|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
21.10.2009 14:14:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-sej sem že navajena...no ja skos notr glih ne...da ti še povem da moj hodi dam ta teden okol devetih zvečer al pa še mal čez...se pravi sem sama od jutra do sutrauser posted image ...zaenkrat se mi še ne meša...veš kdaj se mi je...takrat ko smo prišli z bolnice(hana stara en mesec, skos polivala se pravi skos po rokah, erik po meningitisu,  jest še čist adijo od vseh živcev, pa en mesec zaprti med šter stene, še obiskov nismo smel imeti) takrat se mi je pa res že rolalo...

dobra si..... jst sem zjutraj mojmu rekla da rabim dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku kak to mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mam samo 1 doma drugega pa pol dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še moj pride relativno kmalu.... ampak ponoč slabo spim in va wc sem zečela hodit že 3 dni zapored ob 3 zjutriuser posted image ne vem če več pijem al kajuser posted image bom dons probala zvečer nič pit.... spat grem ob pol noči (nekje takrat tud na wc in ob 3 že nuja da komi do wc-ja pridemuser posted image )

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.10.2009 14:15:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy do vnetja ušes pride ko so obe naosnici dalj časa polni .... tko da si lahko čisto mirna zaradi male muce ne bo nič narobe....
sorry k sme rabla 2 posta da sem napisala eno bistvo.....

Pa tud to ni čist nujn. Neli je bla v ponedeljek še super, nos popolnoma čist, v torek pa... Če je otrok nagnjen k temu lohk čez noč pride.

ja florjan je tud dobil kr na suho.... sam misla sem takrat k je nosek kriv ni zaradi ene muce...... v glavnem pri florjanu so se vnetja ušes nahala takoj k sem kapo dol vrgla dokler sem ga ful zavijala smo vsake 14 dni mel vnetje ušes pol pa kot bi odrezal konec vnetijuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.10.2009 14:20:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

MIHAILO VSE NAJ, NAJ

user posted image

tudi od nas.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.10.2009 14:21:15   
Čebel@
urša........user posted image user posted image user posted image user posted image  punce mormo vzet stvari v svoje roke-važno da vas ne bo zeblouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.10.2009 14:21:29   
Urša08
Katjuša naj se noči izboljšajo user posted image

Našer nočke so no comentuser posted image user posted image user posted image user posted image totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajamuser posted image user posted image user posted image , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest.user posted image Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.10.2009 14:22:55   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Našer nočke so no comentuser posted image user posted image user posted image user posted image totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajamuser posted image user posted image user posted image , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest.user posted image Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta.

same here. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.10.2009 14:23:30   
Čebel@
Hana se je prekotalila čez celo sobo in zlezla pod posteljo.......sem pofotkalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.10.2009 14:23:59   
Urša08
piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.10.2009 14:25:23   
Urša08
bravo Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.10.2009 14:25:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

same here. user posted image

Se še jst pridružim. Sam da mi tud v skupni postelji non stop jokamouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.10.2009 14:26:35   
Urša08
birdy, piskot jaz sem pa mislila da mamo samo mi tako štalo user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.10.2009 14:26:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Čakte malo...ojoj..smo že čez 22-setega?Kaj sem smotana,pozabila sem da je Patricija že tudi v osmem mesecuuser posted image joj sem smotana...kok gre čas...
pri nas smo še 21setegauser posted image

user posted image user posted image ups..
Se mi je zdelo ker vem da Mihailo je za mano rodila,ups...torej ima rojstni dan...user posted image

kva ga pa ti danes biksaš?user posted image Mihailo se je rodil na današnji dan(21.),mamica mihailo ima pa RD aprilauser posted image

ful vam dogaja....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.10.2009 14:28:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Čakte malo...ojoj..smo že čez 22-setega?Kaj sem smotana,pozabila sem da je Patricija že tudi v osmem mesecuuser posted image joj sem smotana...kok gre čas...
pri nas smo še 21setegauser posted image

user posted image user posted image ups..
Se mi je zdelo ker vem da Mihailo je za mano rodila,ups...torej ima rojstni dan...user posted image

kva ga pa ti danes biksaš?user posted image Mihailo se je rodil na današnji dan(21.),mamica mihailo ima pa RD aprilauser posted image

ful vam dogaja....user posted image user posted image user posted image
surf tok dogaja da revica sploh ne dohaja ker dan je danes

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.10.2009 14:30:53   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image
zdele sem vidla pri Hani v nosu eno veliko muco in sem jo hotla ven vzet kar s palčko za ušesa(user posted image ) in sem ji jo porinila nazaj namesto venuser posted image user posted image user posted image sem ji zlila 2 fiziološki v noska,pa me vseeno skrbi da jo nebi zaradi tega  smrklčka bolela ušeskauser posted image user posted image user posted image

Zarad ene mucke jo pa res ne bojo ušesa bolelauser posted image
upam da res neuser posted image

Ja...razen če ji ni res ta velik maček not zlezu......user posted image user posted image user posted image  ma se hecam....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.10.2009 14:31:23   
tanci29

birdy, piskot jaz sem pa mislila da mamo samo mi tako štalo user posted image

mi tud...sam zdele ene par noči se sam trikrat zbudi....tko da ja ponavadi kar skupaj spimo ker se mi ne da non stop ustajat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.10.2009 14:32:02   
sunny24
birdyuser posted image user posted image user posted image

Nč, moja madam se je zbudila, tako da se gremo oblečt in pohajat!

Lep dan! user posted image

Se tipkamo kej pole! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.10.2009 14:34:15   
Urša08
Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajamuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.10.2009 14:35:37   
piskot

aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. user posted image

pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.10.2009 14:38:15   
piskot

Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajamuser posted image

mi spimo tko, tko bi pred 5 leti za 100% trdila da ne bomo nikoli. midve z ano spiva v zakonski postelji, ana ima zraven posteljico brez ene stranice, da jo samo pomaknem k sebi ko se doji. ati in martin spita v otroski sobi, vsak v svoji postelji, enkrat med 1 in 6 uro pride martin k nama spat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.10.2009 14:40:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image
zdele sem vidla pri Hani v nosu eno veliko muco in sem jo hotla ven vzet kar s palčko za ušesa(user posted image ) in sem ji jo porinila nazaj namesto venuser posted image user posted image user posted image sem ji zlila 2 fiziološki v noska,pa me vseeno skrbi da jo nebi zaradi tega  smrklčka bolela ušeskauser posted image user posted image user posted image

Zarad ene mucke jo pa res ne bojo ušesa bolelauser posted image
upam da res neuser posted image

Ja...razen če ji ni res ta velik maček not zlezu......user posted image user posted image user posted image  ma se hecam....user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.10.2009 14:40:13   
birdy

aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. user posted image

pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice.

Midve se tud dojive, sam ona ma mene za dudo. In je nonstop priklopljena. Tistih 10 dni kokr smo mel dudo je pa sam enkrat ponoč se zbudla za jest, in to šele okrog 5ih. Zdej pa prva runda že ob enajstih, dvanajstihuser posted image user posted image
Jst dam Kristi še kak mesec, dva cajta, pol gremo pa v radikalne ukrepe. na žalost jst svoj spanec preveč rabm da bi lohk tko še leto furala. Pri Neli smo isto naredl in se je ful dobr obneslo.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.10.2009 14:40:33   
Onasiss

NE NISI EDINA.....!!!!user posted image user posted image user posted image  Zvečer sem vsa hepy k ležem k Onassisu...pol itak takoj zaspim kot top....user posted image user posted image user posted image in prva akcija ob 2h, pa jo vzamem k sebi, aampak potem ugotovim, da je sredina postelje že zasedena tako da jo dam med steno in mano... potem se okoli 4-ih zbudim, ker moram na wc in ugotovim, da moških ni......user posted image user posted image user posted image  no zjutraj se pa zbudim a eni strani z Vitom na drugi zz Evito.... EVO TAKO JE PRI NAS in en kovter za vse tri...Onasis pa veselo drnjoha v Vitovvi postelji......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.10.2009 14:41:05   
Čebel@

mi spimo tko, tko bi pred 5 leti za 100% trdila da ne bomo nikoli. midve z ano spiva v zakonski postelji, ana ima zraven posteljico brez ene stranice, da jo samo pomaknem k sebi ko se doji. ati in martin spita v otroski sobi, vsak v svoji postelji, enkrat med 1 in 6 uro pride martin k nama spat.

ojoj.......bogi ati

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.10.2009 14:42:46   
Urša08
Piskot mi je poznan rek nikoli ne reci nikoli ali pa zarečenega kruha se največ poje user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je pa tako, da oba otroka dam zvečer spat v otroško, ko se Žiga začne zbujat in ko že tretjič tja letim v enii uri se naveličam in ga dam na sredo k nama, Nejc pa včasih proti jutru, včasih že prej , včasih pa šele zjutraj pride k nam in potem se štirje stiskamo na pojstli.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.10.2009 14:44:53   
Urša08
Mlea tud pr vam je pestro user posted image user posted image user posted image user posted image Ste me potolažle in nasmejale user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy kakšne ukrepe ste pa mel?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?