|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
23.10.2009 12:24:59   
Urša08
Pri nas je pa tako, da mojedva komi čakata da vidta tamaledva, po njunem smo ful daleč narazen - 40km in jih z veseljem čuvata, se znjima ukvarjata, Za Nejca večkrat prosta če ga lahko kam peljeta al pa za vikend vzameta in se mu totalno posvetita, ga peljeta v mostec, ZOO, Zbilje, na trampolin, igrala, ma ni da niuser posted image Njegovedva ju mata pa tud ful rada in velikrat gor prideta vprašat če lahko kerga za kako urco odpeljeta dol. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.10.2009 12:27:11   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas je pa tako, da mojedva komi čakata da vidta tamaledva, po njunem smo ful daleč narazen - 40km in jih z veseljem čuvata, se znjima ukvarjata, Za Nejca večkrat prosta če ga lahko kam peljeta al pa za vikend vzameta in se mu totalno posvetita, ga peljeta v mostec, ZOO, Zbilje, na trampolin, igrala, ma ni da niuser posted image Njegovedva ju mata pa tud ful rada in velikrat gor prideta vprašat če lahko kerga za kako urco odpeljeta dol. 

user posted image user posted image user posted image user posted image za takšne dedke in babice...
Tudi jaz sem imela ful fajn babico... Žal bo jutri eno leto odkar je niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.10.2009 12:51:59   
TAMIKA3

user posted image user posted image babike in dediji

moja mami
hodi še v službo (7.30-16) in ima bolj malo časa za svoje sončke; gremo pa ju3 k njej na kosilouser posted image user posted image user posted image , ker mata fanta turnir, atija ni , pa mora mami furat vse 4
oči user posted image je žal že 7 let med user posted image in ni spoznal svojih vnukov( razen marina 6 mesecev), ki bi mu bili v veliko veselje 

tašča in tast
pa bi vzgajala kot pred 50 leti user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.10.2009 12:51:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TAMIKA DONS sm šla na uno 14 dnevno dijeto, tko d samo uno kavo s srčkom sprejmem.....tut moja kava je dons samo ČRNA BREZ VSEGA.... BLJAAAK

a ni bila xxl kolumbo kafe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna dieta je to

to je tale šit

DIETA  9kg / 14 dni

PONEDELJEK : zajtrk:      kava brez v poljubnih količinah,
                                    kosilo:     2 kuhani jajci,
                                                   osoljena špinača kuhana na vodi,
                                    večerja:   1 velik zrezek ali biftek na olju v ponvi,
                                                   zelena solata.

TOREK:                  zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     1 velik zrezek,
                                                   zelena solata,
                                                   kakršnokoli sadje,
                                    večerja:   kuhana šunka v poljubnih količinah. kaka šunka je to?

SREDA:                   zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     2 kuhani jajci,
                                                   zelena solata,
                                                   1 paradižnik,
                                    večerja:   kuhana šunka v poljubnih količinah,
                                                   zelena solata.

ČETRTEK:           zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     1 kuhano jajce,
                                                   kuhana / presna repa,  kajuser posted image je to
                                                   10 dag sira,
                                    večerja:   navadni jogurt,
                                                   sadje (neomejeno).

PETEK:                   zajtrk:      repa z limono, črna kava brez,
                                    kosilo:     kuhana riba ,a to je lahko oslič?
                                                   1 paradižnik
                                    večerja:   1 velik zrezek,
                                                   zelena solata.

SOBOTA:               zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     piščanec na žaru,
                                    večerja:   2 kuhani jajci, repa.

NEDELJA:             zajtrk:      čaj z limono brez,
                                    kosilo:     1 zrezek na žaru,
                                                   sadje po izbiri,
                                    večerja:   po želji kar imate na jedilniku najrajši.

P.S.
      Solato pripravi s kisom, oljem in soljo,
      meso s poprom in soljo,
      sladkaj samo z natrenom,
      pij navadno vodo,
      osmi dan začni dieto od začetka in nadaljuj še en teden,
      po 14 dneh začni normalno jesti,
      če se diete držiš do ., izgubiš 9 kg v 14 dneh,
      s to dieto nastopi drugačna presnova metabolizma in se tri leta ne spremeni,
      to dieto uporabljamo v ljubljanskem KC.

vse kar je rdeče ne jem s čim lahko zamenjam..... je v solati lahko čist mal krompirčka, ker drugače mi gre na bruhanje? lahko vmes kako sadje?

in kolk je teb uspel shujšat in kako dolgo to zdržat..... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.10.2009 12:56:41   
Katjusa
mojmu sem včeraj omenla, da ste nekatere proti temu, da damo mi ven iz kopalnice kotno bano..... pol sem pa tko na lepe oči rekla da bi jst njemu pisarno zasedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in danes mi je reku, da je prodal računalnik in da mi pisarno odstopa za pralnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drug teden dobim nazaj moj bide in pralnico ločeno od kopalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.10.2009 13:00:19   
Urša08
Katjuša ti sam pazi da ti še tega računalnika ne proda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
23.10.2009 13:01:34   
Urša08
Tamika a tud med vikendi si večinoma sama? a mate vsaj nedeljo čist zase? Pa super da greš k mamici na kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
23.10.2009 13:09:11   
Urša08
Katjuša drugač pa super za pralnico, bo fino met notri oba stroja, pa koše z umazanimi cunami , vse na enem mestu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
23.10.2009 13:15:54   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dober večeruser posted image ,kako ste? Vsem škratom in škratkam user posted image user posted image user posted image za obmesečnice. Matija že spi, se mi je atko prehladiluser posted image , v nosu mu ropota,kot bi se mu vlak fural notri, pa skozi mu teče ven, je sitkan, noče nič jest ne pit, mi je prav user posted image user posted image user posted image .
V glavnem, včeraj zjutraj sem naredila bc-listič,in se je spet videlo user posted image . Danes zjutraj sem bila pri ginekologu, naredila mi je uz, in se ni videlo ničesar, razen spet nabrani folikli na jajčnikih, in je omenila, da bo spet potrebno špikanje user posted image user posted image user posted image , no potem me je poslala opravit še en urinski test, ki je pokazal enak rezultat,kot doma. Dve črtici, ta druga je bila rahla, ampak vidna. Očitno pa samo meniuser posted image , ker mi je sestra rekla, da je test negativen, pa ko mi ga je pokazala,sem rekla, da take rezultate sem imela doma, no pokazale sva ga še zdravnici,in tudi ona je rekla, da je to negativen test. Torej, če je druga črtica komaj vidna, to pomeni, da je test negativenuser posted image user posted image .Nevem. Ko sem pa odhajala iz ambulante, mi je še ginekologinja rekla, da naj test čez dva tedna ponovim, in v primiru kravitve in bolečin, naj se vrnem. Mislim, v to mi pa res ni bilo več jasno. Zakaj v primeru krvavitve moram gor, če je ta krvavitev lahko le user posted image ? In zakaj ponovitev testa? Booooo, se vidi, da ni moje ginekologinje.
Kakorkoli,nič nisem razočarana in žalostna, bo že, ko bo časuser posted image

a tud odebeljena sluznica ni videt?
verjetno je misla v primeru bolečin in krvavitve da prideš nazaj, ker je lahko IMN.... a lahko slikaš test?
upam, da se ti tole hitro razjasni in uredi kot je trebauser posted image user posted image user posted image

Katjuša, sluznica je bila 5mm odebeljena,nič. Test sem hotela slikat in naložit v album ja, pa sva za foro danes zjutraj z svakinjo naredile še en baby chek, da vidiva kaj bi pokazalo. In user posted image , pokaže obema enako, tudi njej je pokazalo tahlo pozitivno, čeprav je včeraj končala user posted image , tako, da ona zagotovo ni noseča, skratka prišle sva do sklepa, da tej testi baby chek lističi,so eno figo zanesljivi, in tudi če nisi noseča, ti pokaže tisti user posted image , in te totalno zmede.Torej tudi tisto, kar je pokazalo včeraj pri ginekologu, je bilo očitno negativno. Kar me zdaj trenutno skrbi, so tisti folikli,ki sem jih učeraj videla na jajčnikih, domnevam, da tudi zdaj če bi hotela zanosit, se nebi prijelo, ali pa? Je že omenjala, da bi bilo potrebno špikanje, oz laparoskopija, saj je rekla, da jo to spominja na pco. Ta stvar me res skrbiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.10.2009 13:24:19   
Urša08
witto upam, da ne gre za kaj resnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
23.10.2009 13:25:27   
Onasiss
Katjusa...pri dieti ne smeš nič z ničemer zamenjat!!!!!! Pa nobenga krompirja v solati!!!!!!

So what....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.10.2009 13:28:19   
claud
hEJ!

majchy,witto user posted image user posted image  za malcke......

jutta...mah njeno obnasanje....ko je bla bolna se je mal razvadla s crkljanjem in ona bi se zdj ravno tok nosila k prej....tko da ko jo <pustim samo je jokcasta, ampak je zdj že bolš.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
23.10.2009 13:31:02   
TAMIKA3

Tamika a tud med vikendi si večinoma sama? a mate vsaj nedeljo čist zase? Pa super da greš k mamici na kosilo user posted image user posted image user posted image

jap user posted image , vedno sama, uboga mami user posted image user posted image user posted image user posted image

nedelje so naše, če ni fuzbala

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.10.2009 13:31:56   
Onasiss
Sicer pa Katjusa-kwa boš hujšala, če boste mel še enga????? Zdaj se morš razvajat, da se čimprej prime!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.10.2009 13:31:58   
TAMIKA3

witto upam, da ne gre za kaj resnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.10.2009 13:32:48   
TAMIKA3

Katjuša drugač pa super za pralnico, bo fino met notri oba stroja, pa koše z umazanimi cunami , vse na enem mestu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.10.2009 13:34:07   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.10.2009 13:34:56   
Katjusa

ja jst računam da bo not tud likalna deska in likalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.10.2009 13:36:47   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dober večeruser posted image ,kako ste? Vsem škratom in škratkam user posted image user posted image user posted image za obmesečnice. Matija že spi, se mi je atko prehladiluser posted image , v nosu mu ropota,kot bi se mu vlak fural notri, pa skozi mu teče ven, je sitkan, noče nič jest ne pit, mi je prav user posted image user posted image user posted image .
V glavnem, včeraj zjutraj sem naredila bc-listič,in se je spet videlo user posted image . Danes zjutraj sem bila pri ginekologu, naredila mi je uz, in se ni videlo ničesar, razen spet nabrani folikli na jajčnikih, in je omenila, da bo spet potrebno špikanje user posted image user posted image user posted image , no potem me je poslala opravit še en urinski test, ki je pokazal enak rezultat,kot doma. Dve črtici, ta druga je bila rahla, ampak vidna. Očitno pa samo meniuser posted image , ker mi je sestra rekla, da je test negativen, pa ko mi ga je pokazala,sem rekla, da take rezultate sem imela doma, no pokazale sva ga še zdravnici,in tudi ona je rekla, da je to negativen test. Torej, če je druga črtica komaj vidna, to pomeni, da je test negativenuser posted image user posted image .Nevem. Ko sem pa odhajala iz ambulante, mi je še ginekologinja rekla, da naj test čez dva tedna ponovim, in v primiru kravitve in bolečin, naj se vrnem. Mislim, v to mi pa res ni bilo več jasno. Zakaj v primeru krvavitve moram gor, če je ta krvavitev lahko le user posted image ? In zakaj ponovitev testa? Booooo, se vidi, da ni moje ginekologinje.
Kakorkoli,nič nisem razočarana in žalostna, bo že, ko bo časuser posted image

a tud odebeljena sluznica ni videt?
verjetno je misla v primeru bolečin in krvavitve da prideš nazaj, ker je lahko IMN.... a lahko slikaš test?
upam, da se ti tole hitro razjasni in uredi kot je trebauser posted image user posted image user posted image

Katjuša, sluznica je bila 5mm odebeljena,nič. Test sem hotela slikat in naložit v album ja, pa sva za foro danes zjutraj z svakinjo naredile še en baby chek, da vidiva kaj bi pokazalo. In user posted image , pokaže obema enako, tudi njej je pokazalo tahlo pozitivno, čeprav je včeraj končala user posted image , tako, da ona zagotovo ni noseča, skratka prišle sva do sklepa, da tej testi baby chek lističi,so eno figo zanesljivi, in tudi če nisi noseča, ti pokaže tisti user posted image , in te totalno zmede.Torej tudi tisto, kar je pokazalo včeraj pri ginekologu, je bilo očitno negativno. Kar me zdaj trenutno skrbi, so tisti folikli,ki sem jih učeraj videla na jajčnikih, domnevam, da tudi zdaj če bi hotela zanosit, se nebi prijelo, ali pa? Je že omenjala, da bi bilo potrebno špikanje, oz laparoskopija, saj je rekla, da jo to spominja na pco. Ta stvar me res skrbiuser posted image

jst imam tud PCO in  zato ne prihaja do ovulacij, ki pa jih sprožimo z tabletkami klomifen s katerimi sme tudi obakrat zanosla.... laproskopija pri tem nič ne pomaga..... jst sem imela samo HCG da so preverli če imam prehodne jajcevode in ker je blo to OK ni bla potrebna laproskopija.....
a to si mela baby check mini? meni je vedno prav pokazaluser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.10.2009 13:37:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa...pri dieti ne smeš nič z ničemer zamenjat!!!!!! Pa nobenga krompirja v solati!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomk vidla kaj bo moj reku ampak v ponedeljek začnem z dijeto sma zanima me kaka kuhana šunka je to in kaj je to presna repa..... takrat k piše repa je to kuhana kisla repa?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.10.2009 13:40:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Sicer pa Katjusa-kwa boš hujšala, če boste mel še enga????? Zdaj se morš razvajat, da se čimprej prime!!!!user posted image

ja sej ne bom zanosla, če ne bom shujšala tud v rdugo ko sem shujšala 10kg sem zanosla..... imam pa 123kg tko da vsaj na 110 bi mogla pridet predno zanosim..... če bo pa prej user posted image pa itak ne bom hujšalauser posted image user posted image user posted image (pa ne se zdej čudit zaradi moje teže in me met zaradi tega manj rade, imam eno prjatlco k je ful suha in ji je sestra rekla pa kako se lahko s tako debelo družiš a te ni nič sramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej čudn folk hodi po svetuuser posted image user posted image user posted image )
prviče sem zanosla z 106, drugič 108, tretjič bi blo fino tam nekjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.10.2009 13:40:50   
Ajvy
oi...smo bli na obisku...smo šli po norice....upam,da nam uspe.....

<sunny..to je pa precej naporna nočka....mogoče ma pa preskok v rasti ,da je tolk sestradana revca....
Tarjo smo začeli odvajat...ko je sama govorila...mami lulam...al pa kakam...pol smo ji pa ponudli možnost kahlice...bilo je poletje....stara natanko dve leti....

PIškot....hvala....
Iskreno upam,da vama drzen plan uspe....in da uspeta še na eno kavico skočit.....

KOlumbo...nič se sekirat...bo že osvojil razpleničevanje ko bo njemu tako pasalo.....pa se lahko okolica na glavo postavi.....ČEz rit naj da pa raje seb.....

Sjnm....prav je da je družina povezana....res....to je tako lepo brat...da se imaste radi...
Kera slikica...sem se mogla smejat...heh e

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.10.2009 13:40:54   
Ajvy

MARINELA vse naj, naj

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.10.2009 13:41:00   
Ajvy

glavo tišim v marinovo omaro user posted image končno user posted image

ne vem če bo kaj učinka če boš samo glavo not tišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.10.2009 13:41:53   
Urša08
Bravo punce za diete user posted image user posted image user posted image user posted image jaz še zbiram pogum user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?