Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 21:49:32
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi šibam! LAHKO NOČ! jaz tudi .... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:05:37
|
|
|
|
yania
|
nočko vsem... Tasa, ja oblekica za plesne, samo kaj ko pa izgleda, kot za balet ....ampak naj ji bo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:19:18
|
|
|
|
yania
|
http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM&feature=topvideos grozno, a ste videle kaj novo cepivo naredi..hm,,ma že prej sem bila mnenja, da je cepivo za budale...ma ni šans, da bi se...po tem pa...no no no no nooooooooo way....!!!!!!!!!!!!111
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:37:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla čveke, kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek.... Kajpa ve kej počnete? mmmmm, po čem kaj diši v vaši hiški?!? diši po jabolčnem biskvitu s cimetom mmmmmm,a imamo jutri srečanje? Najaa, baje da imamo; samo od peciva je bolj malo ostalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:37:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč? Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh kaj nisi prej rekla? jaz sem lih z enim tipom zdaj nardila menjavo teh magnetkov; bom počuvala zate, ko itak jih skoz kupujemo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:40:14
|
|
|
|
yania
|
Oj Mama m...kaj ti ni do postelje?...jaz ravno mojega priganjam naj gre pod tuš...da mi ne bo spet zaajal..potem pa kar godrnja,,, Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta... Kako sta bejbike?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:42:44
|
|
|
|
yania
|
Jaz imam pa jutri neregistriran avtolček .,,,,ma spet bojo dinarčki šli nekam brezveze no... pa se odločam, casco da ali ne...moj pravi ja, samo kaj ko je potem spet ene 300 E dražje,,... in ko to jutri opravimo z zastopnikom, pride kar domov nekdo, potem pa spet lahko furamo... Felix, kaj ko bi se malo na Primorsko zapeljale?...si za?...ta teden...kako ti kaže?..a je tvoj doma? no lahko pa potem drugi teden..imam dopust
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:44:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj Mama m...kaj ti ni do postelje?...jaz ravno mojega priganjam naj gre pod tuš...da mi ne bo spet zaajal..potem pa kar godrnja,,, Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta... Kako sta bejbike?... yania, lih se odpravljam; smo mal prej prišli domov, prvo povabljeni na pečen kostanj; potem pa je padala še večerja - školjke-pidoči, njami, njami in zdaj čakam mojga, da pride iz kopalnice in greva pod rjuhe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:52:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
lahko noč, čimmanj prebujanj in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 22:55:08
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj Mama m...kaj ti ni do postelje?...jaz ravno mojega priganjam naj gre pod tuš...da mi ne bo spet zaajal..potem pa kar godrnja,,, Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta... Kako sta bejbike?... yania, lih se odpravljam; smo mal prej prišli domov, prvo povabljeni na pečen kostanj; potem pa je padala še večerja - školjke-pidoči, njami, njami in zdaj čakam mojga, da pride iz kopalnice in greva pod rjuhe oooo...njami,,jaz tudi jaz tudi.. ja superca, kje sta pa tamaladva bila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:08:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaz sem pa nakej risala na platno, za Timonovo sobico...kar ene 2 urce mi je vzelo....Feliška, zebro sem mal pri tebi poškilila ,,,ne boš huda... bom gor prilepla potem,,sam da gre mali z naročja-v posteljico... huda... a dej no no, sem vidla slikice, lepo si narisala boš vidla v petek 5 mojih platen, ki sem jih glih zaključila, meni so ful všeč. aja, pa Timon ma fuuuuuuuuuuul dobro kapo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:08:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM&feature=topvideos grozno, a ste videle kaj novo cepivo naredi..hm,,ma že prej sem bila mnenja, da je cepivo za budale...ma ni šans, da bi se...po tem pa...no no no no nooooooooo way....!!!!!!!!!!!!111 jaz se še za navadno gripo ne maram cepit...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:08:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta... Kako sta bejbike?... ja itak, moram prečekirat situacijo. Smo bili danes na krstu od Juretovega bratranca, pol sva šla midva še v gledališče, zdaj pa (kot ponavadi) moški del spi, jaz pa imam še dovolj energije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:08:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix, kaj ko bi se malo na Primorsko zapeljale?...si za?...ta teden...kako ti kaže?..a je tvoj doma? no lahko pa potem drugi teden..imam dopust veš da jaz sem itak za vsako neumnost samo prvo si avto registriraj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:09:30
|
|
|
|
felix7
|
ajaaaaaaaa, Jure in jaz se lepo zahvaljujeva vsem za čestitke za njegov mini RD
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:20:30
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix, kaj ko bi se malo na Primorsko zapeljale?...si za?...ta teden...kako ti kaže?..a je tvoj doma? no lahko pa potem drugi teden..imam dopust veš da jaz sem itak za vsako neumnost samo prvo si avto registriraj ž hahahaaaaa..... jutri popoldan...veš da... Kdaj bi šle...jooooj, škoda da tole piševa tule, ko bi jih primorke lahko presenetile ALi pa če se zdaj delava.... ah, brezveze, sej ne bova šle a ne...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:21:48
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaaa, Jure in jaz se lepo zahvaljujeva vsem za čestitke za njegov mini RD pa kako slikico novo daj na FB...da vidimo slavljenca... hm, nekaj je zaropotalo,,,po mojem Naja spet preizkuša trdnost stene v spanju -...pridem nazaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:24:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix, kaj ko bi se malo na Primorsko zapeljale?...si za?...ta teden...kako ti kaže?..a je tvoj doma? no lahko pa potem drugi teden..imam dopust veš da jaz sem itak za vsako neumnost samo prvo si avto registriraj ž hahahaaaaa..... jutri popoldan...veš da... Kdaj bi šle...jooooj, škoda da tole piševa tule, ko bi jih primorke lahko presenetile ALi pa če se zdaj delava.... ah, brezveze, sej ne bova šle a ne... itak da neeeeee, sej na Primorskem nobenga ne poznava...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:24:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ajaaaaaaaa, Jure in jaz se lepo zahvaljujeva vsem za čestitke za njegov mini RD pa kako slikico novo daj na FB...da vidimo slavljenca... hm, nekaj je zaropotalo,,,po mojem Naja spet preizkuša trdnost stene v spanju -...pridem nazaj... ti ga bom pripeljala, da ga kar v živo vidiš oz. itak ga ti prideš v petek pogledat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:36:17
|
|
|
|
yania
|
hahaha...v živo...vem, ja, samo ti take hude slikice delaš, pa rada mal dušo sprostim ob gledanju,,,,po mojem ste danes spet kako fenomenalno naredili...joooj, en moj prijatelj ima tako lepo na FB...smo se ravno danes dobili v Citiju, na kavici, to so prijatelji s Krka,,,joj, kako mi manjka morje ...komaj čakam maj... čakej bom probala kopirati fotko sem, samo ne vem če bo uspelo,,,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:37:37
|
|
|
|
yania
|
sem zbrisala...žal...ne upam pustiti brez privoljenja,,,,sej se razume..
< Sporočilo je popravil yania -- 25.10.2009 23:45:46 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:38:35
|
|
|
|
yania
|
iiiii..šlo je...a ni corti tamala...ful ima rada Timona,,,skos pravi Timi, Timi!!!! pa čist je navdušena če ga njena mamica prime v naročje...ahhahaaa...pa ima 7 let starega bratca...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:43:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania iiiii..šlo je...a ni corti tamala...ful ima rada Timona,,,skos pravi Timi, Timi!!!! pa čist je navdušena če ga njena mamica prime v naročje...ahhahaaa...pa ima 7 let starega bratca... ja, ful je cukrček danes pa sploh ne vem, kakšne so kej fotke, nisem sploh fotkiča od blizu vidla zdej grem pa tut jaz spat, ura je že dosti lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:44:51
|
|
|
|
yania
|
Feliks imaš ZS.... no zdej pa grem...ma sem danes naredila totalno neumnost, doma spila veliko skodelico kave in pozabila na to, potem pa v BTCju še eno belo kavo...tako me je šejkalo, pa čist konc sem bila res no...sem šibala v DM po ene piškote, pa vodo sem pol še v enem bifeju vzela,,,,pa je bilo malo boljše...grozno, kofein mu fuuullll dela..ma skoraj bi me kap...no in rezultat je to, kot vidite, da ne morem spati.... ampak, grem se potruditi, ker po mojem bo kej kmal že prvi AUF.... lepe sanje,,,pa dolgo nočko...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?