|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
25.10.2009 21:49:32   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz tudi šibam!

LAHKO NOČ! user posted image

jaz tudi .... lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
25.10.2009 21:50:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
punce, jaz ne morem več. ura dela svoje user posted image user posted image user posted image
lahkonoč

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Jaz tudi šibam!
LAHKO NOČ!

Lahko noč obema!

Tudi jaz grem spat, ker imam občutek, da bomo hitro gor, ker je ful malo pojedla za večerjo.

user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
25.10.2009 22:05:37   
yania
nočko vsem...
Tasa, ja oblekica za plesne, samo kaj ko pa izgleda, kot za baletuser posted image user posted image user posted image ....ampak naj ji bo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
25.10.2009 22:19:18   
yania
http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM&feature=topvideos

grozno, a ste videle kaj novo cepivo naredi..hm,,ma že prej sem bila mnenja, da je cepivo za budale...ma ni šans, da bi se...po tem pa...no no no no nooooooooo way....!!!!!!!!!!!!111

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.10.2009 22:37:43   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ojla čveke,

kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek....

Kajpa ve kej počnete?
mmmmm, po čem kaj diši v vaši hiški?!?

diši po jabolčnem biskvitu s cimetom

mmmmmm,a imamo jutri srečanje? user posted image

Najaa, baje da imamo; samo od peciva je bolj malo ostalo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
25.10.2009 22:37:45   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč?

Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila user posted image ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh user posted image

kaj nisi prej rekla? jaz sem lih z enim tipom zdaj nardila menjavo teh magnetkov; bom počuvala zate, ko itak jih skoz kupujemo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.10.2009 22:40:14   
yania
Oj Mama m...kaj ti ni do postelje?...jaz ravno mojega priganjam naj gre pod tuš...da mi ne bo spet zaajal..potem pa kar godrnja,,,

Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta...

Kako sta bejbike?...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.10.2009 22:42:44   
yania
Jaz imam pa jutri neregistriran avtolček user posted image .,,,,ma spet bojo dinarčki šli nekam brezveze no...
pa se odločam, casco da ali ne...moj pravi ja, samo kaj ko je potem spet ene 300 E dražje,,...
in ko to jutri opravimo z zastopnikom, pride kar domov nekdo, potem pa spet lahko furamo...user posted image user posted image

Felix, kaj ko bi se malo na Primorsko zapeljale?...si za?...ta teden...kako ti kaže?..a je tvoj doma? no lahko pa potem drugi teden..imam dopust user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.10.2009 22:44:34   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj Mama m...kaj ti ni do postelje?...jaz ravno mojega priganjam naj gre pod tuš...da mi ne bo spet zaajal..potem pa kar godrnja,,,

Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta...

Kako sta bejbike?...

yania, lih se odpravljam; smo mal prej prišli domov, prvo povabljeni na pečen kostanj; potem pa je padala še večerja - školjke-pidoči, njami, njami in zdaj čakam mojga, da pride iz kopalnice in greva pod rjuhe user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.10.2009 22:52:49   
mama_milchy
lahko noč, čimmanj prebujanj in lepe sanje

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.10.2009 22:55:08   
yania

Kako sta bejbike?...

yania, lih se odpravljam; smo mal prej prišli domov, prvo povabljeni na pečen kostanj; potem pa je padala še večerja - školjke-pidoči, njami, njami in zdaj čakam mojga, da pride iz kopalnice in greva pod rjuhe user posted image

oooo...njami,,jaz tudi jaz tudi..

ja superca, kje sta pa tamaladva bila?

Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.10.2009 23:08:25   
felix7

Jaz sem pa nakej risala na platno, za Timonovo sobico...kar ene 2 urce mi je vzelo....Feliška, zebro sem mal pri tebi poškilila user posted image ,,,ne boš huda...user posted image

bom gor prilepla potem,,sam da gre mali z naročja-v posteljico...

user posted image user posted image user posted image huda... a dej no user posted image

no, sem vidla slikice, lepo si narisala user posted image boš vidla v petek 5 mojih platen, ki sem jih glih zaključila, meni so ful všeč. aja, pa Timon ma fuuuuuuuuuuul dobro kapo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.10.2009 23:08:33   
felix7

http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM&feature=topvideos

grozno, a ste videle kaj novo cepivo naredi..hm,,ma že prej sem bila mnenja, da je cepivo za budale...ma ni šans, da bi se...po tem pa...no no no no nooooooooo way....!!!!!!!!!!!!111

user posted image user posted image user posted image jaz se še za navadno gripo ne maram cepit...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.10.2009 23:08:35   
felix7

Kako sta bejbike?...

user posted image ja itak, moram prečekirat situacijo. Smo bili danes na krstu od Juretovega bratranca, pol sva šla midva še v gledališče, zdaj pa (kot ponavadi) moški del spi, jaz pa imam še dovolj energije user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.10.2009 23:08:44   
felix7

Felix, kaj ko bi se malo na Primorsko zapeljale?...si za?...ta teden...kako ti kaže?..a je tvoj doma? no lahko pa potem drugi teden..imam dopust user posted image user posted image

veš da user posted image jaz sem itak za vsako neumnost user posted image samo prvo si avto registriraj user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
25.10.2009 23:09:30   
felix7
ajaaaaaaaa, Jure in jaz se lepo zahvaljujeva vsem za čestitke za njegov mini RD user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
25.10.2009 23:20:30   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

veš da user posted image jaz sem itak za vsako neumnost user posted image samo prvo si avto registriraj user posted image
ž

hahahaaaaa.....user posted image user posted image user posted image  jutri popoldan...veš da...
Kdaj bi šle...jooooj, škoda da tole piševa tule, ko bi jih primorke lahko presenetileuser posted image
ALi pa če se zdaj delava....
ah, brezveze, sej ne bova šle a ne...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
25.10.2009 23:21:48   
yania

ajaaaaaaaa, Jure in jaz se lepo zahvaljujeva vsem za čestitke za njegov mini RD user posted image

pa kako slikico novo daj na FB...da vidimo slavljenca...

hm, nekaj je zaropotalo,,,po mojem Naja spet preizkuša trdnost stene v spanju user posted image -...pridem nazaj...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
25.10.2009 23:24:03   
felix7

ž

hahahaaaaa.....user posted image user posted image user posted image  jutri popoldan...veš da...
Kdaj bi šle...jooooj, škoda da tole piševa tule, ko bi jih primorke lahko presenetileuser posted image
ALi pa če se zdaj delava....
ah, brezveze, sej ne bova šle a ne...user posted image

user posted image user posted image user posted image itak da neeeeee, sej na Primorskem nobenga ne poznava... user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.10.2009 23:24:58   
felix7

pa kako slikico novo daj na FB...da vidimo slavljenca...
hm, nekaj je zaropotalo,,,po mojem Naja spet preizkuša trdnost stene v spanju user posted image -...pridem nazaj...

ti ga bom pripeljala, da ga kar v živo vidiš user posted image oz. itak ga ti prideš v petek pogledat user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.10.2009 23:36:17   
yania
hahaha...v živo...vem, ja, samo ti take hude slikice delaš, pa rada mal dušo sprostim ob gledanju,,,,po mojem ste danes spet kako fenomenalno naredili...joooj, en moj prijatelj ima tako lepo na FB...smo se ravno danes dobili v Citiju, na kavici, to so prijatelji s Krka,,,joj, kako mi manjka morjeuser posted image ...komaj čakam maj...
čakej bom probala kopirati fotko sem, samo ne vem če bo uspelo,,,

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
25.10.2009 23:37:37   
yania
sem zbrisala...žal...ne upam pustiti brez privoljenja,,,,sej se razume..

< Sporočilo je popravil yania -- 25.10.2009 23:45:46 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.10.2009 23:38:35   
yania
iiiii..šlo je...a ni corti tamala...ful ima rada Timona,,,skos pravi Timi, Timi!!!! pa čist je navdušena če ga njena mamica prime v naročje...ahhahaaa...pa ima 7 let starega bratca...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.10.2009 23:43:18   
felix7

iiiii..šlo je...a ni corti tamala...ful ima rada Timona,,,skos pravi Timi, Timi!!!! pa čist je navdušena če ga njena mamica prime v naročje...ahhahaaa...pa ima 7 let starega bratca...

ja, ful je cukrček user posted image danes pa sploh ne vem, kakšne so kej fotke, nisem sploh fotkiča od blizu vidla user posted image

zdej grem pa tut jaz spat, ura je že dosti user posted image lahko noč!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
25.10.2009 23:44:51   
yania
Feliks imaš ZS....

no zdej pa grem...ma sem danes naredila totalno neumnost, doma spila veliko skodelico kave in pozabila na to, potem pa v BTCju še eno belo kavo...tako me je šejkalo, pa čist konc sem bila res no...sem šibala v DM po ene piškote, pa vodo sem pol še v enem bifeju vzela,,,,pa je bilo malo boljše...grozno, kofein mu fuuullll dela..ma skoraj bi me kap...no in rezultat je to, kot vidite, da ne morem spati....

ampak, grem se potruditi, ker po mojem bo kej kmal že prvi AUF....

lepe sanje,,,pa dolgo nočko...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?