|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
23.10.2009 13:44:00   
Urša08
Katjuša jaz prijateljic, kolegic ne zbiram po kilaži, pomembno je kaj ima človek v duši. Ti si super taka kot si user posted image si nežna duša, ki pa včasih tudi presenetiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.10.2009 13:45:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša ti sam pazi da ti še tega računalnika ne proda user posted image user posted image user posted image

ne tega ne dam ker je prenosnik.... bo pa v souporabi..... ampak takrat ko bo on na tem bom jst lahko iz dnevne preko TV-ja dostopala do vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.10.2009 13:46:12   
Ajvy
Kolumbo..dobra si...jst diet od daleč ne morem videt....navijam zate....

MLea...uf...Vito si je pa privoščil....šov.....bogica...
Fajn se imejte danes

Jutta....jst mislim ,da če človek pač ni za otroke pač ni...tko je....in mislim ,da je dobro da ne rine v njega če ji ni, ker otrok pač to čuti.....lepo je da vpraša zanj....nimaš kej....ljudje smo si različni,...
Ma pa Vid tolk bolj fejst mamico pa atija...

Urša...pri nas pa basiki mahamo :-)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.10.2009 13:46:25   
Onasiss
Katjusa-  črna kava brez sladkorja---uporabiš natren
repa-jaz kupim tisto kislo v kozarcu od Ete in pokapam z limoninim sokom
kuhana šunka-jo kupim pakirano pri Lidlu- gor prav piše kuhana šunka
riba-jaz sem kupla zmeznjene fileje osliča, zavila v folijo in skuhala v malce slani vodi

Zjutraj na tešče popij kozarec vode z jabolčnim kisom. Pa srečno...men je ratal, VEM da bo vsem ostalim tud!!!

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.10.2009 13:47:32   
Katjusa

Bravo punce za diete user posted image user posted image user posted image user posted image jaz še zbiram pogum user posted image  

jst se že cel tedek k temu spravljamuser posted image ampak mi moj zcečer vedno kej ponuja in moj celodnevni trud gre v nič.... tko da morem njega prepričat, da mi da mir al pa da se mi pridružiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.10.2009 13:48:23   
Katjusa

Katjuša jaz prijateljic, kolegic ne zbiram po kilaži, pomembno je kaj ima človek v duši. Ti si super taka kot si user posted image si nežna duša, ki pa včasih tudi presenetiš user posted image user posted image user posted image

ooo hvala user posted image user posted image user posted image user posted image jst tud tak mislim, da je važno kak je človek po dušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.10.2009 13:49:09   
Onasiss

Se podpišem.......

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.10.2009 13:49:16   
Urša08
Katjuša ko gresta v trgovino nič prepovedanega v voziček pa bo, ne bo več skušnjav pa še v denarnici bo kak evro ostal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.10.2009 13:52:49   
Onasiss
Evo kosilo je kuhano...Tyson je pa u pojstli zaspaluser posted image ....ne vem kje je flašo s čajem našlauser posted image ...Imel pa bomo 1 KOS PIŠČANCA, omako in 3 krompirje, 2 zame in 2 za Evito..... user posted image user posted image solato mu bom pa 1 perešček ponudla......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.10.2009 13:54:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-  črna kava brez sladkorja---uporabiš natren
repa-jaz kupim tisto kislo v kozarcu od Ete in pokapam z limoninim sokom
kuhana šunka-jo kupim pakirano pri Lidlu- gor prav piše kuhana šunka
riba-jaz sem kupla zmeznjene fileje osliča, zavila v folijo in skuhala v malce slani vodi

Zjutraj na tešče popij kozarec vode z jabolčnim kisom. Pa srečno...men je ratal, VEM da bo vsem ostalim tud!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za izčrpne odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bom 100% v ponedeljek začela sam upam, da ne bom bruhala zraven ker špinače in repe sicer ne jem.....
oboje pa ne jem ker sme v otroštvu fuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
špinačo ker sem bla skos ful slabokrvna....
repo pa je mela moja mami ful rada in si jo je enkrat skuhala ful je misla da jo bo 2 dni jedla in potem je mogla na hitro v bolnico (itak repa je bla samo skuhana sploh je še ni jedla) jst sem bla stara nekje 3 leta.... no in moj ati ne bo hrane stran metal smo mi trije tisto repo cel tedn jedluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem sem enkrat po enem tednu prišla k mamici v bolnišnico na obisk in sem bojda letela proti njej in zraven govorila "mami kdaj prideš domov mi že cel teden samo repo jemo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od takrat je ne jem več.... nekaj časa sem jedla samo tist sok pa krompir kadar je blo to za koslilo no pred kakimi 10 leti sem pa še to opustilauser posted image user posted image user posted image

pa še eno vprašanje a zrezek je lahko piščančji al pa svinski ker druga ne jemuser posted image user posted image user posted image user posted image

aha ta jabolčni kis to je ena žlička v 2dcl vode?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.10.2009 13:55:50   
sjmm
tamika, pa ti maš tuduser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še lajf zlo podoben, sej moj je včasih doma, pa mamo filing ko da ga ni, je kar mal odsoten in ne sfolga vsakodnevnega dogajanja z mulčki

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.10.2009 13:58:17   
sjmm
se podpišem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.10.2009 13:58:51   
Onasiss
Zrezki so najboljši puranji, lahko pa tudi piščančji......ker nimajo veliko maščob oz so bolj pusti...ampak res pa si lahko privoščiš VELIKKKKKKKKKK ZREZEK..MALO GA TUDI POSOLI...

Ja žlica v 2dcl vode!!!!

Pa sej ti bo ratal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.10.2009 14:00:18   
Onasiss
user posted image user posted image user posted image  Katjusa tele tvoje anekdote....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.10.2009 14:00:53   
sjmm
no, sm se hotla podpisat pod tist o frendih in kilah

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.10.2009 14:01:46   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

glavo tišim v marinovo omaro user posted image končno user posted image

ne vem če bo kaj učinka če boš samo glavo not tišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že tipi- topi
tianova soba user posted image user posted image user posted image user posted image , čakam manekena user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.10.2009 14:03:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ooo hvala user posted image user posted image user posted image user posted image jst tud tak mislim, da je važno kak je človek po dušiuser posted image user posted image user posted image user posted image
itak user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.10.2009 14:05:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Zrezki so najboljši puranji, lahko pa tudi piščančji......ker nimajo veliko maščob oz so bolj pusti...ampak res pa si lahko privoščiš VELIKKKKKKKKKK ZREZEK..MALO GA TUDI POSOLI...

Ja žlica v 2dcl vode!!!!

Pa sej ti bo ratal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda mi bo sej mam vas da me podpirateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA VAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja mojmu sem na mail poslala dieto in zdej sem ga poklicala in mu je OKuser posted image user posted image user posted image sem mu pa napisala
- v ponedeljek začnem (lahko se pridružiš)
- če se pridružiš ti kuham (sicer kuhaš sam)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mu je ostalo kej drugega kot da se pridružiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa vprašal če so to pohani zreski pa sme mu rekla da tist mu bom pa na papir narisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.10.2009 14:06:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, sm se hotla podpisat pod tist o frendih in kilah

se mi je zdelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.10.2009 14:06:57   
Katjusa

ne vem če bo kaj učinka če boš samo glavo not tišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že tipi- topi
tianova soba user posted image user posted image user posted image user posted image , čakam manekena user posted image

a kr z glavo si vse zrihtala.... men bi tudi to znanje prišlo prav ker včasih imam 2 roke premalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.10.2009 14:08:45   
Katjusa
aja pa mojo mamo sem tud že vklučla v moje hujšanje.... vsak dan bo šla z mano za 1 uro na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sobno kolo mi bo posodla..... morem mal kondicije tud nabratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako za vsako jutro med 10 in 10:30 nekje je štart izpred hiše in nekje za urco.... od začetka malo manj pol pa malo več.... to bo beni užival k se bo vsak dan vozuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.10.2009 14:10:48   
TAMIKA3

tamika, pa ti maš tuduser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še lajf zlo podoben, sej moj je včasih doma, pa mamo filing ko da ga ni, je kar mal odsoten in ne sfolga vsakodnevnega dogajanja z mulčki

ja, mam 4x user posted image user posted image , nam ni ratalo user posted image nardit, pa se moj poheca, da isti ata, iste user posted image dela user posted image user posted image user posted image user posted image

mami je za vse dobra, še za fuzbal z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ata kralj, ko je doma user posted image in zraven user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.10.2009 14:14:23   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a kr z glavo si vse zrihtala.... men bi tudi to znanje prišlo prav ker včasih imam 2 roke premalouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja je treba glavo tudi uporabit, da veš kaj lahko daš vstran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.10.2009 14:14:41   
Katjusa

ja, mam 4x user posted image user posted image , nam ni ratalo user posted image nardit, pa se moj poheca, da isti ata, iste user posted image dela user posted image user posted image user posted image user posted image

mami je za vse dobra, še za fuzbal z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ata kralj, ko je doma user posted image in zraven user posted image

upam, da ne bo držal tole da dela isteuser posted image k pol bodo vsi  user posted image in zraven user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.10.2009 14:17:03   
Urša08
tamika in sjmm  res sta super mamici da sta cel dan sami z otroki user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?