buči
|
Jutro. Danes sem pa še Blažo prehitela. Včeraj smo imeli spet tehnične težave. Zvečer, ko sva kopala tamala2 oz. smo bili v fazi nagci, je vrglo elektriko ven, ker nama je spet spustil pomivalni stroj. Težava je v tem, da imamo pri nas toliko kamna v vodi, da ko kaj porihtamo, nastane tako močan pritisk, da nama vrže cev s stroja, potem se pa avtomatično izključi in vrže varovalke ven. Po 1/3 hiše ni bilo elektrike, po 2/3 pa ja. Pa smo imeli do 21.30 obisk strička dežurnega iz elektro. No,je porihtal, samo je ugotovil, da je naša elektro omarica takooooooooooo stara, da jo je treba menjat. Fajn, spet en strošek več. Poleg tega, da morava spet klicat serviserja za pomivalca. Poleg vsega pa danes prodava najinega levčka. Ob 9ih se seli v Laško. No, saj bova dobila zanj skoraj toliko, kot sva hotela, glede na to, da se sedaj stari avtomobili zelo slabo prodajajo. Ampak bova pa 3 tedne, v najslabšem primeru 7 tednov, brez avta. Kako, ne vem, ampak bomo že. Saj bo ata vozil tamala2 v vrtec, bomo pač bolj doma. Kot da sicer pa ful naokrog skačemo. No, pa še vedno me vse boli. Najbrž je reakcija na cepljenje, ampak mi je vseeno kar malo čudno, ker imam tako smešno razporejene bolečine. Kot bi imela muskelfiber, če sem pri miru, je ok, sicer me pa nekaj na pol boli. Ko vzamem lekadol+C, je malo bolje ...
< Sporočilo je popravil buči -- 23.10.2009 5:18:31 >