|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
22.10.2009 21:29:33   
barvar
Jaz sem pa bila danes prvič na jogi za nosečnice user posted image user posted image user posted image . In je bilo prav fino. Jo vodita dve babici iz naše porodnišnice, pa sta vmes povedali še kar nekaj stvari glede nosečnosti in poroda. Res super.
Zdaj pa sem spet pred RR, ker je moj user posted image v nočni. Jaz pa sama user posted image user posted image user posted image .
Lahko nočko user posted image in pobožajte bušije preden greste spat user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.10.2009 23:31:13   
EvaRok
Joj punce, ste napisale.... Pol ure sm rabla da sm vse prebrala :) No ja, s sendvičem v eni roki pa res user posted image

Danes zjutraj sem končno dočakala poštarja kot pes na kost sem planla na tiste rezultate iz DHT...
In seveda dobra novica: dobri rezultati, tako da se je tveganje za DS zelo znižalo user posted image

Ne vem, če je bil srečnejši človek kje na svetu danes. Že jutro se je odlično začelo (najpomembenjši je seveda user posted image ), potem user posted image , potem pa že služba (imam kar dve user posted image ). No in v obeh so bile danes res samo dobre novice (beri tudi finančne user posted image ).... kul dan - še več takšnih user posted image

stanovanje: ja, midva tudi imava "delno" rešen stanovanjski problem. Zakaj delno? Ker user posted image (tašča) še zmeraj kak dan prespi tukaj, ker je bila to njena rojstna domačija, ki jo je podedovala in je nanjo kar navezana. Ampak ona (beri siten mož) se je odločila za stanovanje in seveda bi najraje vidla, da pride samo na obisk, pa ji kako uro pedenam, pol pa spoka. Čeprav se drugače kar zastopiva (po njeni krivdi, ker sama sem precej vzkipljiva in brez dlake na jeziku pa ji povem vse kar ji gre user posted image ), sedaj razmišljam malo drugače. Ko bo tisti čas, bom rabila tudi kakšno varstvo in glede na to, da ima rada vnuke (že ima dva) ji bom z veseljem zaupala uro ali dve varstva, dokler ne bo vrtec na sporedu.

Hrana in teža: ja no, opažam, da imam na področju ko se je user posted image uskladiščil malo bolj trdo in rahlo napihnjeno na pritisk. Ostajam na isti teži kot sem jo imela, ampak sem malo bolj "baročne" sorte, če ima to kaj vpliva user posted image . Pojem kar dosti, gibam se pa nič več kot sem se prej. Počasi bo treba user posted image .

nič, grem še po en sendvič user posted image user posted image user posted image pa lepo pančkajte

Papa

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
23.10.2009 9:02:48   
Kratka
jaz sem pa tako žalostnauser posted image .
Včeraj sem bila na nuhalni, vse je zgledalo lepo, srček je lepo bil, premikal se je cel čas, tako lepo ga je bilo videt, potem pa reče G, da tole ne more bit v redu. Svetlina je velika 6mm user posted image user posted image user posted image . Nič optimimistična ni zgledala. Je rekla, da pri tako veliki je ziher kej narobe, potem mi je še naštela vse možnosti in zdej čakam, da me pokliče da pridem po napotnico za kliničnega.
Srce se mi para user posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu EvaRok)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
23.10.2009 9:16:12   
markicaa
Kratka en velk user posted image zate, nevem kaj naj ti rečem,sem mislila, da je že konc iz slabimi novicami.
pri keri G si pa bila? ker zadne čase dost berem o tem, ko punce pravjo da jim je G reku da ni v redu samo zato, da bi plačale nadaljne raziskave, in tko na ubogih nosečnicah služjo dnaruser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
23.10.2009 9:18:05   
EvaRok
Pozdravljena Kratka,

tudi sama sem bila prejšnji teden v podobni situaciji. user posted image  je migal, srček utripal, potem pa te meritve. Kolikor sem ugotovila, je velikost svetline odvisna od tega, kdaj greš na NS, ker kasnej ko greš, večji je bejbi in posledično tudi svetlina. Moj je bil za svojo starost kar velik, zato pa je bila tudi svetlina večja (2,5x od običajnih v starosti mojega bejbija). Za rezultate 1: xxx pa upoštevajo tudi tvojo starost. Nekje pač morajo določiti mejo.

Verjetno se boš odločila (te bodo napotili) na amniocentezo, kar je po eni strani fajn, saj boš potem dokončno vedela kako in kaj, ker to merjenje NS je po mojem bolj kot ne samo finančna propaganda. Ker si pa hoče vsak G še zaščitit svojo rit, te raje pošlje še na nadaljne teste, kot pa da bi nosil sam odgovornost (tako je pač moje mnenje).

In Kratka, ne se prepustit malodušju, žalosti in slabi volji. Poskusi mislit pozitivno (vem da je težko), navsezadnje smo vsi zmotljivi.

lp

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
23.10.2009 9:38:35   
nusi
Živjo Kratka, držim pesti za vaju user posted image

(odgovor članu EvaRok)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
23.10.2009 9:41:12   
Melia
Jutro

Kratka, tudi jaz držim pesti za vaju in bodi optimistična. Vse bo vredu. user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
23.10.2009 9:44:00   
bubolin
Pozdravljene user posted image

Kratka en user posted image zate, vse bo u redu. Zanima me če se je že katera odločila, da bo hodila na nosečniško telovadbo?? Jaz sem včeraj zvedla da je v ZD Fužine v LJ vsak ponedeljek in sredo brazplačna teloadba za nosečnice. Nisem vedla, da je še kje kaj zastonj user posted image

Lep dan še naprej.

(odgovor članu EvaRok)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
23.10.2009 10:01:46   
charlyka
Pozdravljena Kratka!

Takoj, ko sem prebrala tvoje sporočilo sem šla pregledat vse kar je bilo napisanega pod temo nuhalna svetlina. Sem videla, da si bila tam tudi ti, torej, nič še ni dokončno, saj si videla kake slabe rezultate so imele tudi ostale, pa je bilo vse ok, oz. so nadaljnji testi pokazali, da je v redu. Tako da - nič ne obupat!!

En velik user posted image user posted image user posted image zate in držim pesti.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
23.10.2009 10:53:48   
Lunanai8
Kratka, jaz tudi držim pesti za vaju! Vse bo ok!

Bubolin hvala za informacijo o telovadbi! Jaz že kar nekaj časa razmišljam, da bi šla... bom počakala še NS, ki jo imam naslednji teden, potem pa akcija! Res se mi zdi fajn, ker imajo dopoldne in popoldne, tako da mi bo 2x na teden že uspelo it. Praviš da je brezplačno? Toliko boljše!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
23.10.2009 10:58:16   
Lunanai8
Petruscha, imam nove podatke za na seznam: NP 23.11., NS pa imam naslednji teden, 30.10. in ne 30.11. user posted image

Hvala in lepo bodite, vse user posted image .

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
23.10.2009 11:28:02   
fiška33
Kratka, vse bo tako, kot mora bit. Po rezultatih nadaljnih preiskav boš videla, kako dalje. Ta čas se pa nič sekirat in si delat stresa že v naprej ... Verjamem, da je zate trenutno grozno. Ampak res zaupaj, da ima vse svoj namen. Malo v hecu ... mogoče spoznaš kakšnega dobrega zdravnika ali dobiš kakšno novo prijateljico user posted image . Zadnjič sem celo nekje prebrala, ko mlada mamica razlaga, če ne bi imela prejšnjič splava, pa ne bi zdaj imela tega otročička, ki ga ima najraje na svetu ...
Držim pesti, da zveš, da je vse OK.
Evo, to je bla zdaj teorija, kako bo pa lahko v ponedeljek iz prakse, če zvem podoben rezultat, pa poročam v takrat user posted image .

LP

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
23.10.2009 11:56:11   
Mubi
Pozdravljene vse skupaj!

Kar nekaj vas je že novih...pišete pa tolk hitr, da komi sledim z branjem :D
Danes imam pregled in že komaj čakam in upam da slišim user posted image .
Sem v 11. tednu in je to moj prvi pregled. no, enega sem imela pri 4.tednu, vendar samo zato ker sem nekaj krvavela in sem potrebovala potrditev G, da je vse ok.
Danes me pa čaka odvzem vode in krvi, česar me je pa zlo strah user posted image
Že včeraj, da nes pa še posebaj sem bila zeloooo živčna, saj upam da bo vse vredu....potem pa pridem zdaj preden grem na pregled sem na ta klepetek in preberem sporočilo od Kratke......in sm ratala čist user posted image user posted image , saj se zadnji teden zlooo bojim, da nebi blo kej narobe.

Nč, odhajam zdej na pregled!

Kratka vso srečo, pa sporoč kako se bo izteklo tole.....!!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
23.10.2009 11:58:07   
Stajerka26
Drage moje nosečke!
No tudi jaz sem imela danes pregled in UZ ... Komaj sem čakala, da vidim, kako smo napredovali in doživim šok....
G pove, da ni več en srček ampak sta dva!!!!!!!user posted image user posted image
Skoraj me je kap, samo jokam že vso juto, vsi okoli naju pa so čist navdušeni....
Sploh ne morem verjet!!!
Sicer so mu datum poroda sedaj prestavili na 9.6.2010 ampak če nimate nič proti bi kr pri majčicah ostala, se tukaj prav fajn počutimuser posted image  in glede na to, da mi datum kr naprej prestavlajjo, bo naslednjič mogoče spet maj user posted image
NAslednji predgled imam 20.11, za NS pa še nimam podatkov...
toliko za enkrat!!

Lupčke vsem :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
23.10.2009 11:58:42   
markicaa
Mubi vse bo ok, pa eno user posted image za srečo

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
23.10.2009 12:00:28   
markicaa
Stajerka wauuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je moglo bit presenečanje kr dve user posted image user posted image

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
23.10.2009 12:03:19   
Teja K
Mubi jaz verjamem v pozitivo, daj še ti user posted image

Štajerka tebi pa čestitke za dvojno srečo user posted image .

Jaz pa danes sploh ne vem kako bom zdržala, sedaj sem v službi, po službi pa takoj šibam na predavanja, ki jih imam do 20.30, potem pa jutri zjutraj ob 8.00 še ena user posted image , mislim, da bom kr zaspala zraven uhhh, sem se pa tako s hrano založila, kot da en teden ne mislim it v trgovino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.10.2009 12:05:51   
fiška33
Čestitke Štajerka26 user posted image . Noro! user posted image
In zdaj boste šli na Tajsko kar štirje user posted image . Uff!

LP

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.10.2009 12:21:17   
kajča
kratka enuser posted image .

Štajerka 26 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni so nosečniški znaki izginili in se tudi bojim, da ni kaj narobe. Prej so me bolele prsi, pa pogosto lulanje, sedaj nič od tega, samo trebuh raste, pa rit

hlače so mi komaj še prav

glede stanovanjskega problema, mi smo se lansko leto preselili v našo novo hiško in je odlično, prej smo 5 let živeli v zgornjem štuku pri mojih. Na svojem je super, res pa da je velikokrat problem varstvo, ki pa ga tukaj nimam.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
23.10.2009 12:42:46   
san
kratka, user posted image mi je prav hudo za tak rezultat, ampak držim pesti, da bodo vse nadaljne preiskave pokazale, da je vse ok in da je bila pomota. p.s. moji bivši sodelavki so tudi napovedali otročka z ds, pa ga je obdržala in na koncu rodila zdravega otročka. s tem, da ona sploh ni želela potem na nadaljne preiskave.... presekirala se je pa še pa jo, no njen primer je bil eden izmed glavnih razllogov, zakaj sama nisem želela na ns. no, držim pesti zate!!!user posted image

mubi, kar pogumno, vse bo okuser posted image

štajerka, ma to je pa res prelepa novička, pa se mi zdi, da si še celo napisala kakšen dan nazaj, da je to možnouser posted image user posted image user posted image . zdej boš dva švercala na tajskouser posted image . to je pa najlepše poročno darilouser posted image

teja k, sej bo, tud če mal prespiš zraven, verjetno ne bo nič hudegauser posted image , glavno da maš hrano poleguser posted image , jaz tud zdej povsod s seboj vlačim prigrizke, ker postanem takooo lačna, da mi je slabo, če hitro kaj ne pojemuser posted image

bubolin, super info, a mogoče veš ob katerih dnevih in urah je? pa od kdaj naprej lahko hodimo?

evarok, super za dobre rezultateuser posted image user posted image

jaz hlače še nosim svoje, upam, da jih bom še kar nekaj časa. vsaj ponavadi sem jih uspela tam do začetka 5. meseca, potem so me pa začele tiščat. no, je pa res, da imam itak vse take bolj širok športen model, ker ne marem ozkih hlač. drugače se pa meni tudi zdi, da se mi že pozna trebušček, a moja mami in hči pravita, da si to jaz samo domišljam. no, v vsakem primeru je bolj napet.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
23.10.2009 12:44:44   
Stajerka26
Jaaaaaa, dva bomo švercali :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.10.2009 13:25:17   
nusi
Stajerka fuuull sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, men bi se tut čist dobr zdel kej tazga, seveda, ko bi si opomogla od prvega šoka user posted image .

Lepo, lepo

Aja, a tale slikca poročna je tvoja?

< Sporočilo je popravil nusi -- 23.10.2009 13:26:58 >

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.10.2009 13:26:38   
Kratka
Hvala vsem za lepe želje in user posted image .
V torek imam genetski posvet, potem pa grem na biopsijo horionskih resic in bodo izvidi znani že prej kot v enem tednu- vsaj ne bo treba čakat cel mesec, kot se čaka za amniocentezo.

Vseeno upam na dobre rezultate, ker v primeru slabih, res nevem kako bi se odločila...

imam pa tveganje za Ds 1:12, potem sta še pa ostala dva sindroma z tveganjem 1:15 in 1:56, v glavnem zelo katastrofalni podatki.
G (Mohorkotova) se je zelo trudila na UZ, skoraj 1 uro je preverjala in merila in gledala da bi našla kaj vzpodbudnega, ampak žal ni nič našla.

Nosna kost pa vseeno zgleda normalna, tako da se mi nekak zdi da pa dawnov sindrom le ni. Ma sem že čist zmešana in non stop vidim pred očmi slikico svoje pikice, kako veselo poskakuje in kako lepo izgleda, potem pa za vratom tako velika praznina...user posted image te slikice, ki sem jih dobila pa sploh ne morem gledat, ker me tako srce zaboli ob pogledu nanj- ja fantek je po vsej verjetnosti.

Bo treba vseeno bit optimist do izvidov!

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.10.2009 13:31:33   
san
kratka res močno močno stiskam pesti zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.10.2009 13:37:44   
bribiki
Štajerkauser posted image user posted image super, dvojčki. Tudi mi jih mamo v familiji, ampak so zgleda mene tokrat preskočili.

Kratka, držim pesti, da bo pri nadaljnih raziskavah vse ok. user posted image Ne obupat.user posted image user posted image

A mate kaj problemov z zaprtostjo? Jaz hodim na dva dni na wc, pa mi je full čudno, čist napihnjena se počutim. Prej sem mela redno prebavo, pa nism navajena tega. Mate kak nasvet zame? Sicer sem včeraj in danes jedla segedin, pa sem šla potem danes 2xuser posted image , samo vsak dan pa tud ne morem tega jest...

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.