Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:15:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hej... evo lih musko si na ipoda dol loudam.. kje ve vidte kaksn dz??? pr ns soncek sije..prez zafrkancije... res d piha..ampak dzja pa od nikjer (hvala bogu ) ja ajsiiii jz te gledam a reeees? a sem zanimiiiivaaaaa? izkoristi sonček, tu je dež in mrak!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:16:22
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gremo veeeen, sem zbobnala dobro družbo za kavo ve bi ble sicer boljš, ampak kaj čmo hihi povabs pa ne ccccc
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:17:02
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hej... evo lih musko si na ipoda dol loudam.. kje ve vidte kaksn dz??? pr ns soncek sije..prez zafrkancije... res d piha..ampak dzja pa od nikjer (hvala bogu ) ja ajsiiii jz te gledam a reeees? a sem zanimiiiivaaaaa? izkoristi sonček, tu je dež in mrak!!! ja ajsi luc si v kopalnici przgi pa tus zapri
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hej... evo lih musko si na ipoda dol loudam.. kje ve vidte kaksn dz??? pr ns soncek sije..prez zafrkancije... res d piha..ampak dzja pa od nikjer (hvala bogu ) ja ajsiiii jz te gledam a reeees? a sem zanimiiiivaaaaa? izkoristi sonček, tu je dež in mrak!!! ja ajsi luc si v kopalnici przgi pa tus zapri no pol pa uživaj na sončku in med tekom,sam da ne bomo kej bral da si povzročla kakšno nesrečo k so te tok gledal da so pozabil vozit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 13:16:16
|
|
|
|
pikicao.
|
evo me.. dobu me je dezek..ampak ni hudga zdej pa pod tusss
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 13:42:02
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kje pa so nase DÖDÖLE punce?? pigi, dobiš po nagi riti. zate smo samo krompirja, moke in vode vredne?
< Sporočilo je popravil Nončika -- 22.10.2009 13:44:04 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 13:47:40
|
|
|
|
pikicao.
|
izpod tuska... mmmm ... cist frisna.. a me vohate evo zadala sm si uro ob 14:00 grem za knjige (upam) nonciiii neee... se ocvirki pasejo zraven
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 14:07:24
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. izpod tuska... mmmm ... cist frisna.. a me vohate evo zadala sm si uro ob 14:00 grem za knjige (upam) nonciiii neee... se ocvirki pasejo zraven o, piki, saj sem vedla. se že dosti boljše počutim. kaj pa smetane ne bi zraven? meni je to poleg 1A. jaz pa sem danes morala do zobarce. šment no. včeraj mi je mala ponudila neke bonbone in se mi je pol plombe zlomilo. mi je htela nardit novo, pa je vse skupaj samo padalo ven. zdaj mam samo začasno. z eno velko bunko in mam non stop občutek, da mam nekaj v zobeh, kar moram odstranit. ja, nič grem malo mojega gledat. nima mira in že neke lajsne zabija po kuhinji. še malo pa bom morala tudi po mojo princesko.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:25:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo me.. dobu me je dezek..ampak ni hudga zdej pa pod tusss sam ne vem, zakaj si šla pod tuš, če te je itak dež opral nonči porihtajte se, tvoj in ti z zobom...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:30:07
|
|
|
|
pikicao.
|
evo mal pavzice... racunam k kalkulator ... :) d o risanju sploh ne govorim ajsiiii... nism mela sampona... sej sm se v koprive vrgla pa mal drgnla z njimi (piling uspel) sam sampon mi je manjkal :P tko d sm mogla doma nadoknadit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:31:05
|
|
|
|
pikicao.
|
ja nonci ... zobke mirki un dödöle je cist mehak..tko d sam taksne stvari absorbiraj pa noujo zobki trpel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:41:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo mal pavzice... racunam k kalkulator ... :) d o risanju sploh ne govorim ajsiiii... nism mela sampona... sej sm se v koprive vrgla pa mal drgnla z njimi (piling uspel) sam sampon mi je manjkal :P tko d sm mogla doma nadoknadit kolk ti mene vedno nasmejiš! ampak za drugič - piling je boljš peskov al pa asfaltni, bolj zadene
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:44:47
|
|
|
|
pikicao.
|
a ti to men zdle sele poves.. so se mi zdele koprive mal svoh no bom drugic sla po pesku se drgnt..a kaj pa ce grem kr v kamnolom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:48:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a ti to men zdle sele poves.. so se mi zdele koprive mal svoh no bom drugic sla po pesku se drgnt..a kaj pa ce grem kr v kamnolom kamnolom je pa super za pete brusit maš pol čist mehke tačke!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 15:51:52
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi ti bos mene svasta naucila vceri sm mela tecaj DÖDÖLE-ja dons uporabne nasvete za nego telesa kaj bo kej ju3
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:04:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ajsi ti bos mene svasta naucila vceri sm mela tecaj DÖDÖLE-ja dons uporabne nasvete za nego telesa kaj bo kej ju3 hehe, koprive so suuuuper maska za obraz maš pol taka rdeča lička! za zaščito las pa pejd pajčevine pucat zdaj pa mislim, da sem izčrpala svoj današnji potencial idej, ti se morš pa učiiiiit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a ti to men zdle sele poves.. so se mi zdele koprive mal svoh no bom drugic sla po pesku se drgnt..a kaj pa ce grem kr v kamnolom ni ti treba v kamnolom,lahk k men prideš k bodo asfaltiral cesto in je zdej vsega dovolj od peska pa do skal,če maš kje bolj trdo kožo bodo skale pol prov pršle vidiš jaz za vse poskrbim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:17:55
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja nonci ... zobke mirki un dödöle je cist mehak..tko d sam taksne stvari absorbiraj pa noujo zobki trpel mirkam jih. sem se prejle nažrla toplih perecov. njami. še ena prekmurksa dobrota. jutri pa h G in bom spet kregana zaradi kg.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:20:14
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi.. jz se skoz vmes ucim.. mam samo racunanje podpor pa guldinova pravila pa lalala.. skratka KRAUTA sm ze cist za svojga vzela drgac pa vodo vmes pijem in za vsak k grem na wc (to je v zlo pogostih intervalih ) pospegam se na rr pa fb pa pol vmes spet naloge delat ma kaj cmoo taksne smo bjonde larilu a mas kej diseco cesto.. k bi rada mal odisavljen piling mela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pigi ne ni še,lahk jo pa nardim ti sam povej kak vonj pa bo,sej veš zate vse draga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:25:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a ti to men zdle sele poves.. so se mi zdele koprive mal svoh no bom drugic sla po pesku se drgnt..a kaj pa ce grem kr v kamnolom ni ti treba v kamnolom,lahk k men prideš k bodo asfaltiral cesto in je zdej vsega dovolj od peska pa do skal,če maš kje bolj trdo kožo bodo skale pol prov pršle vidiš jaz za vse poskrbim hehehe, lahk začneš to prodajat - wellness, pa vsak obisk 100 EUR!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:30:03
|
|
|
|
pikicao.
|
vam se bolj seka k pa men nonci.. cez en uhec not cez druzga pa vn... tko bos najboljs prestala obisk pri G. larilu.. vonj po filipinskih vijolicah hocem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 16:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
u matr pigi,kje si pa te našla se bom potrudila sam veš ti lahk dam predlog da zdej bi lahk probala tud blatno kopel k mamo blata več kot dovolj čist naravno lahko še z dodatkom domačega gnojila čisto svežega še izpod kravine riti ajsi pa veš da maš prov,bi kr dost lahk zaslužila a ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 17:37:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu u matr pigi,kje si pa te našla se bom potrudila sam veš ti lahk dam predlog da zdej bi lahk probala tud blatno kopel k mamo blata več kot dovolj čist naravno lahko še z dodatkom domačega gnojila čisto svežega še izpod kravine riti ajsi pa veš da maš prov,bi kr dost lahk zaslužila a ne ti sam procente daj, pa midve s pigico narediva poslovni načrt wellness z bio sestavinami... to vedno pali
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 17:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi ne pozab na ekološko k je zdej ful hit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......