san
|
kratka, mi je prav hudo za tak rezultat, ampak držim pesti, da bodo vse nadaljne preiskave pokazale, da je vse ok in da je bila pomota. p.s. moji bivši sodelavki so tudi napovedali otročka z ds, pa ga je obdržala in na koncu rodila zdravega otročka. s tem, da ona sploh ni želela potem na nadaljne preiskave.... presekirala se je pa še pa jo, no njen primer je bil eden izmed glavnih razllogov, zakaj sama nisem želela na ns. no, držim pesti zate!!! mubi, kar pogumno, vse bo ok štajerka, ma to je pa res prelepa novička, pa se mi zdi, da si še celo napisala kakšen dan nazaj, da je to možno . zdej boš dva švercala na tajsko . to je pa najlepše poročno darilo teja k, sej bo, tud če mal prespiš zraven, verjetno ne bo nič hudega , glavno da maš hrano poleg , jaz tud zdej povsod s seboj vlačim prigrizke, ker postanem takooo lačna, da mi je slabo, če hitro kaj ne pojem bubolin, super info, a mogoče veš ob katerih dnevih in urah je? pa od kdaj naprej lahko hodimo? evarok, super za dobre rezultate jaz hlače še nosim svoje, upam, da jih bom še kar nekaj časa. vsaj ponavadi sem jih uspela tam do začetka 5. meseca, potem so me pa začele tiščat. no, je pa res, da imam itak vse take bolj širok športen model, ker ne marem ozkih hlač. drugače se pa meni tudi zdi, da se mi že pozna trebušček, a moja mami in hči pravita, da si to jaz samo domišljam. no, v vsakem primeru je bolj napet.
|