|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
22.10.2009 22:11:56   
sjmm
hoj, ej tud pri nas ni še nikol zaspal v postli, vedno na rokah oziroma na joškah, čeprav se ne dojiva več, se mi čist pod brado zrine, pa je že kar dobro težek in potem se malo guncava in si poje uspavanko, potem pa nekako zaspi.

sam se potem, ko ga položim še ene 3x sigurn zbudi in ...ponovi vajo. nekako po 22h pa malo bol trdno zaspi, čeprav gre spat 20.30, pa je zelo utrujen, pa kopava se, pa dobro poje, še mleko spije, še mal čajčka, ampak ima fuul proceduro za zaspat.

pa so ostali trije vedno lepo v svoji postli spali in na srečo ni blo potrebnih kakih drastičnih ukrepov, pa sej jih tud za Majčija ne mislim imet, nimam srca, da bi poslušala k joka, čeprav mi tašča velikokrat prav, da sem čist neumna k tok velkega fanta še nosim zvečer, a če se nebi lepo pocrkljla po moje še jaz ne bi mogla spat, sej tko hitr zrastejo!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
22.10.2009 22:17:55   
boma2

dober večer mamice... :)

No upam, da sta že zdaj dve user posted image ? Ker nisem čist na tekočem.. Obema ali pa vsaj eni čestitam... user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vsem, ki ne spite ponoči tako kot jaz ne že 4 mesece.. pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...:)

Zdaj mi pa še povejte kdaj daste za seznam , za zobke? Pri nas je pol zobka zunaj... pa drugi zobek se pripravlja vidim špičko? Kdaj lahk orečem da je prvi zobek?

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
22.10.2009 22:19:54   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea sem zdele dala ta novo majčko Nejcu gor pa se mi zdi čist klasična dimenzijauser posted image To se pravi ker je Vito itak starejši od Nejca bo 5-6 super.

Čaki mal ...moj Vito je šele 4 star. Torej bi mu morala kupit majčke za 4-5 let....??? Men namreč ni všeč tako kot nekateri počnejo, da mal bolj veliko kupijo in prvo zavihajo rokave potem pa ta cota dejansko raste z otrokom....

SEM IZ 6. DELA KOPIRALA....

no še moje mnenje...Men se pa to ne zdi nič narobe.. Ker se velikokrat zgodi, da so ene številke full velike.. Ene iste pa full premajhne.. :(

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
22.10.2009 22:20:19   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

bolancka spita. sta cist smrkava. spet bo pestra noc.

user posted image se vedno nimam.

next jaz ne vem, Ursa meni se tvoj Nejc ni zdel tako velik. Martin je nextova stevilka 3-4 cist prevelika. je pa res da mu je 2-3 ze prekratka. Na netu se ne da kupit stevilke 3, ki mu je kot ulita. Mlea jaz na tvojem mestu ne bi vecje kupovala. 3-4 je stevilka 98-104 recimo, pa so hlace martinu se enkrat za zavihat. Ana pa nosi trenutno se kaj od 6-9mesecev, pa ji je ze kar kratko, vecinoma ze 9--12. Paket dobis v 4-5 delovnih dneh ce je vse okej.

držim pesti da se pozdravite.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
22.10.2009 22:21:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla

NAM PRIHAJA VEN 7 ZOBEK user posted image zato noce jesti falot mali. No, upam, da je to to.

Za vse tiste, ki kupujete preko nexta. Moja zdaj nosi stevilko 6-9m in so ji hlace glih za glih, tak da za dolgonoge se splaca malo vecjo stevilko vzet. Bodiji in majcke pa so ql in se prav.

a že sedmi? mi imamo še vedno samo dva, vendar je zgoraj vse oteklo in boleče

MI PA NIMAMO ŠE NOBENEGA!

Drugače pa Tamika kar se tiče hrane Uroš je čisto isto.

moram reči, da ste full face, ker preko neta kupujete... Jaz nisem tolk pogumna... :(user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
22.10.2009 22:21:36   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla

NAM PRIHAJA VEN 7 ZOBEK user posted image zato noce jesti falot mali. No, upam, da je to to.

Za vse tiste, ki kupujete preko nexta. Moja zdaj nosi stevilko 6-9m in so ji hlace glih za glih, tak da za dolgonoge se splaca malo vecjo stevilko vzet. Bodiji in majcke pa so ql in se prav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 zobek

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
22.10.2009 22:23:12   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Barbara, Piskot, Mihailo - a nočete bit moje prjatlceuser posted image user posted image user posted image ?

kaj pa je to?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.10.2009 22:24:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi pa mamo novo mašino

user posted image

a to je sesalec?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.10.2009 22:25:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dober večeruser posted image ,kako ste? Vsem škratom in škratkam user posted image user posted image user posted image za obmesečnice. Matija že spi, se mi je atko prehladiluser posted image , v nosu mu ropota,kot bi se mu vlak fural notri, pa skozi mu teče ven, je sitkan, noče nič jest ne pit, mi je prav user posted image user posted image user posted image .
V glavnem, včeraj zjutraj sem naredila bc-listič,in se je spet videlo user posted image . Danes zjutraj sem bila pri ginekologu, naredila mi je uz, in se ni videlo ničesar, razen spet nabrani folikli na jajčnikih, in je omenila, da bo spet potrebno špikanje user posted image user posted image user posted image , no potem me je poslala opravit še en urinski test, ki je pokazal enak rezultat,kot doma. Dve črtici, ta druga je bila rahla, ampak vidna. Očitno pa samo meniuser posted image , ker mi je sestra rekla, da je test negativen, pa ko mi ga je pokazala,sem rekla, da take rezultate sem imela doma, no pokazale sva ga še zdravnici,in tudi ona je rekla, da je to negativen test. Torej, če je druga črtica komaj vidna, to pomeni, da je test negativenuser posted image user posted image .Nevem. Ko sem pa odhajala iz ambulante, mi je še ginekologinja rekla, da naj test čez dva tedna ponovim, in v primiru kravitve in bolečin, naj se vrnem. Mislim, v to mi pa res ni bilo več jasno. Zakaj v primeru krvavitve moram gor, če je ta krvavitev lahko le user posted image ? In zakaj ponovitev testa? Booooo, se vidi, da ni moje ginekologinje.
Kakorkoli,nič nisem razočarana in žalostna, bo že, ko bo časuser posted image

držim pesti, da so se zmotili... user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.10.2009 22:26:15   
claud
sunny hvalauser posted image

sjmm- Ma jst pa enostavno ne morm vec tko....vecinoma sm za vse sama, pa me zivcira zdj s hrano, pa se z nosenjemuser posted image ...........rabm bolnisko!!!!!!!user posted image

Mi je pa moj uceri dal eno kuverto in je not bon za masazo....pa ga vprasam zakaj sm dobila...pa je reku k sm tok pridna.....sj sm ful vesela masaze, ampak bi bla pa se bolj vesela ce bi vsak dan mal sodelovaluser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.10.2009 22:32:12   
sjmm
ja, čist frišen, naš mišek je bil navdušen

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.10.2009 22:32:33   
sunny24
boma, ti si pa ekstra pridna ko vse pokomentiraš! Kako kaj drugače? Za zobke pa jih lahko že kar daš na seznam! user posted image Aja, pa bravo za zobke! user posted image user posted image user posted image

claud, no, se je pa dragi malo izkazal...Te pa zastopim, ker sem tudi jst full časa sama z Gajo...Zdej ma moj še ta bedn tečaj vsako popoldne in pol direkt delat, tako, da se ne vidimo v bistvu nič...user posted image Po šihtu pa še do frenda plejko igrat do 3-4h, pol spi do 12h in ob 13h na tečaj...user posted image user posted image user posted image   Ga pa pošteno skoristim ko je fraj, da pospravi po stanovanju, rihta Gajo, vstane ponoči če se Gaja zbudi,...Jst pa lepo ležim na kavču in ponoči spim! user posted image user posted image user posted image
sjmm, super za nov sesauc! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 22.10.2009 22:33:46 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.10.2009 22:36:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ursa  si kot fotomodel user posted image

zdaj likam manj, če mi uspe takoj iz sušilca vzet user posted image

tast pa tašča sta spodaj v bajti, mi pa smo si uredili zgornjo etažo user posted image user posted image user posted image user posted image

elektrika ja, zato sem pa dala 1000 € za A razred user posted image
user posted image user posted image tastu za sušilca

vas vabim na izlet v naše kraje - pecivo in kavica user posted image

v daljne kraje? kam pa ?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.10.2009 22:38:13   
boma2

no nekako takole zgleda

user posted image

full huda fotka in frizura.. .:)user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.10.2009 22:40:37   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jaz sem pa še govejo juhico začela kuhatuser posted image

Kolumbo to je pa res xxl kafeuser posted image user posted image user posted image

pridem na juho.... mi redko jemo govejo juho ker ne kupujemo govejega mesa tko da ponavadi jo jemo samo na obiskihuser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa noro dobrauser posted image user posted image user posted image

jaz jo pakuham...  ampak mojga ni nič doma... := Za sebe se mi pa ne da kuhat.. pridem še jaz............

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.10.2009 22:46:51   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

boma, ti si pa ekstra pridna ko vse pokomentiraš! Kako kaj drugače? Za zobke pa jih lahko že kar daš na seznam! user posted image Aja, pa bravo za zobke! user posted image user posted image user posted image

claud, no, se je pa dragi malo izkazal...Te pa zastopim, ker sem tudi jst full časa sama z Gajo...Zdej ma moj še ta bedn tečaj vsako popoldne in pol direkt delat, tako, da se ne vidimo v bistvu nič...user posted image Po šihtu pa še do frenda plejko igrat do 3-4h, pol spi do 12h in ob 13h na tečaj...user posted image user posted image user posted image   Ga pa pošteno skoristim ko je fraj, da pospravi po stanovanju, rihta Gajo, vstane ponoči če se Gaja zbudi,...Jst pa lepo ležim na kavču in ponoči spim! user posted image user posted image user posted image
sjmm, super za nov sesauc! user posted image user posted image user posted image

sunny... kako si ti kaj? Ja hvala... Bom dala za seznam... Ja komentiram verjetno z zamudo in upam, da s kej ne zmotim.. :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.10.2009 22:51:17   
sjmm
hja, tudi jaz sem povečini sama za vse 4, moj itak dela ali ureja delo ali hodi na oglede vse dni,cel dan, vmes pa pride mal papcat in kakcat.

pa da se otrokom pokaže, da ga ne pozabijo.user posted image

a jaz sem doma, urejam mu sicer papirje za s.p., za kar mi zadnje časa primanjkuje časa in energije, a zaenkrat kar dobro gre, to je pa v teh cajtih tudi pomembno.

čez vikend so otroc včasih mal zmedeni, ko je doma, pa ne vejo koga bi poslušal, a v bistvu nam je kar lepo. je pa res, da ne hodi na kake pijačke ipd., to mu moram šteti za+.

je pa res, da nama včasih fuul primankuje časa v user posted image user posted image , da bi kak kofe v miru spila in bi beseda še o naju malo stekla.

itak pa taščauser posted image pravi, da naj kar sama porihtam svojo četo user posted image user posted image user posted image user posted image , saj sem jaz kriva da jih je tolk, njen sin si jih že ni omisliluser posted image , no, vsi so načrtovani in zelo ljubljeni:user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.10.2009 23:00:30   
tanci29
čer

ej erik še zmeri kolovrat okol....trenutno je najdu čips in ga gricka...hudiček mali...hana je zaspala ene pol ure nazaj, sej ne morš če je cel halo u bajt

sem čitala ampak najbolj mi je claud z neješčnostjo ostala v spominu...
sej ne vem al nej pišem al raj ne...počakaj malo, sej če je rada jedla potem je najverjetneje le prehodno, če ne pa good luck, gre veliko živcev in sekiranja...pr nas še zmeraj traja tako da ja preživijo tudi z minimalno oz. skoraj nič hrane...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.10.2009 23:11:53   
Ajvy
Claud....pri nas se je to tudi zgodilo...in Tarja kadar  je bolana ne je ničesar drugega kt juhico....in to po cel teden če je treba....tak da vem kako ti je....
KO pa je bila majhna je bila pa ves ta čas na mleku.....in to AM...ker sem njo po treh mesecih in pol nehala dojit....
Ampak tako ji zgleda paše in toliko ima dovolj....

Witto..ne vem kaj naj ti rečem...res ne....

Sunny
....bejbni sta kr v redu...čeprav zdejle Tarja tkole kašlja, da se mi srce trga....parico ma naštimano, še počakam da Panatus prime....po lgrem pa spat...sem čist pobita danes...
JOj ...bazen...ga imamo v planu..samo še zdravi moramo bit...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
22.10.2009 23:12:13   
Ajvy
Katjuša...vav....tole je pa super....bravo Benjamin....

Piškot....kako si?

Lilcha...zdej ste s ta hudega mimo....čimprejšnje okrevanje vam želim....

Spanje...ob osmih....po flaši mleka Tarja , po dojenju Tisa...sta položeni v pojsteljico....in obe lepo spita....do sedmih...pol sedmih....odvisno....

Urša...krasna frizura....

Barbara SG..se popolnoma strinjam s  teboj..otroci točno vedo kdaj in kako....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
22.10.2009 23:43:47   
sunny24
ajvy, naj Tarji hitro kašelj mine!

tanci, a vi maste še kar žurko? No, očitno je Eriku zapasal polnočni prigrizek...user posted image Malo šale!

boma, ma jst sem OK, Gaja tudi...Nič nam ne fali...Edino kaka nula ozadi več na računu...To pa verjetno vsem nam! user posted image user posted image user posted image

Nč bejbe, pičim spat! Se tipkamo jutri! NOČKO!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
22.10.2009 23:47:29   
Ajvy
NOČKO VSEM...nočko vsem....

lahko noč rr
lahko noč
in mirno spi

lahko noč rr
lahko noč
in mirno spi

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.10.2009 7:06:24   
Samo jutro vam zaželim pa seveda lep dan že od 05 bedim sedaj pa šibam si glavo posušit pol pa šibneva z Lio malo naokoli...Majchy smo na vezi za drug teden veljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.10.2009 7:06:42   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

danes bo 100% porazna noč,ker je Hana zmeraj bolj boga.......jezna sem sama nase,ker je po moji krivdi takauser posted image

user posted image user posted image user posted image kako bi ji lahko pred spanjem olajšala dihanje?ali ji naj dam vlažilec zraka k postelji?še kakšna druga ideja?user posted image user posted image user posted image

majchy - kaj pa vzglavje? A ima Hana dvignjeno vzglavje? Naš fant ima pri glavi pod posteljico podloženo pručko, visoko kakih 20cm, tako da cela postelja visi... pa kljub zabitemu nosku spi celo noč...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.10.2009 7:08:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

danes bo 100% porazna noč,ker je Hana zmeraj bolj boga.......jezna sem sama nase,ker je po moji krivdi takauser posted image

user posted image user posted image user posted image kako bi ji lahko pred spanjem olajšala dihanje?ali ji naj dam vlažilec zraka k postelji?še kakšna druga ideja?user posted image user posted image user posted image

majchy - kaj pa vzglavje? A ima Hana dvignjeno vzglavje? Naš fant ima pri glavi pod posteljico podloženo pručko, visoko kakih 20cm, tako da cela postelja visi... pa kljub zabitemu nosku spi celo noč...

nima nič privzdigneno ker je prvič prehlajena......mi imamo posteljo na kolesih oz. nogicah in sem grunala da bi pod jogi(la letvice) dala knjige da ji  dvigneuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?