|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
20.10.2009 21:20:35   
zband
vidim,da samo Lara dons deluje ostale pa mal spite zravenuser posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.10.2009 21:22:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara si je pa danes kr sama hotela očedit ritko, ko se je pokakala..... se je odvlekla v sobo, si vzela robčke na tla in v pol minute zvlekla ven  pol paketa robčkov..... polna soba jih je bila.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.10.2009 21:23:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....zaradi kave ne bom pol noči prebedelauser posted image ....včasih jo še kasneje pijem

si kot moj ded...si jo zna ob desetih zvečer skuhatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.10.2009 21:27:17   
arabela*
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.10.2009 21:42:55   
zband
nočko tudi tebi in tvojim

dnevi sreče
dnevi žalosti

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.10.2009 22:19:23   
Lara Croft
En vic.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Stari ata sedi za mizo in bere časopis, na strani z osmrtnicami.
Mimo pride mali vnuk in mu reče...."Kaj je stari ata, a si spet na Facebook-u ?"

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.10.2009 22:21:47   
Lara Croft

Še eden...

V malem parku, malega mesta stojita dva kipa: prvi prikazuje golega moškega,
nasproti njemu pa stoji kip gole ženske. Tako stojita nasproti drug drugemu že dobrih dvesto let.
Nekega dne se z neba spusti angel in ju oživi. »Za nagrado vajinemu potrpljenju vročim poletjem in mrzlim zimam, vama podarim 30 minut življenja« reče angel in doda:
»v tej polovici ure naredita tisto, za kar sta hrepenela vsa ta dolga leta!«
Kipa se spogledata in odhitita v grmovje. Angel je čakal medem ko se je iz grmovja čulo stokanje.
Po 15 minutah sta se kipa vrnila iz grmovja zadihana in nasmejana.
»Ostalo vama je še 15 minut« reče angel.
»Super! Ali ponovima?« vpraša moški kip.
»O, daaa!!! Prosim!« odgovori ona.
»Samo sedaj se bova zamenjala!«
»Sedaj boš ti držala goloba in mu bom jaz sral na glavo!«

user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.10.2009 22:26:29   
zband
user posted image user posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti

Neposredna povezava do sporočila: 4758
21.10.2009 7:06:55   
arabela*
user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
21.10.2009 7:12:33   
taja1235
Jutro mamice, kako ste?

Js zadne čase kr nekam čudno, cez vikend me je mal zvil, sam mal odlezala, velik pila pa je blo bolš, tko
da sm sedaj zopet v sluzbi.
Ko pridem domov tamala skoz hoce bit ob meni oz js poleg nje, grem sam iz ene sobe v drugo ze zacne jokat..a so vasi bebiji tud tok navezani na vas??? pomoje me cez dan tok pogresa, da ni res, uceraj, ko
sm prsla domov me je tok lepo objela in bl av objemu se 5 min....so mi sle kr solzice na okice...
če bi lahko bi kar doma ostala.....glede financ govorim...zal je pa tko da mormo delat...no sej bodmo srecni
da imamo sluzbo....

zdej sm se pa mal razpisala......pridno tipkajte.....user posted image ...pa lep dan vsem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.10.2009 7:16:44   
ključek
jutro.....user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.10.2009 7:19:10   
ključek
danes smo pa pri nas, prvič odkar imamo princesko, prespali celo noč v enem kosu. niti enkrat mi ni bilo treba vstati.user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer sem se že iz navade zbudila 2x, ampak sem se samo obrnila in nazaj zaspala. si želiva z mojim dragim še veliko veliko takšnih noči.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.10.2009 7:43:55   
KAHLO
dobro jutroooooooooooooo!!!

Larika..
..lepo si naučila laro, da se sama porihta, tud če cel paket ponuca....je zgleda doslednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MTY....čestitam in van želim še veliko takšnih nočiuser posted image

Midvi z Ronjo pa sma včeraj dobile sporočilo višjih siluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sva prišli domov se je mami spravla peč palačinke, in valda mi je šrpicnil olje na plato in evo ti plamen....skačem s tisto mokro cuno k pri vratih pozvoni, pogasim ogenjuser posted image user posted image user posted image letim odpirat in kaj mislite kdo je bil pri vratih......GASILEEEEEEEEEEEEC.....user posted image user posted image user posted image je prinesel kolendar, in sem brez premišljevanja šibala po tošl in vlekla ven evrčke....un se je samo režal, in mi rekel "ja prostovoljne prispevke tud pobiramo".....user posted image user posted image user posted image user posted image mislim.......k da bi mi njihov Florjan nakazal da za gasilce pa res moraš zmeraj met kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.10.2009 7:50:48   
taja1235
KAHLO si pa faca res user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.10.2009 8:03:33   
KAHLO
Taja1235....ja a veš kako je blo čudno....do zdaj še nismo imeli plamena na plati, pa tud gasilca ne pred vrati.....včeraj pa je blo vse en za drugimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti naši Viški gasilci, zgleda pridejo še preden jih pokličešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.10.2009 9:00:26   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Taja1235....ja a veš kako je blo čudno....do zdaj še nismo imeli plamena na plati, pa tud gasilca ne pred vrati.....včeraj pa je blo vse en za drugimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti naši Viški gasilci, zgleda pridejo še preden jih pokličešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
¸

To je bilo sigurno sporočilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.10.2009 9:06:43   
ključek
KAHLO, samo da se je srečno končalo!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.10.2009 9:14:31   
Čarli08
Jaz imam pa našega mini bolnika doma. Zdaj pa razgraja po bajti user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.10.2009 9:16:23   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Jaz imam pa našega mini bolnika doma. Zdaj pa razgraja po bajti user posted image

samo da se dobro počuti!!user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.10.2009 9:16:32   
KAHLO
MTY....mah prvo me je mal stisnilo  k je un plamen poplesaval po plati, mah če bi bil plinski štedilnik bi vedla kaj nardit ugasnit plin....tko pa sem par sekund tuhtala kaj čem ma pol pa cuno močit pa sem kr cuno gor vrgla, prej pa seveda plato vgasnila......nevem če bi me lih med gasilce sprejeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.10.2009 9:37:34   
KAHLO
Čarli....da ni mali pipek kakšne varke nardil....samo da se vidva družita haaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.10.2009 10:05:41   
Čarli08
ko smo že pr teh platah....jaz mam dve indukcijski in dve občini, pa me zanima kako še drgače sčistite te plate razen unim strgalom!?!?!

Jaz tudi tako - pa mi je žal, da nimam vse indukcijske. Jaz čistim z elektroluksovim čistilom za plate - mi še ni bilo treba uporabljat strgala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.10.2009 10:06:43   
Čarli08

Čarli....da ni mali pipek kakšne varke nardil....samo da se vidva družita haaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

čisto možno user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.10.2009 10:16:18   
Olivija*
ojla...danes se pa ven ne vidim iz dela...ne vem, če vas bom sploh uspela prebrat user posted image
uživajte, pa sončka v srčka, če ga že na nebu ni videt...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
21.10.2009 10:25:23   
KAHLO
Čarli...kje pa to nabaviš....jaz sem zadnič nekaj nabavla v hoferju....pa nisem lih zadovoljna, pa še lisasto je pol vse k zbrišem!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!