Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:29:24
|
|
|
|
yania
|
Najaa lahko nočko... Tasa, čakaj grem pogledat na hladilnik...a to rabiš tisti magnet v obliki živali, ko mi imamo polno enih črk,,,me naja vedno naserje, da bo jedla, potem pa stran mečem, oz.jo silim tik pred rokom, in vedno ji obljubim, da ne kupim več
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:30:27
|
|
|
|
yania
|
trinity22 super za čudovito masažo in večerjico....joooj, pogrešam tudi jaz to ..... že cel teden premišljujem o masaži, ker imam še 2 bona za pokoristit od maja, pa veljajo samo pol leta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:30:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh, pa saj me poznaš - da se samo hecam. saj tisti pes,ki dosti laja, nič ne grize ja, lahko se dobimo tudi pri vas. bomo sprobali gugalnico lahko pa tudi v gostilni. ko sma zdrave, nama ni problem prit kamorkoli.... ja, giugalnico za sprobat pa ni problema. Prvo otročki gugalnico, pol pa mamice viseči stol MA se mi zdi da je bolj kamot nekje doma, kot pa v gostilni, ko je tečno, ko morajo bit al na rokah al pa v vozičku. Je bolj kamot bit na tleh pa se igrat pa še polno jih je skupaj! ja, no to maš pa prav glede bit na tleh. meni se je tudi zdelo ful komot zadnjič, ko so se tak na tleh igrale
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:30:56
|
|
|
|
trinity22
|
yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:31:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela se podpišem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:32:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa lahko nočko... Tasa, čakaj grem pogledat na hladilnik...a to rabiš tisti magnet v obliki živali, ko mi imamo polno enih črk,,,me naja vedno naserje, da bo jedla, potem pa stran mečem, oz.jo silim tik pred rokom, in vedno ji obljubim, da ne kupim več ja to je to. Pr nam pa T. čaka, če kaj Lija nebo pojedla, da lahko on, ker so mu ful dobri tile FZ. No, saj niso slabi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:32:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč? Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh žal imam samo en R pa en O.... jaz pa sem ti že vse dala, kar sem imela.. pa nehajte že opet z nekimi namigovanji
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:32:50
|
|
|
|
yania
|
Tasa imamo magnetke z živalicami: q kot qualle, k kot krokodil in u kot uhu (sova)...ti kaj pride prav?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:33:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh, pa saj me poznaš - da se samo hecam. saj tisti pes,ki dosti laja, nič ne grize ja, lahko se dobimo tudi pri vas. bomo sprobali gugalnico lahko pa tudi v gostilni. ko sma zdrave, nama ni problem prit kamorkoli.... ja, giugalnico za sprobat pa ni problema. Prvo otročki gugalnico, pol pa mamice viseči stol MA se mi zdi da je bolj kamot nekje doma, kot pa v gostilni, ko je tečno, ko morajo bit al na rokah al pa v vozičku. Je bolj kamot bit na tleh pa se igrat pa še polno jih je skupaj! Tasa, jaz se strinjam. Kdaj? JAz v četrtek ne morem. Aja, pa še en v tem tednu bom imela frizerja, pa še ne vem kdaj Vi, kar določite, bova se midva pridružila, če bova lahko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:33:47
|
|
|
|
|
No pa da še jaz malo pokukam k vam kaj dogaja...sej brala nisem za nazaj ker ni bilo časa ... Pr nas nč kaj nedelja kot nedelja zjutraj kuhanje je moj kuhal pa jaz sem malo pomagala Lio je mal Laura pazila dokler ni mala začela cvilit ko ni več bila Laura dovolj,popoldne ati delat babe pa ven mal na luft ampak sam za dobro urco ker je Lauro glava bolela pa smo šibali domov glava pa zato ker kašlja ko star dec nimam pojma kaj naj pije čaj med sej bo upajmo da ne zboli na ful in seveda da Lia kaj ne faše upajmo upajmo...drugače pa nič kaj novega likanje me čaka pa me bo še kak dan danes ne bom ker se mi ne da sem na fulll utrujena ampak sej bo... Lepo nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:34:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč? Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh žal imam samo en R pa en O.... jaz pa sem ti že vse dala, kar sem imela.. pa nehajte že opet z nekimi namigovanji KAJ???? Jaz sem mislila magnetke. Če si ti kaj drugega, pa je to tvoja stvar!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:34:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte že opet z nekimi namigovanji ja, pa kaj te zdaj muči, ker je men že vse dala, tebi pa še ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:34:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:35:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tasa imamo magnetke z živalicami: q kot qualle, k kot krokodil in u kot uhu (sova)...ti kaj pride prav? ne te že imam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:35:44
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania .. lepe slikice. Kak že lepo stoji Timon Naja pa ima oblekco gor oblečeno al se men sam zdi? Zgleda mi kot oblekca za princeske.. ja za to me je pa prosila že ene dva leti, pa sem se jo končno usmilila, za na plesne, oz.za takole doma afnat, ko se fino vrti, ji je tako všeč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:35:46
|
|
|
|
tasa_m
|
cita ... pikapoke za Lauro In, lahko noč. Spočij se!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:37:35
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita ... pikapoke za Lauro In, lahko noč. Spočij se! se podpišem....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:39:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania .. lepe slikice. Kak že lepo stoji Timon Naja pa ima oblekco gor oblečeno al se men sam zdi? Zgleda mi kot oblekca za princeske.. ja za to me je pa prosila že ene dva leti, pa sem se jo končno usmilila, za na plesne, oz.za takole doma afnat, ko se fino vrti, ji je tako všeč... če pa hodi na plesne pol pa jo res potrebuje. Saj pa veš, da plesalci morajo bit vedno lepo urejeni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:41:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč? Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh žal imam samo en R pa en O.... jaz pa sem ti že vse dala, kar sem imela.. pa nehajte že opet z nekimi namigovanji KAJ???? Jaz sem mislila magnetke. Če si ti kaj drugega, pa je to tvoja stvar! jaz že ne - tasa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:41:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte že opet z nekimi namigovanji ja, pa kaj te zdaj muči, ker je men že vse dala, tebi pa še ne? ja, to me malo žre, ja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:43:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz že ne - tasa opica, zdaj pa sem jaz tista al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:43:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte že opet z nekimi namigovanji ja, pa kaj te zdaj muči, ker je men že vse dala, tebi pa še ne? ja, to me malo žre, ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:44:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz že ne - tasa opica, zdaj pa sem jaz tista al kaj? ja kaj pa nekaj mežikaš po nepotrebnem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:45:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
punce, jaz ne morem več. ura dela svoje lahkonoč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:47:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz tudi šibam! LAHKO NOČ!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?