ronja
|
abKaj bi to lahko bilo? Ali je lahko vse to povezano z izraščanjem zgornjih zob? Koliko časa to lahko še traja? Vročine ni imela. abc, od ZOB VSEKAKOR NI! Nam je zobozdranivk specializiran za te tamale v MŠ povedal, da vse to sranje, ki ga pripisujejo ljudje zobem ni nikoli od zob! Otrok nikoli ne dobi kakih pikic, kaj šele kake vročine ali podobnega od zob! Lahko je od zob malo manj odporen, pa hitreje kaj drugega faše, to ja, ampak za simptome so krive bolezni, ne pa rastoči zobki - ti samo bolijo, srbijo, to je to. Meni tudi zgleda kot alergija. Bodi pozorna na vse: praške, mehčalce, hrano... Včasih se tudi kaka alergija z zakasnitvijo pokaže, ni nujno vse takoj: tako da lahko nekaj časa uporabljaš isti prašek, pa šele potem rata problem, recimo. isto s hrano. Majo en prag tolerance, skratka - nekateri, odvisno od alergije. Lahko je tudi od stare kreme, eni so ful občutljivi na to. Boš videla, če bo samo izginilo, samo pozorna bodi, pa pusti ribodermin za par dni. jancci, kaj je to kmetija slavnih? Sori, nimam tvja, pa nisem na tekočem... Aja, pa to, da tvoja ni na ribodermin alergična, ne pomeni, da noben ni. Jaz tudi jajcca jem, pa mi nič ni, od kolegice tamala je pa alergična... Ronja, ja saj vem takrat si pač nemočen, ampak tudi odraslemu si upajo marsikaj narediti...ma saj človek ne ve kaj bi rekel, jaz bi znorela, ga odpeljala da se umiri in potem nazaj....pa brez zamere. Kaj ti čem zamerit? Saj ko berem, bi jaz tudi - ko ti pa rečejo, da je tvoj otrok fuuul bolan, da ne vejo kaj je... (itak se pa bojiš, če ga v bolnico vzamejo, saj zarad lepega ga verjetno ne...) pa ga dve sestri držita, takrat ga pa ne greš iztrgavat - no, saj boš ziher kdaj videla aja, vrtec - hm, kaj naj rečem: vse gre super!!! Če bo šlo tako naprej, bom najbolj srečna mami na svetu! mimi, jaz nimam teh problemov - dokler se ima ona fajn, jo čisto rada pustim tam. Če/ko bo začela pa jokat, mi bo pa hudo za znoret!!! jaz sem Ronji lepo razložila, da bom morala kmalu v "službico", tako kot oči in zato mora ona v vrtec, pa da je lažje, da se že prej navadi, ko lahko pridem ponjo, če bi ji bilo hudo. To sem ji tudi danes zjutraj povedala, pa so me vzg. mal križem gledale - samo meni to ful pomaga, če mam back up, da če bo kriza, mam pa nekoga -in verjamem, da Ronji tudi, vsaj kolikor jo poznam... In je res čisto lepo sprejela, res sem jo pa ful pripravljala prej... Verjetno bo pa kriza drug teden, ko bo ugotovila, da to pa zdaj tako bo... Zaenkrat pa ni problemov, trkam na les! Sem mislila, da bom mela probleme s tem, da jo dam od sebe, pa sem očitno to predelala v glavi, predno sva začeli z uvajanjem. Ker mi res ni noben problem - prav ponosna sem nanjo! Seveda jo z veseljem pridem iskat, ampak mi ni pa nič hudo, da jo tam pustim, če se ima tam fajn. ulla, dobrodošla med živimi! no, mi moramo it v nabavo po ene tople copatke za v vrtec - te ki jih ima zdaj so premrzli za tam - je mela čisto mrzle nogice, tak da sem ji danes obula spodaj čez navadne še ene termo štumfke, da je bilo ok. barba, ja, pravijo, a so fantki bolj problem - so bolj na mamice napopani (ali pa one nanje, kaj pa vem ). No, jaz ma na srečo punčki .
|