pilotina
|
twixy sreča draga ...na piknik greš , ti samo uživaj...glede kostanja pa ne vem, po mojem ga lahko ješ, sam edino kar je, te lahko napenja, ampak to že ni tako strašno, da si ga nebi privoščila ...kar se tiče kozarčka, hmmm, pravijo, da en kozarček tu pa tam ne škodi oz. črno vino celo koristi za kri, sam kaj jaz vem, po mojem nebi, ampak to ti bom znala povedat malo kasneje lepa moja miška, res sem vesela, da si že tako daleč, bravo pupika moja IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Pilotina samo da se stvari odvijajo Če ne bo s klomifenom, bo pa v postopku uspelo!!!!!sem prepričana v to [sm=smiley36.gif bo bo, enkrat bo, hvala IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Koliko pa stane postopek in koliko časa je trajalo, da si prišla do tega? postopek naju bo stal cca 1.500 eur, sam ne jemlji me za besedo, ker bo vse odvisno od zdravil, ki jih bom dobila...sam postopek (IVF) stane okoli 800 eur + zdravila...načeloma, če ne zanosiš v enem letu, te potem pošlje tvoj G v neplodnostno ambulanto, tam pa spet odvisno od primera do primera koliko čakaš...pri naju teče sedaj tretje leto s tem, da me je že lani hotela G poslati v neplodnosno sam sem ravno zanosila, letos junija se je zgodba ponovila, zato sva midva čakala toliko časa na napotnico...sedaj pa je še Reš rekel, da bi probali še malo s klomifenom, ker je težava pri meni in je z dragim vse super IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Jaz zdej nimam klomifena, morm počakat po moje kakšne 3 cikluse, pol bom pa spet papcala te "čudežne" tabletke. sem pa razmišljala, da bi bilo mogoče pametno jemat še progesteronske tabletke zraven. A ješ ti samo klomifen, ali imaš še kaj zraven? Joj, sem te čist zasula z vprašanji zaenkrat imam klomifen za O, aglurab za uravnavanje inzulina in verjetno dobim še tablete za znižanje prolactina (bromergon al neki takega), ker je baje ful preveč zvišan...progesteron pa bom najverjetneje dobila od Reša, ko bova začela s postopkom IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Še vprašanje za vse ostale: Imam ful šibko M, bolj kot ne kar rjav izcedek...verjetno je to zaradi abrazije, ker je bila sluznica tanka...kaj mislite? pri meni je bilo tudi tako, ene dva meseca je trajalo, da sem prišla do normalne M tako da ja, mislim, da je tako zaradi stanjšane sluznice ti me kar vprašaj karkoli te zanima, če bom le vedela, ti z veseljem vse napišem
< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.10.2009 13:31:53 >
|