|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
21.10.2009 14:45:58   
Onasiss
mi računalnik neki počas dela.....user posted image

Katjusa-nehi pit....user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tvojmu ni nč za bat, ker imaš non stop zasledovalca in ne moreš nikamor pobegnit.....user posted image user posted image

Ursa-user posted image user posted image user posted image user posted image  za frizuro, slike prosim......

tanci, piskot....si predstavljam kako je bit z obema not....user posted image

kolumbo-a niste šli s Šimetom na morje oz ni mi jasno tole, ker si napisala, da je v hotelu???'user posted image user posted image

Medve sva bili vzunaj, naredili en džiro po soseski..... šli po plenice v Hofer, bom probala kako se obnesejo.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.10.2009 14:47:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

urša........user posted image user posted image user posted image user posted image  punce mormo vzet stvari v svoje roke-važno da vas ne bo zeblouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.10.2009 14:49:20   
Urša08
mlea men so Hofrove plenice čist v reduuser posted image

Kolumbo in njeni trije fantje so bili prejšnji teden na morju od čet. do sobote, sedaj pa sklepam da je njen možek šel na službeno pot.Lahko se motim

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.10.2009 14:50:55   
Urša08
Zdej bi bil pa cajt da grem kuhno pospravit. Pa še kej druzga bi blo tud fajn narest sam mam dons lenoritis user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.10.2009 14:51:18   
birdy
Urša, po eni metodi po knjigi spi, dete spi. Je tud z jokom, jeb.at ga, drgač pri nas ne gre. Sej nazačetku je hudo, po ene treh dneh (pri Neli) je blo pa vredno. Pri nas drugo ni palil, to je pa uspel. Najprej da je sama zaspala, kar je bil prvi cilj. Potem po ene dveh tednih sva šla pa na celonočno spanje, ki je pa tud uspelo po ene treh dneh. In Neli od 10ega mesca dalje spi celo noč. Edin včas jo kej fedr daje, ampak je boj izjema kot pravilo. Pa je bla ista k Kristi. Celo noč prklopljena, jst sem ji bla duda (Neli tud ni hotla dudeuser posted image  očitno mam mal čudne otrokeuser posted image ), zaspat niti pod razno sama,...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.10.2009 14:52:57   
Urša08
birdy poznam to metodo ja user posted image user posted image user posted image ma jaz sem tak človek k ne prenesem joka user posted image upam na čudežuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.10.2009 14:53:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Zdej bi bil pa cajt da grem kuhno pospravit. Pa še kej druzga bi blo tud fajn narest sam mam dons lenoritis user posted image user posted image user posted image  
jaz ga imam tudi,pa kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.10.2009 14:54:49   
piskot
birdy midva sva pri martinu to probala. sem zdrzala celih 20 minut, pol sem sla v spalnico, spodila moza ven, vzela martina v narocje in je blo konec. jaz tega ne zmorem.

aja, no upam da se kmal pocajtate. pa kje ste klopa dobil v tem mrazu!?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
21.10.2009 14:55:12   
Urša08
majchy a ni fajn met kakšen dan ta lenouser posted image user posted image user posted image user posted image če bi še škratje kej nardil namest nas bi blo pa še lepšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.10.2009 14:56:26   
piskot
ana spi ze 2,5 ure! to je pa tko, ce brata ni doma in imas mir user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.10.2009 14:58:13   
Onasiss

A nisi že zjutraj pospravljala kuhinjeuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.10.2009 14:58:23   
Čebel@

majchy a ni fajn met kakšen dan ta lenouser posted image user posted image user posted image user posted image če bi še škratje kej nardil namest nas bi blo pa še lepšuser posted image user posted image user posted image
ma sej jest imam večkat lenoritisuser posted image ,ampak danes je pa res tak dan da se mi ne da s cunjo letat....sej sem user posted image  in imam dost za danesuser posted image user posted image user posted image pa še user posted image  imam pa danes imam še predavanjeuser posted image ......so pa drug teden krompirjeve počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
21.10.2009 14:59:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

birdy midva sva pri martinu to probala. sem zdrzala celih 20 minut, pol sem sla v spalnico, spodila moza ven, vzela martina v narocje in je blo konec. jaz tega ne zmorem.

aja, no upam da se kmal pocajtate. pa kje ste klopa dobil v tem mrazu!?

Sej mislva tapravo varjanto ne? Ko hoš notr na ne vem kok cajta? Ja, je hudo, sej pravmuser posted image  Sam jst dejansko tko ne morem (ne)spat. Tist k to zdrži: super, jst pa ne morem, nimam kej.

Pa tud men ni jasn kje smo klopa dubl???user posted image  Hodm sicer po Neli v vrtec mimo tazga mini, ampak res mini gozdička, ampak grem mim, in mam Kristi v vozu. In to po asfaltirani cestiuser posted image  Mi ni jasn, res ne...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
21.10.2009 15:02:09   
Onasiss
MIHAILO- glede na to, da moja čmrla naredi že dva koraka sama in je nisem in je ne bom dajala v hojco, ti bom rekla samo to, da določene stvari otroci osvojijo tudi brez kakih neobveznih pripomočkov, ki včasih naredijo več škode kot koristi. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
21.10.2009 15:03:10   
Urša08
mlea a vi samo enkrat na dan kuhno pospravljateuser posted image user posted image user posted image user posted image zjutraj je bla tipi topi sedaj morm pa še vse od kosila pospravit, pa ne se čudt če bom zvečer spet napisala da grem kuhno pospravljat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
21.10.2009 15:04:13   
Onasiss
aja Majchy- user posted image user posted image user posted image  Hana... A pridemo še kdaj na obisk????user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.10.2009 15:09:04   
Onasiss
Urša-pri nas pospravljamo sproti...umazana posoda gre takoj v pomivalca.... od kjer si vzel stvar jo daš tudi nazaj....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.10.2009 15:09:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

aja Majchy- user posted image user posted image user posted image  Hana... A pridemo še kdaj na obisk????user posted image user posted image user posted image user posted image
valda da še priditauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
21.10.2009 15:11:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Urša-pri nas pospravljamo sproti...umazana posoda gre takoj v pomivalca.... od kjer si vzel stvar jo daš tudi nazaj....user posted image

Pridni. Pri nas pa dostkrat od kosila šele zvečer pomijem. Gremo raj hitr ven pa pol zvečer glancam k debiluser posted image  Če se pa da pa tud jst raj tko k ti nardim, je ful boljš k prideš zvečer dam, daš otroke spat pa greš na kavč poležavat, namest za korit pucat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
21.10.2009 15:15:09   
Onasiss
Šibam po Vitka.....ajde

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.10.2009 15:15:21   
Urša08
Mlea pridni steuser posted image user posted image user posted image Jaz pa skuham kosilo in po kosilu se mi koj ne da potem pa pospravim posodo od kosila, pa vmes še kaka dodatna šalca pride al pa kozarcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.10.2009 15:19:47   
Katjusa

Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajamuser posted image

kaj pa če daš njegovo postlco čist k vajni? jst si ne predstavljam spat skupaj z otrokom v posteljiuser posted image
sploh si ne predtsvljam in upam, da mi nikol ne bo treba ampak mi smo ukrepal takoj na začetki in je verjetno lažje kot pa zdej pri 8 mesecih k se že točno zavedajo in jih je težje pretetnat.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.10.2009 15:19:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest?

aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. user posted image

pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice.

Midve se tud dojive, sam ona ma mene za dudo. In je nonstop priklopljena. Tistih 10 dni kokr smo mel dudo je pa sam enkrat ponoč se zbudla za jest, in to šele okrog 5ih. Zdej pa prva runda že ob enajstih, dvanajstihuser posted image user posted image
Jst dam Kristi še kak mesec, dva cajta, pol gremo pa v radikalne ukrepe. na žalost jst svoj spanec preveč rabm da bi lohk tko še leto furala. Pri Neli smo isto naredl in se je ful dobr obneslo.user posted image

zakaj ji pa ne daš spet dude..... sej prej k slej jo bo sprejela sam to ni da ji ponudiš in ona sprejme.... ampak je treba 100x ponudit in ko misliš, da si na konju jo spet odkloni ampak prej k slej pa jo sprejme.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.10.2009 15:22:14   
Katjusa
ker me florjan vsak dans prašuje kdaj bo božiček sma zdle na hitro izdelala koledar kjer sme mu razložla tud sobote in nedelje in zdej bo vsak dan en dan prečtral in bo mogoče (upam) lažje razumel kdaj pride božiček..... bojda mu neki za vlakeca prineseuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
21.10.2009 15:23:18   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-sej sem že navajena...no ja skos notr glih ne...da ti še povem da moj hodi dam ta teden okol devetih zvečer al pa še mal čez...se pravi sem sama od jutra do sutrauser posted image ...zaenkrat se mi še ne meša...veš kdaj se mi je...takrat ko smo prišli z bolnice(hana stara en mesec, skos polivala se pravi skos po rokah, erik po meningitisu,  jest še čist adijo od vseh živcev, pa en mesec zaprti med šter stene, še obiskov nismo smel imeti) takrat se mi je pa res že rolalo...

dobra si..... jst sem zjutraj mojmu rekla da rabim dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku kak to mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mam samo 1 doma drugega pa pol dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še moj pride relativno kmalu.... ampak ponoč slabo spim in va wc sem zečela hodit že 3 dni zapored ob 3 zjutriuser posted image ne vem če več pijem al kajuser posted image bom dons probala zvečer nič pit.... spat grem ob pol noči (nekje takrat tud na wc in ob 3 že nuja da komi do wc-ja pridemuser posted image )

srečka user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?