|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
22.10.2009 8:17:43   
Anonimen
helouuser posted image

da se probam hitr javit, predn me ven zbrišeuser posted image očitno nama je šu napajalnik, ker v večini sploh ni možno zalaufat računalnika, če  ga pa že in je mal večja obremenitev, ga pa takoj ven vrže. tko da morm hitr pisat, ker se bo ziher začel kaj pregledovat in bo konc user posted image

nism nč brala za nazaj, tk da nič ne vem kak ste...jst mam oba bolana, zabit nos, kašelj, vnete oči, driska....tk da je pestro...spimo nič, al en tuli, al pa drug, najbolš je pa takrat, k oba naenkratuser posted image

pa v šolo sm se vpisala, oz. da nardim prekvalifikacijouser posted image user posted image evo, par dni brez neta, pa takoj bedarije počnemuser posted image no, resno, sem že študirala da bi to nardila, pa se mi ni glih ljublo, sam zdej sem rekla klinc in sem se šla vpisat, en let pa pol, če bom pridnauser posted image pol pa še en faks spečem, mam ene tri stvari naštudirane, k bi se mi jih splačalo narest, sam bom vidla pol, k tole spacam, kam mibo kazalouser posted image tak da po noven bom prometni tehnikuser posted image
sem pa šla v nabavo, ko sem bla glih sama na terenu in sem uli kupla čevlje in zimske škornje, ful fajne in za ful mal denarjauser posted image v dajhmanu, sicer kao lanski modeli, sam to je pa res vseen...bli so pa 9€ po kom.user posted image ti za zdej so gor čez gleženj, podplat je fajn upogljiv in prožen, pa nepremočljivi so, uni zimski so pa visoki, podloženi, s fršlusom na strani, za lažje obuvanje, nepremočljivi, stil ala skibuci...sem bla ful veselauser posted image k sem planirala da bom bohvekolk zagonla za te šuheuser posted image sam sem hitr pol notr spravla razlikouser posted image k sem jima še ful za oblečt kupla, k je res bla kriza žeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
22.10.2009 9:18:09   
Jancci
Mimi sem se zdej režala zgodbici o tvojem uvajanju. Sej vem, da je bilo teb za zjokat, samo zdej je pa ful smešno brat. Jest bom itak tut jokala. user posted image

Mi gluten že nekaj časa pa je vse ok!!

Ulla user posted image user posted image user posted image pozdravite se!!!

Dež pada. Mi2 greva v lj k moji babici. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
22.10.2009 9:22:43   
yelci
Ulla, čist iste težave mam jst s svojim računalnikom, zato tud nč ne pišm, k sm parkrat probala, pa me je vn vrgl.
Za vse bolneuser posted image user posted image user posted image user posted image , pr ns je Kristjan v 2 tednih 3× prebolel enodnevno virozo, spanje je obup, se zbuja povprečno na 40 min, pol ga 15min uspavam, uglavnm grozauser posted image user posted image
Ej Ulla, tiste ugg- ice, k so nama všeč, so full znižane do konca oktobra, hitr v akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.10.2009 9:30:16   
Zvezdica
jutro

Ulla bravo za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je všeč!

Neo in ula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bosta čimprej zdrava.

Super tud za čevlje, jast sem že doktorirala iz šuhov za otroka. pa še nč kupila.

drgač pa jutro je bolj tko. liam doma, ker kašlja, patrik kiha jast pa smrkam. grem nardit zajtrk...joj kok smo pozni danes.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.10.2009 9:38:07   
kiara24
oooo...

Mi smo imeli katastrofalno noč in mislim, da bomo spet nekaj bolani spet nam teče iz noska ali pa ima naša sedaj vnetje ušeska ker se skoz vleče zanga.... dajte mi povedat kako bom vedela če je to res vnetje ušesa.
Od 8 meseca naprej smo na vsake 14 dni bolani ali pa kar vsak teden.

Ulla- WB user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za šolo.

Moram it k se mi Klara dere....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.10.2009 10:04:23   
sonček33
Kiara, mislim, da je dobre način, kako preveriš boleča ušeska, tako da ga mal pritisneš s prstomna ta hrustanec pred ušeskom, pa zadej za mešičkom. ČE bo ob tem jokal, ga zagotovo boli.

ulla fajn za šolo.

zvezdica jutro! vi ste pa pol danes fajn spali...pa še potegnili

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

Mi smo imeli danes posvetovalnico. Smo HB anleteli na eno drugo P in ne "našo". ta ej pa fajn, sicer že v pokoju, ampak, ker ne dobijo drugega P, se vrača. Je samo hvalila našega škrata. Kri in voda bp. Glede ličk, ki so nekoliko rdeča. malo hrapava, pravi naj zaenkrat samo mažem z riboderminom ali pantholom...pravi, da ima drugje po telesu tako lepo kožo, da težko da bi šlo za kakšen dermatitis. Vse je pokazal. Edino ves čas je bil tiho...pa vpraša P, če kaj "govori", v tistem pa mali začne une svoje monologe... Se je tok smejala.

Za seznam Mimi: 9800g, 76cm.

Mimi ja uvajanje je pomoje ena grozna reč. Me je že zdej strah.

Kdaj greste ve delat?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
22.10.2009 10:11:56   
kiara24
No mi smo zaspali, pa bom šla jaz tudo zraven malo, k je bila noč boga.

Sonček- hvala kolk pa naj pritisnem? Jaz grem delat 15 januarja. Me je kar groza.Pa sem eno klicala k je tukaj v bližini za privat varstvo in mi je rekla 350 E na mesec.A ni to veliko?

Tiste k boste imele privat varstvo kolk ga boste plačevale?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
22.10.2009 10:27:50   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
aja, eno vpr.a ste že vse dale pšenico/gluten?

Jst sm Tinetu že dala ene parkrat. Nočem velik dajat, se ne mudi.

uvajanje v vrtec - naša Meta je šla v vrtec z 1,5 leti in še to smo urgentno rabili varstvo, ker je tašča ful zbolela in je ni mogla več pazit. Sva imele uvajanje samo 3 dni. Prvi dan je pršla v igralnico in je ena punčka (sta zdej ful prijateljice) skoz jokala. Meta gre okol in mi reče: lej mami punčka skoz joka. Naša se je takoj vklopila, igrala, naslednji dan je bla že na zajtrku in kosilu, tretji dan je spala v vrtcu. Nikol večjih problemov, občasno kakšna kriza za par dni in to je to.
Verjetno bo s Tinetom bolj pestro, ker je ful name napopan.

IZVIRNO SPOROČILO:Kdaj greste ve delat?

Porodniška mi poteče 16.12., pol mam pa še dopust, za praznike je kolektivni, pol uvajanje v vrtec ... verjetno okol 10.-15.1.2010. Ampak me je šef prosil, če bom od novembra naprej vsakih 14 dni imela kakšno uro časa, da se dobiva in postaviva neke nove zadeve. Bomo vidl kako in kaj.

kiara - jst sm imela privat varuško zrihtano tle v Šenčurju in je rekla, da računa 12€/dan, se pravi 240€/mesec. Men se ni zdelo tok grozno k sm vrtec za Meto plačevala še več. Sam zdej smo vrtec dobil in sem odpovedala varuško.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
22.10.2009 11:01:19   
spetko
dobro jutro babe...

evo neki cajta me ni bilo in že ogromno napisale...prebrala vas bom drugič

lih na kratko..
cele ceremonije imamo glede tiste babe ki je kurla...moj je celo šel do odvetnika...mislim kr neki no...še to nam rabi...ampak ok..smo vsaj dosegli da trenutno ne kuri več..user posted image

imela sem na obisku sodelavce in šefe..zelo jih je interesiralo kam sem se preselila in evo končno so videli..tko da...sem še to dala skozi..

kiara24, ulla in zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše malčke in zate zvezdica da čimprej okrevate..

ulla user posted image user posted image user posted image user posted image za šolo...

jaz sem se tudi zdej lotla šole pa še licenco moram delat za službo tko da je kr pestro..

kiara..mi če ga bomo dali privat vrtec bomo plačevali 350eur ...še vedno upam na eno vlogo da bo pozitivna..ker eno že imam zavrnjeno

kar se tiče glutena...sem dala gres..pa kruh tudi...vse ok no..

nič šibam pospravljat pa še likat imam ogromno...se vam javim še kaj kasneje pa kaj več komentiram...

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
22.10.2009 11:15:03   
Hijacinta
Jutro. Sem vas mal prebrala, pa sem vse pozabla, ker je preveč za komentitrat user posted image .

Jancci vsakič ko se logiram pa vidim tvojo slikco bi se kar preslikala tja user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolane. Upam da čimprej okrevate. Mi se zaenkrat še uspešno izogibamo boleznim, čeprav se že kar bojim kako bo ko bomo šli v vrtec. Ko sem prebrala kako je bil Tine bogi, sem šla mojmu takoj spucat nosek, čeprav ni bil zamašen. Še dobr da ste pol mal več napisale o tem. Bogi otrok ma čist zmešano mamo user posted image

Kiara24 jst bom malega dala v privat vrtec ker navadnega nismo dobili, plačevala pa bom 460eur/mesec. Celo premoženje. Jokala bom pa verjetno tud jst user posted image . Erik gre v vrtec z januarjem, jaz pa v službo okoli 10. Bomo vidli koliko problemov bo z uvajanjem.

Gluten pa mi že dajemo nekje od 7 meseca naprej, tako kot je rekla patronažna. Zaenkrat ni nekih problemov. Sicer pa tudi glede ostale hrane Erik je isto kot midva.

Sonček, moj je tudi sedaj dobil suho kožo po ličkih, pa ga mažem z Bepanthenom in je bolje. Prej sem ga mazala z Weledo, pa kupila sem eno kremo od Lavere prav za kožo z alergijami in proti vnetjem, pa ni bilo nič bolje.

Mi ni nič všeč tole vreme. Dons sem bla zmenjena na kavici v mestu, ampak zgleda da bova kar doma user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
22.10.2009 12:07:23   
sonček33
Ploha.. se učiš?

Ronja, kako je šlo danes v vrtcu?

Ulla - tebe ni, nobena noče klepatat...jaz sem pa včer celo štrudl spekla, ker je bilo tukej tako tihouser posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
22.10.2009 12:22:41   
rubica
dan

mi smo danes iz razvojne, in je blo vse bp, tako, da sedaj pokličemo, ko bo 2 dni zapored prehodila 4metre, da nas čez 4m naročijo user posted image , je pa Gaja kar šlank ma 7.950 in 74,5cm.

včeraj je bil nor začetek noči, je jokala ne če sva jo dala v postlo, če sem jo vzela in stisla k sebi je pa zaspala, sam sem mogla hodit, da je čutla še tresljaje, ne vem tko je blo 1ič od 21-23, pa res zaspana sam jokala pa ko bi jo s kože dajali user posted image , pol je zaspala pa 5 min preden smo mogli vstat ob 6.45, no je pa do zdele spala 2x po pol ure, kar je pa user posted image user posted image .

j****iš pa ta dž user posted image , bova šli v shoping, mal porodniško zapravt.

kiara pri nas so pv okol 500eu, tok, da user posted image , sreča smo vrtec dobil.

men se porod. zaključi 14.12, pol pa še dopust, tok, da enkrat okol 10. jan. pa služba že user posted image user posted image user posted image je flo ko bi mignu, ne morm verjet user posted image

ulla bravo za šolo, to je tut moj stric naredu, tko, da mislim, da nauš mela večjih težav, tako da good luck!!!!

vsi bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem vas mal prebrat.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.10.2009 12:29:56   
rubica
gluten, smo že uvajali, pa je bp user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.10.2009 13:14:13   
farfala
Ojla, pri nas je pa zaenkrat še lepo vreme a toplo, sem spet v kratkih rokavihuser posted image . Mali spi zunaj že 2 uriuser posted image , posvetovalnica ga je kar zmatrala, ker smo bili tam v času, ko bi že moral počivat. Mere: 10130, 75, pa slabokrven več niuser posted image user posted image . Ampak ko ga doma tehtam ima pa 11 kguser posted image

gluten že dajam dolgo, ni problema - kruh, kus, kus, gris, piškoti, testenine

ulla super za odločitev, a ponoči boš pa še vedno delalauser posted image

Sem odprla vsa okna, prezračla stanovanje, sedaj pa imam že 3 pikapolonice tu, pa na oknu eno vidimuser posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.10.2009 14:21:57   
mimi30
Jancci, itak da je zdaj smešnouser posted image ....dobro, da so one tam vsega hudega vajeneuser posted image
Mi2 greva v lj k moji babici. user posted image

lepo se imejta....pri nas nič dež ne pada, prav fino toplo je

midve sva danes spali do 9h....ponoči, če spi pri meni se zbudi 2x, če jo dajem v njeno posteljo pa x-krat, vsakič par minut po tem, ko jo odložim v njeno posteljo

nejc je doma, ker ful kašlja
liam doma, ker kašlja

zvezdica, tako nekako podobno stanje user posted image user posted image user posted image user posted image .....naslednji teden, ko so počitnice gre v vrtec?.....nejc bo šel pon. in tor. pol pa ne, letos si še lahko privoščiuser posted image

dajte mi povedat kako bom vedela če je to res vnetje ušesa.

kiara, ponavadi začnejo jamrat že če se malo približaš ošesu ali pa primeš tako kot je sonček rekla.....malo jo glej, če se večkrat prijema, praska, odmika, ko hočeš pogledat,....

sonček fajn da ste vse tak dobro uredili pri P.....lepe mere.....delat grem enkrat konec januarja.....kaj veste kako je kaj z našim dopustom, če mi porodniška poteče 3.1. ?.....če gledam po zakonu, mi 14dni (10dni dopusta), ki jih ne morem koristit v letu 2009 propade, ostalo pa moremo iskoristit do jun2010....a je to nujno, da ti ta del propade ali ponekod to spregledajouser posted image

Tiste k boste imele privat varstvo kolk ga boste plačevale?

200eurov (ne najdem znaka na tipkovniciuser posted image , ni tam kjer je napisano)....vidim, da je to res malo glede na to kolk date ostale

jaz sem pa včer celo štrudl spekla, ker je bilo tukej tako tihouser posted image

vse je za neki dobruser posted image ....škoda, da ga nisi delila s forumašicamiuser posted image , jaz bi ga ful jedla sam pekla ga ne biuser posted image ....bom jutri mamo nahecala ona to tak hitr testo skup spaca in 1,2,3 že je štrudl tud pečenuser posted image

rubica, farfala tudi vajinima sončkoma user posted image za mere...eni takšni, drugi drugačni samo, da napredujejo kot je trebauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.10.2009 14:27:25   
kiara24
Midve sva se potepali, sva šli k eni kolegici k ma fanta starga tolk k je naša in je spala v avtu pa pol še pol ure.... k sva šli domov pa je ponovno zaspala in sedaj še vedno spiuser posted image .

A tolk boste ene plačevaleuser posted image user posted image .

Kaj boste kuhale?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.10.2009 14:27:39   
ronja
ab
Kaj bi to lahko bilo? Ali je lahko vse to povezano z izraščanjem zgornjih zob? Koliko časa to lahko še traja? Vročine ni imela.

abc, od ZOB VSEKAKOR NI! Nam je zobozdranivk specializiran za te tamale v MŠ povedal, da vse to sranje, ki ga pripisujejo ljudje zobem ni nikoli od zob! Otrok nikoli ne dobi kakih pikic, kaj šele kake vročine ali podobnega od zob! Lahko je od zob malo manj odporen, pa hitreje kaj drugega faše, to ja, ampak za simptome so krive bolezni, ne pa rastoči zobki - ti samo bolijo, srbijo, to je to.
Meni tudi zgleda kot alergija. Bodi pozorna na vse: praške, mehčalce, hrano... Včasih se tudi kaka alergija z zakasnitvijo pokaže, ni nujno vse takoj: tako da lahko nekaj časa uporabljaš isti prašek, pa šele potem rata problem, recimo. isto s hrano. Majo en prag tolerance, skratka - nekateri, odvisno od alergije. Lahko je tudi od stare kreme, eni so ful občutljivi na to. Boš videla, če bo samo izginilo, samo pozorna bodi, pa pusti ribodermin za par dni.

jancci, kaj je to kmetija slavnih? Sori, nimam tvja, pa nisem na tekočem...
Aja, pa to, da tvoja ni na ribodermin alergična, ne pomeni, da noben ni. Jaz tudi jajcca jem, pa mi nič ni, od kolegice tamala je pa alergična...

Ronja, ja saj vem takrat si pač nemočen, ampak tudi odraslemu si upajo marsikaj narediti...ma saj človek ne ve kaj bi rekel, jaz bi znorela, ga odpeljala da se umiri in potem nazaj....pa brez zamere.

Kaj ti čem zamerit? Saj ko berem, bi jaz tudi - ko ti pa rečejo, da je tvoj otrok fuuul bolan, da ne vejo kaj je... (itak se pa bojiš, če ga v bolnico vzamejo, saj zarad lepega ga verjetno ne...) pa  ga dve sestri držita, takrat ga pa ne greš iztrgavat - no, saj boš ziher kdaj videlauser posted image

aja, vrtec - hm, kaj naj rečem: vse gre super!!! Če bo šlo tako naprej, bom najbolj srečna mami na svetu!
mimi, jaz nimam teh problemov - dokler se ima ona fajn, jo čisto rada pustim tam. Če/ko bo začela pa jokat, mi bo pa hudo za znoret!!!

jaz sem Ronji lepo razložila, da bom morala kmalu v "službico", tako kot oči in zato mora ona v vrtec, pa da je lažje, da se že prej navadi, ko lahko pridem ponjo, če bi ji bilo hudo. To sem ji tudi danes zjutraj povedala, pa so me vzg. mal križem gledale - samo meni to ful pomaga, če mam back up, da če bo kriza, mam pa nekoga -in verjamem, da Ronji tudi, vsaj kolikor jo poznam... In je res čisto lepo sprejela, res sem jo pa ful pripravljala prej... Verjetno bo pa kriza drug teden, ko bo ugotovila, da to pa zdaj tako bo... Zaenkrat pa ni problemov, trkam na les! Sem mislila, da bom mela probleme s tem, da jo dam od sebe, pa sem očitno to predelala v glavi, predno sva začeli z uvajanjem. Ker mi res ni noben problem - prav ponosna sem nanjo! Seveda jo z veseljem pridem iskat, ampak mi ni pa nič hudo, da jo tam pustim, če se ima tam fajn.

ulla, dobrodošla med živimi! no, mi moramo it v nabavo po ene tople copatke za v vrtec - te ki jih ima zdaj so premrzli za tam - je mela čisto mrzle nogice, tak da sem ji danes obula spodaj čez navadne še ene termo štumfke, da je bilo ok.

barba, ja, pravijo, a so fantki bolj problem - so bolj na mamice napopani (ali pa one nanje, kaj pa vemuser posted image ). No, jaz ma na srečo punčkiuser posted image .

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.10.2009 14:28:30   
ronja
koliko bomo plačevali, še ne vem, še ni odločbe.

Spekla bom brokolijev narastek.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.10.2009 14:30:42   
mimi30

PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A               MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                             8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO         TIAN     3650g   54cm          user posted image 5M3Tuser posted image 8M3T;2 user posted image 6M3T
                                 5200g/61cm-2M
                                 7100/76cm-5M        
user posted image 7M1T user posted image 8M3T
                                 7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA              SAMO     4650g   54cm          user posted image 6M;user posted image 8M user posted image 6M2T 
                                        8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M
                                    10130/75 - 9M1T

12.01.09
NIIA                     OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                                    7300g/67cm-3M
                                    9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T

16.01.09
RUBICA                GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
                 7950/74,5 - 9M1T
17.01.09
PETRA88         DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T;2 user posted image 6M user posted image 6M2T
                                    5350g/59cm  user posted image 8M3T

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                                                         user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                                         user posted image 6M  user posted image 7M

20.01.09
JANCCI                  META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;6 user posted image 7M
                                        7475/69 - 7,5M  
                                                            user posted image 7M    
21.01.09
NINA166            DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;4 user posted image 6M3T
                                   6960/68 - 7M           
24.01.09
PAJO                      ŽANA    2890g    51 cm         
URŠIKA***           ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image ;2user posted image 6M2T
                                       8850/75-8M2T     user posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80                NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                                                 user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA                   TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                           5200g/59cm-2M  
                                           8255/71 - 7,5M  user posted image 8M2T

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA                 NELI       3800g      54 cm       
KHURDE                  ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                         7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA                    ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                             8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33          LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M;2 user posted image 7M
                                          9800/76 - 8M3T

NEA                       ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                           6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                           9300/72 - 7,5M
*x*y*z*              MATIJA     3310g   51 cm user posted image 6M user posted image 5M2T; user posted image 6M2T   
                                                                     user posted image 6M2T
                                           11000g/72 - 8M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30      ŠPELA      3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;6 user posted image 6M2T
                                  4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T user posted image 8M1T
                                  7490/70  - 6M
VRTNICA84       ANA        3110g    50 cm  user posted image 3M2T user posted image 8M1T;1 user posted image 7M
                                                             user posted image 6M

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA          META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;5 user posted image 6M3T
                                    5200g/60cm-2M
                                    8270/69 - 6M  user posted image 8M1T user posted image 8M1T
TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA), JERČI(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) , SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ), SNEŽINKA7(ALEN), _KATHY_(GAL), LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA), MIMA83(JAKOB), ZAJA23(ANAJA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
 user posted image user posted image Aljaž
RUBICA Gajauser posted image user posted image Tian
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
22.10.2009 14:31:54   
mimi30
rubica, a tvoja princeska je shujšala al si jo eno ti sama doma tehtala drugo pa pri P.?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
22.10.2009 14:40:27   
mimi30
mimi, jaz nimam teh problemov - dokler se ima ona fajn, jo čisto rada pustim tam. Če/ko bo začela pa jokat, mi bo pa hudo za znoret!!!

saj meni tudi ni problem sam takrat sem pa jokala mal od sreče mal od žalostiuser posted image , največ pa od hormonovuser posted image ....otrok pa itak najbolj čuti, če si ti čustveno čist zdrman in te samo žalostno pogleda ti pa že v jokuser posted image ....kriza pa tolk, ko sem si govorila da morem bit vsaj pred njim pogumna in močnauser posted image .....a, si sploh predstavljaš kako je to zgledalouser posted image user posted image ....sej uvajanje k varuški je bilo čist drugačno, ne čist brez problemov ampak dost boljše, sem samo enkrat jokala v avtu, ko sem se peljala v službo, sam sem hitro k seb prišla

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
22.10.2009 14:59:52   
mimi30
Q: čiščenje noska s fiziološko....dobila sem info, da je treba fiziološko tako vlivat v nosnico, da otrok dol požirauser posted image ....jaz sem vedno tako delala, da je otrok na boku in mu na drugi strani ven teče, če je možno seveda

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
22.10.2009 15:08:50   
ronja
a, si sploh predstavljaš kako je to zgledalo

ne čist, hehe. Oz. rajši neuser posted image . Ma, mene hormoni nikoli ne mečejo, jaz samo bruham od njih, pa ko mam m. dobim drisko, pa prve dni me boli - ampak psihe mi pa sploh ne načnejo, samo telo okol obrača, da je veseljeuser posted image .

otrok pa itak najbolj čuti, če si ti čustveno čist zdrman in te samo žalostno pogleda ti pa že v jokuser posted image ....kriza pa tolk, ko sem si govorila da morem bit vsaj pred njim pogumna in močna

Ja, jaz sem mela eno dolgo psihološko pripravo sama s sabo, že kar nekaj časa. In potem sem se sprijaznila s "krutim" dejstvom, da pač morata v vrtec in nimam drugeuser posted image . In zdaj sem ok, sploh ko vidim, da ji tam res ni nič hudega in ker ona nič ne joka. Ker s kakim histeričnim jokom je pa ne bi mogla oddat - tega enostavno ne morem - pa če bi mela šefa za ramo, ne bi mogla... Ne vem, do tega pa še nisem prišla (mislim s pripravamiuser posted image ). Tak da samo upam,d a tega ne bo ali pa da jo bom lahko potolažila prej in se bova nekak sporazumno razšli. Verjetno bo pa precej težje z Lejlo, ker je toliko mlajša in še tak mali čižo! Danes je ful jokala moji mami, ko sem peljala Ronjo v vrtec! Sem letela po stopnicah ko raketa (sem jo že v pritličju slišala)...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
22.10.2009 15:17:19   
sonček33
ronja, saj jancci  ni msilila, glede alergije..ampak je odgvorila na vprašanje..če so morda pikice od ribodermina, ker je bilo mazilo že nekaj časa odprto.

mimi od kod ta info? je verodostojna? ker naš mali vedno dol požira, čeprav po enis trani mi to ni logično, ker tako gre vsa svinjarija  dol

zvezdica, daješ ti te night kaše Patriku po flaši al mu gosto delaš na žlico?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
22.10.2009 15:32:46   
ronja
ronja, saj jancci ni msilila, glede alergije..ampak je odgvorila na vprašanje..če so morda pikice od ribodermina, ker je bilo mazilo že nekaj časa odprto.

ja, samo tudi na to smo različno občutljivi! Eni majo bolj občutljivo kožo, ki bo reagirala na zoksidirane zadeve v maži, drugi pa manj, pa lahko dajo gor karkoli, to sem hotela rečt - da se ne da sklepat.

Sonček, če gre smrkelj v želodec, ne bo hudega, tam je pH 1-2 in bo vse pocrkalo. Smrkelj je nevaren v zg. dihalih...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?