|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
25.10.2009 21:29:24   
yania
Najaa lahko nočko...

Tasa, čakaj grem pogledat na hladilnik...a to rabiš tisti magnet v obliki živali, ko mi imamo polno enih črk,,,me naja vedno naserje, da bo jedla, potem pa stran mečem, oz.jo silim tik pred rokom, in vedno ji obljubim, da ne kupim večuser posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.10.2009 21:30:27   
yania
trinity22 super za čudovito masažo in večerjico....joooj, pogrešam tudi jaz touser posted image user posted image .....
že cel teden premišljujem o masaži, ker imam še 2 bona za pokoristit od maja, pa veljajo samo pol letauser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.10.2009 21:30:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
eh, pa saj me poznaš - da se samo hecam. saj tisti pes,ki dosti laja, nič ne grize user posted image user posted image user posted image
ja, lahko se dobimo tudi pri vas. bomo sprobali gugalnico user posted image user posted image user posted image lahko pa tudi v gostilni. ko sma zdrave, nama ni problem prit kamorkoli....

user posted image user posted image
ja, giugalnico za sprobat pa ni problema. Prvo otročki gugalnico, pol pa mamice viseči stol user posted image

MA se mi zdi da je bolj kamot nekje doma, kot pa v gostilni, ko je  user posted image tečno, ko morajo bit al na rokah al pa v vozičku. Je bolj kamot bit na tleh pa se igrat pa še polno jih je skupaj!

ja, no to maš pa prav glede bit na tleh. meni se je tudi zdelo ful komot zadnjič, ko so se tak na tleh igrale

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.10.2009 21:30:56   
trinity22
yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.10.2009 21:31:45   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.10.2009 21:32:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa lahko nočko...

Tasa, čakaj grem pogledat na hladilnik...a to rabiš tisti magnet v obliki živali, ko mi imamo polno enih črk,,,me naja vedno naserje, da bo jedla, potem pa stran mečem, oz.jo silim tik pred rokom, in vedno ji obljubim, da ne kupim večuser posted image user posted image user posted image
ja to je to.
Pr nam pa T. čaka, če kaj Lija nebo pojedla, da lahko on, ker so mu ful dobri tile FZ. No, saj niso slabi user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.10.2009 21:32:34   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč?

Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila user posted image ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh user posted image

žal imam samo en R pa en O....

jaz pa sem ti že vse dala, kar sem imela..user posted image

user posted image

pa nehajte že opet z nekimi namigovanji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.10.2009 21:32:50   
yania
Tasa imamo magnetke z živalicami: q kot qualle, k kot krokodil in u kot uhu (sova)...ti kaj pride prav?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.10.2009 21:33:05   
KOKICA32

eh, pa saj me poznaš - da se samo hecam. saj tisti pes,ki dosti laja, nič ne grize user posted image user posted image user posted image
ja, lahko se dobimo tudi pri vas. bomo sprobali gugalnico user posted image user posted image user posted image lahko pa tudi v gostilni. ko sma zdrave, nama ni problem prit kamorkoli....

user posted image user posted image
ja, giugalnico za sprobat pa ni problema. Prvo otročki gugalnico, pol pa mamice viseči stol user posted image

MA se mi zdi da je bolj kamot nekje doma, kot pa v gostilni, ko je  user posted image tečno, ko morajo bit al na rokah al pa v vozičku. Je bolj kamot bit na tleh pa se igrat pa še polno jih je skupaj!

Tasa, jaz se strinjam. Kdaj? JAz v četrtek ne morem. Aja, pa še en v tem tednu bom imela frizerja, pa še ne vem kdaj user posted image Vi, kar določite, bova se midva pridružila, če bova lahko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.10.2009 21:33:47   
No pa da še jaz malo pokukam k vam kaj dogaja...sej brala nisem za nazaj ker ni bilo časauser posted image ...

Pr nas nč kaj nedelja kot nedelja zjutraj kuhanje je moj kuhal pa jaz sem malo pomagala Lio je mal Laura pazila dokler ni mala začela cvilit ko ni več bila Laura dovolj,popoldne ati delat babe pa ven mal na luft ampak sam za dobro urco ker je Lauro glava bolela pa smo šibali domov glava pa zato ker kašlja ko star decuser posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj naj pije čaj med sej bo upajmo da ne zboli na ful in seveda da Lia kaj ne faše upajmo upajmo...drugače pa nič kaj novega likanje me čaka pa me bo še kak dan danes ne bom ker se mi ne da sem na fulll utrujena ampak sej bo...

Lepo nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.10.2009 21:34:09   
KOKICA32

magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč?

Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila user posted image ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh user posted image

user posted image

pa nehajte že opet z nekimi namigovanji user posted image user posted image user posted image

KAJ???? user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila magnetke. user posted image Če si ti kaj drugega, pa je to tvoja stvar! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.10.2009 21:34:15   
tasa_m

ja, pa kaj te zdaj muči, ker je men že vse dala, tebi pa še ne? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.10.2009 21:34:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.10.2009 21:35:14   
tasa_m

Tasa imamo magnetke z živalicami: q kot qualle, k kot krokodil in u kot uhu (sova)...ti kaj pride prav?
ne user posted image te že imam

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.10.2009 21:35:44   
yania

yania .. lepe slikice. Kak že lepo stoji Timon user posted image Naja pa ima oblekco gor oblečeno al se men sam zdi? Zgleda mi kot oblekca za princeske.. user posted image

ja za to me je pa prosila že ene dva leti, pa sem se jo končno usmilila, za na plesne, oz.za takole doma afnat, ko se fino vrti, ji je tako všeč...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.10.2009 21:35:46   
tasa_m
cita ... pikapoke za Lauro

In, lahko noč. Spočij se!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
25.10.2009 21:37:35   
yania

cita ... pikapoke za Lauro

In, lahko noč. Spočij se!

se podpišem....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
25.10.2009 21:39:17   
tasa_m

yania .. lepe slikice. Kak že lepo stoji Timon user posted image Naja pa ima oblekco gor oblečeno al se men sam zdi? Zgleda mi kot oblekca za princeske.. user posted image

ja za to me je pa prosila že ene dva leti, pa sem se jo končno usmilila, za na plesne, oz.za takole doma afnat, ko se fino vrti, ji je tako všeč...

user posted image user posted image user posted image če pa hodi na plesne pol pa jo res potrebuje. Saj pa veš, da plesalci morajo bit vedno lepo urejeni user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
25.10.2009 21:41:04   
MalaČebelica

user posted image

KAJ???? user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila magnetke. user posted image Če si ti kaj drugega, pa je to tvoja stvar! user posted image

jaz že ne - tasa user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
25.10.2009 21:41:37   
MalaČebelica

ja, pa kaj te zdaj muči, ker je men že vse dala, tebi pa še ne? user posted image user posted image

ja, to me malo žre, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
25.10.2009 21:43:06   
tasa_m

opica, zdaj pa sem jaz tista al kaj? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
25.10.2009 21:43:16   
tasa_m

ja, to me malo žre, ja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2547
25.10.2009 21:44:38   
MalaČebelica

opica, zdaj pa sem jaz tista al kaj? user posted image user posted image

ja kaj pa nekaj mežikaš po nepotrebnem user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
25.10.2009 21:45:21   
MalaČebelica
punce, jaz ne morem več. ura dela svoje user posted image user posted image user posted image

lahkonoč

Neposredna povezava do sporočila: 2549
25.10.2009 21:47:23   
KOKICA32
Jaz tudi šibam!

LAHKO NOČ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?