|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
23.10.2009 10:00:00   
sjmm
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.10.2009 10:02:03   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TAMIKA DONS sm šla na uno 14 dnevno dijeto, tko d samo uno kavo s srčkom sprejmem.....tut moja kava je dons samo ČRNA BREZ VSEGA.... BLJAAAK

a ni bila xxl kolumbo kafe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna dieta je to

to je tale šit

DIETA  9kg / 14 dni

PONEDELJEK : zajtrk:      kava brez v poljubnih količinah,
                                    kosilo:     2 kuhani jajci,
                                                   osoljena špinača kuhana na vodi,
                                    večerja:   1 velik zrezek ali biftek na olju v ponvi,
                                                   zelena solata.

TOREK:                  zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     1 velik zrezek,
                                                   zelena solata,
                                                   kakršnokoli sadje,
                                    večerja:   kuhana šunka v poljubnih količinah.

SREDA:                   zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     2 kuhani jajci,
                                                   zelena solata,
                                                   1 paradižnik,
                                    večerja:   kuhana šunka v poljubnih količinah,
                                                   zelena solata.

ČETRTEK:           zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     1 kuhano jajce,
                                                   kuhana / presna repa,
                                                   10 dag sira,
                                    večerja:   navadni jogurt,
                                                   sadje (neomejeno).

PETEK:                   zajtrk:      repa z limono, črna kava brez,
                                    kosilo:     kuhana riba,
                                                   1 paradižnik
                                    večerja:   1 velik zrezek,
                                                   zelena solata.

SOBOTA:               zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     piščanec na žaru,
                                    večerja:   2 kuhani jajci, repa.

NEDELJA:             zajtrk:      čaj z limono brez,
                                    kosilo:     1 zrezek na žaru,
                                                   sadje po izbiri,
                                    večerja:   po želji kar imate na jedilniku najrajši.

P.S.
      Solato pripravi s kisom, oljem in soljo,
      meso s poprom in soljo,
      sladkaj samo z natrenom,
      pij navadno vodo,
      osmi dan začni dieto od začetka in nadaljuj še en teden,
      po 14 dneh začni normalno jesti,
      če se diete držiš do ., izgubiš 9 kg v 14 dneh,
      s to dieto nastopi drugačna presnova metabolizma in se tri leta ne spremeni,
      to dieto uporabljamo v ljubljanskem KC.

user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa če ne piješ kave user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 10:14:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.10.2009 10:27:08   
sunny24
Naša bejba spi, jst sem še kar u pižami, stroj je naredu svoje-me lih kar kliče naj ga spraznem...user posted image user posted image user posted image
Zdej pa počakam madam da se prebudi iz lepotnega spanca, pol pa malo ven na sončka...user posted image

kolumbo, uf, ta dieta je pa kruta...Jst je ne bi upala držat...Dobra si, da si se spravla zravn! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 2230
23.10.2009 10:35:24   
TAMIKA3
majchy user posted image user posted image user posted image za hano in user posted image user posted image user posted image za tebe

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
23.10.2009 10:36:35   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za bolančke, neprespančke in boleče dlesni

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
23.10.2009 11:17:45   
Onasiss
Doebr dan....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSEM BOLANČKOM IN NEPRESPANČKOM........

Majchy.... DRUGIČ POKLIČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBVEZNO, ker pri sporočilu mi sam mal zavibrera.....

Sicer pa smo se tud pri nas s ta velikim mulcem do 23 ukvarjali..... Jeob 7,30 ugotovu, da ga ušes boli in pol jok in stok in kje je oči in spet jok.....user posted image  Sem ga na hit u pižamo dala, calpol in topel obkladek na ušes pa pred TV, da sem mu pozornost preusmerla...medtem ta malo spokat spat.... No in ko pridem do njega...kot da ni bilo NIČ.... No potem sva mela boje za spat...on bi spal...pa ne bi spal...pa bi...pa ne.....user posted image  Pol mi je šel še ta malo budit in jo je pokrivu in odkrivu....user posted image user posted image user posted image  No skratka ni šel spat dokler ni prišel Onasis...ob 22,30......Sem mislila, da se mi bo kar zrolal.......

No nočka pa leto prespana s strani obeh... začuda glede na to, da ga je ušes bolu.....user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
23.10.2009 11:20:11   
Onasiss
Dieta...tale je meno čist ok...ker je velik mesa in solate...  Z njo sem sicer shujšala na 64 kg in se nisem po njej nič zredila... Sam bi jo morala še enkrat ponovit, da dam dol še 2 kilce.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
23.10.2009 11:21:44   
Onasiss
Dons gremo babe spet ven...na bowling in upam, da se bomo tok dobr kot zadnjič.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
23.10.2009 11:31:37   
TAMIKA3

Jutro!

Majcy, želim vam čim manj naproen viken, potolaži tvojga, če ne boš vedla več kaj nardit, smo mi tuki 24 ur na dan....tko d  te potolažimo.....

Sm bla na govorilnih urah za Majkla...vse po starem.....PLENICEuser posted image user posted image user posted image  SUNNY MAJKL JE FERUARČEK 007 pa se zdele pooooooočaaaasi odvajamo...tko kot sta rekle URša in Ajvy...počasi in s srcem( moja mati je rekla d bi mu dala 2 čez rit- itak.....vsak nej po svoji tolče kokr hočeuser posted image , po mojmu otroku pa NE)

GREM ZDEJ KEJ NARDIT, rOKSO SPI.

Kva nej mu dam za jest d ne bo tok kakal. Mal ma že vneto rito...pa ziher 2 banane na dan poje.

borovničev čaj

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 2236
23.10.2009 11:32:07   
Urša08
ojla

Mi smo spet domauser posted image . Smo šli že ob 9 k eni kolegici in so se otroc igrali, medve pa meli čas za kavicouser posted image Zdele Žiga spi. Jaz vas grem pa mal za nazaj prebratuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
23.10.2009 11:38:59   
Urša08
Kolumbo super za dieto user posted image user posted image user posted image user posted image oz. za pogum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
23.10.2009 11:40:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dobro  jutro, no, kolk je dobro jaz ne vem k slabo vidm, je mali ponočeval, ampak vsaj bolan ni, tko da sočustvujem z bolančki - majchi- držimo pesti, da bo hitro bolje in seveda tudi za ostale , ki ponočujeteuser posted image user posted image user posted image

urša08- ja pri nas glih niso dedki ib babice za zgled, no, sej je zdej že mal bolje, a tudi otroci se nikoli nikjer ne pazijo, k mojima so sicer ta velki že šli na počitnice, drugače pa so najraje doma, moje otroštvo glih ni blo rožnato, pa zdej svoje lubčke kar malo razvajam in smo zelo povezani, ma sej pol je pa jok, ko je treba na kak šolski tabor. NO TAKLE MAMO

sjmm samo da se mate vi radi, da ste pa povezana družinica je pa itak lepouser posted image Jaz morm naše babice pa dedije kar pohvalit majo veliko željo bit z otrokomauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
23.10.2009 11:42:34   
Urša08
grem kosilo delat da ne bosta moja miška lačnauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
23.10.2009 11:53:35   
Jutta
Majchy - joj uboga Hana!!!! In uboga vidva z atijem!!!! Najbo čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
- le glej da te še bo po 14 dnevih kaj ostalo, da ne boš prozorna user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm - user posted image user posted image user posted image ti dam prav, da svoje 4 user posted image user posted image user posted image user posted image crkljaš, bodo še prehitro zrasli in vedno ti bodo hvaležni, ker si bila fajn mama

Claud - kako se pa tvoj malčica obnaša? Je zadovoljna? Je tečna, sitnari? Ker če je nerazpoložena, potem ne bi bilo slabo, da pokličeš patronažno ali pa pediatrinjo za nasvet... Ali pa pokukaj na www.dojenje.net (na forum). Če se pa veliko smeji, potem pa jaz ne bi zganjala panike, edino tvojega user posted image bi malo bolj angažirala, ker dojenje valjda ful utrudi...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
23.10.2009 11:54:45   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dobro  jutro, no, kolk je dobro jaz ne vem k slabo vidm, je mali ponočeval, ampak vsaj bolan ni, tko da sočustvujem z bolančki - majchi- držimo pesti, da bo hitro bolje in seveda tudi za ostale , ki ponočujeteuser posted image user posted image user posted image

urša08- ja pri nas glih niso dedki ib babice za zgled, no, sej je zdej že mal bolje, a tudi otroci se nikoli nikjer ne pazijo, k mojima so sicer ta velki že šli na počitnice, drugače pa so najraje doma, moje otroštvo glih ni blo rožnato, pa zdej svoje lubčke kar malo razvajam in smo zelo povezani, ma sej pol je pa jok, ko je treba na kak šolski tabor. NO TAKLE MAMO

sjmm samo da se mate vi radi, da ste pa povezana družinica je pa itak lepouser posted image Jaz morm naše babice pa dedije kar pohvalit majo veliko željo bit z otrokomauser posted image

Vid pa ima žal le eno babico in dedka (druga dva sta pokojnauser posted image user posted image user posted image ) pa še od teh dve ima bolj malo koristiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
23.10.2009 12:05:40   
Urša08
Jutta user posted image user posted image user posted image user posted image a to tvojih staršev ni več al moževih? Je pa tako da nimajo vsi sreče z dedki in babicami, eni jih nimajo več, eni se ne zmenjo za svoje vnučke, nekaterim so pa user posted image v veseljeuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
23.10.2009 12:13:53   
Jutta
Staršev od mojega user posted image žal ni več... Tašča je bila ful navdušena nad otroki, moja mami pa ima bolj malo smisla za otroke. Za 10 minut so OK, potem pa nima več energije... Saj vpraša vedno, kako je z Vidom, časa pa ima bolj malo, čeprav ga vidi le ob vikendih vsakih 14 dni... Se ful intenzivno ukvarja s psmi, pa je non stop nekje naokrog... Ampak tako pač je....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
23.10.2009 12:13:56   
Onasiss
Urša-tkole z dedki in babicami je pri nas.... moj fotr je že 4x dedek, pa ne niti kdaj ima kdo od otrok RD kaj šele vnuki....user posted image user posted image user posted image  Vito ga sicer full obrajta, ampka kaj k je on en velik bukselj.... No pa še takrat k ga vzame v naročje pade s stola in se oba udarta.... je blo pa vsaj smeha velik....user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša mat pa.....user posted image user posted image  kaj narečem, ko je trezna je full ok, ko ima pa svoje dni je pa......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
23.10.2009 12:15:49   
Onasiss
Ursa-a te je tvoj zjutraj kaj debel pogledu, ko se je zbudu zraven ene druge Urše????user posted image user posted image  Ponavad moški šele naslednji dan ko se zbudijo pokažejo svoje mnenje o novih frizurah....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
23.10.2009 12:16:21   
Jutta
Mlea - Onasis pa tudi nima več staršev, a ne? Nekateri se moramo pač znajdit po svoje, ne? 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
23.10.2009 12:19:01   
Onasiss
Stari Onasis je še živ..... sam je tud naveličan otrok...no u bistvu je on navečičan vsega... največ dela ima s sranjem in mu to full velik nergije pobere, celo tok, da hod k zdravniku, ker  "že dva dni" ni sral.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
23.10.2009 12:20:05   
Urša08
Jutta Onasis mislim da ma očeta še, vsaj tko se spomnim k Mlea včasih o njegovih "problemčkih" pove in me ful na smeje, no sej se že smejim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
23.10.2009 12:22:23   
Urša08
Mlea mojmu je frizurca všeč, pravi da sem ko pupikauser posted image user posted image user posted image

Joj a veš da se na tvojga tasta ful pogost spomnem ker ma Nejc tud velik opravt s temi drekciuser posted image user posted image user posted image user posted image on gre kakat pa komentira, mami velik drekec je v školjko padel user posted image user posted image user posted image user posted image al pa na konc gleda v školjko pa tuli drekec je , lej mamiuser posted image user posted image user posted image v glavnem s tem drekcem ma vsaj dvakrat na dan ful za opravit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?