Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 7:59:41
|
|
|
|
tassika
|
Jezna, jezna, jezna vse napišem pa vrže vn. Vglavnem jaz že čakam na zajtrk, sveže stuširana in dišeča, saj sploh ni slabo biti tukaj, če bi šla pa lahko še na sprehod bi bil pa že lukszuz In kako ste kaj ostale, Kepica selitev poteka, Nogavica privajanje na novega člana uspelo, Sonček kako kaj aleks? MM zate pa itak vem da uživaš, pošlji kakšno slikico LM v vozičku, da vidim kako mu paše
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 8:35:53
|
|
|
|
a.biba
|
Jutro! Mojega prvega trimesečja še glede na počutje ni konec... celo noč glavobol, slabo, saj nisem vedela naj ležim bruham na silo... no, preživela sem, zjutri sta me zgageca veselo budila, jaz pa težila. Zdaj je že malo boljš, sam glavobol še kar čutim, bo treba še kakšno kavico, sam če mi še niti mal ne diši. Kepica glede tvojega strahu, da se mu kaj zgodi na poti... vem, da sem imela jaz tudi kdaj tak grozen občutek, ko je kam šel. Samo to enkrat na pol leta in me je pol panika grabila, če sem vedela, da je kje na cesti. Tako, da vem kako sem se takrat počutila, samo ne vem pa ti povedat, kaj narediti, da se znebiš tega občutka in mora biti grozno, da se skoz tako počutiš. Zdaj ti pa vsekakor hormončki še kaj dodatno ponagajajo in poskusi razumeti, da je to pač nad tabo in ne moreš nič narediti oz. spremeniti. Saj nihče ne ve kaj nas čaka, če ne na cesti, nam lahko pa slika doma na glavo pade in je to to. Res ti ne znam nič pametnega svetovati! Tassika do jutri še zdrži in prepričaj bebico, da se naj rajši sama obrne, pol boste šli pa na sprehod.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 9:40:17
|
|
|
|
Kepica83
|
Živjom punce! Ja selitev poteka. Jaz imam vse spakirano kaj sva imela tu pri mojih starših, moj pa je šel k njegovim po stvari ob pol 8. Nič še se ni javil, upam da je vse ok in da jih je stara spustla v hišo. Okrog pol 12 pa štartam jaz v novi domek. Sma se z mojim že zjutraj tako skregala da sem bila na koncu z živci. Sem skoraj skupaj padla. Na 1x tema pred očmi cel svet se mi je vrtel. Groza. Vidim da sem res rahlih živcev. Vedno ko se zasekiram pa še pol ure dalje jočem zaradi pikice, ker se tako krivo počutim in vedno mislim da bom jo zdaj izgubila ker sem se zasekirala.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 14:54:48
|
|
|
|
sonček85
|
mm:hvala in slikice so tko lepe.Hvala. Kako je mali princ? tassika:super smo hvala,a veš sem te imela namen poklicat pa ni bilo nekako časa.Kako si ,kako je z obračanjem? Javi se kaj ! biba: naj bo kmalu bolje kepica moja:s tvojim se bosta lepo pobotala ,mala pikica bo dobro,samo te pa prosim da se manj sekiaš,ženeš k srčku,rajši se umakni kot da pa se vznemirjaš in s tem še malo pikico vznemirjaš.Pojdi v sobo,spočij si ,saj imata vse na kupu zato pa si tko pod stresom.Tko se je meni zameglilo ko sem bila lansko leto na pokopališču za dan mrtvih in me je skupaj vrglo ,zadnji čas sta me moj in od mojega brat prijela,šla na pregled k G in je bilo hvala bogu vse ok. Pazi se ,nič ni vredno vsega truda ki sta ga ti in tvoj dala skozi.Najbolj važen je otroček ki raste pod tvojim srčkom,ostalo se bo že potem reševalo. Upam ,da je dragi dobil vse in da ga je spustila v hišo,da sta lahko vse lepo odpeljala v vajin/vaš novi domek.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 15:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje... enim je znana ta tema.. in jst sm si zaželela mal nazaj..., solzne oke mam. Oooo kok smo se matrale in si pomagale... Brala sm naš začetek... in se nasmejim, ko vidim kje smo nekatere zdaj... Za vse, ki ste brez upanja... ali ga zgubljate al ste žalostne... mal si preberte.. http://www.ringaraja.net/forum/m_3284276/mpage_1/key_/tm.htm Tassika.., držim pestke, da bo vse ok. Kepica, maš prepoved se tok sekirat nooo... joooj, te matrajo. Ti bi si mogla vse mal bolj na easy vzet.., to res škodi in tebi, sploh pa bitjecu v trebušku. Sonček85, jutri morava v laboratorij dat kri... za bilirubin. Pravijo da je še kr rumenko ta moj mali sinček. Drugač te pa ta teden pričakujem... zadnjič mi je blo prv lepo. a.biba.. sej bo kmalu... vsega mimo.. Se spomnim sebe proti koncu, sm bla čist konc. Dobr da me je moj sini prehitel . Dobrodošle ta nove....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 16:06:32
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:seveda prideva z Aleksom ,smao povej a tgi je vseeeno kateri dan Ja sem šla malo brat in pogledala datum ,je 1 leto nazaj ,pa poglejte vse ste že skoraj mamice
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 20:16:53
|
|
|
|
a.biba
|
Čer! Rižkoo lepo, da se še kaj javiš. Te je vedno veselje brat! Glasovat za Aleksa, drugače nas bo mala Klara dohitela... se nevarno približuje! Zdaj je pa že skor čas za spanje, vsaj po mojem počutju... malo tv in v mižule. Zmanjkalo baterije .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 20:18:36
|
|
|
|
tassika
|
Jaz vsak dan glasujem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 25.10.2009 20:59:24
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Jaz vsak dan glasujem Jaz tudi, pa težim tudi vsak dan, ne? Kako napreduje tam spodaj? Si še kar pod dozami? Kakšen je plan za jutri? Rižkoo sem šla vašo začetno debato brat, sicer samo 2 strani, ampak mi je postalo že na prvi tako hudo, da sem nazadnje do wcja letela. Saj ne vem, če od bolečine, tesnobe, al sam od slabosti že od prej... Sem se izjokala, zdaj se pa dosti boljše počutim. Res sem čist s hormoni obdana, pol me pa še tole počutje zdeluje. V prvo res ni bilo tako hudo... Vse tu gor imamo takšne spomine in se lahko poistovetimo, pa poglejmo vnaprej, vse se odvija kot se mora. Nam je že tako namenjeno in še sreča, da ne vemo kaj vse nas še čaka.
< Sporočilo je popravil a.biba -- 25.10.2009 21:00:15 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 6:46:00
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, jaz sem pa slabo spala, živčki malo delujejo, zdaj čakam vizito, več vam pa tekom dneva sporočim. Kolikor čutim je tamala še vedno na ritki, lahko ps se motim . ps. danes nastopim s porodniško
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 7:02:51
|
|
|
|
mariee
|
Tassika držim pesti, da ne bo potreben obrat!!!! Sej sem že zadnjič napisala, da vidve počakajta, da greva konec novembra rodit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 8:42:35
|
|
|
|
Kepica83
|
Jutro punce moje! Jaz sem spala včeraj od 18:30 pa do danes do 7:00. Celo noč sem imela hud glavobol, kateri še zdaj traja. Slabo mi je, bruhala sem. Ma komaj se gor držim. Moj je prišel ob 7 domov in je šel spat meni pa je tečno. Delavci so prišli kamen polagat in je že rom pom pom zunaj. Upam da bo moj lahko kaj pančkal, ker je bil 26ur buden. od tega je 12 ur bil v službi ostalo pa je nas selil in cel dan nosil težke stvari. Delat je šel taki kot da bi ga kdo zbruhal. Večino je vse narejeno, le omara v spalnici še ni sestavljena in nimam še oblek zloženih v njej. Tassika upam da se je mala obrnila in da bo vse vredu. Jaz včeraj zvečer nisem srčka poslušala sem pa ga zato, takoj danes zjutraj. Bejbi more res kar velik bit ker je danes full močen utrip bil malo pod popkom. A.biba ti si še tudi taki kozliček kot jaz? sem že v 18 tednu pa še vedno bruham. Joj danes res ni moj dan.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 8:58:58
|
|
|
|
sonček85
|
biba.hvala Aleks ti p ošilja goro poljubčkov za tako ažurnost tassika:čakam novičke danes Pa super za nastop porodniške kepica.:upam,da se bo dragi naspal,ti pa počivaj malo ,delo nikamor ne bo šlo Super za srčka ,pikica pa zdaj najbolj raste Pa super da selitev tko lepo poteka No naj se pohvalim da smo včeraj pili iz pokrovčka od flaške in mu je šlo super,no malo smo se polili ,veliko pa tudi spili.Evo mali posnetek ,samo ni prav obrnjen ,malo bojo vrateki boleli (klikni na slikco)
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.10.2009 8:59:33 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 9:18:09
|
|
|
|
pilotina
|
jutro ste se načvekale za vikend kepica... ...končno iiiii sonček85...ma kaj tako velik je naš Aleks...kako lepo pije
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 9:21:39
|
|
|
|
pilotina
|
tassi...nate pa itak skozi mislim ...dajmo punce, držmo pesti, da se mala tassika lepo obrne tko kot je treba včeraj te nisme poklicala, ker smo cel dan pobirali in sem se zvečer samo še umila in padla na posteljo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 9:22:48
|
|
|
|
pilotina
|
vse ostale punce...čau čau
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 9:32:20
|
|
|
|
sonček85
|
pilotina:ja velik smo že hvala rižkoo :daj javi mi kako bo na pregledu,pa naj pikica čim manj boli
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 12:23:53
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene, obrat uspel, malo je bolelo, ampak sem preživela, je pa zdravnik rekel nataša dihajte, jaz pa njemu saj diham, pa on meni ne čez nos, čez usta . Zdaj pa ležim in hodim, da se vsidra, sedeti ne smem še, ker jo lahko nazaj dvignem in se obrne. Ob petih imam spet ctg in pa jutri pred vizifo in upam, da grem pol domov. Me pa zdaj boli spodaj, pomoje mi glavica vse skupaj malo širi sedaj. Je pa moj trebušček zdaj čisto druge obblike, ni več čista žogica.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 12:41:55
|
|
|
|
MAŠKA
|
Tassika bravo za uspešen obrat!!! Zdaj ti ne bo treba na CR, malo boš dihala, boš pa zato okrevala hitreje kot bi po CR! Sonček85 pravi dec je tvoj Aleks, zelo dobro že obvlada kozarček Kepica in tebi čestitke za selitev! Zdaj ste spet sami svoji gospodarji Rižkoo meni ni hotelo odpret teme... pa v bistvu rajši vidim, da me je ne, imam kar boleče spomine na tiste čase Drugače pa sem punce prehlajena spet ful. Prejšnji mesec sem kašljala en mesec skupaj, vmes dobila Hiconcil, ki ni nič pomagal, zadnji teden se je le kašelj umiril. No po enem tednu sem fasala spet novo porcijo prehlada... in še naša pupa je bolana, tako da zdaj skupaj smrkava in kihava
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 12:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Juupi Tassika... biba leze, biba gre... še malooooo MAŠKA..., ja so boleči spomini... ampak poglej se prosim malo nižje... če ne vidiš, pojdi do ogledala in se poglej... Mi smo pa danes dobili pikco... Sva dala kri zarad bilirubina. Je moj sonček še kr mal rumenčkast. Zdej pa čakam na izvide in molim, da nam ne bo treba spet v bolnico pod lučke. Če bo previsoko... morava kr takoj not. Ampak verjamem, da ne. Je bil pa tok pridn.. pa kr ornk iglca je bla pa še ni hotla kri pritečt in je un iglo vrtel tm po njegovi rokici.., on pa nič. Mal je zavpil pol pa mir... sam dudo je pa vleku za znoret. Punce, jst mam problem. Moj sinek noče jest iz desne joškice.... sam igra se, vn meče... a bi me moral skrbet? V istem momentu ga dam na levo in se prv prpopa in vleče, vleče...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 13:18:12
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ja Rižkoo... maš prav, mi niti ni treba pred ogledalo, ker so brcike konkretne... in kile tudi Pa tickerček rada pogledam, vsak dan sem en dan bliže . Zdaj mi je odprlo temo in vidim, da sem takrat bila stara 33.... zdaj pa že šibam proti 35 . Konzerva stara sem že , še sama ne morem verjet. Ampak nas otroci pomladijo. Pa joškico pazi, če noče spit, spumpaj, da ne dobiš mastitisa! Upam, da se zlatenice znebite, sicer pa čeprav ni fajn bit v bolnici, je bolje, da si tam, kot pa da bi šlo kaj narobe. Jaz bi ga skoraj rajši dala prej pod lučko... prej ga začneš zdravit, prej se bo pozdravil. Držim pestke, da se pozdravi čimprej
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 26.10.2009 13:21:36 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 13:51:20
|
|
|
|
Kepica83
|
Za tassiko in njeno pikico. Bravo... Tassi kako pa so ti delali obrat? Ker te je bolelo? A je bil kakšen poseg? Res sem vesela za vaju. Maška še malo pa boš ti tudi mami Rižkoo upam da bo bilirubin vredu. Vem kako hudo je imet povišanega. Jaz ga imam skos okrog 99 pa se mi meša. Oči rumene, koža rumena da ne govorim o spanju. V srednji šoli sem imela dovoljenje da lahko spim pri pouku zaradi tega. Mlekce bi pa res bilo potrebno ven spumpat. Upam da se rešijo vajine težavice. Mislim na vaju. Lupčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 14:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
MAŠKA.., ja lepa mami si in boš in nobena stara konzerva... ti, ti..!! Te pa stisne, a ne??.. ko bereš kaj vse smo doživljale... Sicer smo pa na lučkah že bli.. v porodnišnici in to kar 8 h. Zdej pa ne vem.. Kepica, moj mali bo zgleda mel to po atijevi familiji... majo vsi povišan bilirubin.. sam bolj rjavi zgledajo.., naš tamalček pa tud , pa vsi pravjooo iiiiii kako fajn barvico ma.., zaspanc pa tud ni, če ne bi bla mami naspana... Čez 5 minut pokličem in zvem izvide... pa še za joškico bom vprašala... mogoče pa mleka ni v njej?!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 14:14:21
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ma sej Rižkoo... 8 ur ni bil veliko pod lučko. Meni se zdi, da je bila moja Maša kar malo več, mislim, da en popoldan in celo noč ... ampak sem že kar pozabla, sigurno pa več kot 8 ur... In potem se bila jezna, ker je niso dali že en dan prej, ko sem že sama videla, da je postajala rumena in če bi jo dali en dan prej pod lučko, bi lahko šle en dan domov. Sicer je bil le en dan... ampak takrat mi je bi še kako pomemben
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 26.10.2009 15:26:18
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?