Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:10:25
|
|
|
|
pf
|
Saraya upam, da je bolečina minila. Glede zobarja je meni tudi anti, da ga ni bolj, strah me je ko hudiča križa. Čarli upam, da bo sinko hitro zdrav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:27:15
|
|
|
|
pf
|
Meni se zdi, da mi ur zmanjka v dnevu. Mašinca sem utrujena. Je kar tempo čez teden, pa vožnja me ubija, pa čeprav ni nekaj ful daleč (okrog 60 km v obe smeri), ampak še ta mi je odveč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:28:44
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:30:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Boste gledali survivor? yeeeee Na katerem programu je in kdaj? TV3, danes ob 20.55 pf, ko bo kmetije konec, prestavi na TV3.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:31:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Meni se zdi, da mi ur zmanjka v dnevu. Mašinca sem utrujena. Je kar tempo čez teden, pa vožnja me ubija, pa čeprav ni nekaj ful daleč (okrog 60 km v obe smeri), ampak še ta mi je odveč. ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:34:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY: zadnjič si pokazala tist pripomoček za hojo, a mogoče veš, če se ga da naročit preko neta? mislim da ja. poglej na spletni strani BC.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:52:47
|
|
|
|
zband
|
skoz biti zbran, pozoren na druge voznike pa sem jaz tudi med temi aja živjo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:53:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ko bo kmetije konec, prestavi na TV3. Ej, ampak tile naši slavni kmeti so pa ena razpuščena banda. Kak je to primitiven folk. Pri vrabcu no.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:55:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ko bo kmetije konec, prestavi na TV3. Ej, ampak tile naši slavni kmeti so pa ena razpuščena banda. Kak je to primitiven folk. Pri vrabcu no. jaz sploh ne gledam. res, sploh mi ni. mogoče za par minutk, ko so reklame med CSI, pa še to mi je .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:55:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Ja saj res. Ti povem, da če bi imela v našem kraju službo na sodišču, bi delala osem ur sigurno, dosti tega skrajšanega delovnika mi itak vožnja poje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:56:19
|
|
|
|
pf
|
Zband kako je stanje pri vaši hiši? A so otročki že v horizontali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:58:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband skoz biti zbran, pozoren na druge voznike pa sem jaz tudi med temi aja živjo to sprašuješ mene?? ne vem. verjetno ti voziš tko k je treba. pa živjo tudi tebi. spijo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:58:54
|
|
|
|
pf
|
Ljudje bi radi na vsak način bankomete imeli doma. Danes so se spet spravili na enega z bombo. Pa kaj si ti ja nor. Dva dni nazaj pa tudi, ampak takrat v Mariboru. Pa ropov je ful. Ljudje nimajo denarja in se vsega poslužijo zgleda. Čeprav mislim, da so to kaki droga majstri. Ker jaz mislim, da človek, ki je deloven, tudi če je brez službo bo raje pometal, jabolka obiral, da bo kak dinar dobil, ne bo se nad bankomat spravljal z ročno. Kaj misliš MTY?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:02:36
|
|
|
|
zband
|
pf in mty stanje bolj žalostno, otroci in žena na obisku pri tašči in tastu podaljšan vikend,jaz pa revež sam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:03:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Ja saj res. Ti povem, da če bi imela v našem kraju službo na sodišču, bi delala osem ur sigurno, dosti tega skrajšanega delovnika mi itak vožnja poje. ja. meni eno uro skoraj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:04:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pf in mty stanje bolj žalostno, otroci in žena na obisku pri tašči in tastu podaljšan vikend,jaz pa revež sam ja zband.....dopust bo treba vzet pa iti z njimi. spet pizza pa pivo vabita??? pa le glej, da boš pospravil po bajti!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:06:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ljudje bi radi na vsak način bankomete imeli doma. Danes so se spet spravili na enega z bombo. Pa kaj si ti ja nor. Dva dni nazaj pa tudi, ampak takrat v Mariboru. Pa ropov je ful. Ljudje nimajo denarja in se vsega poslužijo zgleda. Čeprav mislim, da so to kaki droga majstri. Ker jaz mislim, da človek, ki je deloven, tudi če je brez službo bo raje pometal, jabolka obiral, da bo kak dinar dobil, ne bo se nad bankomat spravljal z ročno. Kaj misliš MTY? ne bi mogla boljše napisati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:09:50
|
|
|
|
zband
|
dopust bo treba vzet ne upam tudi omeniti,sem nekaj namignil pa me je celi dan nekam čudno gledal pica odpade pivo pa paše tudi k špagetam so očitno ostale grem mal čekirati po hladilniku pa da vidim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:11:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband dopust bo treba vzet ne upam tudi omeniti,sem nekaj namignil pa me je celi dan nekam čudno gledal pica odpade pivo pa paše tudi k špagetam so očitno ostale grem mal čekirati po hladilniku pa da vidim madonca je strog tale tvoj šef. pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:13:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pf in mty stanje bolj žalostno, otroci in žena na obisku pri tašči in tastu podaljšan vikend,jaz pa revež sam A ti je dolgčas?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:14:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY: zadnjič si pokazala tist pripomoček za hojo, a mogoče veš, če se ga da naročit preko neta? mislim da ja. poglej na spletni strani BC. Sem že, pa nisem našla. Ne vem pa, kako se imenuje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:15:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband dopust bo treba vzet ne upam tudi omeniti,sem nekaj namignil pa me je celi dan nekam čudno gledal pica odpade pivo pa paše tudi k špagetam so očitno ostale grem mal čekirati po hladilniku pa da vidim Dober tek zband. A žena pa ima milejšega šefa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:16:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Sem že, pa nisem našla. Ne vem pa, kako se imenuje Probaj vtipkat na BC strani poganjalec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:16:21
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu.... Mi je znano - sem imela čez 100km v eno smer - vsak drug dan zastoj, potem dež, pa megla, pa gužva ... včasih imaš res vsega vrh glave.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:18:57
|
|
|
|
zband
|
mty-ni tako strog dela se strogega pf-pa niti mi ni dolgčas saj malo vas berem,mimo grede pa delam še eno ponudbo ki pa tako ali tako ne bo končana do petka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
zaščita po 1. menstruaciji po poroducarmencitaKakšno zaščito uporabljate med spolnim odnosom (v času dojenja)KONDOM (
48%)
NIMAM ZAŠITE (PAZIVA) (
40%)
KONTRACEPCIJSKE TABLETE (kljub odsvetovanju zaradi dojenja) (
2%)
DIAFRAGMA (
1%)
SPREJ (spermicidi) (
1%)
DRUGO (
9%)
Število vseh glasov: 101Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!