Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 8:05:14
|
|
|
|
a.biba
|
Jutro! Naš zajtrk je že za nami, zdaj me pa čaka likanje... itak moram pa še prej sem pokukat. Kepica83 uspešno selitev jutri! In glej, da boš poročala, ko ti uspe.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 9:52:22
|
|
|
|
nadka30
|
hallo punce toliko ste napisale da sem komaj prebrala, hvala vsem za spodbudne besede, saj vem da bo z vsakim dnem boljš, samo zdaj me še ob taki besedi pikne pri srce, vem pa da bo počasi majn bolelo, moramo naprej pa če hočemo ali ne, nekje sem brala ne vem točno kje, ko je g rekel eni mamici da se mora pobrat, ker drugače bo tudi sama zbolela.. Tako da zdaj gremo naprej, kar je bilo je bilo, no najprj se moram znebit še modrostnega zoba potem pa bo, me je pa malo kar strah te odstranitve. Tassika še malo pa bo otročiček tukaj, ampak je res zanimivo vse imate fante, mislim da sta dve punci, nisem stoprocentna. a.biba super zdaj bo pa parček doma, super da je NS bila ok sonček85 tortica je res lepa, mislim da jo bo za čas posla zmanjkalo maška kako to da si šla v Šentjur na pregled, kaj si iz celjskega konca, no jaz sem iz konjic, jaz tudi ne mislim dolgoo čakat samo najprej moram na tečko srečko počkat, potem bomo pa videli, kako naprej, Tako sedaj vas pa zapuščam moram v službo delam popoldan pa en lep deževem pozdrav z štajerske
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 10:01:44
|
|
|
|
Kepica83
|
A.BIBA Čestitke za uspelo NS! Pa čestitke za fantka . Kak lepo da so ti vse povedali. Jaz pa tako nestrpno čakam da izvem spol. Nič prav ne morem kupit pa samo tako. mam nekaj rozanih cotik, kam naj to pol fantku oblečem? Rada bi že nabavljala ampak nič nemorem, ko nevem za koga kupujem. Joj kje še 9.11. Nadka30 me veseli da si boljše. Le pozitivno razmišljaj in čim prej v nove boje. Pa boš vidla da bo hitro + tu.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 10:03:16
|
|
|
|
a.biba
|
Evo likanje in pospravljanje v glavini je konec, zdaj sem pa morala malo na počitek, sem spet čist aut. Tole za vse novopečene mamice in tiste, ki boste to še postale: (če slučajno še katera ni videla) http://www.mama.si/kolinska_milupa_fructal Nadka30 saj boš videla, še vedno bodo dobri in slabi dnevi, pa nič se ne boj vse bo minilo in kmalu boš nosila nov zakladek pod srčkom, ki bo res najboljše blažilec izgube. Jaz sem tudi iz okolice Celja in moj ginekolog je Simonitij v Šentjurju. Kar se mene tiče sem zelo zadovoljna z njim. Tassika upam, da je dete vstopil v narobe svet, pripravljen na izhod .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 10:14:50
|
|
|
|
tassika
|
jutro punce, jaz še vedno na zdraviih malo adeta, vreme pa tudi ne pomaga, sem pa vsaj ponoči kolikortoliko spala, nimas kaj trde pstelje, drugace nic novega in tudi ne bo, ker je vikend in so samo dežurni tukaj. Kepica lepo selitev s čimmanj napori, ostale pa preživite lep vikend kljub slabemu vremenu. lp iz kr porodnšnice
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 10:20:44
|
|
|
|
Kepica83
|
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 24.10.2009 10:22:59 >
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 10:21:36
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika jutro punce, jaz še vedno na zdraviih malo adeta, vreme pa tudi ne pomaga, sem pa vsaj ponoči kolikortoliko spala, nimas kaj trde pstelje, drugace nic novega in tudi ne bo, ker je vikend in so samo dežurni tukaj. Kepica lepo selitev s čimmanj napori, ostale pa preživite lep vikend kljub slabemu vremenu. lp iz kr porodnšnice Hej Tassikaa . KAK SI SRČECE? Upam da sta vredu z bebico? Tak da praviš, da je osebje prijazno do tebe? Si jim rekla kaj sledi če nebi bili? Hvala ti. Punce danes smo stopli v 18 teden
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 24.10.2009 10:22:27 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 10:28:07
|
|
|
|
nadka30
|
hoj a. biba za Simonitija sem pa že slišala da je super, da ima kar gužvo, sploh nisem vedela da si tudi iz celjskega konca, prav zanimivo. Punce povejte iz katerih kocev te prelepe Slovenije ste. tassika pusti se zadnje dni pred porodom razvajat, to je hotel z petimi zvezdicami(ha-ha-ha). naj ti nekaj povem moja punca se tudi ni hotela obrniti pod nobenim pogojem ji je prav pasalao sedeti na riti, pa so čarali marsikaj pa ni nič pomagalo ( vendar je pri nas bil drug problem saj sem imela ko sem bila tri mesece noseča prometno nesrečo in so mi že tedaj povedali da je vprašaj če se bo otrok obrnil ), jaz sem na konci imela carski rez, ker ni bilo druge možnosti. Imam pa kolegico, ki je bila nekje v 38 t na UZ otrok se ji ni obrnil in so jo poslali v bolnico tam pa so ugotovili da se je otrok med tem časom obrnil in da je vse ok, tako da imaš še vedno vse karte odprt.( verjetno se je dete ustrašilo, kaj mu bodo delali pa se je raje obrnil). kepica lepo selitev ter čim majn napora ter veliko veselja na svojem tiste, ki ste pa že rodile pa veliko veselja z vašimi lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:00:31
|
|
|
|
mariee
|
Tassika joj kolk si prijazna, da se še iz porodnišnice oglašaš. Upam, da se bo obrnila in počakala da greva obe rodit konec novembra nič ne prehitevajta Sonček čestitke Aleksu, je že pravi korenjak!! Kepica vama želim uspešno selitev!!!!!!!
< Sporočilo je popravil mariee -- 24.10.2009 11:05:43 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:06:44
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro, punce! Tako površno vas preletim, čeprav vsak dan, da imam zdaj eno vprašanje - zakaj je tassi v porodnišnici? Vem, da je nekaj v zvezi z "narobe" lego njene bibe pa zunanjim obratom, ampak zakaj je zadeta od zdravil? No, pa že moram iti, baucek se je zbudil.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:07:57
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko smo pa včeraj uživali med kopanjem Zgleda bozansko dobra tortica Porocaj,ce je res tako dobra Cukeeeercek mali, kako je ze zrastel
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:10:04
|
|
|
|
a.biba
|
Glasek za Aleksa in bližnico, da se ne boste mučile http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&fu Simoniti je res super in si vedno vzame čas, če ga rabiš. Ne dela serijsko, čeprav ima skoz gužvo in je vedno dosleden. Upam, da se zdaj ne pokvari, ko sem ga tako lepo pohvalila. Sestra je pa bolj tako tako, mene najbolj živcira, ker sprašuje zelo osebne stvari, ki nimajo nobene zveze z informacijami, ki jih potrebuje za svoje delo. To verjetno zato, ker me pozna iz istega kraja in upam, da ni do vseh tako radovena. Tassika tole je pa res ideja, prenosnik v porodnišnici - če slučajno moraš prej tja. Pa povezava? Kje dobiš internet? Mobitel ali imajo oni tam brezžično pokrito. Tulk, da vem za vsak slučaj... Kar počivaj in se pusti razvajati, doma tako nimaš miru.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:10:20
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba Še ena slikca: Iiiiiiiiiii... kaki dojencek Bravooo za fantka! Ja, na nasi temi pa res prevladujejo... Ocitno bo mogla prit se kaksna nosecka z puncko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:16:20
|
|
|
|
twixy
|
Punce, a se vam lahko malo pohvalim? Ravno so me klicali,da dobimo predcasno avto!! Mogla bi ga dobit cez slabe 3tedne ampak je prislo do pomote in ga gremo v ponedeljek iskat!! In zdaj se bo vasa Twixy vozila okoli z BMW x5 Bi ga moj dragi naj vozil ampak je rekel,da je ta avto cisto za mene in bo on imel mojega starega
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 11:28:19
|
|
|
|
tassika
|
Nogavica v KR porodnišnici dobiš hormonske obliže za mehčanje maternice, da lažje obrnejo in si malo tko, ko pa delajo obrat pa dobiš še v žilo tisto da se ti malo vrti. Internet tukaj imajo brezžično in šiba. Twixy super za avto, sam a ni malo velik
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 12:04:30
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy In zdaj se bo vasa Twixy vozila okoli z BMW x5 Bi ga moj dragi naj vozil ampak je rekel,da je ta avto cisto za mene in bo on imel mojega starega Opa, tole pa ni kar tako... to pa je skrben dragi, v takem avtu ti pa res nihče nič ne more . Uživaj in varno vožnjo! No, tassika očitno se kar zabavaš v tvojih dozah zdravil... pazi nase in malo bebico!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 12:07:39
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jutro, punce! Tako površno vas preletim, čeprav vsak dan, da imam zdaj eno vprašanje - zakaj je tassi v porodnišnici? Vem, da je nekaj v zvezi z "narobe" lego njene bibe pa zunanjim obratom, ampak zakaj je zadeta od zdravil? No, pa že moram iti, baucek se je zbudil. Joj nogavička kak si me nasmejala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 12:09:31
|
|
|
|
Kepica83
|
Uua twixy važička . X5??? Afna ena . Superca. Priden tvoj možek. Tassi je pa itak prava frajerka. . a.biba ja tassi se res zabava v dozi zdravil .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 12:22:43
|
|
|
|
Kepica83
|
Punce kdaj ste ve šle na ogled porodnišnice v kateri boste rodile?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 13:13:14
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Punce kdaj ste ve šle na ogled porodnišnice v kateri boste rodile? Na dan poroda . Ne vem, to ni glih navada pri nas ali pa jaz ne vem za njo. Sem itak ne moreš vedet kam te bodo dali, na kakšno smeno naletiš, babico, ginekologa... Tak, da nisem vedela po kaj bi šla in sem se prepustila dogajanju in je prav fletno ratalo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 13:15:15
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Tassi je pa itak prava frajerka. . a.biba ja tassi se res zabava v dozi zdravil . Pa sma jo dobili, ne? Nogavica kako ste? Velika sestrica uživa?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 13:57:52
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Tassi je pa itak prava frajerka. . a.biba ja tassi se res zabava v dozi zdravil . Pa sma jo dobili, ne? Nogavica kako ste? Velika sestrica uživa? Aha
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 14:59:08
|
|
|
|
Kepica83
|
Punce odprla sem novo temo na partnerskih odnosih, pa bom sem kopirala če bo imela katera kak nasvet zame. Živjo punce! Že dalj časa želim odpret to temo ampak mi je manjkalo poguma. Da vam na hitro opišem za kaj se gre. V vsakdanjem življenju nisem paničen človek, ne paničarim za vsako malenkost in stvari me ne spravijo hitro iz tira. Ampak vseeno imam grozen strah pred izgubo ljubljene osebe. Amapk ne v smislu prevare ampak strah imam da bi se mojemu dragemu kaj zgodilo. Vedno ko se pelje v službo samo čakam, da me kdo pokliče da je kaj narobe. Prav tako ko se pelje iz službe. Meni se teh 15min meša od straha da se mu na poti nebi kaj zgodilo. Ko ležima v postelji ali sva kje skupaj in se imava res super me vedno obdajajo te misli, kaj pa če se mu kaj zgodi, pol bo konec teh trenutkov, konec najine sreče. Ko greva spat se stisnem k njemu kot da bi to bilo zadnjič. Vsak dan ko mu pripravljam zajtrk ali ga pospremim do vrat, vedno me je strah da to počnem zadnjič. Kaj je z mano narobe?? Zakaj tako razmišljanje. Res da sem pred kratkim izgubila zelo dobrega prijatelja s katerim sma še pred tem bila skupaj v službi. Ampak dvomim da je njegova smrt kriva za vse to. Zaradi tega razmišljanja je vsak dan ena velika muka! preden pride ga čakam na okni , in ko vidim avto si samo oddahnem in sem presrečna ker je doma. Niti en dan nisem sproščena. Ampak glede na to da je policaj v času službe po 12ur sem popolnoma mirna. Ker v patrulji so vedno po dva. In Samo da je nehče zraven njega, tak se več ne sekiram. To moje obnašanje se je začelo ko sma se skupaj preselila in mogoče se je začelo stopnjevati z mojo nosečnostjo. Z dragim se o tem pogovarjama in me vedno tolaži da bo vse vredu. Ampak jaz ne vidim več pomoči. In ne izhoda. Zakaj vam to pišem? Ker me zanima če ima katera podobne strahe ali ne?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 15:17:37
|
|
|
|
sonček85
|
maška:ja tko smo že veliki.Tortzica je bila odlična ,praznovali smo pa včeraj in je bilo super kepica:bom vprašala ,samo povej mi na ZS kje ,kdaj,da ji malo povem .Pa veš ona je tko odprta oseba da ti ni treba bit nič sramežljica je super babnica.glede nove teme.Po moje je strah v tebi globoko zaadaj in bo nekaj časa trajalo da bo šel.Je pa tudi to da je policaj del straha ,saj kaj vse vidimo po tv bodi sproščena ,močna in misli na pikico,ati bo pa pazil nasse tassi:iii super za samo še manj kot 1m nadka.jaz sem iz Žalca twixy:super za avtočka Ja evo praznovanje je mimo,prav lepo smo se nasmejali ,naslikali,pojedli njami tortico ,kolegica pa je pripravila super kosilo evo naša dva korenjka ki sta praznovala.Aleks včeraj Zara Marie pa danes pol leta jupi pol let sem star hvala vsem za čestitke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.10.2009 20:10:01
|
|
|
|
malaMravljica
|
soncek, cestitke za pol leta. ohhhhh no, spet joka ko bi vam kaj napisala, grrrr. sam lp cist vsem. tassi, pozdravcek v bolnco. pa ne zadevaj se, ni dobr za bejbiko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?