Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.10.2009 22:20:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
vsem super za zobke, tudi nam je pokukala spodnja leva dvojkica.... čin čin sonček in krtexx, plohca thx za recept, probam kak dan, ma pozdravček vsem, grem z mojim gledat disturbio naprej. Aja, mi smo bli na RD liamovega sošolca, no mi3je smo ga sračkali okoli, liam se je zabaval tam in smo bli pozni, pa tamala dva sta bila čist tečna, no zdaj spita, mi2 z mojim se pa stiskava. Eko konc reklam, grem.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.10.2009 22:26:42 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.10.2009 22:29:35
|
|
|
|
kiara24
|
Grem gledat naprej flim. Mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 2:58:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pri nas se je pred koncem filma zbudil patrik ves smrkav, komaj je dihal, tako prehlajen je revež. Sem ga nalila s fiziološko, posesala, dala svečko ker ga še zobki mučijo. Potem je komaj zaspal pred tvjem (telebajski ) zdaj sva budna že eno uro, sem noska sesala, je zraven zbudil pol LJ, tko da spet risanke gledava, ker je koma in čakam da zaspi. Spal bo pa kar v vozičku, mu bom vzglavje dvignila pa bo. No vsaj upam. Ekola zaspal je sonček moj mali U vidim da so uro premaknili nazaj. To je edini dan v letu k se jast naspim. danes se verjetno ne bom :( Lepo spite še naprej.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.10.2009 2:59:48 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 7:50:21
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, tudi mi smo se zbudili z zabasanim noskom.... pa sem pumpala... Zvedzica- kaj pa to gledate z malim? Saj ne vem ali sedaj že lahko kaj pogledajo TV ali še vedno ne. Upam, da ste se naspali jaz se nisem ker je Klara pokonci od 5tih pa noče it spat samo po meni je skakala. Zdej greva pa po kruh v trgovino pol pa mal ven na sončka, pa do moje mami na kosilo..... Želim vam lepo nedeljo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 8:13:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
tudi mi smo se zbudili z zabasanim noskom.... pa sem pumpala... Zvedzica- kaj pa to gledate z malim? Saj ne vem ali sedaj že lahko kaj pogledajo TV ali še vedno ne.user posted image Upam, da ste se naspali jaz se nisem ker je Klara pokonci od 5tih pa noče it spat samo po meni je skakala za klaro. Ma na playstationu sva naštimala telebajske. Ker se full reži k jih gleda. Pol pa zaspi zraven. Tko da HB za tv, risanke in Babyvac!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 9:30:26
|
|
|
|
Jancci
|
Spali smo bolj tako tako. Je šla z nama spat ob pol enajstih , se vmes 2 x zbudila in drla. Pa še ta ura se je prestavila mi je to čist mim!!! Kdaj mislejo to ukint??? Moj je danes izjavil, če ustanovimo stranko proti premikanju ure!! Pol bi imeli pa pri vsaki zadevi pripombe in bi vse s tem povezali.. kot npr. upokojenci. jancii, a to imaš kakšnega univerzalnega, če bomo kdaj potrebovali, ko bomo izven garancije me zanima. Kako to misliš univerzalnega? Imam mutsya 4 rider. vsem za zobke! za male bolnike!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 12:22:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
Joj prvič smo prehlajeni pa tok jamram... sam je res patrik en velik smrkl zdaj. Babyvac dela v Liam je šel k babici in dedku, ker se je lih zlizal iz najhujšega, pa ni treba še enkrat od začetka. Tko da ene dva dni bo pri babici, potem pa spet doma. Nč pojamrala sem, grem zdaj kaj polikat ker kup je velik od tal pa men do vratu . za ene 3 ure sem dobra, upam, da bo tamalček mal odspal, da spravim stanovanje v red, da se mu potem lažje posvetim.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 15:36:40
|
|
|
|
barba
|
Ojla, jst se morem tud mal oglasit . Kar ni časa, skoz mam en del. Če ne šivam, pa pospravljam, kuham, likam, ... ni da ni. Drgač pa skoz Tineta lovim. Mali takoj vstaja, samo da se lahko kam prime že stoji. Noga ma pa take fuzbalerske, vse krive. Sej upam, da ne misli zdej kar hodit začet. Jst sm shodila pri 9ih mesecih in sm bla tud vsa zvižana tam pod noge ... sej do ohcet so se noge poravnale. Grem k same traparije pišem ... morem mal za nazaj prebrat, de bo dala kakšno "strokovno mnenje".
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 15:41:39
|
|
|
|
barba
|
Zvezdica - sam fiziološko v nos in pucanje. Po taki izkušnji k sva jo imela s Tinetom zdej vsakmu morem, da naj fajn puca mai nosek. krtekxx - boga Brita So ti kej povedal na infekcijski kaj je bil vzrok? Bravo vsem za zobke! ... Tine ma še zmeri samo enga IZVIRNO SPOROČILO: Jancci jancii, a to imaš kakšnega univerzalnega, če bomo kdaj potrebovali, ko bomo izven garancije me zanima. Kako to misliš univerzalnega? Imam mutsya 4 rider. Niia je verjetn misnla na univezalnega serviserja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 16:16:15
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci jancii, a to imaš kakšnega univerzalnega, če bomo kdaj potrebovali, ko bomo izven garancije me zanima. Kako to misliš univerzalnega? Imam mutsya 4 rider. Niia je verjetn misnla na univezalnega serviserja Aja? Joj sm mau blond. Peljala sem ga v BC, kjer je bil kupljen, ker je še v garanciji. Oni imajo pa baje pogodbo z nekim zunanjim serviserjem pa ti ne vem povedat kdao je to. Če bom zvedela ti sporočim. Danes lenarimo. Paše.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 17:49:51
|
|
|
|
kiara24
|
malo se pofočkam... naša se trenutno igra v dnevni sobi na tleh in boža knigico , se smeji pa čebla.... pa pleš k je muzika prižgana je smešna se z mojim reživa ko pohana mačka . Bili ful zunaj k je bilo res super danes in upam, da bodo še taki topli dnevi. Grem zdej položnice plačat pol pa Klaro fliknit v banjo k mamo jutri P. Pa bomo videli kolk smo sedaj veliki....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 18:05:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
Danes lenarimo. Paše.user posted image mi pa nos sesamo, pa vmes mal polikam, načeloma pa lenarimo.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 19:17:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 19:36:04
|
|
|
|
krtekxx
|
Barba, testirali so jo na vse živo virusov, ap je bilo vse negativno. Akutna virusna okužba zgornjih dihal. Se mi zdi, da ima te grozne vročine zgolj zaradi tega, ker noče piti. Pa jesti tudi ne preveč. So ji nosili ne vem kake kašice vse, ampak ona je hotela pokusiti le stvari, ki sem jih jaz dobila na krožnik. A ma katera kak trik, kako takole dete "prisiliti" da kaj spije? 2.11. smo naročeni pri homeopatu - če drugega ne da dobimo vsaj kako homeopatsko zdravilo za nižanje T, ker nam jo doslej velikokrat ni ratalo znižati z nobeno stvarjo. Jaz sem pa danes moja fanta peljala na Zelenico. Lani sta pila še čajček, letos coca-colo, naslednjič pa najbrž žr pirček.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 20:05:42
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! Čudovit dan je bil. Vsem bolnim in prehlajenim , da bo čimprej bolje. Zvezdica, ti kar malo pojamrej, me vse prenesemo, tebi bo pa tudi lažje . Krtekxx super za Zelenico, Niia super za Šmarno. Barba, jah nimamo kja...vse kar je pri roki (pa tudi če ni), naši malčki izkoristijo, da se dvignejo. Midva sva danes zamenjala najino spalnico in Lovrovo sobico. Tako da sva cel dan mal prestavlajal in pospravljala...meni je super, kadar je kaj novega, četudi samo pohištvo mal prestaviš, pa je. Vmes smo šli še na Bled okoli jezera in na kavo s kolegoma in njuno punčko. Lovro je bil 3 urce pri babici, midva sva pa po končanem delu doma, pla še na kosilo - rižota z refoškom, pršutom in tartufi, mož je pa jedel medaljone. LOvro spi. Noč je bila čudna. Jancci jaz tudi mal preklinjam tole uro...zjutraj se je zbudil eno uro prej in smo tako rogovilili že ob 5.15 .... pa do 7h se nismo iz postelje zbasali. No, danes ej pa že ob pol sedmih omagal..bogve, kaj nas čaka ponoči. No, danes bo prvič spal v svoji sobi...bomo videli, kje se bo zjutraj prebudil Tale teden bo lepo. Pride katera do Lesc, gremo na sprehod na Šobec?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 20:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
čer....zmatrana... računalnik zdej za silo dela, sta ga pošravfala, sam ni kej bo treba novo kišto nabavit enkrat v prihodnosti... pobarvala sm se na rdeče, zdej se sin dere k me zagleda, ko spregovorim pa sam še čukasto gleda, hči se mi pa skoz smeji, ja mami kake pa maš laske takle mamo.... ula gre jutr v vrtec, no, bom vidla zjutri...zdej je kul, vsaj men se zdi...neo je pa tud boljš, edin nos ga muči, pa k ga čistva to tolk protestira, sama ga komi krotim, pa prov kriči zravn, ne joka, ampak kriči, tist čist razpi.zdjeno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 21:13:59
|
|
|
|
farfala
|
Dober večer Smo se potepali danes, šli na Bled, okoli jezera, tam na kosilo in kremšnito in je bilo res fajn, super vreme, toplo.Ko le ne bi bilo tako daleč, bi bla vsaki dan tam sonček sem se spomnila na tebe, ko smo se peljali mimo Šobca Bravo vsem za nove zobke , naš ima še vedno samo 2 spodaj, zgoraj bodo pa kar 4 prišli ven počasi, zeeeelo počasi gre to pri nas jancci se takoj pridružim tej novi stranki , čeprav se drugače bolj apolitična.Se je tud zbudil že ob 6ih, pa ponoči se je 2x drl, tako, sa je sanjsko spal samo enkrat, tolk, da je lušte naredil zvezdica a ti si vedno bla taki nočni tip?malo heca, saj vem, da ni fajn, posebej če je tu še bolezen za vse bolne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 21:39:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 21:47:01
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia krtexx, jaz dam včasih našemu vodo iz mojega kozarca in tudi rad pije, pa kakšni drugi lončki si probala? sem hotla napisat isto, pa sem pozabla, vse je boljše kot njegova ne vem kaka magična skodelica
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 22:07:33
|
|
|
|
kiara24
|
Vreme je bilo danes bonbastično! Ulla- od kdja pa si ti Meta32 sem čudno gledala kaj je sedaj to kar ista imena pa drugi nik... krtekxx- probaj ji dat iz tistega kozarca ko piješ ti, če hoče pri nas je to vleikokrat da hoče pot ali jest kar jemo mi ali jaz. Kaj pa ji daš za pit? Mi pa ravno spitejm zbijamo vročino, ker naša punca ful pije tudi do pol litra na dan včasih, je pa čisto odvisno velika večina sedaj pije kompot kuhann iz jabolk, hrošk, suega sadja in malo sladkorja je notri, no pa cimet pa klinčki in ji je to zakon. Voda in čaj tudi, sem pa probala ji dat sok razrečen pa ga ni hotla in se niti ne sekiram. Ura- res je vse nas zmeša prestavitev ure in našo je ful. Kmalu smo ustali kar ni v navadi pa kasnej smo šli spat k tudi nni v navadi, samo saj se bodod porihtali. Vsaj upam, tako. Sonček- super za spalnico in otroško sobico in upam, da vam bo tam Lovro lepo in dobro spal. Držim pesti. Dans pa vsakič k grem gor nobene ni nikjer. Saj grem jaz tud spat k če Klara spet tako zgodaj ustane me bo pobralo... Lepo mirno nočko vsem mamicam in otročkom.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 25.10.2009 22:08:36
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jaz sem pa danes moja fanta peljala na Zelenico. Lani sta pila še čajček, letos coca-colo, naslednjič pa najbrž žr pirček. hitro rastejo, kaj, pa lepe slike
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.10.2009 7:48:28
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, mi smo spali ok, samo eno uro prej smo ustal. Zdej grem pa vse naštimat pol pa do P. Uživajte dans bo sonček
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.10.2009 8:31:01
|
|
|
|
abc123
|
Jancci jest bi se pridružila tvojemu društvu proti prestavljanju ure. Smo bli 2 uri prej pokonc zdej pa noče spat pa zaspana je pa..... skratka tale ura tole je čist mim. Drugač pa mislim da je dons zobek ven pokukal. Zgornja desna enka in imamo zdej tri, ampak je že četrti na vidiku. Kdaj bo tega konc?! Vsaj vreme je za ta teden lepo napovedano in upam da bomo lahko zuni, čeprav zdele pri nas ni še ne duha ne sluha o sončku. Uživajte in spočite se tiste, ki vas je tudi ura zmedla, Kiara24 ti pa uspešno pri P.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.10.2009 8:34:03
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta 32 čer....zmatrana... računalnik zdej za silo dela, sta ga pošravfala, sam ni kej bo treba novo kišto nabavit enkrat v prihodnosti... pobarvala sm se na rdeče, zdej se sin dere k me zagleda, ko spregovorim pa sam še čukasto gleda, hči se mi pa skoz smeji, ja mami kake pa maš laske takle mamo.... ula gre jutr v vrtec, no, bom vidla zjutri...zdej je kul, vsaj men se zdi...neo je pa tud boljš, edin nos ga muči, pa k ga čistva to tolk protestira, sama ga komi krotim, pa prov kriči zravn, ne joka, ampak kriči, tist čist razpi.zdjeno Jaz sem pa mislila, da smo dobili novo čvekico, pol pa preberem in vidim, da je to naša ulla...kaj si si spremenila nik ali jih imaš več
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 26.10.2009 8:38:25
|
|
|
|
nina166
|
Jutro! Mi smo pokonci že od pol šestih...očitno nam je tudi ura malo zagodla. Danes smo spali kar vredu...sicer se je okol polnoči zbudila in začela tak jokat...sva vstale in se cartale, pol mi je zaspala na rokah, ampak je vsake tolk poškila, če jo še nosim...pol sem se pa tak ulegla, da mi je še naprej na roki spala, pa vsake tolk sem jo mal potresla, da je mislila, da se nosma pa je blo. V soboto zvečer je pa spet vse zbruhala...ne vem ali je to od kašljanja...čeprav ne kašlja več prav veliko...a kaj bi to blo...pa ponoči je tud tak slabo spala, sva se dvakrat po uro nosle, pa skoz se je zbujala, pa neki jokcala. Včeraj pa pol ni hotla nič jest, samo dojila se je...niti banane ni hotla, pa jo ma ful rada. Bom vidla kak bo danes? Imama pa tako v četrtek p, pa jo bom malo vprašala kak je s tem bruhanjem. Domen je v vrtce, Daši spi, jaz grem pa hitro pospravit, da ko se zbudi se najema in grema mal na šprancir.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?