Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 11:41:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ga brišem saj je tud ta lep
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 11:45:28
|
|
|
|
ključek
|
turoben jesenski dan je zunaj.....ravno prav za spanje.......... samo škoda, ker imam danes čistilni dan..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 11:52:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
.nazadnje se je še pobruhala od kašlja, ko je pojedla flaško, Pri vrabcu no.. pa zakaj še vedno futraš ponoči? Če se zbuja, se sigurno ne zaradi lakote... pomoje, no...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 11:55:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
.lara, pa MTY....eno vprašanje kako dobiti soseda pr zabaviščnem parku??? Lara nima pojma..... lara ne šteka tega parka...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 12:01:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tista tanka (ko imata še dve septembrki enako user posted image ) se mi zdi čisto dovolj. Uf, Laro je že zdavnaj začelo zebsti v njej... Zdaj je še v tisti zimski od lani, ma ima nogice že čisto na dnu... sem že kupila eno veeeliko, ma nima rokavov.... si bom en večer vzela cajt in rokave s ta stare nekak prišila na tanovo... magari z ježki, da bo šlo spomladi enostavno dol... Se pa naša Lara nič ne premetava ponoči.. večinoma jo zjutraj dobim prav tako, kot je zvečer zaspala... ampak, če ne bi bila v vreči in bi se obrnila, potem bi se odkrila... Vreča je zakon..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 12:06:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. JA PRIpelji jo k meni in Lari v Sežano....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 12:14:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .nazadnje se je še pobruhala od kašlja, ko je pojedla flaško, Pri vrabcu no.. pa zakaj še vedno futraš ponoči? Če se zbuja, se sigurno ne zaradi lakote... pomoje, no... Pa se veš. ker sva že probala ne ji dat flaške oz. samo čaj, pa ni šlo. se je čist zbudila, se jokala in samo ama ama. malo verjetno navajena, malo mogoče lačna. ne vem. saj nama ni težko. mi je pa fajn , ker v vrtcu imajo zajtrk šele okrog 8.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 12:35:17
|
|
|
|
KAHLO
|
uffff. danes je pa tako vreme da se bomo doma stiskali Saj v Postojnski jami so lučke drgače ne vidiš kapnikov....nevem no.... drgače pa hvala bogu naša ROnja s temo nima težav, kvečjemu je tako da mora večer k gre spat biti čista tema....če ne se pritužuje in je nemirna! Nevem kaj se pa flaške čez noč tiče, je pa meni lih zadnič razlagala...(pa sem ji trikrat rekla da naša Ronja flaško itak zavrača), pediatrinja da hranjenja ob tej starosti ponoči ne podpira, prvo ne zaradi zobkov, drugo pa da se mi tudi ponoči ne prebujamo zato ker smo lačni, tako se ti mulčki kao ne....ampak se prebujajo če jih kaj napenja al pa so se navadli na cucl....nevem....jaz tukaj ne bom pametna....ker s flaškami mi res nimamo izkušenj....od kar se pa ronja ne doji pa itak ponoči nič ne dobi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 12:59:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft aja pa mobitel.... Pa si kupi simobil... ....saj ga imam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 13:01:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..poleg vsega me zdaj še skener nekaj zeza , aja pa mobitel.....baterija se mi prazni nenormalno...., jutri ga nesem na servis ....je še več kot leto dni v garanciji... pa da mi dajo tačas nadomestnega....enga fajnega.... ....včeraj smo imeli testno kugo doma....mi je všeč ...bi kar menjala.... eh nič, zdaj pa res grem..... nočka vsem prisotnim.... ...na mirno noč, brez vstajanja mmmmm, ta avto je pa meni tok lep. meni tudi...komaj čakam januar...samo v tem oziru
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 13:02:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Dobro jutro pupeeeeeeee!!! Fishi držim pesti da ti odobrijo 5 dni ld.....jaz bom tud dala....da vsaj to dobim pa sporoči kako bo?? ja, samo ti rabiš najprej podaljšano, potem pa še eno drugo odločbo...na osnovi katere ti odobrijo...ne pozabi...več o tem boma rekle na zs al po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 13:08:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft aja pa mobitel.... Pa si kupi simobil... ....saj ga imam Kakšen mobitel pol? Mobitel je firma.... telefonček pa ni mobitel....... Matr, kok sem picikata... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 13:19:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Fiši.........sem bla na kadrovski seznanjena škoda da nisi že prej napisala no sem pa pol tam barve spreminjala k mavrica so mi punce rekle da naj še malo počakam da dobim odgovor glede pritožbe za dogovor pa hvalaa......ko bom rabla te bom ziher pokontaktirala.....a si vidla da še ti marsikaj pripada.....no bova na zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 14:36:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. JA PRIpelji jo k meni in Lari v Sežano.... uh, za to pa ne bo časa. Imamo natrpan urnik v soboto
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 14:38:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .nazadnje se je še pobruhala od kašlja, ko je pojedla flaško, Pri vrabcu no.. pa zakaj še vedno futraš ponoči? Če se zbuja, se sigurno ne zaradi lakote... pomoje, no... niso vsi otroci enaki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 14:38:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kakšen mobitel pol? Mobitel je firma.... telefonček pa ni mobitel....... Matr, kok sem picikata... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 14:43:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .nazadnje se je še pobruhala od kašlja, ko je pojedla flaško, Pri vrabcu no.. pa zakaj še vedno futraš ponoči? Če se zbuja, se sigurno ne zaradi lakote... pomoje, no... Pa se veš. ker sva že probala ne ji dat flaške oz. samo čaj, pa ni šlo. se je čist zbudila, se jokala in samo ama ama. malo verjetno navajena, malo mogoče lačna. ne vem. saj nama ni težko. mi je pa fajn , ker v vrtcu imajo zajtrk šele okrog 8. Ob kateri uri se ti pa zbuja? Jst imam pa glede tega ful srečo. Ko je bil star dobrih 5 mesecev, je prespal vso noč inod takrat naprej smo imeli samo dvakrat malo pestro, pa še to ni bilo neke hude panike. Poskušaj jo odvajat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 14:44:01
|
|
|
|
arabela*
|
najedla sem se,kolikor je pač šlo,me še od včeraj tak v zobu boli,da sem morala nalgesin vzet .. sedaj pa kavico pijem pa en fim na kanalu A gledam,potem pa v šolo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:04:01
|
|
|
|
Olivija*
|
joj, komaj sem vas še ujela na tem delu...bo treba kmalu novega odpret js zadnje čase nimam časa niti v službi niti popoldne...z branjem sem tudi nekje zadaj ostala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:12:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. ni malo premrzlo za njo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:14:04
|
|
|
|
zband
|
premrzlo pa saj je tako sončno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:16:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft aja pa mobitel.... Pa si kupi simobil... ....saj ga imam Kakšen mobitel pol? Mobitel je firma.... telefonček pa ni mobitel....... Matr, kok sem picikata... hahaha pa ja, saj maš prav, samo jaz ponavadi kar mobitel iščem povsod ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:18:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Fiši.........sem bla na kadrovski seznanjena škoda da nisi že prej napisala no sem pa pol tam barve spreminjala k mavrica so mi punce rekle da naj še malo počakam da dobim odgovor glede pritožbe za dogovor pa hvalaa......ko bom rabla te bom ziher pokontaktirala.....a si vidla da še ti marsikaj pripada.....no bova na zs vidla, vidla...... ..jaz zdaj čakam, baje da pri nas ni 5 dni, pa še dir. je službeno odsotna do konca meseca..... .... no ostalo na zs... če boš kaj rabila...vprašaj..jaz že obvladam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:20:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband premrzlo pa saj je tako sončno mislila sem postojnsko jamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:21:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband premrzlo pa saj je tako sončno pri nas na štajerju ni nič sončno....je že škropilo prej...no pa zdaj tud že spet ...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?