|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
21.10.2009 15:24:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-sej sem že navajena...no ja skos notr glih ne...da ti še povem da moj hodi dam ta teden okol devetih zvečer al pa še mal čez...se pravi sem sama od jutra do sutrauser posted image ...zaenkrat se mi še ne meša...veš kdaj se mi je...takrat ko smo prišli z bolnice(hana stara en mesec, skos polivala se pravi skos po rokah, erik po meningitisu,  jest še čist adijo od vseh živcev, pa en mesec zaprti med šter stene, še obiskov nismo smel imeti) takrat se mi je pa res že rolalo...

dobra si..... jst sem zjutraj mojmu rekla da rabim dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku kak to mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mam samo 1 doma drugega pa pol dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še moj pride relativno kmalu.... ampak ponoč slabo spim in va wc sem zečela hodit že 3 dni zapored ob 3 zjutriuser posted image ne vem če več pijem al kajuser posted image bom dons probala zvečer nič pit.... spat grem ob pol noči (nekje takrat tud na wc in ob 3 že nuja da komi do wc-ja pridemuser posted image )

srečka user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da imaš pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.10.2009 15:26:49   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest?

aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. user posted image

pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice.

Midve se tud dojive, sam ona ma mene za dudo. In je nonstop priklopljena. Tistih 10 dni kokr smo mel dudo je pa sam enkrat ponoč se zbudla za jest, in to šele okrog 5ih. Zdej pa prva runda že ob enajstih, dvanajstihuser posted image user posted image
Jst dam Kristi še kak mesec, dva cajta, pol gremo pa v radikalne ukrepe. na žalost jst svoj spanec preveč rabm da bi lohk tko še leto furala. Pri Neli smo isto naredl in se je ful dobr obneslo.user posted image

zakaj ji pa ne daš spet dude..... sej prej k slej jo bo sprejela sam to ni da ji ponudiš in ona sprejme.... ampak je treba 100x ponudit in ko misliš, da si na konju jo spet odkloni ampak prej k slej pa jo sprejme.....

Ker se mi začne še bolj dret in jo pol še teži pomirim. Vem da morš večkrat ponudt, sam da pa pol še večje sranje nardim pa tud ni vredu.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.10.2009 15:28:39   
Maksi1
Zdravo.

Naša danes tudi ža mal dlje spi. Smo imeli včeri ibunge, ker do polnoči ni hotela zaspat (ponavadi zaspi okrog 8.h). Glede na današnje dnevno spanje, pa bo verjetno danes že boljše.

Spanje - jaz sem si sposodila knjigo Pantley: Brez joka v spanje, po kateri bi rada našo naučila, kako zaspat brez predhodne pol ure zibanja v naročju. Bom začela uvajat spremembe v novembru. Sem pa prebrala notri dosti fajn nasvetov, če se otroci tolko zbujajo. Je res fajn knjiga. Pisateljica namreč prepoveduje puščat otroka jokat in to mi je meni super. Ne predstavljam si namreč, da bi jo pustila hlipat. Vam bom poročala, kako se bodo nasveti obnesli za uspavanje.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.10.2009 15:28:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Katjuša naj se noči izboljšajo user posted image

Našer nočke so no comentuser posted image user posted image user posted image user posted image totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajamuser posted image user posted image user posted image , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest.user posted image Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta.

same here. user posted image

pri nas ista pesem user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.10.2009 15:32:59   
Katjusa

urša-sej sem že navajena...no ja skos notr glih ne...da ti še povem da moj hodi dam ta teden okol devetih zvečer al pa še mal čez...se pravi sem sama od jutra do sutrauser posted image ...zaenkrat se mi še ne meša...veš kdaj se mi je...takrat ko smo prišli z bolnice(hana stara en mesec, skos polivala se pravi skos po rokah, erik po meningitisu,  jest še čist adijo od vseh živcev, pa en mesec zaprti med šter stene, še obiskov nismo smel imeti) takrat se mi je pa res že rolalo...

dobra si..... jst sem zjutraj mojmu rekla da rabim dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku kak to mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mam samo 1 doma drugega pa pol dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še moj pride relativno kmalu.... ampak ponoč slabo spim in va wc sem zečela hodit že 3 dni zapored ob 3 zjutriuser posted image ne vem če več pijem al kajuser posted image bom dons probala zvečer nič pit.... spat grem ob pol noči (nekje takrat tud na wc in ob 3 že nuja da komi do wc-ja pridemuser posted image )

srečka user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a ti kej veš kar jst neuser posted image user posted image user posted image user posted image a misliš zaradi wc-ja meh ne dvomom nikol me ni to med nosečnostjo matral razn zadnja 2 meseca pred porodom..... lahko da mi mehur nagaja al pa preveč pijemuser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.10.2009 15:37:59 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.10.2009 15:37:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Zdravo.

Naša danes tudi ža mal dlje spi. Smo imeli včeri ibunge, ker do polnoči ni hotela zaspat (ponavadi zaspi okrog 8.h). Glede na današnje dnevno spanje, pa bo verjetno danes že boljše.

Spanje - jaz sem si sposodila knjigo Pantley: Brez joka v spanje, po kateri bi rada našo naučila, kako zaspat brez predhodne pol ure zibanja v naročju. Bom začela uvajat spremembe v novembru. Sem pa prebrala notri dosti fajn nasvetov, če se otroci tolko zbujajo. Je res fajn knjiga. Pisateljica namreč prepoveduje puščat otroka jokat in to mi je meni super. Ne predstavljam si namreč, da bi jo pustila hlipat. Vam bom poročala, kako se bodo nasveti obnesli za uspavanje.

pri benjaminu smo pri 1 mesecu končal z zibanjem.... dala sem mu dudo in ga položla v posteljo in  ko je začel jamrat (ker je dudo izplunu) sem šla takoj in mu jo spet dala.... prvih nekaj dni sme delala to tud po 30x no ampak je uspel id mesece dalje spi cele noči in vedno sam zaspi.... dam dudo in zapustim sobo, če še kej kliče grem nazaj sicer pa jih grem samo še pokrit in pobožat predno grem jst spat...... brez jokanja in brez večjih težav se je navadu.... je pa moj tud mislu da ga bo zibal in ko sem ga prosla da nej gre on dat dudo kaj je naredu vzel ga je ven in začel uspavat v naročju pa sem mu sam rekla vredu če hočeš tako do enege lata pol kr drugače ga pa dej not in mu dej dudo pa se boma izmenjavala in v nekaj dneh bo sam zaspal..... seveda je takoj tako naredu in nam je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.10.2009 15:40:22   
Katjusa
kaj naj nardim za kosilo?????? imam zelčeno solatouser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa zraven?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.10.2009 15:43:39   
Urša08
Katjuša postelco ma on v otroški sobici. Drugače pa pri nas na začetku ni bilo težav, začele so se zadnje dva meseca user posted image

maksi dej še kaj povej o tej knjigi in nočnem prebujanjuuser posted image

katjuša za kosilo lahko narediš makarone, rižoto, kake zrezke,...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.10.2009 15:47:22   
TAMIKA3

srečka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a ti kej veš kar jst neuser posted image user posted image user posted image user posted image a misliš zaradi wc-ja meh ne dvomom nikol me ni to med nosečnostjo matral razn zadnja 2 meseca pred porodom..... lahko da mi mehur nagaja al pa preveč pijemuser posted image

mogoče je pa user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.10.2009 15:49:40   
Katjusa

Katjuša postelco ma on v otroški sobici. Drugače pa pri nas na začetku ni bilo težav, začele so se zadnje dva meseca user posted image

maksi dej še kaj povej o tej knjigi in nočnem prebujanjuuser posted image

katjuša za kosilo lahko narediš makarone, rižoto, kake zrezke,...

in kaj hoče ko se zbudi samo dudo al jst pit?..... kako imaš pa pokriteka kaj pa če mu je vroče al pa prehladno....user posted image
dobra si da lahko cel dan fonkcijoniraš če se tolkrat ponoč vstaneš in greš v drugo sobo.....user posted image

bom juhico skuhala pa pol solato in šmornuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.10.2009 15:49:51   
Maksi1
Katjuša - bravo. Moja pa ima rada dudo šele neki mesecev. In ponoči jo je ful ven metala, pa je ni potem znala sama poiskat in me je zbujala. Tako da je bla ponoči skoraj brez dude. Pa tudi tako pogumna nisem kot ti za tako hitro "vzgojo". Se vidi, da je moj prvi otrok.

Bravo pa tudi za stanje. Jaz sem v nosečnosti kar naprej hodila na wc. user posted image

No zdej pa tečem. Se je zbudila.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.10.2009 15:56:23   
Urša08
Katjuša ni lačen, mah jaz sumim da zarad dude in ker ga koj ne slišim se čist prebudi in potem bi se crklov. Sem probala ga manj pokriti, pa bolj, pa včerej sem ga v vrečo dala če se slučajno zbudi ker ga zebe, pa isto tako da res nimam idej razen če spet postelco v spalnico dava sam to mi pa tud ne dišiuser posted image jaz ne vem a je res tak dudlaruser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.10.2009 15:57:42   
claud
KATJUSA PROSIM NAREDI ZE TA TEST K SM FULL ZIVCNA IN FIRBCNAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.10.2009 15:57:46   
Urša08
Katjuša funkcioniram ker grem zvečer zgodaj spat, pa med vikendi zjutraj moj tamaledva prevzame, no pa včasih na kvatre kako noč.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.10.2009 16:16:07   
Čebel@

srečka user posted image

meni so pred testom povedali da sem user posted image ,ker sem skos hodila na WC

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.10.2009 16:17:31   
Čebel@
user posted image  v šolo.......lep preostanek dneva vam želim in se tipkamo zvečer ali pa jutri zjutraj

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.10.2009 16:45:51   
Maksi1
Urša - knjiga da različne nasvete: od ninice, do odvajanja od dude, hranjenja ponoči, obredov pred spanjem, ...,  izdelave knjigice, plakata (za bolj tavelike), predvsem pa nej se bi naredilo načrt, kaj od vsega  izbrat, saj je vsaka družina nekaj posebnega in si mora iz vsega tega izbrat tisto, kar ji paše. V smislu, nč ni narobe, če tamali spijo v zakonski postelji, če ji tako odgovarja.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.10.2009 17:01:33   
SURF
ja danes sem imela preskoke v dnevihuser posted image imam  pa konec meseca izpit,tako da super da imam še en dan več za ako da je pripravouser posted image a

Ja Katjuša ste vljudno vabljeniuser posted image če boste kej v teh koncih pa ostale tudi!!!Tiste ki rade hodite v hribe je tod mimo pot na Uršljo goro,Smrekovec...sicer še nekaj vožnje z avtom ampak je zelo blizu.Imamo pa še eno kmetijo tik pod Uršljo goro,tudi tam bo kmalu možen postanekuser posted image ..

Hja tole spanje...bi se dalo pisati o tem...pri nas sedaj po novem ujčkana zaspi jo dam v posteljo in tam okrog enih ali pa še prej pride k nama v posteljo,ne zmorem kar naprej vstajati,ker ko je pri nama je dosti boljše,ko pa sem vstajala sem bila tako zmatrana in posledično tečna itd...tudi čez dan zaspi ujčkana...še vedno mi primanjkuje spanca,ker se moram vseeno še zbujati,čeprav manj...te metode z jokom,tudi pri meni ne gredo skozi,ne morem je pustiti jokati,ne morem.
Maxi tole knjigo bom tudi js šla iskat,upam,da se najde tudi za nas kej,ker globoko v sebi bi pa tudi js rada da spi v svoji posteljici,nekak se ne morem čisto sprijazniti,da bomo za vedno vsi skupaj spaliuser posted image bomo vidli...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.10.2009 17:07:08   
SURF
za ako da je pripravouser posted image a
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

ja danes sem imela preskoke v dnevihuser posted image imam  pa konec meseca izpit,tako da super da imam še en dan več za ako da je pripravouser posted image a

Ja Katjuša ste vljudno vabljeniuser posted image če boste kej v teh koncih pa ostale tudi!!!Tiste ki rade hodite v hribe je tod mimo pot na Uršljo goro,Smrekovec...sicer še nekaj vožnje z avtom ampak je zelo blizu.Imamo pa še eno kmetijo tik pod Uršljo goro,tudi tam bo kmalu možen postanekuser posted image ..

Hja tole spanje...bi se dalo pisati o tem...pri nas sedaj po novem ujčkana zaspi jo dam v posteljo in tam okrog enih ali pa še prej pride k nama v posteljo,ne zmorem kar naprej vstajati,ker ko je pri nama je dosti boljše,ko pa sem vstajala sem bila tako zmatrana in posledično tečna itd...tudi čez dan zaspi ujčkana...še vedno mi primanjkuje spanca,ker se moram vseeno še zbujati,čeprav manj...te metode z jokom,tudi pri meni ne gredo skozi,ne morem je pustiti jokati,ne morem.
Maxi tole knjigo bom tudi js šla iskat,upam,da se najde tudi za nas kej,ker globoko v sebi bi pa tudi js rada da spi v svoji posteljici,nekak se ne morem čisto sprijazniti,da bomo za vedno vsi skupaj spaliuser posted image bomo vidli...

user posted image da se lohka pripravim...in popravimuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.10.2009 17:09:38   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

srečka user posted image

meni so pred testom povedali da sem user posted image ,ker sem skos hodila na WC

tudi js sem venomer hodila na wc.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.10.2009 18:04:35   
simonakr
Dan dober!
Vidm da se pogovarjate o uspavanju. midva Lariso že od samga začetka položiva v postlo in dudo in lupčka pa lahko noč. In na začetku je mal protestirala in dudo vn pluvala, ampak zdej morm pa potrkat - ko spije flašo, dobi lupčka in sama zaspi v postelci. sicer kdaj rabi še dudo popravit. To je pa tud to. Morm rečt da se nama je kar obrestovalo da sva jo že od začetka tko navajala.

Drugač šiht laufa, mala je pridna edin mal sm še zmatrana pa sej bo bolš!

grem še mal nazaj brat, sm prej samo preletela. user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.10.2009 18:07:56   
simonakr
KATERA JE NOSEČA??? Vem črke ampak sej vpijem... user posted image

mene so pa joške bolele ( k me prej nikol niso) in mi je ena kolegica rekla da sm najbrž noseča user posted image , pol je blo pa res user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.10.2009 18:20:29   
SURF
Tiste ki hujšate z neko dieto z bljak jedilnikom,povejte kako napredujete?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.10.2009 18:24:07   
sjmm
evo, midva sva vse nabavla, sam ni ostal cajta za nakup sesalca, pa ful rabmo novga, mam že ogledanga, še rajš bi takega k sam dela

mali je jedel k sva krenila, pa je bil med samo hrano že v štacuni čist sestaradan je flašo čaja stanku pa še eno banano sva nekak natlačla v usta, ker sva žličko pozabila, pol se je pa že domov mudil k so že vse makarone in solato pojedl naši šolarji in so čakal če se bo še kej dobrega pripeljal, sladkarija je namreč pri nas tista štacunarska sam takrat ko je nabavni dan, ker se drgač čist preveč bašejo, pol pa kej spečemo al pa mami kej iz skrivnih zalog potegne, sem bol za sadje in jogurte za malco, a seveda tudi grešimo.

pa tok sem čakala na kafe, nekak sem se navadla na tistga iz muellerja, tko da je bil res že čas za nakup.

kot berem ste pridno čvekale, jaz tud dans nimam nobene ta prave volje, pa me cunje prav v oči bodejo tokšen kup je nastal-pri nas imamo namreč en kup manekenov, ki se skoz preoblačjo.

no, posoda pa je na srečo že v pomivalcu, sam kaj ko bo glih zdej zdej ta velk sine reku kok je sestradan , če bo sploh kej za večerjo. tile naši mulčki....

no, fajn bodite v teh zgodnjih večernih urcah!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.10.2009 20:40:48   
Maksi1
Surf - sem narobe napisala naslov od knjige. Takole je prav: Elizabeth Pantley: Otroško spanje, Brez joka v sanje.

To je blo za danes z moje strani. Mirno noč vam želim!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?