Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:19:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY: zadnjič si pokazala tist pripomoček za hojo, a mogoče veš, če se ga da naročit preko neta? mislim da ja. poglej na spletni strani BC. Sem že, pa nisem našla. Ne vem pa, kako se imenuje bom poiskala link pa nalimam tukaj, pa boš našla. okej? evo................ http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729
< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.10.2009 20:23:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:21:03
|
|
|
|
Čarli08
|
A je tale?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:21:53
|
|
|
|
zband
|
A žena pa ima milejšega šefa? žena pa je v porodniški pa se ji sladko j... za službo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:22:20
|
|
|
|
zband
|
kak stroj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:25:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 A je tale? jp. to ima najina princeska.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:28:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes smo pa pri nas, prvič odkar imamo princesko, prespali celo noč v enem kosu. niti enkrat mi ni bilo treba vstati. sicer sem se že iz navade zbudila 2x, ampak sem se samo obrnila in nazaj zaspala. si želiva z mojim dragim še veliko veliko takšnih noči. bravo ln ...kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:29:32
|
|
|
|
ključek
|
mi možek glih večerjo štima. pridem nazaj, upam, da vsi ne pobegnete.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:31:09
|
|
|
|
pf
|
In koliko stane tale stroj? Naša je kar za poganjalcem hodila in ga potiskala. No saj v bistvu je to tudi poganjalček, ampak Lana ima ala avto sistem in zadaj tako držalo. Po travi leti za njim in dela bz, bz, bz in travico kosi. Kaka legenda je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:31:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?! Jaz tudi tako - pa mi je žal, da nimam vse indukcijske. Jaz čistim z elektroluksovim čistilom za plate - mi še ni bilo treba uporabljat strgala. jaz pa čistim z čistilom od dm-denk mint, posebej za steklokeramične plošče. mi pa s ceraklinom....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:34:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nasa lara je zelo vesela,ko jo pridem iskat,ma ko se izljubimo,bi pa ona sla kar nazaj..:):) Drgac pa je ati pri nas zakon po novem.. Hoce,da ji plenico menja,spat da,pit,jest..hahaha.. Koncno je mami mal fraj.:):) jaz bi recept za to... ...da bi tud jaz bila malo fraj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:37:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ko bo kmetije konec, prestavi na TV3. Ej, ampak tile naši slavni kmeti so pa ena razpuščena banda. Kak je to primitiven folk. Pri vrabcu no. jaz sploh ne gledam. res, sploh mi ni. mogoče za par minutk, ko so reklame med CSI, pa še to mi je . jaz tud ne....csi pač
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:40:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pf in mty stanje bolj žalostno, otroci in žena na obisku pri tašči in tastu podaljšan vikend,jaz pa revež sam ...... kaj bi jaz dala, da bi bila 1 dan sama doma ... ...po eni strani komaj čakam, da bomo imeli v službi kako šolanje al pa seminar kje, se bom lahko vsaj naspala ...pa magari šla spat ob 1 ...... tako je govorila sodelavka pred leti, ko ji ta mala ni hotela spati....je rekla vedno....zdaj sem se vsaj naspala ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:42:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 A je tale? jp. to ima najina princeska. naš tud........ mty - a ima v to obliko narejeno? našemu je boljše, če ima v mizico narejeno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:43:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf In koliko stane tale stroj? Naša je kar za poganjalcem hodila in ga potiskala. No saj v bistvu je to tudi poganjalček, ampak Lana ima ala avto sistem in zadaj tako držalo. Po travi leti za njim in dela bz, bz, bz in travico kosi. Kaka legenda je. mi smo dali 29,9€ mislim da...v BC
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:45:01
|
|
|
|
zband
|
se bom lahko vsaj naspala . tudi tebe čakajo sončni dnevi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:51:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 A je tale? jp. to ima najina princeska. naš tud........ mty - a ima v to obliko narejeno? našemu je boljše, če ima v mizico narejeno... ja, to obliko ima. a mizica je tudi na koleščkih, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:53:04
|
|
|
|
gold fish
|
...danes sem šla po dolgem času v mesto - center.... najprej takoj ob 8 v City-ja..me je skoraj kap...je ja ful lokalov zaprtih al pa jih zapirajo ....pa niti Bc ni več not..a že dolgo ...pol sem pa šla v CA, sem bila tam malo čez 9 .....in so razgrabili že vse male bundice ...tiste oranžne... ..ostale so samo večje od 104, no pol sem dobila en kombinezon za pikeca, sem vzela 86..pa je kar velik....., pa še nekaj drugih stvari tud za ta večjega... Pa sem gledala folk.....kupujejo nenormalno...je rekla ena bom ji vzela za drugo leto al pa za čez 2 leti.... ji bo takrat ziher prav .... V HM mi je bil neki pustoš.....sem samo malo preletela, pa se mi ni dalo sploh gledat... Pikecu sem pol ene čevlje podložene kupila....pa sem 20 vzela.....tačas, da bo shodil mu bojo glih prav...upam.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:53:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf In koliko stane tale stroj? Naša je kar za poganjalcem hodila in ga potiskala. No saj v bistvu je to tudi poganjalček, ampak Lana ima ala avto sistem in zadaj tako držalo. Po travi leti za njim in dela bz, bz, bz in travico kosi. Kaka legenda je. sej mi imamo tudi poganjalčka, pa se mi zdi malo visok, ln pa še nestabilna. pa jo raje gor dam sedet, pa jo furam okoli. no, sedaj jo je ati naučil, kako naj se sama poganja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:54:23
|
|
|
|
ključek
|
a to si šoping imela v mb?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 20:56:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband se bom lahko vsaj naspala . tudi tebe čakajo sončni dnevi pri prvem sem jih čakala do 1,5 leta......, pri tem je pa že lepo kazalo....samo zdaj ....tako ponoči dela, se premetava, pa ponavadi na trebuhu spi...in je pol zjutraj čisto moker - polulan.... plenica mu itak ne more gor obstat, če nori nonstop.... se pol na bok obrne in adijo gre ven..... ...ma ne vem kaj naj nardim, niti kako da ga pokrijem.... ....in vedno se to dogaja v času pred polno luno.....od prazne lune do polne.... štala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:00:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a to si šoping imela v mb? ja, .... sva šla z mojim nekaj v Alpino gledat, pol sem pa še tisti bon od dm imela za -50%, pa sem rekla bom v mb pogledala, ne bom v A kupovala iste stvari... bon pa ponavadi itak pol roma v koš....no tega sem vnovčila.... pa imeli so kar nekaj stvari za ta večjega pikeca ...hlače podložene, pa bomb. majčke, pa jakno..... včasih potrofim na kaj lepega in ne preveč zasoljenega ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:07:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf In koliko stane tale stroj? Naša je kar za poganjalcem hodila in ga potiskala. No saj v bistvu je to tudi poganjalček, ampak Lana ima ala avto sistem in zadaj tako držalo. Po travi leti za njim in dela bz, bz, bz in travico kosi. Kaka legenda je. mi smo dali 29,9€ mislim da...v BC Je nekaj takega, ja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:09:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...je rekla ena bom ji vzela za drugo leto al pa za čez 2 leti.... ji bo takrat ziher prav .... Kaj pa vem - jaz kupujem za sproti - na tisto čez 2 leti bi itak pozabila ... vsak po svoje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:10:23
|
|
|
|
zband
|
ma ne vem kaj naj nardim, niti kako da ga pokrijem.. nič ne moreš storiti vse to bo osvojil sam,ko bo ugotovil kako to laufa, pol boš pa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 21:12:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...je rekla ena bom ji vzela za drugo leto al pa za čez 2 leti.... ji bo takrat ziher prav .... Kaj pa vem - jaz kupujem za sproti - na tisto čez 2 leti bi itak pozabila ... vsak po svoje ma je bila tak posrečena, češ kak ugodno je ona zdaj to dobila ...pa magari uporabljala čez 2 leti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Telesno kaznovanjelenkavSte bili kot otrok kdaj tepeni?Enkrat ali dvakrat (
27%)
Občasno (
38%)
Pogosto (
13%)
Zelo pogosto (
6%)
Nikoli (
15%)
Število vseh glasov: 528Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!