|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
24.10.2009 22:20:24   
Zvezdica
vsem super za zobke, tudi nam je pokukala spodnja leva dvojkica....

čin čin sonček in krtexx, plohca thx za recept, probam kak dan, ma pozdravček vsem, grem z mojim gledat disturbio naprej.

Aja, mi smo bli na RD  liamovega sošolca, no mi3je smo ga sračkali okoli, liam se je zabaval tam in smo bli pozni, pa tamala dva sta bila čist tečna, no zdaj spita, mi2 z mojim se pa stiskava. Eko konc reklam, grem.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.10.2009 22:26:42 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
24.10.2009 22:29:35   
kiara24
Grem gledat naprej flim.

Mirno nočko.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
25.10.2009 2:58:25   
Zvezdica
Pri nas se je pred koncem filma zbudil patrik ves smrkav, komaj je dihal, tako prehlajen je revež. Sem ga nalila s fiziološko, posesala, dala svečko ker ga še zobki mučijo.
Potem je komaj zaspal pred tvjem (telebajski user posted image ) zdaj sva budna že eno uro, sem noska sesala, je zraven zbudil pol LJ, tko da spet risanke gledava, ker je koma in čakam da zaspi. Spal bo pa kar v vozičku, mu bom vzglavje dvignila pa bo. No vsaj upam.
Ekola zaspal je sonček moj mali user posted image user posted image user posted image

U vidim da so uro premaknili nazaj. To je edini dan v letu k se jast naspim.user posted image user posted image user posted image danes se verjetno ne bom :(

Lepo spite še naprej.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.10.2009 2:59:48 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
25.10.2009 7:50:21   
kiara24
jutro,

tudi mi smo se zbudili z zabasanim noskom.... pa sem pumpala...

Zvedzica- kaj pa to gledate z malim? Saj ne vem ali sedaj že lahko kaj pogledajo TV ali še vedno ne.user posted image Upam, da ste se naspali jaz se nisem ker je Klara pokonci od 5tih pa noče it spat samo po meni je skakala.

Zdej greva pa po kruh v trgovino pol pa mal ven na sončka, pa do moje mami na kosilo.....

Želim vam lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
25.10.2009 8:13:22   
Zvezdica

tudi mi smo se zbudili z zabasanim noskom.... pa sem pumpala...

Zvedzica- kaj pa to gledate z malim? Saj ne vem ali sedaj že lahko kaj pogledajo TV ali še vedno ne.user posted image Upam, da ste se naspali jaz se nisem ker je Klara pokonci od 5tih pa noče it spat samo po meni je skakala

user posted image user posted image user posted image user posted image za klaro.

Ma na playstationu sva naštimala telebajske. user posted image user posted image user posted image user posted image Ker se full reži k jih gleda. Pol pa zaspi zraven. Tko da HB za tv, risanke in Babyvac!

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
25.10.2009 9:30:26   
Jancci
Spali smo bolj tako tako. Je šla z nama spat ob pol enajstih , se vmes 2 x zbudila in drla. Pa še ta ura se je prestavila mi je to čist mim!!! Kdaj mislejo to ukint???user posted image Moj je danes izjavil, če ustanovimo stranko proti premikanju ure!! user posted image user posted image Pol bi imeli pa pri vsaki zadevi pripombe in bi vse s tem povezali.. kot npr. upokojenci. user posted image user posted image

jancii, a to imaš kakšnega univerzalnega, če bomo kdaj potrebovali, ko bomo izven garancije me zanima.

Kako to misliš univerzalnega? Imam mutsya 4 rider.

user posted image vsem za zobke!
user posted image za male bolnike!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
25.10.2009 12:22:46   
Zvezdica
Joj prvič smo prehlajeni pa tok jamram... sam je res patrik en velik smrkl zdaj. Babyvac dela v

Liam je šel k babici in dedku, ker se je lih zlizal iz najhujšega, pa ni treba še enkrat od začetka. Tko da ene dva dni bo pri babici, potem pa spet doma.
Nč pojamrala sem, grem zdaj kaj polikat ker kup je velik od tal pa men do vratuuser posted image . za ene 3 ure sem dobra, upam, da bo tamalček mal odspal, da spravim stanovanje v red, da se mu potem lažje posvetim.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
25.10.2009 15:36:40   
barba
Ojla,
jst se morem tud mal oglasituser posted image . Kar ni časa, skoz mam en del. Če ne šivam, pa pospravljam, kuham, likam, ... ni da ni. Drgač pa skoz Tineta lovim. Mali takoj vstaja, samo da se lahko kam prime že stoji.user posted image Noga ma pa take fuzbalerske, vse krive.user posted image user posted image user posted image Sej upam, da ne misli zdej kar hodit začet. Jst sm shodila pri 9ih mesecih in sm bla tud vsa zvižana tam pod noge ... sej do ohcet so se noge poravnale.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem k same traparije pišem ... morem mal za nazaj prebrat, de bo dala kakšno "strokovno mnenje".user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
25.10.2009 15:41:39   
barba
Zvezdica - sam fiziološko v nos in pucanje. Po taki izkušnji k sva jo imela s Tinetom zdej vsakmu morem, da naj fajn puca mai nosek.

krtekxx - boga Britauser posted image user posted image user posted image So ti kej povedal na infekcijski kaj je bil vzrok?

Bravo vsem za zobke! user posted image ... Tine ma še zmeri samo enga

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
jancii, a to imaš kakšnega univerzalnega, če bomo kdaj potrebovali, ko bomo izven garancije me zanima.

user posted image user posted image user posted image Niia je verjetn misnla na univezalnega serviserja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
25.10.2009 16:16:15   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Niia je verjetn misnla na univezalnega serviserja

Aja? user posted image user posted image Joj sm mau blond. user posted image Peljala sem ga v BC, kjer je bil kupljen, ker je še v garanciji. Oni imajo pa baje pogodbo z nekim zunanjim serviserjem pa ti ne vem povedat kdao je to. Če bom zvedela ti sporočim.

Danes lenarimo. Paše.user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
25.10.2009 17:49:51   
kiara24
malo se pofočkam...

naša se trenutno igra v dnevni sobi na tleh in boža knigico , se smeji pa čebla.... pa pleš k je muzika prižgana je smešna user posted image user posted image user posted image user posted image se z mojim reživa ko pohana mačkauser posted image .

Bili ful zunaj k je bilo res super danes in upam, da bodo še taki topli dnevi.

Grem zdej položnice plačat pol pa Klaro fliknit v banjo k mamo jutri P. Pa bomo videli kolk smo sedaj veliki....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
25.10.2009 18:05:47   
Zvezdica
Danes lenarimo. Paše.user posted image

mi pa nos sesamo, pa vmes mal polikam, načeloma pa lenarimo.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 19:17:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
25.10.2009 19:36:04   
krtekxx
Barba, testirali so jo na vse živo virusov, ap je bilo vse negativno. Akutna virusna okužba zgornjih dihal. Se mi zdi, da ima te grozne vročine zgolj zaradi tega, ker noče piti. Pa jesti tudi ne preveč. So ji nosili ne vem kake kašice vse, ampak ona je hotela pokusiti le stvari, ki sem jih jaz dobila na krožnik. A ma katera kak trik, kako takole dete "prisiliti" da kaj spije?

2.11. smo naročeni pri homeopatu - če drugega ne da dobimo vsaj kako homeopatsko zdravilo za nižanje T, ker nam jo doslej velikokrat ni ratalo znižati z nobeno stvarjo.

Jaz sem pa danes moja fanta peljala na Zelenico. Lani sta pila še čajček, letos coca-colo, naslednjič pa najbrž žr pirček.

Neposredna povezava do sporočila: 4289
25.10.2009 20:05:42   
sonček33
Ojla!
Čudovit dan je bil.

Vsem bolnim in prehlajenimuser posted image , da bo čimprej bolje. Zvezdica, ti kar malo pojamrej, me vse prenesemo, tebi bo pa tudi lažjeuser posted image .

Krtekxx super za Zelenico, Niia super za Šmarno.

Barba, jah nimamo kja...vse kar je pri roki (pa tudi če ni), naši malčki izkoristijo, da se dvignejo.

Midva sva danes zamenjala najino spalnico in Lovrovo sobico. Tako da sva cel dan mal prestavlajal in pospravljala...meni je super, kadar je kaj novega, četudi samo pohištvo mal prestaviš, pa je.  Vmes smo šli še na Bled okoli jezera  in na kavo s kolegoma in njuno punčko.

Lovro je bil 3 urce pri babici, midva sva pa po končanem delu doma, pla še na kosilo - rižota z refoškom, pršutom in tartufi, mož je pa jedel medaljone.

LOvro spi. Noč je bila čudna. Jancci jaz tudi mal preklinjam tole uro...zjutraj se je zbudil eno uro prej in smo tako rogovilili že ob 5.15 .... pa do 7h se nismo iz postelje zbasali. No, danes ej pa že ob pol sedmih omagal..bogve, kaj nas čaka ponoči. No, danes bo prvič spal v svoji sobi...bomo videli, kje se bo zjutraj prebudil user posted image

Tale teden bo lepo. Pride katera do Lesc, gremo na sprehod na Šobec?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
25.10.2009 20:45:42   
Anonimen
čer....zmatrana...

računalnik zdej za silo dela, sta ga pošravfala, sam ni kej bo treba novo kišto nabavit enkrat v prihodnosti...

pobarvala sm se na rdeče, zdej se sin dere k me zagleda, ko spregovorim pa sam še čukasto gleda, hči se mi pa skoz smeji, ja mami kake pa maš laskeuser posted image takle mamo....

ula gre jutr v vrtec, no, bom vidla zjutri...zdej je kul, vsaj men se zdi...neo je pa tud boljš, edin nos ga muči, pa k ga čistva to tolk protestira, sama ga komi krotim, pa prov kriči zravn, ne joka, ampak kriči, tist čist razpi.zdjenouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
25.10.2009 21:13:59   
farfala
Dober večeruser posted image

Smo se potepali danes, šli na Bled, okoli jezera, tam na kosilo in kremšnitouser posted image in je bilo res fajn, super vreme, toplo.Ko le ne bi bilo tako daleč, bi bla vsaki dan tamuser posted image
sonček sem se spomnila na tebe, ko smo se peljali mimo Šobcauser posted image

Bravo vsem za nove zobkeuser posted image user posted image , naš ima še vedno samo 2 spodaj, zgoraj bodo pa kar 4 prišli ven počasi, zeeeelo počasi gre to pri nasuser posted image

jancci se takoj pridružim tej novi strankiuser posted image , čeprav se drugače bolj apolitična.Se je tud zbudil že ob 6ih, pa ponoči se je 2x drl, tako, sa je sanjskouser posted image spal samo enkrat, tolk, da je lušte naredil

zvezdica a ti si vedno bla taki nočni tip?malo heca, saj vem, da ni fajn, posebej če je tu še bolezen

user posted image user posted image za vse bolne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 21:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
25.10.2009 21:47:01   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: niia

krtexx, jaz dam včasih našemu vodo iz mojega kozarca in tudi rad pije, pa kakšni drugi lončki si probala?

sem hotla napisat isto, pa sem pozabla, vse je boljše kot njegova ne vem kaka magična skodelicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4294
25.10.2009 22:07:33   
kiara24
Vreme je bilo danes bonbastično!

Ulla-
od kdja pa si ti Meta32user posted image sem čudno gledala kaj je sedaj to kar ista imena pa drugi nik...

krtekxx- probaj ji dat iz tistega kozarca ko piješ ti, če hoče pri nas je to vleikokrat da hoče pot ali jest  kar jemo mi ali jaz. Kaj pa ji daš za pit? Mi pa ravno spitejm zbijamo vročino, ker naša punca ful pije tudi do pol litra na dan včasih, je pa čisto odvisno velika večina sedaj pije kompot kuhann iz jabolk, hrošk, suega sadja in malo sladkorja je notri, no pa cimet pa klinčki in ji je to zakon. Voda in čaj tudi, sem pa probala ji dat sok razrečen pa ga ni hotla in se niti ne sekiram.

Ura- res je vse nas zmeša prestavitev ure in našo je ful. Kmalu smo ustali kar ni v navadi pa kasnej smo šli spat k tudi nni v navadi, samo saj se bodod porihtali. Vsaj upam, tako.

Sonček- super za spalnico in otroško sobico in upam, da vam bo tam Lovro lepo in dobro spal. Držim pesti.

Dans pa vsakič k grem gor nobene ni nikjer.

Saj grem jaz tud spat k če Klara spet tako zgodaj ustane me bo pobralo...

Lepo mirno nočko vsem mamicam in otročkom.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
25.10.2009 22:08:36   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz sem pa danes moja fanta peljala na Zelenico. Lani sta pila še čajček, letos coca-colo, naslednjič pa najbrž žr pirček.

user posted image user posted image hitro rastejo, kaj, pa lepe slikeuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.10.2009 7:48:28   
kiara24
jutro,

mi smo spali ok, samo eno uro prej smo ustal.
Zdej grem pa vse naštimat pol pa do P.

Uživajte dans bo sončekuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.10.2009 8:31:01   
abc123
Jancci jest bi se pridružila tvojemu društvu proti prestavljanju ure. Smo bli 2 uri prej pokonc zdej pa noče spat pa zaspana je pa..... skratka tale ura tole je čist mim.

Drugač pa mislim da je dons zobek ven pokukal. Zgornja desna enka in imamo zdej tri, ampak je že četrti na vidiku. Kdaj bo tega konc?!user posted image

Vsaj vreme je za ta teden lepo napovedano in upam da bomo lahko zuni, čeprav zdele pri nas ni še ne duha ne sluha o sončku.

Uživajte in spočite se tiste, ki vas je tudi ura zmedla, Kiara24 ti pa uspešno pri P.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.10.2009 8:34:03   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Meta 32

čer....zmatrana...

računalnik zdej za silo dela, sta ga pošravfala, sam ni kej bo treba novo kišto nabavit enkrat v prihodnosti...

pobarvala sm se na rdeče, zdej se sin dere k me zagleda, ko spregovorim pa sam še čukasto gleda, hči se mi pa skoz smeji, ja mami kake pa maš laskeuser posted image takle mamo....

ula gre jutr v vrtec, no, bom vidla zjutri...zdej je kul, vsaj men se zdi...neo je pa tud boljš, edin nos ga muči, pa k ga čistva to tolk protestira, sama ga komi krotim, pa prov kriči zravn, ne joka, ampak kriči, tist čist razpi.zdjenouser posted image

Jaz sem pa mislila, da smo dobili novo čvekico, pol pa preberem in vidim, da je to naša ulla...kaj si si spremenila nik ali jih imaš več user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.10.2009 8:38:25   
nina166
Jutro!

Mi smo pokonci že od pol šestih...očitno nam je tudi ura malo zagodla. Danes smo spali kar vredu...sicer se je okol polnoči zbudila in začela tak jokat...sva vstale in se cartale, pol mi je zaspala na rokah, ampak je vsake tolk poškila, če jo še nosim...pol sem se pa tak ulegla, da mi je še naprej na roki spala, pa vsake tolk sem jo mal potresla, da je mislila, da se nosma pa je blo.

V soboto zvečer je pa spet vse zbruhala...ne vem ali je to od kašljanja...čeprav ne kašlja več prav veliko...a kaj bi to blo...pa ponoči je tud tak slabo spala, sva se dvakrat po uro nosle, pa skoz se je zbujala, pa neki jokcala. Včeraj pa pol ni hotla nič jest, samo dojila se je...niti banane ni hotla, pa jo ma ful rada. Bom vidla kak bo danes? Imama pa tako v četrtek p, pa jo bom malo vprašala kak je s tem bruhanjem.

Domen je v vrtce, Daši spi, jaz grem pa hitro pospravit, da ko se zbudi se najema in grema mal na šprancir.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?