|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
22.10.2009 13:27:28   
pilotina
twixy sreča draga user posted image ...na piknik greš user posted image , ti samo uživaj...glede kostanja pa ne vem, po mojem ga lahko ješ, sam edino kar je, te lahko napenja, ampak to že ni tako strašno, da si ga nebi privoščila user posted image ...kar se tiče kozarčka, hmmm, pravijo, da en kozarček tu pa tam ne škodi oz. črno vino celo koristi za kri, sam kaj jaz vem, po mojem nebi, ampak to ti bom znala povedat malo kasneje user posted image
lepa moja miška, res sem vesela, da si že tako daleč, bravo pupika moja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Pilotina samo da se stvari odvijajouser posted image Če ne bo s klomifenom, bo pa v postopku uspelo!!!!!sem prepričana v touser posted image [sm=smiley36.gif

bo bo, enkrat bo, hvala user posted image

Koliko pa stane postopek in koliko časa je trajalo, da si prišla do tega?

postopek naju bo stal cca 1.500 eur, sam ne jemlji me za besedo, ker bo vse odvisno od zdravil, ki jih bom dobila...sam postopek (IVF) stane okoli 800 eur + zdravila...načeloma, če ne zanosiš v enem letu, te potem pošlje tvoj G v neplodnostno ambulanto, tam pa spet odvisno od primera do primera koliko čakaš...pri naju teče sedaj tretje leto s tem, da me je že lani hotela G poslati v neplodnosno sam sem ravno zanosila, letos junija se je zgodba ponovila, zato sva midva čakala toliko časa na napotnico...sedaj pa je še Reš rekel, da bi probali še malo s klomifenom, ker je težava pri meni in je z dragim vse super

Jaz zdej nimam klomifena, morm počakat po moje kakšne 3 cikluse, pol bom pa spet papcala te "čudežne" tabletke. sem pa razmišljala, da bi bilo mogoče pametno jemat še progesteronske tabletke zraven.
A ješ ti samo klomifen, ali imaš še kaj zraven? Joj, sem te čist zasula z vprašanjiuser posted image

zaenkrat imam klomifen za O, aglurab za uravnavanje inzulina in verjetno dobim še tablete za znižanje prolactina (bromergon al neki takega), ker je baje ful preveč zvišan...progesteron pa bom najverjetneje dobila od Reša, ko bova začela s postopkom

Še vprašanje za vse ostale: Imam ful šibko M, bolj kot ne kar rjav izcedek...verjetno je to zaradi abrazije, ker je bila sluznica tanka...kaj mislite?

pri meni je bilo tudi tako, ene dva meseca je trajalo, da sem prišla do normalne M tako da ja, mislim, da je tako zaradi stanjšane sluznice

ti me kar vprašaj karkoli te zanima, če bom le vedela, ti z veseljem vse napišem user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.10.2009 13:31:53 >

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
22.10.2009 13:33:58   
soncek_25
hvala, zlata si!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
22.10.2009 13:40:12   
pilotina
soncek_25 tudi ti si en zlati soncek user posted image user posted image

tassika se mi je prejle javila, da so jo sprejeli in bo načeloma notri do torka, več pa je rekla, da napiše potem

a j, a si tudi ti morda na fb-ju?

< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.10.2009 13:43:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 4653
22.10.2009 13:47:53   
pilotina
sms od tassike

napisala je, da je ok, kosilo dobro user posted image , mal zadeta od zdravil user posted image in v sobi ima dve ki sta super user posted image in še da bo tam do torka

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
22.10.2009 13:57:09   
soncek_25
Ja sem na FB :) Ti pošljem ZS.
Če je še katera naj mi sporoči, če želi, da jo dodam in da še gor kakšno rečemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
22.10.2009 13:57:25   
twixy
Mooooooooooooooj busi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
22.10.2009 13:58:36   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sms od tassike

napisala je, da je ok, kosilo dobro user posted image , mal zadeta od zdravil user posted image in v sobi ima dve ki sta super user posted image in še da bo tam do torka

Super, da je OK user posted image user posted image  Upam,da ji cas cimprej mine. In lepo jo pozdravi user posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
22.10.2009 14:11:28   
pilotina
twixy moja, tako imaš lep trebušček, solzice sreče mi tečejo user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
22.10.2009 14:12:23   
pilotina

Ja sem na FB :) Ti pošljem ZS.

evo, sem poslala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4659
22.10.2009 14:22:47   
Kepica83
Živjo!
Se javljam na dolžnosti. Morem vam povedat da še me je danes dragi peljal v eno zlatarno v kateri boma še lepše prstane dobila za 100eur cenejeuser posted image . Pol pa še ni bilo dovolj veselja pa me je peljal na matičnega da sva datum rezervirala. Torej proka bo verjetno 19.12.2009user posted image user posted image user posted image .

Nato pa sva še skočla do fotografa da vidiva koliko bi naju prišlo slikanje. In za 2 uri računa 270eur, ampak se nama je zdelo fuul drago in se za to varianto verjetno ne bova odločila. Res sem vesela. user posted image

Pri nas še ne gre dežek bo pa proti večeru verjetno začeluser posted image .

O twixy se je končno malo javila. Super. Res maš lepega bušijauser posted image . Pa hvala za čestitke.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
22.10.2009 14:40:34   
pilotina
soncek_25...ja ja, je še nekaj punc od tuki na fb-ju, se ti bojo sigurno oglasile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4661
22.10.2009 14:43:58   
pilotina
Kepica83...ja super za nove prstančke...datum poroke mi je ful všeč user posted image

u tu pa dežek še kako gre, sivo je tko, da skozi okno ne vidim

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
22.10.2009 14:57:15   
pilotina
nadka30...tebe še nisem vprašala...si tudi ti na fb-ju?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
22.10.2009 18:19:12   
malaMravljica
Twixy, oooo kolk lep trebuscek. Si lepa nosecka a ne.
Ce bi imela slikce mojega malega mi daj na zs tvoj mail in ti posljem.

Kepica, kaj ce jaz sem imela majhno poroko? Se ti mal hecas user posted image user posted image  ma jaz sem imela suuuuper majhno poroko, pa vseeno suuuuuper fajn. Na maticnem smo bili dogovorjeni ob 14h in sva rekal zupanu, d abova sama, pa ni mislil resno. Pol sva ob 13.59 prisla do maticnega in zupan je ze delal paniko, da je zamesal kje in kdaj smo zmenjeni. Pol je reku ma kaj sta res sama user posted image user posted image  ja itak in pol se je zacelo. To je bi obred poln smeha, pa zupan je na koncu rekel, da naj sama povem kje sem rojena, ker on ne zna prebrat. Ma tako lepo je bilo, da sva rekla, da bi se lahko porocala vsako leto. Joj, pozimi s ebos porocila, ce bi se pomladi ze visoko noseca bi ti res dala obleko.

Tassika, stiiiiskam pesti, da mala skoci na glavo user posted image  

Pilotina, ku kuc.

nadka 30, a ves da moje leto 2008 je bilo ravno tok blesamo k tvoje letosnje. Pri meni je bil ss, smrt kolegice, zlom noge, to v 5ih tednih! Komaj sem cakala 2009 in to se je pol zacelo zelo lepo, nadaljevalo pa se lepse, sedaj sem pa itak v sedmih nebesih.

Soncek, nisem znala posredovat istega sms-ja nazaj isti osebi, pol sem pa po svoje ga skomponirala.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
22.10.2009 18:47:09   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz sem za takšne preproste linije in sigurno bi bil kaj takšnega.
Mogoče boste imeli pa snegeca. To bo tudi full lepo, pa buši bo že tudi dost velik, da bo lepo izstopal.
Za fotografa pa vzamita zraven nekoga, ki ima vsaj malo smisla za to. Ker tista cena je pa res preveč. Ali pa se greste potem nekam v studio poslikat in bo tudi lep spomin.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
22.10.2009 18:59:02   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Mooooooooooooooj busi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Moram citirat, da bomo skoz gledale tako lepi buši. Tole je pa popoln trebušček in dvomim, da si se zredila kam drugam, razen tam kjer je treba. user posted image user posted image user posted image Krasna si!

Kaj sem še zamudila, ste bile tako priden, jaz pa odsotna. Se vidi, da se že boljše počutim in sem mal bolj terenska, čeprav zdajle to presneto občutim in se ne počutim več tako bleščeče. Jutri grem pa na nuhalno... Me je kar mal strah, pa saj gresta moja dva zraven in upam, da bo to en fajn prijeten pogled. Vsaj tako kot je bilo prvič pri Strahovi.

Tassika držimo pesti, da tale obrat uspe in boš imela možnost naravnega poroda.
user posted image

Sonček user posted image  za prvo M, pa tudi pri meni je bila takšna rjavkasta in nič kaj v pravi obliki, čeprav sem imela čisti ss in nisem bila na čiščenju. Meni se že tista druga ni zdela prava, tretje pa nismo dočakali user posted image . Upam, da je tudi ti ne boš!

Nadka tudi takšna obdobja pridejo. Tudi jaz sem dala to skozi, samo da ni koledarsko vsovpadalo z datumi, je pa trajalo eno leto in se je vse začelo z mojo novo službo... in še milijon stvari zraven. Upam, da se ti sreča čimpraj obrne.

Mislim, da sem vse pokomentirala, vsaj kar sem se spomnila, drugače pa nadoknadim, ko se spet zraven spravim, čeprav bi šla že zdajle spat, če bi bilo po moje. Pa pečejo kostanje zunaj in moram še malo miš spravit v kopalnico... sam se bo morala najprej najest, drugače nimam šans.

Ej, gleda katera kmetijo! Včeraj sem gledala cel del... mislim tole je pa bolj sramota kot kaj pohvalnega. Mislim, da je tule noter že kar precej režija posegala.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
22.10.2009 19:20:22   
twixy
Mi smo ze nazaj user posted image
Sicer je bilo zelo fajn ampak nisem mogla bit vec kot 2urci tam ker me je prevec zeblo user posted image  Tako,da zdaj ze uzivam na kavcu z toplim cajckom in se grejem.
Nas bebi pa izvaja akrobacije v trebuscku, se kar hribcki delajo user posted image

malaMravljica sem ti poslalauser posted image
kepica super datum. Bos imela pravljicno poroko, sploh ce bo se snegecuser posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
22.10.2009 19:28:13   
twixy
Sobica za user posted image
user posted image

Najbrz bo ta, drugace pa je se druga varijanta ----> user posted image

a.biba hihih..hvalauser posted image  Ja, res nikjer drugje se mi zaenkrat ne pozna razen v trebuh user posted image  Tako,da je 8kg slo v trebuh in joske. Te so tudi preceeej vecje user posted image Upam samo,da ne bo kaksnih strij user posted image user posted image
 Kako pa si ti? Vidim,da si ze v 12.tednu, konec prvega tromesecja user posted image user posted image user posted image  Jeeej, bravo mami... Zdaj pa se zacne uzivancija v nosecnosti user posted image  user posted image  user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
22.10.2009 19:36:24   
a.biba
Twixy lepi sobici, če bi se morala jaz odločati bi izbrala tisto drugo oranžno. Tak prijetne tople barve, čeprav tudi prva s pravimi detajli ne bi nič kaj zaostajala. Kako lepo, da že sobico izbirata user posted image .

Jaz sem pa po počutju še vedno v prvem trimesečju, ravnokar se borim s slabostjo... pa še ne vemo katera bo zmagalauser posted image . Saj vse lepo in prav, samo da se nekaj dogaja, kak teden še pa bom lažje živela.
Bom pa jutri po nuhalni poročala kakšno je stanje. Je že 4 tedne od pregleda in nič ne vem kaj se dogaja tam noter. Tako, da se bojim in hkrati veselim za jutri. Imam pa res zgodnjo uro, tako da upam, da bom kmalu pomirjena.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
22.10.2009 20:24:04   
sonček85
twixy.ne kostanja neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ker napenja.Glih tolk za gušte.Super za pregled in lepe mere,zredila se pa itak nisi velik.Buši je pa tko lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Sobica je lepa ,2 varijanta je tko lepauser posted image
kepica:jaz bom eno vprašala za sliaknej če želiš ko jo poznam in slika pa lepe slike ima ,alhko ti pa dam kontaakt in jo sama pokličeš ,je pa tle ,mogoče jo poznaš-Grethy
mm:a to meni?za sms mislim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4670
23.10.2009 8:55:18   
pilotina
dobro jutro

glasek za Aleksa user posted image

sonček85...kako si?

malaMravljica...ku kuc nazaj user posted image ...kaj pravi mali princ...še malo slikic prosim user posted image

a.biba...srečno danes na NS in pomahaj pikici še za pilotinco user posted image

twixy...lepi sobici, sicer pa tudi jaz navijam za oranžno...je taka pozitivna user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
23.10.2009 9:00:46   
sonček85
Jutro!!!!!!!!!!!!!

Aleks danes praznuje 6m,in zato vas časti s malo tortico,ko pa mami speče prvo pravo tortico pa pokaže in vas še z njo malo pogosti

Pilotinca:danes sem super,ker me je Aleks tko lepo zbudil zjutraj.Odpre učke in začne nekaj peti po svoje,moj mali sončekuser posted image user posted image user posted image
  .srečno danes na NS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
23.10.2009 9:23:03   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Pilotinca:danes sem super,ker me je Aleks tko lepo zbudil zjutraj.Odpre učke in začne nekaj peti po svoje,moj mali sončekuser posted image user posted image user posted image

ja verjamem, da mora biti to nekaj najlepšega user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
23.10.2009 9:34:35   
nadka30
Dober dan punce, vidim da imete lepe trebuščke, bravo.
Punce to je pa že več kot zakleto sedaj sem že tako daleč da še jest ne morem, ker od bolečin ne morem ust odpret in tako jem le z malo žličko in še to jogurte. Sem bila danes pri zobarju in sem mu povedala kaj se dogaja je rekel da bo boljš. Samo jaz ne vem kdaj bo boljš, če je vsak dan slabš, čez dobrih 10 dni pa moram ponovno na kirurgijo da mi bodo ta zob ostranili.(katastrofa nad katastrofo).
Pol sem imela pa še dan presneto srečo,user posted image grem v lekarno kjer srečam znanko oz. včasih dobro kolegico ,ki je nisem videla že cca 2 leti in me tako z veseljem vparaša kaj je res kaj je rekla tvoja svakinja, jaz odgovorim da ne vem kaj ji je rekla, ona mi reče da ji je povedala da sem noseča takrat ji jaz odgovori a ti je povedala tudi da semm morala iti splav delat, v isti sapi ona meni reči ja veš jaz sem pa rodila 14 dni nazaj imamo fantka, ga boš pogledala kako je luštkan. Punce takrat me je pa v želodcu zvilo, seveda sem šla pogledat, vendar sem se tudi na hitro poslovila in odšla. Celi dve leti se mi ni javila, jaz sem jo klicala pa se nikoli ni hotela oglasit sedaj pa tole.. Saj ji privoščim  da ima zdravega otroka, pa še prav lušten jeampak zamerim ji pa to da se prej nikoli ni hotela oglasit ko sem jo klicala, da se pa ni hotela oglasit pa vem od druge svakinje ki dela z njo in ji je rekla da se ji ne ljubi pogovarjat z mano.user posted image user posted image user posted image
Takih kolegica pa jaz ne rabim.
Sedaj sem se malo razpisala upam da nisem kateri zadežila.
Kepica na ta dan , ki ga imaš zbranega sem pa pred par leti jaz diplomirala, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sonček in pilotina sedaj smo pa me na vrsti. Res je pa zanimivo da je tukaj veliko punc, ki so imele rok poroda aprila, nato splav in sedaj so že vesele mamice oz. nosečke. Tako da sedaj je pravi čas za nas.
Čestitke aleksu za 6 mesecev, še malo in se bo že sam kobacal

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
23.10.2009 9:35:36   
soncek_25
Jutro!
Twixy jaz bi izbrala oranžno sobico, čeprav sta obe zelo lepiuser posted image
Aja, pa trebušček je super!
a.biba hvala za vzpodbudne besede, pa srečno na NS, predvsem pa uživaj ob pogledu na svojo malo pikicouser posted image
Soncek čestitke Alexu za 6m, pa enga lupčka od meneuser posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsem, uživajte, crkljajte se, skratka imejte se lepo!
Lupčka

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?