Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 21:20:35
|
|
|
|
zband
|
vidim,da samo Lara dons deluje ostale pa mal spite zraven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 21:22:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara si je pa danes kr sama hotela očedit ritko, ko se je pokakala..... se je odvlekla v sobo, si vzela robčke na tla in v pol minute zvlekla ven pol paketa robčkov..... polna soba jih je bila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 21:23:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....zaradi kave ne bom pol noči prebedela ....včasih jo še kasneje pijem si kot moj ded...si jo zna ob desetih zvečer skuhat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 21:27:17
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 21:42:55
|
|
|
|
zband
|
nočko tudi tebi in tvojim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 22:19:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
En vic.. Stari ata sedi za mizo in bere časopis, na strani z osmrtnicami. Mimo pride mali vnuk in mu reče...."Kaj je stari ata, a si spet na Facebook-u ?"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 22:21:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Še eden... V malem parku, malega mesta stojita dva kipa: prvi prikazuje golega moškega, nasproti njemu pa stoji kip gole ženske. Tako stojita nasproti drug drugemu že dobrih dvesto let. Nekega dne se z neba spusti angel in ju oživi. »Za nagrado vajinemu potrpljenju vročim poletjem in mrzlim zimam, vama podarim 30 minut življenja« reče angel in doda: »v tej polovici ure naredita tisto, za kar sta hrepenela vsa ta dolga leta!« Kipa se spogledata in odhitita v grmovje. Angel je čakal medem ko se je iz grmovja čulo stokanje. Po 15 minutah sta se kipa vrnila iz grmovja zadihana in nasmejana. »Ostalo vama je še 15 minut« reče angel. »Super! Ali ponovima?« vpraša moški kip. »O, daaa!!! Prosim!« odgovori ona. »Samo sedaj se bova zamenjala!« »Sedaj boš ti držala goloba in mu bom jaz sral na glavo!«
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 20.10.2009 22:26:29
|
|
|
|
zband
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 7:06:55
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 7:12:33
|
|
|
|
taja1235
|
Jutro mamice, kako ste? Js zadne čase kr nekam čudno, cez vikend me je mal zvil, sam mal odlezala, velik pila pa je blo bolš, tko da sm sedaj zopet v sluzbi. Ko pridem domov tamala skoz hoce bit ob meni oz js poleg nje, grem sam iz ene sobe v drugo ze zacne jokat..a so vasi bebiji tud tok navezani na vas??? pomoje me cez dan tok pogresa, da ni res, uceraj, ko sm prsla domov me je tok lepo objela in bl av objemu se 5 min....so mi sle kr solzice na okice... če bi lahko bi kar doma ostala.....glede financ govorim...zal je pa tko da mormo delat...no sej bodmo srecni da imamo sluzbo.... zdej sm se pa mal razpisala......pridno tipkajte..... ...pa lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 7:16:44
|
|
|
|
ključek
|
jutro.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 7:19:10
|
|
|
|
ključek
|
danes smo pa pri nas, prvič odkar imamo princesko, prespali celo noč v enem kosu. niti enkrat mi ni bilo treba vstati. sicer sem se že iz navade zbudila 2x, ampak sem se samo obrnila in nazaj zaspala. si želiva z mojim dragim še veliko veliko takšnih noči.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 7:43:55
|
|
|
|
KAHLO
|
dobro jutroooooooooooooo!!! Larika....lepo si naučila laro, da se sama porihta, tud če cel paket ponuca....je zgleda dosledna MTY....čestitam in van želim še veliko takšnih noči Midvi z Ronjo pa sma včeraj dobile sporočilo višjih sil Ko sva prišli domov se je mami spravla peč palačinke, in valda mi je šrpicnil olje na plato in evo ti plamen....skačem s tisto mokro cuno k pri vratih pozvoni, pogasim ogenj letim odpirat in kaj mislite kdo je bil pri vratih......GASILEEEEEEEEEEEEC..... je prinesel kolendar, in sem brez premišljevanja šibala po tošl in vlekla ven evrčke....un se je samo režal, in mi rekel "ja prostovoljne prispevke tud pobiramo"..... mislim.......k da bi mi njihov Florjan nakazal da za gasilce pa res moraš zmeraj met kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 7:50:48
|
|
|
|
taja1235
|
KAHLO si pa faca res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 8:03:33
|
|
|
|
KAHLO
|
Taja1235....ja a veš kako je blo čudno....do zdaj še nismo imeli plamena na plati, pa tud gasilca ne pred vrati.....včeraj pa je blo vse en za drugim ma ti naši Viški gasilci, zgleda pridejo še preden jih pokličeš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 9:00:26
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Taja1235....ja a veš kako je blo čudno....do zdaj še nismo imeli plamena na plati, pa tud gasilca ne pred vrati.....včeraj pa je blo vse en za drugim ma ti naši Viški gasilci, zgleda pridejo še preden jih pokličeš ¸ To je bilo sigurno sporočilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 9:06:43
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, samo da se je srečno končalo!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 9:14:31
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz imam pa našega mini bolnika doma. Zdaj pa razgraja po bajti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 9:16:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz imam pa našega mini bolnika doma. Zdaj pa razgraja po bajti samo da se dobro počuti!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 9:16:32
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY....mah prvo me je mal stisnilo k je un plamen poplesaval po plati, mah če bi bil plinski štedilnik bi vedla kaj nardit ugasnit plin....tko pa sem par sekund tuhtala kaj čem ma pol pa cuno močit pa sem kr cuno gor vrgla, prej pa seveda plato vgasnila......nevem če bi me lih med gasilce sprejeli ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 9:37:34
|
|
|
|
KAHLO
|
Čarli....da ni mali pipek kakšne varke nardil....samo da se vidva družita haaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:05:41
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?! Jaz tudi tako - pa mi je žal, da nimam vse indukcijske. Jaz čistim z elektroluksovim čistilom za plate - mi še ni bilo treba uporabljat strgala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:06:43
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Čarli....da ni mali pipek kakšne varke nardil....samo da se vidva družita haaaaaaaa čisto možno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:16:18
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla...danes se pa ven ne vidim iz dela...ne vem, če vas bom sploh uspela prebrat uživajte, pa sončka v srčka, če ga že na nebu ni videt...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 21.10.2009 10:25:23
|
|
|
|
KAHLO
|
Čarli...kje pa to nabaviš....jaz sem zadnič nekaj nabavla v hoferju....pa nisem lih zadovoljna, pa še lisasto je pol vse k zbrišem!
|
|
|
Še enkrat IME ZA FANTKA ... Lubici... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!ADAM (
37%)
ARON (
18%)
LUKAS (
35%)
RUBEN (
11%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!