Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:25:50
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija.....pridna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:34:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?! Jaz tudi tako - pa mi je žal, da nimam vse indukcijske. Jaz čistim z elektroluksovim čistilom za plate - mi še ni bilo treba uporabljat strgala. jaz pa čistim z čistilom od dm-denk mint, posebej za steklokeramične plošče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:37:38
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Čarli...kje pa to nabaviš....jaz sem zadnič nekaj nabavla v hoferju....pa nisem lih zadovoljna, pa še lisasto je pol vse k zbrišem! Jaz kupim pri enem prodajalcu bele tehnike. Ponavadi imajo oni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:49:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Da delim z vami eno štorijo: Prejšnjo nedeljo smo šli mi 3je na kavo. In je bila na kavi mama z dvema otrokoma - 2,5 let in 1,5 let (približno) in sta se otroka podila po lokalu in tudi pristopila k našemu. In je privihrala do njiju in ju umaknila. Mi2 sva se spogledala, ampak nisva nič komentirala. No, pa srečam včeraj to isto mamo s ta velikim sinčkom pri zdravniku in me prav lepo pozdravi (tudi prav), nakar vidim, da je zaključila bolniško, ker je imel fantek norice. Moj je bil kar malo hud ko sem mu povedala. Namreč, jaz jih nisem prebolela, pa me skrbi. Sicer sem se lani testirala, ker je bila podobna panika in naj bi bila imuna na norice, samo nisem 100% prepričana v to. Saj vem, da je v vrtcu otrok izpostavljen noricam in jih bo slej ko prej dobil, samo vseeno, po nepotrebnem pa tudi ni treba, da jih fašemo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadela ,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezla , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kap ..začne in seveda boli ko sto ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani".. .................ampak sem preživela... Ma raje grem trikrat rodit,kot pa še enkrat k zobarju
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:12:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadela ,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezla , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kap ..začne in seveda boli ko sto ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani".. .................ampak sem preživela... Ma raje grem trikrat rodit,kot pa še enkrat k zobarju te razumem, se imela sama zobarja v ponedeljek. upam, da kmalu pozabiš na vse!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:18:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya...............mah o zobozdravniku mi sploh ne govori se ga bojim k sto jaz grem tud raje ša par Ronj rodit jaz odlašam ta moj obisk pri zobozdravniku če celo leto....(najbl smešno je pa to da je moj zobozdravnik moja sestrična, in se z njo vse pomenima....ampak se vseeno bojim), jaz kar rečem da mi našopa inekcij....ampak meni psiha tako nagaja da še kr čutim nekaj mene bi mogli full uspavat.....sem že tuhtala da bi enkrat sprobala tisto varianto zobozdravnika pod hipnozo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:19:07
|
|
|
|
KAHLO
|
bom šla jaz v DM po to zadevco pa da vidimo!!! pol bomo pa plato samo še gledali ...nema više pocanja gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:29:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nasa lara je zelo vesela,ko jo pridem iskat,ma ko se izljubimo,bi pa ona sla kar nazaj..:):) Drgac pa je ati pri nas zakon po novem.. Hoce,da ji plenico menja,spat da,pit,jest..hahaha.. Koncno je mami mal fraj.:):)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:29:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya...............mah o zobozdravniku mi sploh ne govori se ga bojim k sto jaz grem tud raje ša par Ronj rodit jaz odlašam ta moj obisk pri zobozdravniku če celo leto....(najbl smešno je pa to da je moj zobozdravnik moja sestrična, in se z njo vse pomenima....ampak se vseeno bojim), jaz kar rečem da mi našopa inekcij....ampak meni psiha tako nagaja da še kr čutim nekaj mene bi mogli full uspavat.....sem že tuhtala da bi enkrat sprobala tisto varianto zobozdravnika pod hipnozo uf, se lažje počutim, ker vidim, da nimam samo jaz tega straha. jaz se moram dobedsedno prisliti sama sebe, da grem k zobarju. sicer sem potem v čakalnici vsa živčna, da ne omenjam, kok sem 2 dni prej doma sitna.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:53:06
|
|
|
|
KAHLO
|
Mty.....ti si sitna, ...mah meni prebava sto na uro dela, pa švic mi tud teče k pr norcih, v čakalnici pa tako z nogo trepkam da se vse trese okrog.....se pa čudim da nisem tistmu stolu že unih naslonjal za roke spulila no jaz vem da mam to iz otroštva, smo meli tako čudno šolsko zobozdravnico, da k je vrtala si je zraven pela in prav z silo zabila tist not....tako da si pral čutil njeno težo in moč rok....bolelo pa k sto hudičev.....in pol ti je od plombice une zamaške molila za tolažbo....jaz pol nisem mogla videt teh zamaškov in nje Lara....naš ati je tud car doma....njemu daje lupčke...mene pa hodi karat??!?!? za karkoli že.....sem se pa včeraj stisnila k našemu atku pa je bla lubusumna sva mogla še njo vzet med naju??? tak da...se midva nimava kaj stiskat dokler bejba ne gre spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 11:58:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you uf, se lažje počutim, ker vidim, da nimam samo jaz tega straha. jaz se moram dobedsedno prisliti sama sebe, da grem k zobarju. sicer sem potem v čakalnici vsa živčna, da ne omenjam, kok sem 2 dni prej doma sitna....... me veseli,da nisem edina Ma jaz sem še zdaj cela omotična,pa ust ne morem odpret,pa lačna za znoret
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 12:00:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 Ko pridem domov tamala skoz hoce bit ob meni oz js poleg nje, grem sam iz ene sobe v drugo ze zacne jokat..a so vasi bebiji tud tok navezani na vas??? pomoje me cez dan tok pogresa, da ni res, uceraj, ko sm prsla domov me je tok lepo objela in bl av objemu se 5 min....so mi sle kr solzice na okice... se mi zdi da je čist odvisno od otrok.Naša M je tak navezana na mene,da včasih po 10 min.sloni naslonjena na stajico in pravi mama mama,pa me gleda in ko pride domov od kod me išče...včeraj ko je prišla,je šla direkt v sobo in me iskala,zraven pa govorila mama mama......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 12:01:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Koncno je mami mal fraj.:):)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 12:01:47
|
|
|
|
arabela*
|
Nič,šibam po A v vrtec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 16:24:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
danes smo pa pri nas, prvič odkar imamo princesko, prespali celo noč v enem kosu. niti enkrat mi ni bilo treba vstati Kolk je to krasno, ne? Naj se ponavlja in ponaaavlja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 16:29:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa sem bila pri zobarju. Zobar je zakon, buhvar, da jih ni... Gasilci pa tudi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 17:04:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa sem bila pri zobarju. Zobar je zakon, buhvar, da jih ni... Gasilci pa tudi.... K prvemu sem se končno spravila spomladi in vse porihtala, pa upam, da mi vsaj naslednjih 5 let ne bo več treba Drugih pa upam, da sploh ne bo treba
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 17:47:18
|
|
|
|
zband
|
za trenutek sem mislil,da gasilca misliš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 18:38:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Boste gledali survivor? yeeeee
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 18:42:20
|
|
|
|
tejči28
|
jaz bom gledala,a maš že kerega favorita?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 18:48:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 jaz bom gledala,a maš že kerega favorita? Ne nimam, pr meni ne gre tko na hitro... jih moram malo spoznat.... Imam pa ful rada shove te vrste....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 18:59:32
|
|
|
|
Čarli08
|
MTY: zadnjič si pokazala tist pripomoček za hojo, a mogoče veš, če se ga da naročit preko neta?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:09:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Boste gledali survivor? yeeeee Na katerem programu je in kdaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 19:10:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Boste gledali survivor? yeeeee Na katerem programu je in kdaj? TV3, danes ob 20.55
|
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!