Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 21:56:13
|
|
|
|
pikicao.
|
evo pupike neki za vecer pa ne prevec na hit d se ne bo ktero kej prjel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 22:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer............ Pikica lepo te je brat In nočko....................
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 22:16:26
|
|
|
|
sonček33
|
Evo tkole smo mi že veliki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 22:18:30
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva soncek uau
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 22:18:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo tkole smo mi že veliki ni več dojenček, je že pravi malček
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 22:21:44
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo tkole smo mi že veliki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 22:54:42
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo tkole smo mi že veliki sam za stisnt je...res je fletkan...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 6:29:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja nonci ... zobke mirki un dödöle je cist mehak..tko d sam taksne stvari absorbiraj pa noujo zobki trpel mirkam jih. sem se prejle nažrla toplih perecov. njami. še ena prekmurksa dobrota. jutri pa h G in bom spet kregana zaradi kg. ne se zdaj sekirat zarad kg- saj bo kmalo šlo nekaj kil dol
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 6:30:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo tkole smo mi že veliki pravi korenjak
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 8:52:39
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro pigi madonca si se lepo potrudila,pa tist srček je zame ane jutroo drgač
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...... jst bi takle zajtrk u živo ne virtualno.... piki kje si ti že doma?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:23:45
|
|
|
|
pikicao.
|
hehe.. vse je zate... jz od teh sadezev lahko sam mal jagod.. ostalo pa ne smem navijam pa d je v kantici zeleni caj tist pa trenutno lih pijem in se mi ne da se enga jt nrdit zto pa neprestano opazujem tistole srebrno kantico ce se bo zrajtu kdo men dolit zelenga cajaaaa sam mam obcutk d bom mogla sama upedenat se eno salcko...ccc ukazovanje z ocmi mi ne gre lih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ne smeš? Jst si grem pa en kapučino nardit, k ste me tok zrajcale Zajtrk pa še nevem kaj bom.... Predlogi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:25:12
|
|
|
|
ledenka
|
piki, ti ga skuham sam ti men zajtrk naredi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:25:42
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutro...... jst bi takle zajtrk u živo ne virtualno.... piki kje si ti že doma? hahaha... jz mam zajtrk zmer isti: pririn kruh z nutello jabuk pa zeleni caj tko d dobrodoslaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka piki, ti ga skuham sam ti men zajtrk naredi! hahahahaha TOČNO!!! Na to se pa nisem spomnila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutro...... jst bi takle zajtrk u živo ne virtualno.... piki kje si ti že doma? hahaha... jz mam zajtrk zmer isti: pririn kruh z nutello jabuk pa zeleni caj tko d dobrodoslaaaaaa Niti ne... HVALA Bi kej slanega pojedla.... Kako sirovo štručko al kej takega... Mogoče kako dobro pašteto na kruhu in šalco jogurta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:28:23
|
|
|
|
pikicao.
|
se ze kuha ne smem k sm alergicna na C vitamin v prekomernih kolicinah (to pa zame pomeni ze 1 kolobar ananasa) + tega pa moje telo tezko prebavlja tropske sadeze zato pa tudi posledicno porumenim po dlaneh in podplatih... tko d takle mamo ampak pomaranco pa grenivko pa vsak dan pojem pa ce mutiram v kitajca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:29:14
|
|
|
|
pikicao.
|
uuu jz pa nism za slane stvari... sm bl sladkosned cokoholik
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ti si pa res faca A maš pol tisto neko pomanjkanje enega encima? K to ma naš Žiga pa zarad določenih tablet (predvsem C-vitamina) zlatenco dobi Al pa slabokrvnost lahko povzroči c-vitamin'??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:30:12
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka piki, ti ga skuham sam ti men zajtrk naredi! kmot ti nrdim zajtrk, kosilo, vecerjo kar ces.. mam zdle ze kaksn let popadke kuhanja pa pecenja pa slasciciranja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:37:18
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 dobro jutro... iiiii... kok je pa lepiiiii .. ziva dej mu enga cmocka names mene ne nimam nc pomankanja.. sam bilirubin mi hit naraste ce pojem mandarine,ipd (tropske sadeze) posledicno se pa pol obarvam v rumeno mah... kitajc bom postala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
piki a boš probala dödöle nardit? iii kok luštn se smejčka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......