Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:13:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ma ne vem kaj naj nardim, niti kako da ga pokrijem.. nič ne moreš storiti vse to bo osvojil sam,ko bo ugotovil kako to laufa, pol boš pa saj vem, samo zebe ga, ker je čisto mrzel zjutraj, pa odkrit... odeja pa zgužvana kaj jaz vem kje vse
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:16:22
|
|
|
|
gold fish
|
...ma danes mi je taki dan, da samo nekaj jamram ... ...sem se že z glavobolom zbudila in že pred 7 naprosyn jedla .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:18:34
|
|
|
|
gold fish
|
kahlo - jutri pošiljam v službo odločbo...pa da vidim, če mi odobrijo dodatnih 5 dni dopusta...... držite pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:48:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Mi je znano - sem imela čez 100km v eno smer - vsak drug dan zastoj, potem dež, pa megla, pa gužva ... včasih imaš res vsega vrh glave. jaz pa sem full uživala,ko sem se vozila na šiht....ni mi bilo lepšega....edino pozimi ni bilo fajn...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:54:44
|
|
|
|
zband
|
http://www.youtube.com/watch?v=MrcmUkmksWk ob takšnji debati in nesrečah mi vedno pride naprej ena pesem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:00:58
|
|
|
|
arabela*
|
nič šibam spat.... lepo in mirno noč vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:09:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Mi je znano - sem imela čez 100km v eno smer - vsak drug dan zastoj, potem dež, pa megla, pa gužva ... včasih imaš res vsega vrh glave. jaz pa sem full uživala,ko sem se vozila na šiht....ni mi bilo lepšega....edino pozimi ni bilo fajn... Saj jaz se rada vozim - samo ko ti to vzame dve uri in pol, pa še kaj več, te mine. Sploh zdaj, ko pomislim, da bi otroka vidla eno urco, pa bi že šel spat.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 21.10.2009 22:11:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:13:01
|
|
|
|
gold fish
|
zband.... tvoj podpis mi je všeč..... dan kot iz sanj..... ..............pa je? ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:18:29
|
|
|
|
gold fish
|
..poleg vsega me zdaj še skener nekaj zeza , aja pa mobitel.....baterija se mi prazni nenormalno...., jutri ga nesem na servis ....je še več kot leto dni v garanciji... pa da mi dajo tačas nadomestnega....enga fajnega.... ....včeraj smo imeli testno kugo doma....mi je všeč ...bi kar menjala.... eh nič, zdaj pa res grem..... nočka vsem prisotnim.... ...na mirno noč, brez vstajanja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:20:48
|
|
|
|
Čarli08
|
Lahko noč tudi od mene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:22:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
aja pa mobitel.... Pa si kupi simobil...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:25:54
|
|
|
|
zband
|
hvala fišica dan kot iz sanj to je nekaj kar jaz želim vsem,ki jih poznam oz.vsem ki jih srečam na svoji poti skozi življenje,da naj jim bo vsaki dan z postlan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 22:57:13
|
|
|
|
zband
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband hvala fišica dan kot iz sanj to je nekaj kar jaz želim vsem,ki jih poznam oz.vsem ki jih srečam na svoji poti skozi življenje,da naj jim bo vsaki dan z postlan lepo noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 0:47:17
|
|
|
|
zband
|
mty srečno vozi mimo mene in še dalje saj imaš doma sončka in možeka ki te čakata skoraj sosed seveda velja pa tudi za ostale sep. a ja kremšnite si nama z fišiko dolžna pa še nekdo je bil-moram pogledat al bubi al carli
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:13:59
|
|
|
|
ključek
|
jutro..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:14:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband mty srečno vozi mimo mene in še dalje saj imaš doma sončka in možeka ki te čakata skoraj sosed seveda velja pa tudi za ostale sep. a ja kremšnite si nama z fišiko dolžna pa še nekdo je bil-moram pogledat al bubi al carli ....hvala. na kremšnite pa nisem pozabila, brez skrbi. boste kar na obisk prišli k nam, pa bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:15:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..poleg vsega me zdaj še skener nekaj zeza , aja pa mobitel.....baterija se mi prazni nenormalno...., jutri ga nesem na servis ....je še več kot leto dni v garanciji... pa da mi dajo tačas nadomestnega....enga fajnega.... ....včeraj smo imeli testno kugo doma....mi je všeč ...bi kar menjala.... eh nič, zdaj pa res grem..... nočka vsem prisotnim.... ...na mirno noč, brez vstajanja mmmmm, ta avto je pa meni tok lep.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:18:20
|
|
|
|
taja1235
|
Jutrčk vsem naša bejbi ma tud to zadevo k se naredi pol mizica, siba s tem po stanovanju pa zabice ima ful rada ko pojejo...pa pticka...meni je ta zadeva usec..je pa res da je kar draga...ampak uporabna ;) se danes pa jutri pa vikend prou komi cakam da se spocijem..r.es.. meni voznja tudi presega....vsak dan 60 km v eno smer... lep dan pupike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:20:45
|
|
|
|
ključek
|
no, danes smo pa spali slabo. kar naprej vstajanje, jokanje, iskanje dude.....nazadnje se je še pobruhala od kašlja, ko je pojedla flaško, tko da sem jo nesla k nama, potem smo pa zaspali kot polhki. samo na žalost je mami mogla zelo kmalu vstati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:23:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič šibam spat.... lepo in mirno noč vsem Uuuuuu...........ni slabo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:25:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Mi je znano - sem imela čez 100km v eno smer - vsak drug dan zastoj, potem dež, pa megla, pa gužva ... včasih imaš res vsega vrh glave. jaz pa sem full uživala,ko sem se vozila na šiht....ni mi bilo lepšega....edino pozimi ni bilo fajn... Saj jaz se rada vozim - samo ko ti to vzame dve uri in pol, pa še kaj več, te mine. Sploh zdaj, ko pomislim, da bi otroka vidla eno urco, pa bi že šel spat. evo, sem istega mišljenja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:30:29
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:37:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..poleg vsega me zdaj še skener nekaj zeza , aja pa mobitel.....baterija se mi prazni nenormalno...., jutri ga nesem na servis ....je še več kot leto dni v garanciji... pa da mi dajo tačas nadomestnega....enga fajnega.... ....včeraj smo imeli testno kugo doma....mi je všeč ...bi kar menjala.... eh nič, zdaj pa res grem..... nočka vsem prisotnim.... ...na mirno noč, brez vstajanja mmmmm, ta avto je pa meni tok lep. Jst pa nisem kapirala za kaj gre, sem mislila, da je kaka interna fora... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 7:52:21
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro pupeeeeeeee!!! Fishi držim pesti da ti odobrijo 5 dni ld.....jaz bom tud dala....da vsaj to dobim pa sporoči kako bo?? Evo za nami je prva noč katero je Ronja preživela v vreči....in je bla nadvse uspešna, res mama srečo s to najino baburo, zvečer jo vprašava če gre ajat, pa reče aja pol jo neseva v sobo.....jaz se moram že pr vratih posloviti ker mata pol z atijem slovo na štiri oči in mi pol z postle na vrata pošilja lupčeka in dela papa.......za pojest je...no včeraj k pa jo je ati dal v vrečo pa je blo prvo neko pritoževanje.....ampak je ati čez par minut že prišel iz sobe in zapiral in je bla čista tišina....zgleda da je bla preveč utrujena da bi protestirala no pol se je ob 4 zjutraj oglasila, sem mojga že tolkla da je danes on na vrsti in je spet čez tri minutke utihnila.....in je bla tišina vse dokler nisem šla v službo midva se res nimava kaj pritoževat in sva lahko samo srečna da je trenutno s tem spanjem pr nas tako kot je in upam da bo še trajalo naprej!!! Svca pa bili včeraj cel popoldan zunaj, sva bili na vrteškem igrišču da se je z mularijo igrala, itak jih s to njeno ritjo ni mogla dohajati ampak se je maksimalno trudla, najbolše je blo k je bla v peskovniku, takrat mi vsaj ni blo treba kar naprej okrog laufat, ker ti tobogani tu pr nas so tako čudno narjeni.....da jo komaj ulovim v tisti hiški not, splezat gor pa z njo ne moram ker sem oz. me je definitivno preveč NO ko sva prišli domov sva jo takoj v kopalnico nesla in tam je z nje zletelo ziher za kantico peska.....ni mesta kjer ga ni imela!?!?! Mah....ta kmetija slavnih je včeraj pokazala vse slabosti ki jih človek premore, najbl pa pohlep.....k sem jaz to vidla sploh nisem mogla verjet da noben ni v ta cirkus posegel......noben, niti noben od članov družine, niti od ekipe ki je snemala.....ne moram verjeti. Sem pol raje šla na kmetijo na fb pa sem si jo malo uredila ....lara, pa MTY....eno vprašanje kako dobiti soseda pr zabaviščnem parku???........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 8:09:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Dobro jutro pupeeeeeeee!!! Fishi držim pesti da ti odobrijo 5 dni ld.....jaz bom tud dala....da vsaj to dobim pa sporoči kako bo?? Evo za nami je prva noč katero je Ronja preživela v vreči....in je bla nadvse uspešna, res mama srečo s to najino baburo, zvečer jo vprašava če gre ajat, pa reče aja pol jo neseva v sobo.....jaz se moram že pr vratih posloviti ker mata pol z atijem slovo na štiri oči in mi pol z postle na vrata pošilja lupčeka in dela papa.......za pojest je...no včeraj k pa jo je ati dal v vrečo pa je blo prvo neko pritoževanje.....ampak je ati čez par minut že prišel iz sobe in zapiral in je bla čista tišina....zgleda da je bla preveč utrujena da bi protestirala no pol se je ob 4 zjutraj oglasila, sem mojga že tolkla da je danes on na vrsti in je spet čez tri minutke utihnila.....in je bla tišina vse dokler nisem šla v službo midva se res nimava kaj pritoževat in sva lahko samo srečna da je trenutno s tem spanjem pr nas tako kot je in upam da bo še trajalo naprej!!! Svca pa bili včeraj cel popoldan zunaj, sva bili na vrteškem igrišču da se je z mularijo igrala, itak jih s to njeno ritjo ni mogla dohajati ampak se je maksimalno trudla, najbolše je blo k je bla v peskovniku, takrat mi vsaj ni blo treba kar naprej okrog laufat, ker ti tobogani tu pr nas so tako čudno narjeni.....da jo komaj ulovim v tisti hiški not, splezat gor pa z njo ne moram ker sem oz. me je definitivno preveč NO ko sva prišli domov sva jo takoj v kopalnico nesla in tam je z nje zletelo ziher za kantico peska.....ni mesta kjer ga ni imela!?!?! Mah....ta kmetija slavnih je včeraj pokazala vse slabosti ki jih človek premore, najbl pa pohlep.....k sem jaz to vidla sploh nisem mogla verjet da noben ni v ta cirkus posegel......noben, niti noben od članov družine, niti od ekipe ki je snemala.....ne moram verjeti. Sem pol raje šla na kmetijo na fb pa sem si jo malo uredila ....lara, pa MTY....eno vprašanje kako dobiti soseda pr zabaviščnem parku???........ - dobro jutro najprej.
- držim pesti za dopust.
- ln spi v vreči že od lani in rečem lahko le HB, da so izumili te vreče, ker to boh ne daj, da jo pokrijem, ker se razbrca, še malo, pa bo kovter letel na tla. super ronja, pridna pupika, da je lepo sprejela.
- pesek, mivka.... .......kako poznano. jaz jo kar v garaži spucam, da ne prineseva gor pol dvorišča.
- kaj pa je bilo v kmetiji?????
- za soseda v zabaviščnem parku sem ti že poslala prošnjoo. morš samo potrdit. bom pa zvečer pogledala in če sem slučajno pozabila..... ........ti pošljem še enkrat.
tko, sem popredalčkala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
čokolafdabibica1kakšno čokolado najraj jeste??????????????'milka (
80%)
gorenjka (
14%)
dorina (
4%)
figaro (
2%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!