|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
22.10.2009 12:15:55   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hej... evo lih musko si na ipoda dol loudam.. kje ve vidte kaksn dz??? pr ns soncek sije..prez zafrkancije... res d piha..ampak dzja pa od nikjer (hvala bogu user posted image user posted image )

ja ajsiiii jz te gledam user posted image user posted image user posted image

a reeees? a sem zanimiiiivaaaaa? user posted image user posted image user posted image

izkoristi sonček, tu je dež in mrak!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.10.2009 12:16:22   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

gremo veeeen, sem zbobnala dobro družbo za kavo user posted image user posted image user posted image ve bi ble sicer boljš, ampak kaj čmo user posted image

hihi povabs pa ne ccccc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.10.2009 12:17:02   
pikicao.

hej... evo lih musko si na ipoda dol loudam.. kje ve vidte kaksn dz??? pr ns soncek sije..prez zafrkancije... res d piha..ampak dzja pa od nikjer (hvala bogu user posted image user posted image )

a reeees? a sem zanimiiiivaaaaa? user posted image user posted image user posted image

ja ajsi luc si v kopalnici przgi pa tus zapri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.10.2009 12:24:33   
Anonimen

ja ajsi luc si v kopalnici przgi pa tus zapri user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

no pol pa uživaj na sončku in  med tekom,sam da ne bomo kej bral da si povzročla kakšno nesrečo k so te tok gledal da so pozabil vozituser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.10.2009 13:16:16   
pikicao.
evo me.. dobu me je dezek..ampak ni hudga user posted image  zdej pa pod tusss user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.10.2009 13:42:02   
Nončika

kje pa so nase DÖDÖLE punce??

user posted image user posted image user posted image

pigi, dobiš po nagi riti. zate smo samo krompirja, moke in vode vredne? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nončika -- 22.10.2009 13:44:04 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.10.2009 13:47:40   
pikicao.
izpod tuska... mmmm ... cist frisna.. a me vohate user posted image user posted image user posted image  evo zadala sm si uro ob 14:00 grem za knjige (upam) user posted image user posted image user posted image

nonciiii   neee... se ocvirki pasejo zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.10.2009 14:07:24   
Nončika

izpod tuska... mmmm ... cist frisna.. a me vohate user posted image user posted image user posted image  evo zadala sm si uro ob 14:00 grem za knjige (upam) user posted image user posted image user posted image

nonciiii   neee... se ocvirki pasejo zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, piki, saj sem vedla. se že dosti boljše počutim. user posted image user posted image user posted image  kaj pa smetane ne bi zraven? meni je to poleg 1A.

jaz pa sem danes morala do zobarce. šment no. včeraj mi je mala ponudila neke bonbone in se mi je pol plombe zlomilo. mi je htela nardit novo, pa je vse skupaj samo padalo ven. zdaj mam samo začasno. z eno velko bunko in mam non stop občutek, da mam nekaj v zobeh, kar moram odstranit.

ja, nič grem malo mojega gledat. nima mira in že neke lajsne zabija po kuhinji. še malo pa bom morala tudi po mojo princesko.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.10.2009 15:25:46   
ledenka

evo me.. dobu me je dezek..ampak ni hudga user posted image  zdej pa pod tusss user posted image user posted image

sam ne vem, zakaj si šla pod tuš, če te je itak dež opral user posted image user posted image user posted image

nonči user posted image user posted image user posted image porihtajte se, tvoj in ti z zobom...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.10.2009 15:30:07   
pikicao.
evo mal pavzice... racunam k kalkulator ... :) d o risanju sploh ne govorim user posted image user posted image  

ajsiiii... nism mela sampona... sej sm se v koprive vrgla pa mal drgnla z njimi (piling uspel) sam sampon mi je manjkal :P tko d sm mogla doma nadoknadit user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.10.2009 15:31:05   
pikicao.
ja nonci  ... zobke mirkiuser posted image user posted image    un dödöle je cist mehak..tko d sam taksne stvari absorbiraj user posted image  pa noujo zobki trpel user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.10.2009 15:41:13   
ledenka

evo mal pavzice... racunam k kalkulator ... :) d o risanju sploh ne govorim user posted image user posted image  

ajsiiii... nism mela sampona... sej sm se v koprive vrgla pa mal drgnla z njimi (piling uspel) sam sampon mi je manjkal :P tko d sm mogla doma nadoknadit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kolk ti mene vedno nasmejiš! ampak za drugič - piling je boljš peskov al pa asfaltni, bolj zadene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.10.2009 15:44:47   
pikicao.
a ti to men zdle sele poves.. so se mi zdele koprive mal svoh user posted image user posted image user posted image user posted image  no bom drugic sla po pesku se drgnt..a kaj pa ce grem kr v kamnolom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.10.2009 15:48:01   
ledenka

a ti to men zdle sele poves.. so se mi zdele koprive mal svoh user posted image user posted image user posted image user posted image  no bom drugic sla po pesku se drgnt..a kaj pa ce grem kr v kamnolom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kamnolom je pa super za pete brusit user posted image user posted image user posted image maš pol čist mehke tačke!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.10.2009 15:51:52   
pikicao.
ajsi ti bos mene svasta naucila user posted image user posted image  vceri sm mela tecaj DÖDÖLE-ja user posted image user posted image user posted image  dons uporabne nasvete za nego telesa user posted image user posted image

kaj bo kej ju3 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.10.2009 16:04:51   
ledenka

ajsi ti bos mene svasta naucila user posted image user posted image  vceri sm mela tecaj DÖDÖLE-ja user posted image user posted image user posted image  dons uporabne nasvete za nego telesa user posted image user posted image

kaj bo kej ju3 user posted image user posted image user posted image

hehe, koprive so suuuuper maska za obraz user posted image maš pol taka rdeča lička!

za zaščito las pa pejd pajčevine pucat user posted image user posted image user posted image

zdaj pa mislim, da sem izčrpala svoj današnji potencial idej, ti se morš pa učiiiiit!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.10.2009 16:16:36   
Anonimen

ni ti treba  v kamnolom,lahk k men prideš k bodo asfaltiral cesto in je zdej vsega dovolj od peska pa do skal,če maš kje bolj trdo kožo bodo skale pol prov pršleuser posted image user posted image user posted image vidiš jaz za vse poskrbimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.10.2009 16:17:55   
Nončika

ja nonci  ... zobke mirkiuser posted image user posted image    un dödöle je cist mehak..tko d sam taksne stvari absorbiraj user posted image  pa noujo zobki trpel user posted image

mirkam jih. sem se prejle nažrla toplih perecov. njami. še ena prekmurksa dobrota. jutri pa h G in bom spet kregana zaradi kg. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.10.2009 16:20:14   
pikicao.
hihi.. jz se skoz vmes ucim.. mam samo racunanje podpor pa guldinova pravila pa lalala.. skratka KRAUTA sm ze cist za svojga vzela user posted image user posted image user posted image user posted image

drgac pa vodo vmes pijem in za vsak k grem na wc (to je v zlo pogostih intervalih user posted image user posted image ) pospegam se na rr pa fb user posted image user posted image user posted image

pa pol vmes spet naloge delat user posted image user posted image user posted image  ma kaj cmoo taksne smo bjonde user posted image user posted image user posted image

larilu a mas kej diseco cesto.. k bi rada mal odisavljen piling mela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.10.2009 16:24:42   
Anonimen
Pigi ne ni še,lahk jo pa nardimuser posted image user posted image user posted image ti sam povej kak vonj pa bo,sej veš zate vse dragauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.10.2009 16:25:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ni ti treba  v kamnolom,lahk k men prideš k bodo asfaltiral cesto in je zdej vsega dovolj od peska pa do skal,če maš kje bolj trdo kožo bodo skale pol prov pršleuser posted image user posted image user posted image vidiš jaz za vse poskrbimuser posted image user posted image user posted image

hehehe, lahk začneš to prodajat - wellness, pa vsak obisk 100 EUR! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.10.2009 16:30:03   
pikicao.
vam se bolj seka k pa men user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nonci.. cez en uhec not cez druzga pa vn... tko bos najboljs prestala obisk pri G.

larilu.. vonj po filipinskih vijolicah hocem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.10.2009 16:56:01   
Anonimen
u matr pigi,kje si pa te našlauser posted image se bom potrudila sam veš ti lahk dam predlog da zdej bi lahk probala tud blatno kopel k mamo blata več kot dovoljuser posted image user posted image user posted image čist naravno lahko še z dodatkom domačega gnojila čisto svežega še izpod kravine ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi pa veš da maš prov,bi kr dost lahk zaslužila a neuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.10.2009 17:37:11   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

u matr pigi,kje si pa te našlauser posted image se bom potrudila sam veš ti lahk dam predlog da zdej bi lahk probala tud blatno kopel k mamo blata več kot dovoljuser posted image user posted image user posted image čist naravno lahko še z dodatkom domačega gnojila čisto svežega še izpod kravine ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi pa veš da maš prov,bi kr dost lahk zaslužila a neuser posted image

ti sam procente daj, pa midve s pigico narediva poslovni načrt user posted image

wellness z bio sestavinami... to vedno pali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.10.2009 17:44:15   
Anonimen
ajsi ne pozab na ekološko k je zdej ful hituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......