Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:45:58
|
|
|
|
Onasiss
|
mi računalnik neki počas dela..... Katjusa-nehi pit.... , pa tvojmu ni nč za bat, ker imaš non stop zasledovalca in ne moreš nikamor pobegnit..... Ursa- za frizuro, slike prosim...... tanci, piskot....si predstavljam kako je bit z obema not.... kolumbo-a niste šli s Šimetom na morje oz ni mi jasno tole, ker si napisala, da je v hotelu???' Medve sva bili vzunaj, naredili en džiro po soseski..... šli po plenice v Hofer, bom probala kako se obnesejo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:47:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 urša........ punce mormo vzet stvari v svoje roke-važno da vas ne bo zeblo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:49:20
|
|
|
|
Urša08
|
mlea men so Hofrove plenice čist v redu Kolumbo in njeni trije fantje so bili prejšnji teden na morju od čet. do sobote, sedaj pa sklepam da je njen možek šel na službeno pot.Lahko se motim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:50:55
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej bi bil pa cajt da grem kuhno pospravit. Pa še kej druzga bi blo tud fajn narest sam mam dons lenoritis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:51:18
|
|
|
|
birdy
|
Urša, po eni metodi po knjigi spi, dete spi. Je tud z jokom, jeb.at ga, drgač pri nas ne gre. Sej nazačetku je hudo, po ene treh dneh (pri Neli) je blo pa vredno. Pri nas drugo ni palil, to je pa uspel. Najprej da je sama zaspala, kar je bil prvi cilj. Potem po ene dveh tednih sva šla pa na celonočno spanje, ki je pa tud uspelo po ene treh dneh. In Neli od 10ega mesca dalje spi celo noč. Edin včas jo kej fedr daje, ampak je boj izjema kot pravilo. Pa je bla ista k Kristi. Celo noč prklopljena, jst sem ji bla duda (Neli tud ni hotla dude očitno mam mal čudne otroke ), zaspat niti pod razno sama,...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:52:57
|
|
|
|
Urša08
|
birdy poznam to metodo ja ma jaz sem tak človek k ne prenesem joka upam na čudež
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:53:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Zdej bi bil pa cajt da grem kuhno pospravit. Pa še kej druzga bi blo tud fajn narest sam mam dons lenoritis jaz ga imam tudi,pa kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:54:49
|
|
|
|
piskot
|
birdy midva sva pri martinu to probala. sem zdrzala celih 20 minut, pol sem sla v spalnico, spodila moza ven, vzela martina v narocje in je blo konec. jaz tega ne zmorem. aja, no upam da se kmal pocajtate. pa kje ste klopa dobil v tem mrazu!?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:55:12
|
|
|
|
Urša08
|
majchy a ni fajn met kakšen dan ta leno če bi še škratje kej nardil namest nas bi blo pa še lepš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:56:26
|
|
|
|
piskot
|
ana spi ze 2,5 ure! to je pa tko, ce brata ni doma in imas mir
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:58:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Zdej bi bil pa cajt da grem kuhno pospravit. Pa še kej druzga bi blo tud fajn narest sam mam dons lenoritis A nisi že zjutraj pospravljala kuhinje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:58:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy a ni fajn met kakšen dan ta leno če bi še škratje kej nardil namest nas bi blo pa še lepš ma sej jest imam večkat lenoritis ,ampak danes je pa res tak dan da se mi ne da s cunjo letat....sej sem in imam dost za danes pa še imam pa danes imam še predavanje ......so pa drug teden krompirjeve počitnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:59:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot birdy midva sva pri martinu to probala. sem zdrzala celih 20 minut, pol sem sla v spalnico, spodila moza ven, vzela martina v narocje in je blo konec. jaz tega ne zmorem. aja, no upam da se kmal pocajtate. pa kje ste klopa dobil v tem mrazu!? Sej mislva tapravo varjanto ne? Ko hoš notr na ne vem kok cajta? Ja, je hudo, sej pravm Sam jst dejansko tko ne morem (ne)spat. Tist k to zdrži: super, jst pa ne morem, nimam kej. Pa tud men ni jasn kje smo klopa dubl??? Hodm sicer po Neli v vrtec mimo tazga mini, ampak res mini gozdička, ampak grem mim, in mam Kristi v vozu. In to po asfaltirani cesti Mi ni jasn, res ne...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:02:09
|
|
|
|
Onasiss
|
MIHAILO- glede na to, da moja čmrla naredi že dva koraka sama in je nisem in je ne bom dajala v hojco, ti bom rekla samo to, da določene stvari otroci osvojijo tudi brez kakih neobveznih pripomočkov, ki včasih naredijo več škode kot koristi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:03:10
|
|
|
|
Urša08
|
mlea a vi samo enkrat na dan kuhno pospravljate zjutraj je bla tipi topi sedaj morm pa še vse od kosila pospravit, pa ne se čudt če bom zvečer spet napisala da grem kuhno pospravljat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:04:13
|
|
|
|
Onasiss
|
aja Majchy- Hana... A pridemo še kdaj na obisk????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:09:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša-pri nas pospravljamo sproti...umazana posoda gre takoj v pomivalca.... od kjer si vzel stvar jo daš tudi nazaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:09:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea aja Majchy- Hana... A pridemo še kdaj na obisk???? valda da še pridita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:11:43
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Urša-pri nas pospravljamo sproti...umazana posoda gre takoj v pomivalca.... od kjer si vzel stvar jo daš tudi nazaj.... Pridni. Pri nas pa dostkrat od kosila šele zvečer pomijem. Gremo raj hitr ven pa pol zvečer glancam k debil Če se pa da pa tud jst raj tko k ti nardim, je ful boljš k prideš zvečer dam, daš otroke spat pa greš na kavč poležavat, namest za korit pucat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:15:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Šibam po Vitka.....ajde
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:15:21
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea pridni ste Jaz pa skuham kosilo in po kosilu se mi koj ne da potem pa pospravim posodo od kosila, pa vmes še kaka dodatna šalca pride al pa kozarc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:19:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajam kaj pa če daš njegovo postlco čist k vajni? jst si ne predstavljam spat skupaj z otrokom v postelji sploh si ne predtsvljam in upam, da mi nikol ne bo treba ampak mi smo ukrepal takoj na začetki in je verjetno lažje kot pa zdej pri 8 mesecih k se že točno zavedajo in jih je težje pretetnat.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:19:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest? aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice. Midve se tud dojive, sam ona ma mene za dudo. In je nonstop priklopljena. Tistih 10 dni kokr smo mel dudo je pa sam enkrat ponoč se zbudla za jest, in to šele okrog 5ih. Zdej pa prva runda že ob enajstih, dvanajstih Jst dam Kristi še kak mesec, dva cajta, pol gremo pa v radikalne ukrepe. na žalost jst svoj spanec preveč rabm da bi lohk tko še leto furala. Pri Neli smo isto naredl in se je ful dobr obneslo. zakaj ji pa ne daš spet dude..... sej prej k slej jo bo sprejela sam to ni da ji ponudiš in ona sprejme.... ampak je treba 100x ponudit in ko misliš, da si na konju jo spet odkloni ampak prej k slej pa jo sprejme.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:22:14
|
|
|
|
Katjusa
|
ker me florjan vsak dans prašuje kdaj bo božiček sma zdle na hitro izdelala koledar kjer sme mu razložla tud sobote in nedelje in zdej bo vsak dan en dan prečtral in bo mogoče (upam) lažje razumel kdaj pride božiček..... bojda mu neki za vlakeca prinese
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 15:23:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-sej sem že navajena...no ja skos notr glih ne...da ti še povem da moj hodi dam ta teden okol devetih zvečer al pa še mal čez...se pravi sem sama od jutra do sutra ...zaenkrat se mi še ne meša...veš kdaj se mi je...takrat ko smo prišli z bolnice(hana stara en mesec, skos polivala se pravi skos po rokah, erik po meningitisu, jest še čist adijo od vseh živcev, pa en mesec zaprti med šter stene, še obiskov nismo smel imeti) takrat se mi je pa res že rolalo... dobra si..... jst sem zjutraj mojmu rekla da rabim dopust je reku kak to misliš pa mam samo 1 doma drugega pa pol dneva pa še moj pride relativno kmalu.... ampak ponoč slabo spim in va wc sem zečela hodit že 3 dni zapored ob 3 zjutri ne vem če več pijem al kaj bom dons probala zvečer nič pit.... spat grem ob pol noči (nekje takrat tud na wc in ob 3 že nuja da komi do wc-ja pridem ) srečka
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?