|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
22.10.2009 10:08:39   
bubolin
En lep deževen pozdravček.

Kako ste kaj? Melia: tudi jaz sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje in sem povedala da sem noseča tako da mi bojo dal mir, ker tudi še pišem diplomo, drugače so mi pa svetovali da naj si najdem kakšno službo s krajšim delovnim časom preko prijateljev-ja to svetujejo na naših zavodi (je fuul kriza).

Gromska: ti si iz Ljubljane. Kam greš na NS? Imaš isti datum NS kot jaz.

Pa pa

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
22.10.2009 10:12:12   
Stajerka26
Melia morem ti povedat, da se prav fajn počutim, ko vem da bova enega švercala zraven user posted image
Sicer pa glede na to, da je Tajska tako krasna mislim, da tudi našemu malemu pikecu na sončku in v toplih krajih ne bo nič manjkalo  user posted image user posted image user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
22.10.2009 10:15:13   
san
melia, na zavodu te ne bi nič čudno gledali, pa č se potem odjaviš pred rokom in poveš, da si noseča in potem te ioma eno leto csd čez. in če imaš ok svetovalko, bo tudi ona razumela, zakaj ne pošiljaš več prošenj, samo pogovorit se je treba. drugače pa kar pokliči tja, mogoče te pa novembra le zaposlijo.

teja, jaz sem že povedala otrokoma. hčeri kakšen teden nazaj, sinu pa včeraj, ker je tako naneslo - je ravno gledal v enciklopediji čas nosečnosti in razvoj dojenčka v trebuhu in sta oba navdušena. sej sem vedla da bosta, ker sta itak vse poletje navijala za še enega dojenčka. bi pa hči imela sestrico, sinu je pa vseeno. najmlajši pa še ne razume čist kaj se dogajauser posted image

janpan, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
22.10.2009 10:19:21   
bubolin
Stajerka26, tudi jaz ti želim prelepo poročno potovanje. Ja tole s švercanjem je res fajn hi hi hi user posted image
Kdaj pa potujeta/te???

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
22.10.2009 10:33:56   
Stajerka26
3.11.2009, torej čez slaba dva tedna .... uff že komaj čakam in se veselim, temperatur nad 30 stopinj....juhuhu... user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
22.10.2009 11:00:47   
markicaa
ojla majčice!
že neki časa se nism javla, no pa še js povem svoje, kajenje; skadim okol 5 cigaretov na dan, včsih mal več, ampak nikol ne skadim celga cigareta, ker mi pač več ne paše, je pa težko nehat, ker že full dolgo kadim. čeprou sem še mlada, sem bla pač mal bol poredna user posted image
stanovanjski problem mava midva HB rešen, samo še dokončat morava kuhinco in dnevno, delava si pa pri njegovi mami, ona spodaj midva zgoraj.
vidim, da vas je kar nekaj nezaposlenih študentk, tud js spadam mednje, imam še 9 izpitov pa diplomo do konca. moti me, bom vlogo za štipendijo lahko oddalu šele po rojstvuuser posted image , zdaj nebi nič dobila, ker sem prijavljena še pri starših, tudi to me še čaka polno opravkov in letanja po občinah in socialnah... tako pač je,,, saj bomo use slabo pozabile, ko bomo v naročje dobile naše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 12:49:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu markicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
22.10.2009 12:55:26   
bubolin
Tudi jaz sem kolebala med Strahovo in Pušenjakom. Na koncu sem se odločila za Pušenjaka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
22.10.2009 13:02:45   
m_o_i
pozdravljene na ta turoben dan!

hm...mene pa nekaj zanima in sicer; je se ktera v podobni situaciji, ko mora ze v 9 tednu tanosecniske hlace na rit dat!? men ni nic vec pravuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.10.2009 13:05:08   
markicaa
nisi edina user posted image mene je ta problem začeu mučt že par tednov nazajuser posted image
zdej sm kokr se da skos v trenirki, ampak v zelo kratkem času si morm nabavt nosečniške hlače, vsaj tok da jih mam za na faks

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
22.10.2009 13:05:51   
bubolin
Živjo m_o_i

Naj te potolažim da sem si tudi jaz že morala kupit nosečniško trenirko, ker se mi buši malo že pozna, nočem pa da bi me kej tiščalo. Tako da sem največ v trenirki in pa pajkicah user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.10.2009 13:08:51   
bribiki
Deževen pozdravček!

Danes mi je bilo spet slabo...sicer nisem bruhala, ampak se mi je želeodec obračal ene pol ure, grozno...

Markicaa:
Sva skoraj na istem glede študija... Mene čaka še 8 izpitov in diploma. Upam, da mi večino uspe nardit do aprila, junijski in septembrski roki pa bodo letos pač odpadli. Se pa nič ne sekiram, otroka sva si full želela, finančno sva preskrbljena, tako da je vse kot mora bit.user posted image

Štajerka26, lepo poročno potovanje, pa uspešen pregled danes.user posted image Aja, tudi jaz sem opazila, da živali full čutijo spremembo, mam 2 mačka (mačko in mačka) in me kar naprej masirata po trebuhu.user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.10.2009 13:10:16   
m_o_i
jaz ravnokar perem trojne noseckaste kavbojke, katere mi je velikodusno podarila prjatlca, ki jih (zaenkratuser posted image ) ne rabi vec; pa sem-napacno-mislila, da bojo prisle v postev sele nekje konc novembrauser posted image user posted image
hudimanek, pa gatke so ze tut vse tesneuser posted image
shopiiiing here I come user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
22.10.2009 13:24:08   
Kratka
hej m_o_i, mene tudi spodnjice že motijo in bo treba počasi v nabavo. Drugače pa še ni panike glede kavbojk, danes grem na nuhalno še v starih, če bom pa fejst napihnjena (kar sem ponavadi proti večeru) bom pa gumb odpela....in improvizirala.user posted image

Včeraj ni bil moj dan user posted image . Mi je spet bilo slabo in sem šele ob koncu Kmetije lahko bruhala, prej pa cel dan trpela. Danes zjutraj se je pa zgodba na školjki spet ponovila. Pa sem res mislila, da je že konec!?user posted image Mogoče je pa samo trema, tako da upam, da bo dost od zdej naprej pa da bom sploh lahko zdržala pregled user posted image . Ga mam pa šele zvečer, tako da do takrat se lahko še vse obrne ne glede na to, da se zdej ok počutim.

sem pa danes celo kosilo skuhala, nič kaj takega, ampak vseeno jeeeeej for me! user posted image user posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 13:43:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
22.10.2009 14:11:26   
Stajerka26
Joj človek si zraven vas kr spočije ... hvala bogu da imate težava s hlačami...tudi jaz sem že kupila dvojne nosečniške in je prav fajn, ko me nič ne tišči :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
22.10.2009 14:14:05   
m_o_i
seveda je kaj takega, ce ti uspe kosilo skuhatuser posted image
male zmage so lih tak sladke ko tavelikeuser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
22.10.2009 14:26:10   
Teja K
jaz do mojega 1. pregleda, ko bom zvedela da je vse tako kot mora bit, kombiniram z dvojnimi hlačami, ki sem si jih nekoč prevelike kupila in pa z pajkicami, si čez oblečem oblekco ali pa daljšo mikico, dam gor gamaše pa šibam dalje... doma pa obvezno trenerka, sem si zadnjič kupila eno navadno ampak s širokim pasom, tako da za sedaj je to to, potem pa 6. 11. po pregledu pa šussssss pa takoj v shooping user posted image zase, pa še kakšno malenkost za pikico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1343
22.10.2009 14:30:48   
bribiki
Men je še vse prav, razen enih kavbojk. Doma sem pa itak v trenerki. Buši se mi pozna samo zvečer, pa še to od napihnjenosti. Je pa res, da sem zaradi slabosti verjetno tud kaj shujšala. user posted image Edino z modrčki mam probleme, sta mi samo 2 še prav.user posted image  

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
22.10.2009 14:52:17   
m_o_i
glede stanovanjskega vprasanja: pri nama je problem, ker se je moj odlocu, da bo kupu najmanj dvo, ce ne kr trosobno, jaz pa pravim, da sem rajsi na NAJINIH 19 kvadratih, kot pa pri katerikoli starsih. mam tak obcutek, da je mal zgubil stik z realnostjo....
sicer skregan ni nihce z nikomer, ampak kot sem ze omenla v enem prejsnjih postov-izkusnje iz preteklosti pravijo NA SVOJEEEEEEEEE in to cimprej, ko pa je dete tu, pa sploh brez pardona! 
a neuser posted image  

mislim, med moznostjo it na svoje, ampak malo manjse takoj oz. v veliko cez eno leto, ko bo otrok ze tu-za ktero bi se ve odlocle?!

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
22.10.2009 15:03:44   
Kratka
Hm, če te ne moti prepogosta selitev, potem bi šla jaz najprej v manjše in potem v večje. Če se pa nočeš toliko selit, bi pa raje počakala do velikega stanovanja.
Midva iščeva enosobno stanovanje oz. 1,5 do manjšega dvosobnega. Kar bo pač prej prišlo in kar nama bo najbolj odgovarjalo. Ker čist neopremljeno oz. popolnoma opremljeno pa tud nočeva imet, ker imava še nekaj svojih stvari. Pa tudi od same višine najemnine ja odvisno, ne misliva devat cele plače za najemnino in stroške- jest je tudi kaj treba user posted image .

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
22.10.2009 15:32:38   
Melia
pozdravljene,

glede hlač.....sem mislila da meni danes tudi več ne bojo prav, sem doma cele dneve v trenerki...danes pa sem se odpravla po opravkih in morala sem oblečt hlače in bile so mi prav....nisem mogla verjet, kr se mi zdi da sem zelo napihnjena....no, saj hvala bogu da so mi še prav.....ker ne vem kako je z vami, ampak prej sem zelo rada šla v trgovino in gledala in probavala in kaj kupla....zdaj mi je šoping muka....joj....ne vem kaj bi to lahko bilo...user posted image

sicer moj je kar vesel ker več ne rabi tancat z mano po trgovinah.....enostavno mi zdaj vse tiste luči in pretirano zagreti prostori ne odgovarjajo in mi sploh ni za gledat....kaj šele it kaj probat.....je pa res da si bom v kratkem morala kupit nove modrce.....je že vse bolj na tesno....samo ne vem kam si naj grem....imam že tako in tako velika prsa...zdaj pa še večja....in bo problem..user posted image

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
22.10.2009 15:46:47   
MiniMiska
Hej, čveke. Deževen pozdrav! Kaj počnete v takem sivem popoldnevu?
Jaz sem ravno pojedla kosilo (zdravo hrano-cordon blueuser posted image se mi je zaluštal), zdej pa bom šla kr malo počivat, sem utrujena.
Kar se oblek tiče, predvsem hlač, sem že pisala, da sem si kupila ene kavbojke, nosim pa še ene stare hlače (mogoče so mi še katere prav, moram preiskat garderobo). Doma sem itak v trenirki, da me nič ne tišči, in še dobro, da sem si nedolgo nazaj kupila ene malo boljše športne hlače, da grem lahko tudi do trgovine s temi user posted image
Za nosečnost ve samo moja mami, drugim bova povedala po NS; ko upam, da bo vse OK; glede na to, da mi zdaj zjutraj ni več slabo, se včasih kar vprašam, je pa ja vse OK, sem optimist in je s pikico vse OK.
Tako, mogoče sem še kaj pozabila, če se spomnim, dopišem, drugače pa se lepo imejte.
P.s. user posted image vsem, ki ste rešile stanovanjski problem s svojim stanovanjem ali celo hišo!! Hiška je tudi moja želja, nekoč...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
22.10.2009 20:25:13   
carly
ojla,
mi imamo stanovanjski problem tudi rešen, smo v zgornjem nadstropju pri njegovih, čeprov bi meni po pravici povedano pasalo če bi bila čisto na svojem, no ampak v tej smeri niti ne razmišljava, tako da sem se pač sprijaznila s situacijo ( beri radovedna in vsiljiva tašča ).

Nosečniških hlač še ne rabim, sem jih v prejšnji nosečnost rabila že ko sem šla na ns, tokrat pa še ne, se nimam časa tako hitro redituser posted image , jih pa imam na zalogi še od prejšnjič edino ene žametne si bom privoščila, pa kakšne mikice.

Sicer pa mene slabosti še vedno dajejo, upam da bo kmalu mimo.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
22.10.2009 21:28:55   
adria12345

živjo user posted image ,

No me veseli, da nisem edina, ki ji že pred NS prišla do tega, da so ji vse dosedanje cunje premajhne za na rit(ko)user posted image user posted image .

Aja pa da je tudi mene celo zdravje kar se tiče prehrane. Ajoj same user posted image bi mlatila. Danes je bila na sporedu saherca, pol pa čez par kosov še mandarinca, da me malo manj peče vest.

No toliko o moji večerjici, pa lahko noč in eno bolho za pomoč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.