Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 8:25:22
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY.... ti si suprca!! bom prečekirala danes malo fb....da izbrskam tvojo vabil na kmetiji so se do mrtvega kregali zarad denarja?!?!?! in pol sta še artur in salome fizično obračunavala, in ni noben posegel vmes in ju ločil......?!?! mah jaz mislim da sem tud zaključla z gledanjem tega šova.....sem tud včeraj gledala survivor-je bom raje tole bl spremljala........ Meni je zdaj spalko posodla kolegica, da sprobamo če bo ronja spalko sprejela, no po današnji noči vidim da ne bo nekega hudega upora.....tako da ji grem zdaj eno nabavit....bom pa vzela kar največjo kar se da....da bo res mela zadost prostora in bo lahko te svoje nogice razmetala naokorg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 8:53:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Meni je zdaj spalko posodla kolegica, da sprobamo če bo ronja spalko sprejela, no po današnji noči vidim da ne bo nekega hudega upora.....tako da ji grem zdaj eno nabavit....bom pa vzela kar največjo kar se da....da bo res mela zadost prostora in bo lahko te svoje nogice razmetala naokorg Jaz sem jo sedaj kupila v Pikapolonici. in takšno, ki je ful velika, a jo sedaj zapognem nazaj, da se mi ln res ne zgubi noter.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:01:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
nov slovenski rek: Vse, kar imam sem nakradel, samo šolo in izpit za avto sem kupil.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:01:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ja pa dobro jutro vas grem za nazaj brat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:04:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro, punce! Bubiko smo tudi začeli v spalko dajat. Tista tanka (ko imata še dve septembrki enako ) se mi zdi čisto dovolj. Ko je v spalki, jo lahko namreč še pokrijem preko in se ne zbrca. Imam še od bubija debelejše - iz H&M, pa še eno kajjazvemodkod. Ampak sta malo večji in mi nista fajn, bi se po moje čisto zarolala not ponoči. Aja, pa pri nas mora spalka omogočat vstajanje in sprehajanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:04:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK nov slovenski rek: Vse, kar imam sem nakradel, samo šolo in izpit za avto sem kupil.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:05:06
|
|
|
|
*bubi*
|
MTY, kaj pa ti delaš z ribicami, da so ti pocrkale?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:16:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Mi je znano - sem imela čez 100km v eno smer - vsak drug dan zastoj, potem dež, pa megla, pa gužva ... včasih imaš res vsega vrh glave. jaz pa sem full uživala,ko sem se vozila na šiht....ni mi bilo lepšega....edino pozimi ni bilo fajn... Saj jaz se rada vozim - samo ko ti to vzame dve uri in pol, pa še kaj več, te mine. Sploh zdaj, ko pomislim, da bi otroka vidla eno urco, pa bi že šel spat. evo, sem istega mišljenja. tud jst
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:17:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič šibam spat.... lepo in mirno noč vsem Uuuuuu...........ni slabo. ja ampak RES ni slabo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:18:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kahlo - jutri pošiljam v službo odločbo...pa da vidim, če mi odobrijo dodatnih 5 dni dopusta...... držite pesti jst tud fullllll držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:21:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ljudje bi radi na vsak način bankomete imeli doma. Danes so se spet spravili na enega z bombo. Pa kaj si ti ja nor. Dva dni nazaj pa tudi, ampak takrat v Mariboru. Pa ropov je ful. Ljudje nimajo denarja in se vsega poslužijo zgleda. Čeprav mislim, da so to kaki droga majstri. Ker jaz mislim, da človek, ki je deloven, tudi če je brez službo bo raje pometal, jabolka obiral, da bo kak dinar dobil, ne bo se nad bankomat spravljal z ročno. Kaj misliš MTY? jst bi ga tud mela doma mam še glih plac v dnevni sobi če bi šlo na tesno bi pa tud akvarij dala ven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:34:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:50:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. jaz ln noter še ne bi peljala. mi je še premajhna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 9:59:34
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY.....veš da sem bla v soboto v pikapolonici na rudniku.........je blo vse opustošeno........k da bi tornado divjal po šoping centru rudnik Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?! ste mi dale spet za mislit RAČKAP.........haloooooo , za rek pa kako resnično Bubi...a greste dinozavre gledat???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:02:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Bubi.....midva bi Ronjo verjetno kar zraven mela (smak pr ciganih ...vse povsod jo vzameva zraven).....ker ziher nebi imela varstva da bi kdo zunaj z njo prebijal urice....temp. pa znajo lih biti tu tu...not in zunaj zakaj misliš da ne bi mogla it not??misliš da ji ne bo fino k se boste na vlakcu peljali skos predore??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:04:42
|
|
|
|
zband
|
jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:37:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Bubi.....midva bi Ronjo verjetno kar zraven mela (smak pr ciganih ...vse povsod jo vzameva zraven).....ker ziher nebi imela varstva da bi kdo zunaj z njo prebijal urice....temp. pa znajo lih biti tu tu...not in zunaj zakaj misliš da ne bi mogla it not??misliš da ji ne bo fino k se boste na vlakcu peljali skos predore?? naši bi bilo po moje vse preveč temno, vlakec kar hitro pelje. ne vem, jaz bom počakala še par let. ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:40:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja ampak RES ni slabo ne da ni slabo...zelo vredu je............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:41:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. jaz je ne bi notri jemala....sploh če bojo luči pogasnili
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:42:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband jutro ja dober dan. že pridno delamo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:44:06
|
|
|
|
arabela*
|
Zband.....ni je všeč tvoj podpis
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:44:58
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa že cel dopoldan poslušam samo mama mama mama....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:46:28
|
|
|
|
zband
|
ga brišem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 10:57:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY.....veš da sem bla v soboto v pikapolonici na rudniku.........je blo vse opustošeno........k da bi tornado divjal po šoping centru rudnik Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?! ste mi dale spet za mislit RAČKAP.........haloooooo , za rek pa kako resnično Bubi...a greste dinozavre gledat??? bejš bejš a ti tud? evo sva že dve
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 11:36:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY.....veš da sem bla v soboto v pikapolonici na rudniku.........je blo vse opustošeno........k da bi tornado divjal po šoping centru rudnik Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?! ste mi dale spet za mislit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
porokaksenciKoliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo0-50€ (
27%)
50-100€ (
17%)
100-150€ (
11%)
150-200€ (
4%)
200-250€ (
6%)
250-300€ (
35%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!