Teja K
|
Dobro jutro so ! stanovanjski problem trenutno rešujeva, živimo pri njegovi mami v podkletenem stanovanju, ampak si gradimo zgoraj (v mansardi), dela počasi napredujemo, ker se je moj dragi čisto zakalkuliral glede stroškov že pri strehi (bil je potreben dvig strehe, da se naredijo frčade in so sprava mislili dati gor stare strešnike, ki pa so seveda zmes popokali in ko so bili na strehi je streha puščala, in je bil dodaten strošek), sedaj smo položili elektriko, vodo tudi že imamo, sedaj popravljajo in že narejene stene, ker so bile narejene zasilno (no trenutno delo stoji, ker iščemo najcenejše izvajalce), okna so že naročene in tudi narejena, čakamo da se stene omečejo, nato pa okna, potem še kopalnice, kuhinja, uhhh preveče je tega... sicer si je moj zadal cilj, da bi bili zgoraj do prihoda novega člana, ali pa vsaj v kratkem času po njegovem prihodu,... žal pri mojem vse traja krat 2, zato upam, da bo tokrat rok držal, prvi rok za vselitev je bil eno leto nazaj 1. 9. hahaha, ja pa kwa še... S taščko sem imela težave na začetku oz. kasneje ko sem si našla službo in mi nikakor ni zneslo, da živim in perem samo na nočnem toku, ker smo med vikendi navadno odsotni in ker živimo v kleti, kjer se perilo sploh ne suši, pa tašča je gorenka in zato mene v hladnih mesecih zmeraj zebe,... ampak sedaj se počasi jaz navajam na njena določila, ona pa na moje "zahteve"... hvala bogu bomo imeli zgoraj ločene vse števce, tako da bom jaz šefica :-), tega se res veselim... Kako pa kaj z že obstoječimi otročki, ste jim že zaupale novico ali še ne?
|