|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
21.10.2009 10:25:50   
KAHLO
Olivija.....pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.10.2009 10:34:02   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?!

Jaz tudi tako - pa mi je žal, da nimam vse indukcijske. Jaz čistim z elektroluksovim čistilom za plate - mi še ni bilo treba uporabljat strgala.

jaz pa čistim z čistilom od dm-denk mint, posebej za steklokeramične plošče.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.10.2009 10:37:38   
Čarli08

Čarli...kje pa to nabaviš....jaz sem zadnič nekaj nabavla v hoferju....pa nisem lih zadovoljna, pa še lisasto je pol vse k zbrišem!

Jaz kupim pri enem prodajalcu bele tehnike. Ponavadi imajo oni.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.10.2009 10:49:42   
Čarli08
Da delim z vami eno štorijo:
Prejšnjo nedeljo smo šli mi 3je na kavo. In je bila na kavi mama z dvema otrokoma - 2,5 let in 1,5 let (približno) in sta se otroka podila po lokalu in tudi pristopila k našemu. In je privihrala do njiju in ju umaknila. Mi2 sva se spogledala, ampak nisva nič komentirala.
No, pa srečam včeraj to isto mamo s ta velikim sinčkom pri zdravniku in me prav lepo pozdravi (tudi prav), nakar vidim, da je zaključila bolniško, ker je imel fantek norice.
Moj je bil kar malo hud ko sem mu povedala. Namreč, jaz jih nisem prebolela, pa me skrbi. Sicer sem se lani testirala, ker je bila podobna panika in naj bi bila imuna na norice, samo nisem 100% prepričana v to. Saj vem, da je v vrtcu otrok izpostavljen noricam in jih bo slej ko prej dobil, samo vseeno, po nepotrebnem pa tudi ni treba, da jih fašemo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.10.2009 10:58:58   
arabela*
Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadelauser posted image ,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezla , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kap user posted image ..začne in seveda boli ko sto ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani".. .................ampak sem preživela...

Ma raje grem trikrat rodit,kot pa še enkrat k zobarju user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.10.2009 11:12:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadelauser posted image ,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezla , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kap user posted image ..začne in seveda boli ko sto ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani".. .................ampak sem preživela...

Ma raje grem trikrat rodit,kot pa še enkrat k zobarju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te razumem, se imela sama zobarja v ponedeljek. upam, da kmalu pozabiš na vse!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.10.2009 11:18:25   
KAHLO
Saraya...............mah o zobozdravniku mi sploh ne govori se ga bojim k stouser posted image user posted image user posted image jaz grem tud raje ša par Ronj rodituser posted image user posted image user posted image user posted image jaz odlašam ta moj obisk pri zobozdravniku če celo leto....(najbl smešno je pa to  da je moj zobozdravnik moja sestrična, in se z njo vse pomenima....ampak se vseeno bojim), jaz kar rečem da mi našopa inekcij....ampak meni psiha tako nagaja da še kr čutim nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image mene bi mogli full uspavat.....sem že tuhtala da bi enkrat sprobala tisto varianto zobozdravnika pod hipnozouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.10.2009 11:19:07   
KAHLO
bom šla jaz v DM po to zadevco pa da vidimo!!! pol bomo pa plato samo še gledali ...nema više pocanja goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.10.2009 11:29:01   
Lara Croft
Nasa lara je zelo vesela,ko jo pridem iskat,ma ko se izljubimo,bi pa ona sla kar nazaj..:):) Drgac pa je ati pri nas zakon po novem.. Hoce,da ji plenico menja,spat da,pit,jest..hahaha.. Koncno je mami mal fraj.:):)

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.10.2009 11:29:13   
ključek

Saraya...............mah o zobozdravniku mi sploh ne govori se ga bojim k stouser posted image user posted image user posted image jaz grem tud raje ša par Ronj rodituser posted image user posted image user posted image user posted image jaz odlašam ta moj obisk pri zobozdravniku če celo leto....(najbl smešno je pa to  da je moj zobozdravnik moja sestrična, in se z njo vse pomenima....ampak se vseeno bojim), jaz kar rečem da mi našopa inekcij....ampak meni psiha tako nagaja da še kr čutim nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image mene bi mogli full uspavat.....sem že tuhtala da bi enkrat sprobala tisto varianto zobozdravnika pod hipnozouser posted image user posted image user posted image

uf, se lažje počutim, ker vidim, da nimam samo jaz tega straha. jaz se moram dobedsedno prisliti sama sebe, da grem k zobarju. sicer sem potem v čakalnici vsa živčna, da ne omenjam, kok sem 2 dni prej doma sitna.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.10.2009 11:53:06   
KAHLO
Mty.....ti si sitna, ...mah meni prebava sto na uro dela, pa švic mi tud teče k pr norcih, v čakalnici pa tako z nogo trepkam da se vse trese okrog.....se pa čudim da nisem tistmu stolu že unih naslonjal za roke spulilauser posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz vem da mam to iz otroštva, smo meli tako čudno šolsko zobozdravnico, da k je vrtala si je zraven pela in prav z silo zabila tist not....tako da si pral čutil njeno težo in moč rok....bolelo pa k sto hudičev.....in pol ti je od plombice une zamaške molila za tolažbo....jaz pol nisem mogla videt teh zamaškov in njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara....naš ati je tud car doma....njemu daje lupčke...mene pa hodi karat??!?!? za karkoli že.....sem se pa včeraj stisnila k našemu atku pa je bla lubusumna sva mogla še njo vzet med naju??? tak da...se midva nimava kaj stiskat dokler bejba ne gre spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.10.2009 11:58:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

uf, se lažje počutim, ker vidim, da nimam samo jaz tega straha. jaz se moram dobedsedno prisliti sama sebe, da grem k zobarju. sicer sem potem v čakalnici vsa živčna, da ne omenjam, kok sem 2 dni prej doma sitna.......user posted image user posted image user posted image

me veseli,da nisem edinauser posted image

Ma jaz sem še zdaj cela omotična,pa ust ne morem odpret,pa lačna za znoretuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.10.2009 12:00:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Ko pridem domov tamala skoz hoce bit ob meni oz js poleg nje, grem sam iz ene sobe v drugo ze zacne jokat..a so vasi bebiji tud tok navezani na vas??? pomoje me cez dan tok pogresa, da ni res, uceraj, ko
sm prsla domov me je tok lepo objela in bl av objemu se 5 min....so mi sle kr solzice na okice...

se mi zdi da je čist odvisno od otrok.Naša M je tak navezana na mene,da včasih po 10 min.sloni naslonjena na stajico in pravi mama mama,pa me gleda in ko pride domov od kod me išče...včeraj ko je prišla,je šla direkt v sobo in me iskala,zraven pa govorila mama mama......user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.10.2009 12:01:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koncno je mami mal fraj.:):)

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.10.2009 12:01:47   
arabela*
Nič,šibam po A v vrtecuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.10.2009 16:24:55   
Lara Croft
danes smo pa pri nas, prvič odkar imamo princesko, prespali celo noč v enem kosu. niti enkrat mi ni bilo treba vstati

Kolk je to krasno, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se ponavlja in ponaaavlja...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.10.2009 16:29:53   
Lara Croft
Jaz pa sem bila pri zobarju.

Zobar je zakon, buhvar, da jih ni... user posted image

Gasilci pa tudi.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.10.2009 17:04:19   
*bubi*

Jaz pa sem bila pri zobarju.

Zobar je zakon, buhvar, da jih ni... user posted image

Gasilci pa tudi.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

K prvemu sem se končno spravila spomladi in vse porihtala, pa upam, da mi vsaj naslednjih 5 let ne bo več treba user posted image

Drugih pa upam, da sploh ne bo treba user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4793
21.10.2009 17:47:18   
zband
za trenutek sem mislil,da gasilca mislišuser posted image user posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.10.2009 18:38:01   
Lara Croft
Boste gledali survivor? user posted image yeeeee

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.10.2009 18:42:20   
tejči28
jaz bom gledala,a maš že kerega favorita? 

Neposredna povezava do sporočila: 4796
21.10.2009 18:48:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

jaz bom gledala,a maš že kerega favorita? 

Ne nimam, pr meni ne gre tko na hitro... jih moram malo spoznat.... Imam pa ful rada shove te vrste.... user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.10.2009 18:59:32   
Čarli08
MTY: zadnjič si pokazala tist pripomoček za hojo, a mogoče veš, če se ga da naročit preko neta?

Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.10.2009 19:09:07   
pf

Na katerem programu je in kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.10.2009 19:10:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Na katerem programu je in kdaj?

TV3, danes ob 20.55

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!