer, ko sva kopala tamala2 oz. smo bili v fazi nagci, je vrglo elektriko ven, ker nama je spet spustil pomivalni stroj. Težava je v tem, da imamo pri nas toliko kamna v vodi, da ko kaj porihtamo, nastane tako močan pritisk, da nama vrže cev s stroja, potem se pa avtomatično izključi in vrže varovalke ven. Po 1/3 hiše ni bilo elektrike, po 2/3 pa ja. Pa smo imeli do 21.30 obisk strička dežurnega iz elektro. No,je porihtal, samo je ugotovil, da je naša elektro omarica takooooooooooo stara, da jo je treba menjat. Fajn, spet en strošek več. Poleg tega, da morava spet klicat serviserja za pomivalca.

Poleg vsega pa danes prodava najinega levčka. user posted image user posted image user posted image  Ob 9ih se seli v Laško. user posted image user posted image user posted image  No, saj bova dobila zanj skoraj toliko, kot sva hotela, glede na to, da se sedaj stari avtomobili zelo slabo prodajajo. Ampak bova pa 3 tedne, v najslabšem primeru 7 tednov, brez avta. Kako, ne vem, ampak bomo že. Saj bo ata vozil tamala2 v vrtec, bomo pač bolj doma. Kot da sicer pa ful naokrog skačemo. user posted image

No, pa še vedno me vse boli. Najbrž je reakcija na cepljenje, ampak mi je vseeno kar malo čudno, ker imam tako smešno razporejene bolečine. Kot bi imela muskelfiber, če sem pri miru, je ok, sicer me pa nekaj na pol boli. Ko vzamem lekadol+C, je malo bolje ...

< Sporočilo je popravil buči -- 23.10.2009 5:18:31 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.10.2009 6:24:48   
pina-1
Jutro.
Mi smo pa bolani.
Ana je zakuhala na 38 vročine. Sicer ji ni videt da bi ji kej falilo, ker še vedno skače in teče okoli. Se bova danes vseeno cartali doma. PA še zdravnico bom poklicala če se treba it kaj pokazat. Spet bojo šli vsi plani za vikend po gobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

a bo kej čveka danes???? da mi ne bo preveč dolgcajtuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.10.2009 9:01:22   
dolenjka
Dan user posted image

jeeee, sonček je in jaz sem skuštranaaaaa user posted image  In prav zato, si grem zdej čupo umit user posted image

Pa drugače user posted image  In zakaj tako user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.10.2009 10:09:10   
pina-1

Dan user posted image

jeeee, sonček je in jaz sem skuštranaaaaa user posted image  In prav zato, si grem zdej čupo umit user posted image

Pa drugače user posted image  In zakaj tako user posted image  user posted image

pri nas sonček tudi sije..
ma moramo bit v hišiuser posted image
ampak cunje se bodo pa posušile... bomo izkoristile z ano dan za pucanjeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.10.2009 10:15:17   
dolenjka

Dan user posted image

ampak cunje se bodo pa posušile... bomo izkoristile z ano dan za pucanjeuser posted image

bogi otrok, tko majhen, pa mora že delat user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.10.2009 11:23:28   
pina-1

Dan user posted image

bogi otrok, tko majhen, pa mora že delat user posted image  user posted image

a ha ha ha...
a ti povem kako dela?
RJUHE PEGLA..jaz pa letim po hiši z vsem mogočimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem mislila, da mi boš ti dala kak boljši predlog za preživetje časa doma, pa te ni nikjer...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ravnokar zvedla,da če bi bila v službi bi prišla v lajbahuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.10.2009 15:01:54   
buči
dan. sem se priavtobusala domov. Avto prodan, zdaj pa novim zmagam naproti.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.10.2009 18:39:28   
Stipe air force
Pri nas nic novga.... IDILA... user posted image .... Buci, me veseli, da ti racunalnik lavfa.... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
24.10.2009 7:03:06   
blaža
Jutro!

kako ste kaj. Mi smo dobro. No bi pasalo še ene par urc odspat, ma če ne gre drugače, je tudi tako ok.

No včeraj sem Blaža peljala z mano v Kp, ki sem mela G in je tožu, da ga neki ušesa bolijo, pa sem ga šla pokazat. jemel res malo vneto uho in smo dobili zdravila. ma ni panike, ne joka in zgleda zdrav, lče malo je prehlajen oz bolj zabasan, ki znosa mu ne teče.

No drugače pa vse štima. Matija je začel počitnice in gre jutri k enemu prijatlčku 2x prespat, tle v sosednjo vas. Je ful vesel da gre, sta se kr sama zmenla, da bosta en pri drugemu prespala. Ni kej velik fant je že.

Jaz sem pa včeraj zvečer torto spekla za mojega možeka, da se bomo danes sladkali. Pa še šamrole bova nardila. ne vem pa kdo bo vse to pojedu, ki nismo nobenega povabli letos.user posted image

Nič fajn se mejte, grem gledat zajčka Bineta.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
24.10.2009 7:45:38   
pina-1
Jutro.
Mi smo pa danes spalido 7:20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jo je zgleda vročina včeri zdelala, da je danes spala kot bubica.

Eno vprašanje: A je možno da ji že 5 ven lezejo??? Nekako sumim,d a je včerajšnja vročina glih posledica kakih zob, ker danes vročine nima.... pa kakala je včeraj 2x enkrat trdo drugič pa mehkouser posted image .

Dela se lepi dan...

Aja, pa MR BLAŽO hepy birthday od Pinas familyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torto in kar vse spada še zraven, pa mogoče PInotovi uletimo pojestuser posted image .. Da se vam ne pokvariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
24.10.2009 7:53:51   
buči
Jutro. tudi mi se že kofetkamo, Aljaž gleda bineta, Tilen se igra z vlaki, ati še malo miži.

Blaž, tvojemu pa vse naj naj.

stipe, zdaj bi pa res znorela, da se mi še enkrat sesuje pc, potem sem dvojno nemobilna! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
24.10.2009 7:56:23   
buči
pina, sem šla prav datume pogledat: Aljaž je petice dobil po 2. letu (rojen je julija 2004, zobje so bili pa sep. in dec. 2006), če ti kaj pomaga. Prve je pa dobil po 9. mesecu.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
24.10.2009 8:03:16   
blaža
hvala, mu bom javla, ma ima komaj v ponedeljek RD. 26.user posted image Ma vseeno danes malo prazznujemo, malo pa jutri in malo v ponedeljek user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
24.10.2009 8:04:07   
blaža

Jutro.
Mi smo pa danes spalido 7:20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jo je zgleda vročina včeri zdelala, da je danes spala kot bubica.

Eno vprašanje: A je možno da ji že 5 ven lezejo??? Nekako sumim,d a je včerajšnja vročina glih posledica kakih zob, ker danes vročine nima.... pa kakala je včeraj 2x enkrat trdo drugič pa mehkouser posted image .

Dela se lepi dan...

Aja, pa MR BLAŽO hepy birthday od Pinas familyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torto in kar vse spada še zraven, pa mogoče PInotovi uletimo pojestuser posted image .. Da se vam ne pokvariuser posted image user posted image user posted image

Ja seveda pridite, pa še šamrole bojo, no vsaj upam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.10.2009 14:40:17   
buči
kakšno vreme ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?