Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:23:28
|
|
|
|
gold fish
|
...grem kostanje narezat, mogoče jih pa le uspe komu spečt ... ..potem pa v akcijo.....je bomba vsekala danes pri nas doma ....po moje bo možeka kap, ko pride čez 1 uro domov ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 16:42:58
|
|
|
|
zband
|
pri nas na štajerju ni nič sončno....je že škropilo prej... vem se moja po mb potika in mi je sporočila,da tudi tam pada. naj te potolažim,sonca nimamo,ker pri nas lije že od 11h,ko zmešano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 18:40:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband premrzlo pa saj je tako sončno mislila sem postojnsko jamo V jami je vedno enaka temperatura Pa glede na to, da ne piha, zna bit bolj prijetno kot zunaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 18:46:27
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 18:47:54
|
|
|
|
ključek
|
ln že spi od pol sedmih........malo mi je čudno, pa tudi ln je takšna čudna, tečna, jokava, malo je bila vroča, ko je prišla iz vrtca....upam, da ne bo zbolela, ker je eden izmed njenih "sošolcev" dobil škrlatinko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 18:48:26
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene, pa da ne bom imela monologe, grem še na hitro speglati.....se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:00:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. Pa jo pustite doma pri babici in pojdite sami z bubijem. Za bubiko Postojnska jama ni, pa če ne bo konec koncev noter šla, je potem takem tudi vožnja brezveze zanjo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:00:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK nov slovenski rek: Vse, kar imam sem nakradel, samo šolo in izpit za avto sem kupil. Tak ko nam politiki dajejo vzor, bo res tale stalno bolj dnevna.
< Sporočilo je popravil pf -- 22.10.2009 19:10:33 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:02:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?! ste mi dale spet za mislit Brez skrbi bodi, da ti ne bo nikamor zlezla. Jaz sem ravnokar mojega vrabca not namontirala. Ima tako mega veliko iz Leclerca. Mislim, da je 110 cm in se da prilagajati. Je super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:05:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala. Pa jo pustite doma pri babici in pojdite sami z bubijem. Za bubiko Postojnska jama ni, pa če ne bo konec koncev noter šla, je potem takem tudi vožnja brezveze zanjo. Itak gremo v Postojno na eno praznovanje, tak da vozila se bo v vsakem primeru
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:09:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V jami je vedno enaka temperatura Pa glede na to, da ne piha, zna bit bolj prijetno kot zunaj Mislim, da ni ravno temperatura in veter sporen za bubikin obisk Postojnske jame. Vsaj ene dve leti plusa ji še po moje manjkata.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:12:15
|
|
|
|
pf
|
Punce odkar naša punca hodi nimam cajta še na wc iti. Adijo pamet, vsepovsod jo je polno. Pegla ga tak po stanovanju, da ni res. Zdaj sem pa res utrujena zvečer do amena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:14:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V jami je vedno enaka temperatura Pa glede na to, da ne piha, zna bit bolj prijetno kot zunaj Mislim, da ni ravno temperatura in veter sporen za bubikin obisk Postojnske jame. Vsaj ene dve leti plusa ji še po moje manjkata. Ja, saj vem, da ona ne bi imela nič od ogleda. Samo tečnarjenje lahko imamo. Bom še pokombinirala s tem varstvom tačas. Ne bi je namreč rada dala babici že za na pot. Verjetno se bom zadnji trenutek odločila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:16:14
|
|
|
|
tejči28
|
A tak praviš pf,da zdaj nimaš nič miru...to še mene čaka,čeprav že zdaj,ko se plazi je vsepovsod pod mojimi nogami,kako bo šele potem. jaz komaj čakam,da začne hodit,ker je že zelo težki za nosit,res pa je,da bo potem mobilen in bo pobegno kam bo hotel.pestro bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:24:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 A tak praviš pf,da zdaj nimaš nič miru...to še mene čaka,čeprav že zdaj,ko se plazi je vsepovsod pod mojimi nogami,kako bo šele potem. jaz komaj čakam,da začne hodit,ker je že zelo težki za nosit,res pa je,da bo potem mobilen in bo pobegno kam bo hotel.pestro bo. No sama si si odgovorila. Ne rabiš mojega komentarja. Že prej ko je plazila je bila hitra, ko hudič, sedaj je pa to noro, ker je vsepovsod. Valjda da jo pa še piga levo desno. Joj, joj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:29:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ln že spi od pol sedmih........malo mi je čudno, pa tudi ln je takšna čudna, tečna, jokava, malo je bila vroča, ko je prišla iz vrtca....upam, da ne bo zbolela, ker je eden izmed njenih "sošolcev" dobil škrlatinko. naš tud že od pol sedmih spi ...meni je še bolj čudno....samo je danes v vrtcu samo 30 min spal....., je bil pa tud ful tečen, pa jokav, ...pa samo 2 sta bila danes v njegovi skupini od 6 ostali so bolani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:34:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ln že spi od pol sedmih........malo mi je čudno, pa tudi ln je takšna čudna, tečna, jokava, malo je bila vroča, ko je prišla iz vrtca....upam, da ne bo zbolela, ker je eden izmed njenih "sošolcev" dobil škrlatinko. naš tud že od pol sedmih spi ...meni je še bolj čudno....samo je danes v vrtcu samo 30 min spal....., je bil pa tud ful tečen, pa jokav, ...pa samo 2 sta bila danes v njegovi skupini od 6 ostali so bolani za nas vse.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:34:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš tud že od pol sedmih spi ...meni je še bolj čudno....samo je danes v vrtcu samo 30 min spal....., je bil pa tud ful tečen, pa jokav, ...pa samo 2 sta bila danes v njegovi skupini od 6 ostali so bolani Mu je lepo v vrtcu? Kak imaš občutek?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:35:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK nov slovenski rek: Vse, kar imam sem nakradel, samo šolo in izpit za avto sem kupil. Tak ko nam politiki dajejo vzor, bo res tale stalno bolj dnevna. kako resnično.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:36:59
|
|
|
|
pf
|
Jutri pa petek. Tak mine teden, da ne vem kdaj ga je konec. A danes je spet survivor? Včeraj sva začela gledati, ampak sem hitro pristala na očesnem, ker sem naredila napako in se iz sedečega dala v ležeč položaj. Pomota.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:38:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 A tak praviš pf,da zdaj nimaš nič miru...to še mene čaka,čeprav že zdaj,ko se plazi je vsepovsod pod mojimi nogami,kako bo šele potem. jaz komaj čakam,da začne hodit,ker je že zelo težki za nosit,res pa je,da bo potem mobilen in bo pobegno kam bo hotel.pestro bo. meni se zdi, da je že zdaj ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:42:36
|
|
|
|
sonček33
|
fišica, ste vsi ok?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:49:06
|
|
|
|
pf
|
Punce nočka, grem pred TV.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 19:51:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce nočka, grem pred TV. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.10.2009 20:03:39
|
|
|
|
zband
|
mty hvala za podatek, ki si mi ga dala prej, sm šel mal pokukat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
NAŠ FANTEKMoljubProsim za pomoč pri izbiri imena za našega fantka kobacavčka :)Nejc (
28%)
Tim (
17%)
Nik (
24%)
Jaka (
31%)
Število vseh glasov: 494Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!