|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
21.10.2009 11:58:59   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

A se dogaja, da 2 pridejo prej ven kot 1 . Še nisem slišala za to.

Se! Pri nas se je to zgodilo. user posted image

Zanimivouser posted image , dobro, da vemuser posted image

Včeraj je imela Meta 9 mesecev!! user posted image user posted image Lupčka za mojo princesko!!!! user posted image user posted image

user posted image za Meto. So že veliki naši bavčeki kaj. Mene kar stiska, ko se spomnim, da bo treba kmalu it delat.

Ronja se še zdaj spomnim, ko je Asej prvič ostal sam v vrtcu, men je blo ful težko, čustveno, je en korak naprej v osamosvajanju. Pa je šel rad in užival tam, bil sicer utrujen in zdrman od začetka, dokler se ni navadil nove rutine. Pa prvi dan šole je bilo istouser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
21.10.2009 13:03:17   
nina166
Dan!

Današnja noč je bila kar vredu...samo enih 5-krat se je zbudila.

Danes pa je moja mala princeska stara 9m...čestitam punčka moja user posted image

petra na kaj pa je alergičen?

krtekxx user posted image user posted image zate in user posted image user posted image za tvojo princesko, da se čimprej nehajo te bolezni pri vas

ronja user posted image  user posted image  user posted image  za vrtec. Prinesejo pa res iz vrtca kar veliko prehladov in bolezni. Pri Domnu v skupini so ravno zdajle 4-je, ki imajo škrtlatinko...tako da upam, da je Domna obšla in da je ne dobi še on.

barba, crtka user posted image  user posted image  za prespano noč...ko bi še Daša kako prespala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

zvezdice z omakco iz ene bučke in zdenka sirčka

Kako pa se to naredi...prvič slišim, samo čuje se pa dobro user posted image

kiara kako mleko pa ji daješ...naš Domen se je tud upru in ni hotel več mleka...aptamila...pa sva mu kupla hipp, ki je malo boljšega okusa in ga je lepo pil naprej.
user posted image  user posted image  user posted image za dragega...maksimalno ga izkoristi, ko bo doma user posted image  user posted image

jancci in meta user posted image  user posted image  user posted image  za obmesečnico

Eno vprašanje: a je še od katere otroček, ki noče jest koščkov? Naša sicer jpoje keks...ga tudi lepo grize, pa kruh...vse ostalo pa mora bit v nulo spasirano, drugače sploh ne odpre ust. Poje eno žlico in če ni spasirano kot frutek ne odpre več  ust...kaj naj, da bo začela lepo jest?

Mi bomo danes spet sami...ati še kar dela na parceli...upam, da bo čimprej dež, da ne bo mogu it...sem žleht a ne, namesto da bi bila vesela, ker je tak priden user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
21.10.2009 13:06:43   
kiara24
punce,

jaz sem nazaj z miško mojo.

Ronja- ful lepo, da greste tako radi v vrtecuser posted image . Pri nas ne vem kako bo, res ne. Ker je KLara ful navezana name in pa ok saj v vrtec itak ne bo šla bo v privat varstvu, samo vseeno ne bo lahko.

Farfala- ne vem kaka je sestava mleka gunga, niti nisem brala. Jaz ji dam zjutraj in zvečer melko pa ga ne popije 400ml, očitno ji ni dober okus. Ko ji ga dam malo potegne in neha vlečt, pol pa spet čez nekaj časa isto... Trenutno imam od Novalaca Proti krčem in zaprtju. ALi je možno, da so ji druge stvari toliko boljšega okusa? Vem, da je mleko glavno do 1leta.

Pri nas Klar sedaj spi že 2gič in upam, da bo dlej časa kot v provo.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
21.10.2009 13:12:43   
ronja
Sem ji izbezala iz vrtcauser posted image . No, saj zdaj ji je bilo pa kar prav, da sem prišla, ker so šli mali spat, hehe.

Ronja se še zdaj spomnim, ko je Asej prvič ostal sam v vrtcu, men je blo ful težko, čustveno, je en korak naprej v osamosvajanju.

Ma, meni ni problem, če njej ni problem. Sem vesela, da se osamosvaja, samo da ni žaslostna! Samo vsakič, ko greva, se sprašujem, ali bo danes prišel tisti dan, ko bo jok in kako naj reagiram, če bo. Upam pa seveda spet vsakič, da ga ne bo in se trudim, da ji ne bi bilo hudo. Upam, da bo dovolj...

Eno vprašanje: a je še od katere otroček, ki noče jest koščkov?

Ronja jih fuuuul dolgo ni hotla! Ti je zamerla še par dni in skeptično gledala, akj ji boš spet poturiluser posted image . ko je pa enkrat začela jest koščke (končno), potem pa ni več hotela brez koščkovuser posted image . Z Lejlo pa ni problemov, lahko dam že zdaj pol banane v roko in je.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
21.10.2009 13:12:48   
kiara24
Jancci- bravo za 9 mesecevuser posted image

Krtexx- joj bogi ste. Tudi jaz bi naredila tako kot je rekla, Ronja. Vse bi preprala in vse pomila po tleh ko prebolite to bolezen. Pa mogoče bi res poiskusila fata obdržat doma ali pa poprosit če ti jih starši mekajo ali pa kdo druga za kako urcio, če boš ti kaj potrebovala...Držim pesti, da se to nehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina- pri nas je bilo enako s tem koščki, lahko da pač še ni pripravljena, da tako grobo hrano. Ampak jaz bi ustarjala in ji vedno bolj grobo kašico dajala. Saj jo bo počasi sprejela boš videla. Vsaj pri nas jo je. Imam od Novalac proti zaprtju.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
21.10.2009 14:07:26   
Zvezdica
zvezdica katero mlečno kašico imaš to?

že pripravljeno mleko, različnih proizvajalcev, alete, milupa, bebivita, hipp.
Naš obožuje alete in milupo. Kupi se v mullerju.

Kako pa se to naredi...prvič slišim, samo čuje se pa dobro user posted image

narežem bučko na kolobarje jo skuham, dodam kapljivo olivca, mal soli, odcedm, kako kapljico pustim vodice v kateri so se kuhale bučke, dodam zdenka sirček, s paličnim 2 x prtisnem in voilauser posted image

Ronja super za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 21.10.2009 14:18:54 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
21.10.2009 14:26:00   
ronja
Ronja super za vrtec

Čaki, saj še ni fertig! poročam jutri... čeprav po moje bo kriza v nedeljo, ko jo bom spomnila, da gre pa jutri spet v vrtec... Ali pa v pon. ali torek?user posted image Kaj pa vem, pojma nimam, po pravici povedanouser posted image . No, jaz takoj podpišem, da bi bilo tako, kot je zdaj!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
21.10.2009 14:28:39   
Zvezdica
Meta in daša vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 14:32:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
21.10.2009 14:51:28   
ronja
A Lejlo boš tudi dala v vrtec?

Glede na to, da nimam druge izbire, ja... (Varuška je predraga, mami še dela, tašča... no, saj veš, je zaljubljena v Ronjo, jaz pa moram it delat, ker sploh ne morem dat odpovedi, tudi če bi hotela)...

niia, ko jo pripelješ bolano, je ne upaš odpeljat iz laba, verjami! Ker takrat pač zaupaš, da bojo naredili prav, ker itak nimaš izbire - sprejet na svojo vest odgovornost, da bi bilo kaj narobe, če bi jo odpeljala- nobena mama tega ne bo naredila... Ker nikoli ne veš, če ni kaj res narobe - dokler nimaš izvidov - ki jih pa nimaš, dokler ne vzamejo krvi... Tak da je sranje! Zato si pa upajo, kar si! Saj pravi, odraslemu tega ne bi NIKOLI upali naredit!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
21.10.2009 15:55:59   
petra88
hej hoj!
mi imamo jokave dneve. bog ne daj da ga dam na tla, leži tako kot ga postavim, glavo da dol in jok jok jok.. prej sem ga komaj prepričala da je naredil 2 koraka (z vsemi 4imi) proti meni, ko je bilo treba jest. upam, da ga bo čimprej minilo.

Meta in Dašauser posted image

tudi pri nas koščke zelo lepo je, piškot mu dam v roke in ima delo za en cajt, edino jabolko je še pretrdo. odgrizne ga že, samo potem neve kaj naj z njim v ustih.

krtekxx ma vi boste teh 100 viroz že pred prvo svečko preboleli! malo heca, eno user posted image za Brito, naj čimprej ozdravi!

ronja ful fino za vrtec! Če se je najdla tam z ostalimi punčkami, potem pomoje ne bo več kake hude krize, jo spodbudiš naj gre tja že s tem, da jo tam čakajo prijateljice da se bojo skupaj igrale.
jaz grem drug teden na praxo, začnem ob 7h in traja do 13h, pa še dobre pol ure vožnje v vsako smer. pa pomoje ne bo kake hude krize, ker je že navajen bit tam v varstvu kjer bo. so me pa danes klicali iz vrtca, da s 15. decembrom bo prosto mesto za nas. samo tako ali tako ga ne bom rabla letos še, ker do takrat bom nardila že vso praxo, po 15. decembru pa če že bi, bi rabla varstvo popoldne.

nina
alergičen je na jajca, v petek so spet vzeli kri, da pregledajo če je tudi na kravje mleko. zdaj čakam na izvide, upam da pridejo do petka. sam počasi mi resnično že zmanjkava idej, kaj naštimat za jest..
aja, danes sva jedla rižoto s puranom in zelenjavo, malo mi je še ostalo, grem pohrustat user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
21.10.2009 16:09:42   
ronja
ronja ful fino za vrtec! Če se je najdla tam z ostalimi punčkami, potem pomoje ne bo več kake hude krize, jo spodbudiš naj gre tja že s tem, da jo tam čakajo prijateljice da se bojo skupaj igrale.

ma, kaki punčke, petra, fantje! Luka!

petra, v hipermarketu imaš no-egg eno zadevo, ki jo lahko daš v peciva oz. kamorkoli pač - namesto jajc. Upam,d a ni še na mleko, tisto je bolj zoprno! Brez jajc se da kuhat, brez mleka si mrzel! A ti še dojiš? POtem ne smeš jest nič z jajci, poglej dobro tudi pri kruhih, v veliko kruhih so tudi jajca, sploh v mlečnih!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
21.10.2009 16:52:41   
petra88
ne ne dojim več. kmalu ko smo prešli na dojene zvečer, ponoči in zjutraj je uplahnilo v zizah user posted image
je bila pa kar kriza bit na dieti brez mleka in jajc. danes mi je bilo ful čudno pit mleko po doooooolgem cajtu...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
21.10.2009 19:06:19   
abc123
Punce prosim pomoč, mnenje...
En teden smo že prehlajeni - teče iz nosu občasno malo kašlja ampak nič hujšega, normalno spi, je ipd. Izraščajo pa ji zudi zgornje enke in dvojke. Pri enkah (obe naenkrat) je že vidna š**** le predreti še mora. Zadnja dva, tri dni je bolj jokava.
Danes zjutraj pa se je zbudila vsa pikasta za ušesi, po prsnem košu in trebuhu ter hrbtu. Rdeče lise ima opazne tudi na čelu in danes tudi malo bolj slabo je, vendar dovolj pije. Včeraj ni kakala, danes je enkrat spet normalno, prejle pa malo bolj tekoče, vendar ne driskasto.
Kaj bi to lahko bilo? Ali je lahko vse to povezano z izraščanjem zgornjih zob? Koliko časa to lahko še traja? Vročine ni imela.
Sem klicala v ZD in je sestra rekla da so opisane pike znak kake alergije, mogoče hrane ali praška, vendar zadnje dni nismo probali nič novega, ne hrane ne praška. Je pa res da smo včeraj po kopanju po dolgem času spet uporabili Ribodermin, ki je bil prej že odprt. Ali je možno da so pikice posledice tega? Po okončinah jih nima.

Hvala za mnenja, izkušnje.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
21.10.2009 20:44:51   
kiara24
čer,

no jaz sem si pa venderle naredila nohtke, k je oči merku Klaro.

Popoldan smo bili doma, ker je bila tudi naša bolj jokava... joj upam, da ne bomo spet kaj bolani.

Krtexxx- kako ste kaj? Ali je Birta kaj bolje? Upam, da ja in da boste kamlu zdravi.user posted image
Zdej pa gledam to kmetijo blesovo k je res katastrofa.... skoz hujš je.

Abc123- Sorry jaz ti ne znam pomagati. Če pa v roku 2 dni pikice nebi izginile bi jaz šla do P, definitivno ali pa če bi bilo pikic še kaj več. Najlaži je pa rečt da je alergijauser posted image .

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
21.10.2009 21:00:33   
kiara24
kje pa ste dans vseuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
21.10.2009 21:13:22   
Jancci
Evo mene! Mojga danes s5 ni doma in sem prvič gledala tole kmetijo slavnih!!! Pa vidim, da je čista blesarija user posted image user posted image Ne morem vrjet , da eni to vsak dan gledajo!?user posted image Se opravičujem, če sem kero užalila, samo tole je pa res čist mim.. no ne me tepst, samo povem svoje mnenje. user posted image

Dete spi.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
21.10.2009 21:18:23   
Jancci
abc123 jest velik ribodermin uporabljam, pa je tut dlje časa odprt, pa ni imela nikol nobenih pikic. Tako, da to vrjetno lahko izključiš? Pa sej vrjetno je nisi po celem telesu z njim mazala?!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
21.10.2009 22:03:21   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Evo mene! Mojga danes s5 ni doma in sem prvič gledala tole kmetijo slavnih!!! Pa vidim, da je čista blesarija user posted image user posted image Ne morem vrjet , da eni to vsak dan gledajo!?user posted image Se opravičujem, če sem kero užalila, samo tole je pa res čist mim.. no ne me tepst, samo povem svoje mnenje. user posted image

Dete spi.

Moj otrok tud spi od 9ihuser posted image .Sem pa istega mnenja glede kmetije, sicer nisem gledala niti enkrat, ker so mi bli že prejšnji šovi bedasti. Spremljala sem samo bar 1, potem pa sem imela dovolj tega. Ne morem verjet, kaj ljudje tam vse počnejo, meni je to bljek. je enkrat moj dragi to gledal, sem se morala na glas zgražatuser posted image user posted image pa se je samo smejaluser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
21.10.2009 22:05:14   
Jancci
Dete se je zdaj 20 minut jokalo, zdej pa spet spi user posted image Grem jest tut, k tuki je dolgčas.. pogrešam Ullo in Khurde in Ploho (ok, njej je oproščeno k mora diplomo pisat, čeprav vseen tuki visi) in Sončka in Barbo in Mimi in.......

< Sporočilo je popravil Jancci -- 21.10.2009 22:08:39 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 22:26:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
21.10.2009 22:30:17   
khurde
evo me user posted image

sem prebrala za nazaj, 3/4 pozabla... zdej se neki s faksom silim, pa kao nimam tok časa user posted image sej me bo minil... še prehit user posted image

abc123, jaz bi jo peljala k P, če v kratkem ne bi bilo bolje. pomoje ne more bit sam zarad zob

jancci, nina166 , čestitke za obmesečnico

ronja, super za vrtec, pa nej gre tko še naprej

evo, še en link za nasmejat http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-ko-omedlis-od-sramu.html

aja, kmetija... še nisem gledala, se pa spravljam user posted image iz firbca, pa zato, k vem, da se bom še pol ure zgražala user posted image

koščki... moja lepo je, je pa verjetn totalno odvisno od otroka. nje že od začetka ne moti, bi pa ji - če bi imela probleme - pasirala pač dokler bi bilo treba. enkrat bo že.

voda... popije res malo, danes je sicer popila kar veliko, kake pol deci user posted image

barba, sam da je tine bolje, pa en user posted image za vse, more bit grozn s tko malim tko okol letat user posted image

krtekxx, upam, da bo brita kmalu zdrava user posted image

no, zdej pa že ne vem več kaj sem še imela v mislih, za nazaj pa ne grem gledat, ker grem počas spat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
21.10.2009 22:34:41   
khurde
aja, eno vpr.

a ste že vse dale pšenico/gluten?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
21.10.2009 22:47:59   
mimi30
čeruser posted image

ko berem tole Ronjino uvajanje se spomnim našega uvajanjauser posted image ....nejca smo v vrtec (prej je bil pri varuški) uvajali septembra 2008, ko sem bila jaz noseča in so mi hormoni še bolj noreli kot ponavadiuser posted image ....sem sedela zraven v igralnici in ga gledala kako se igra in zraven mi je šlo kar na jok, mal od tega ker sem se pripravljala, da ga pustim malo samegauser posted image , mal od tega ker mi je bilo lepo ko se je tak igraluser posted image user posted image ....skratka pozitivna in negativna čustva so se izražala kot jok in sem se komi zadrževala....dobr, da smo mogli robčke prinest v vrtec, da sem jih lahk kr začela uporabljatuser posted image ....no, in ko mi je končno uspelo, da sem šla, sem se valda zuni razjokala in po eni uri me je vzgojiteljica klicala na mobi, da se ima nejc lepo, da se igra in da naj še malo ostanem....in pol ko sem prišla po njega je vzgojiteljica stopila ven in mi pokazala posnetek kak je užival in jaz spet v jokuser posted image , boga reva sploh več ni vedla kaj bi....je rekla, da je bilo še njej hudo, ko me je gledala....po moje je bila hudo srečna, ko sem prekinila z uvajanjem in je ati nadaljevaluser posted image

drugače pa gre nejc rad v vrtec....včasih zjutraj malo pojamra in se mu hitro razloži, da ga bomo potem prišli iskat, da se bomo šli skupaj potepat, da nam si nekaj zbere, kaj bomo delali, malo ga opomnimo kako bi ga prijateljčki pogrešali, če ga ne bi bilo,.....pride tud kakšna kriza, ko je kateri od prijateljev bolan in ga ni ali pa kaj drugega, samo tudi zaenkrat gre brez večjih jokov.....ja, itak pa vsak otrok kdaj proba mal mamico al pa atija, če ju bo uspel prepričat, da bi ostal doma....jok je pa tako najboljše orodje, starše čist zmehča in če je možnost  včasih res čist malo manjka in ne bi šel v vrtec....ampak zdaj sem že ugotovila, da ta žalost mine skoraj takoj za tem, ko se vrata zaprejo, pol je pa glavniuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
21.10.2009 22:49:29   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

aja, eno vpr.

a ste že vse dale pšenico/gluten?

mi še ne....oziroma danes ji je en mali fantek na skrivajuser posted image vrgel žemljico iz svojega stolčka za hranjenje in ona jo je cela ponosna pobrala, držala v rokah in malo nesla v usta

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?