|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
23.10.2009 8:24:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: witto

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Claud....pri nas se je to tudi zgodilo...in Tarja kadar  je bolana ne je ničesar drugega kt juhico....in to po cel teden če je treba....tak da vem kako ti je....
KO pa je bila majhna je bila pa ves ta čas na mleku.....in to AM...ker sem njo po treh mesecih in pol nehala dojit....
Ampak tako ji zgleda paše in toliko ima dovolj....

Witto..ne vem kaj naj ti rečem...res ne....

Sunny
....bejbni sta kr v redu...čeprav zdejle Tarja tkole kašlja, da se mi srce trga....parico ma naštimano, še počakam da Panatus prime....po lgrem pa spat...sem čist pobita danes...
JOj ...bazen...ga imamo v planu..samo še zdravi moramo bit...

Ajvy,sej ni kaj rečt,očitno so se testi pohecali z mano. Spet.
Grem Matiji noska pucat.Spet bo jok user posted image user posted image user posted image

mogoče pa še ni vse zaključeno...ah ja...res ne vem kaj naj ti rečem....vse bo....držm pesti.....in ti pošiljam veliko objemčkov...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.10.2009 8:26:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy super za odvajanje user posted image user posted image user posted image user posted image je šlo hitro, "nesreča" se pa tud Nejcu še nardi user posted image user posted image user posted image pa nč zato

ja...je kar šlo....sem imela tvoje besede v glavi...pa je šlo res lepo gladko...
LEpo počasi...in s srcem....sem zelo vesela ...res...
Mal je smešno ko gremo ven..itak jo vedno kakat prime..tko da imam več vrečk za basike sabo....za Neota in njouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.10.2009 8:28:46   
Urša08
Ajvy dober tek, mojedva sta že oba sita in v trenerkicah

Grem en stroj cunj obesit, pa mal pospravit, se tipkamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.10.2009 8:30:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy dober tek, mojedva sta že oba sita in v trenerkicah

Grem en stroj cunj obesit, pa mal pospravit, se tipkamouser posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.10.2009 8:43:30   
witto

Claud....pri nas se je to tudi zgodilo...in Tarja kadar  je bolana ne je ničesar drugega kt juhico....in to po cel teden če je treba....tak da vem kako ti je....
KO pa je bila majhna je bila pa ves ta čas na mleku.....in to AM...ker sem njo po treh mesecih in pol nehala dojit....
Ampak tako ji zgleda paše in toliko ima dovolj....

Witto..ne vem kaj naj ti rečem...res ne....

Sunny
....bejbni sta kr v redu...čeprav zdejle Tarja tkole kašlja, da se mi srce trga....parico ma naštimano, še počakam da Panatus prime....po lgrem pa spat...sem čist pobita danes...
JOj ...bazen...ga imamo v planu..samo še zdravi moramo bit...

Ajvy,sej ni kaj rečt,očitno so se testi pohecali z mano. Spet.
Grem Matiji noska pucat.Spet bo jok user posted image user posted image user posted image

mogoče pa še ni vse zaključeno...ah ja...res ne vem kaj naj ti rečem....vse bo....držm pesti.....in ti pošiljam veliko objemčkov...

Hvala ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.10.2009 8:53:45   
sunny24
Jutro bejbe!
Naša nočka je tudi bla bol tko, sej je bla ponoči 2x lačna in vsakič bla pokonci po več kot 1 uro...No, prva runda je bla tkoj, ko sm se ulegla v postlo in smo ble do 1:30 pokonci, pol ob 4h ko je moj pršu domov (user posted image user posted image user posted image ) je bla spet akcija, ma se nism pustila motit-jo je kar moj dragi zrihtu...user posted image user posted image user posted image   No, ob 8h pa se je zbudila in spet lačna kot volk (ma očitno v genih, k se tko piše user posted image user posted image user posted image ).

majchy, o revica Hana! Naj se bošček hitro pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image Zate pa user posted image user posted image user posted image

ajvy, super za odvajanje od plenic da lepo napreduje! user posted image BTW, pr kaki starosti ste začele odvajat od plenic? Ker meni je rekla tašča (ja, spet ona user posted image ) da drugo leto poleti bi bil pa že skrajni cajt da se Gajo odvadi od plenic...A ni malo hitro to? Sej ne vem, uprašam...

ursa, hvala za kafe! user posted image

witto, uf, tvoja nočka pa tudi ni bla neki full...Tudi vam user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite!

Šibam en stroj zalaufat pa se vrjetno vn iz pižame vršt...Da ne bom spet do 12h u pižami ku učeri...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.10.2009 9:22:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TA SRČEK JE ZA učiteljico katjušouser posted image

ooooo kak lepo, včeraj nisem vidla sem pa zdle še vsa zalimena dobla nasmeh do ušesuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.10.2009 9:22:28   
Katjusa

Dober večeruser posted image ,kako ste? Vsem škratom in škratkam user posted image user posted image user posted image za obmesečnice. Matija že spi, se mi je atko prehladiluser posted image , v nosu mu ropota,kot bi se mu vlak fural notri, pa skozi mu teče ven, je sitkan, noče nič jest ne pit, mi je prav user posted image user posted image user posted image .
V glavnem, včeraj zjutraj sem naredila bc-listič,in se je spet videlo user posted image . Danes zjutraj sem bila pri ginekologu, naredila mi je uz, in se ni videlo ničesar, razen spet nabrani folikli na jajčnikih, in je omenila, da bo spet potrebno špikanje user posted image user posted image user posted image , no potem me je poslala opravit še en urinski test, ki je pokazal enak rezultat,kot doma. Dve črtici, ta druga je bila rahla, ampak vidna. Očitno pa samo meniuser posted image , ker mi je sestra rekla, da je test negativen, pa ko mi ga je pokazala,sem rekla, da take rezultate sem imela doma, no pokazale sva ga še zdravnici,in tudi ona je rekla, da je to negativen test. Torej, če je druga črtica komaj vidna, to pomeni, da je test negativenuser posted image user posted image .Nevem. Ko sem pa odhajala iz ambulante, mi je še ginekologinja rekla, da naj test čez dva tedna ponovim, in v primiru kravitve in bolečin, naj se vrnem. Mislim, v to mi pa res ni bilo več jasno. Zakaj v primeru krvavitve moram gor, če je ta krvavitev lahko le user posted image ? In zakaj ponovitev testa? Booooo, se vidi, da ni moje ginekologinje.
Kakorkoli,nič nisem razočarana in žalostna, bo že, ko bo časuser posted image

a tud odebeljena sluznica ni videt?
verjetno je misla v primeru bolečin in krvavitve da prideš nazaj, ker je lahko IMN.... a lahko slikaš test?
upam, da se ti tole hitro razjasni in uredi kot je trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.10.2009 9:22:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sunny hvalauser posted image

sjmm- Ma jst pa enostavno ne morm vec tko....vecinoma sm za vse sama, pa me zivcira zdj s hrano, pa se z nosenjemuser posted image ...........rabm bolnisko!!!!!!!user posted image

Mi je pa moj uceri dal eno kuverto in je not bon za masazo....pa ga vprasam zakaj sm dobila...pa je reku k sm tok pridna.....sj sm ful vesela masaze, ampak bi bla pa se bolj vesela ce bi vsak dan mal sodelovaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj opazil jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
verjamem pa da bi ti bolj prav prišle njegove roke v akcijiuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.10.2009 9:22:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutrouser posted image

nočka je bila taka kot sem pričakovalauser posted image user posted image user posted image ......še dobro da sem moža poslala zvečer v lekarno.....torej:začelo se je ob 20.30 ko je šla spat.......ji pred spanjem dam fiziološko in mi ppupa izbruha vs mlek(2x v loku bruha) in ji rata zaspati za pol ure......ji grem spet sesat noska in spet ok pol ure......pol se je pa začel:ob 22.00 grem k njej da bi ji spe spucala noska in Hana gori......ji grem merit vročino v ritki in jo je imela 39C,ji dam bkladek na čelo in ji slečem bodi in ji dama samo pižamico gor,spucam noska in spat......ob 23.30 me spet kliče,še vedno vroča,teperatura 40C.....sem ji dala svečko,se mi mala do konca zjoka,spucam noska in je spanje do 4.00 in spet pucanje noska......ob 6.30 sem ji ga tudi že pucala in zdej spet dremlje ampak je čisto mokra po glavici četudi še nimamo zakurjeno
spala sva 3 ure,moj je dobil drisko ker je bil živčen kako bo z malo,jaz sem pa samo potrebna kave-to je to

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je tahuje mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.10.2009 9:22:51   
Katjusa
vas ne sfulgam morem it benija zrihtat pol pa v trgovino moremk nove obrobe za postlco narest in morem kupit material... je treba jogi do tal spustit im mi ena stranica manjkauser posted image oz. je prekratka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.10.2009 9:24:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ursa  si kot fotomodel user posted image

zdaj likam manj, če mi uspe takoj iz sušilca vzet user posted image

tast pa tašča sta spodaj v bajti, mi pa smo si uredili zgornjo etažo user posted image user posted image user posted image user posted image

elektrika ja, zato sem pa dala 1000 € za A razred user posted image
user posted image user posted image tastu za sušilca

vas vabim na izlet v naše kraje - pecivo in kavica user posted image

v daljne kraje? kam pa ?

prekmurje vabi

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.10.2009 9:42:26   
piskot
dan.

noc jadna do konca, ampak sej smo ze navajeni user posted image

ana je mal jabolk in sliv pojedla, zdaj bo sla pa upam da mal pocivat. bomo videli. vreme je tako, da mi ni za ven it, ampak mogoce vseeno za kaksne pol urce. moram ji it kupit eno flasko, da ne bo imela vec te na cucelj.

drugace imava pa danes z mozem drzen plan. greva popoldan sama v celovec. komaj verjamem da bo res. ana bo pri svakinji, martin je ze pri babici. a katera rabi kaj iz ikeje?

majci ce sem prav brala, si hani čelo hladila. za drugič, hladimo samo okončine. če hladiš glavo menda ni najbolje.

ajvi WB!

claud sej bo ... bos vidla.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.10.2009 9:42:39   
TAMIKA3
vam postrežem zajtrk

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.10.2009 9:45:24   
TAMIKA3
še

user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:48:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:49:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.10.2009 9:51:01   
sjmm
dobro  jutro, no, kolk je dobro jaz ne vem k slabo vidm, je mali ponočeval, ampak vsaj bolan ni, tko da sočustvujem z bolančki - majchi- držimo pesti, da bo hitro bolje in seveda tudi za ostale , ki ponočujeteuser posted image user posted image user posted image

urša08- ja pri nas glih niso dedki ib babice za zgled, no, sej je zdej že mal bolje, a tudi otroci se nikoli nikjer ne pazijo, k mojima so sicer ta velki že šli na počitnice, drugače pa so najraje doma, moje otroštvo glih ni blo rožnato, pa zdej svoje lubčke kar malo razvajam in smo zelo povezani, ma sej pol je pa jok, ko je treba na kak šolski tabor. NO TAKLE MAMO

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.10.2009 9:51:45   
TAMIKA3
MARINELA vse naj, naj

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 23.10.2009 9:52:16 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.10.2009 9:54:57   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TAMIKA DONS sm šla na uno 14 dnevno dijeto, tko d samo uno kavo s srčkom sprejmem.....tut moja kava je dons samo ČRNA BREZ VSEGA.... BLJAAAK

a ni bila xxl kolumbo kafe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna dieta je to

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.10.2009 9:55:35   
piskot
kolumbo korenje in riz zapirata. banane nekatere tudi pozenejo. 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.10.2009 9:55:56   
TAMIKA3
glavo tišim v marinovo omaro user posted image končno user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.10.2009 9:56:05   
sjmm
user posted image NO, TKO DONS ZGLEDAM K SEM ENE 2 URI V KOSIH SPALA, NA ENE 20 CM POSTLE

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:56:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.10.2009 9:57:19   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image NO, TKO DONS ZGLEDAM K SEM ENE 2 URI V KOSIH SPALA, NA ENE 20 CM POSTLE

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?