Ursi2
|
Živjo, punce! No, pa sem s pregleda!Tudi moj G je potrdil, da bo fantek!Je rekel, če vidim pištolo? Pa sem rekla, da ja, in če to pol pomeni, da je fant? Pa je rekel, ja seveda, sej pnce majo tarčo, a ne! Tako da se je moja napoved, da bomo imeli Jureta uresničila!!!!! Ful sma vesela! Sej se mog oče malo čudno sliši, pa itak bi bila vesela tud punčke. Važno je, da je zdrav! Ampak mene je malo strah, kaj naj s punčkami počnem! Ker sem bolj fantovski tip in sem nora na avte, pa ropotanje in mehanizacijo! Ampak sej mogoč bo pa že naslednja punčka, pa se bom takrat učila s punčkami igrat in podobno! dRGAČ JE VSE OK, velik je tako kot more bit - za 18 tednov! Pritisk je malo nizek, ampak nič posebnega. Posteljica se je dvignila, utrip je super!!! Zdej pa spet čez 4 tedne!Kje je to! Sem mu rekla, da me ne bi nič motlo, če bi lahko cel dan tam ležala, da bi mi UZ delal in bi lahko malega gledala! Se mi je sam smejal. Pa mi rekel, da on pa ima to srečo! Sem videla, da ste se pogovarjale o drugi nosečnosti. Tudi pri meni je drgač! Po eni strani kar pozabim, da sem noseča in seveda ni časa počivat, ko bi pasalo ali dlje spat, tudi če si želiš! Me pa po drugi strani veliko bolj skrbi, da bo kaj narobe. Predvsem me je strah, da bi mogla it kaj v bolnico oz ostat v bolnici zdej med nosečnostjo. Pa tudi potem, ko bom mogla it rodit, upam, da bo vse ok in boma šla hitro domov! Pa veliko bolj imam sindrom gnezdenja. Vsak dan stojim v Juretovi sobi, pa študiram, kk bi dala omare in previjalno pa posteljco! pa kake barve bi bila soba! Zdej sma nekako se odločla, da bo taka svetlo modra in nezžno oranžno-marelična! Pa čeprav imam že vse obleke doma in v bistvu ničesar ne rabim, sam študiram, če pa je le kaj, kar bi rabla, da bi lahko šla pa malo pobrskala po trgovinah in kupila! Pa ful se mi po eni strani vleče, ker bi rada imela tole malo štručko doma, po drugi strani mi pa čas ful prehitro mine!Res sem malo zmedena, al! Se pa kr malo bolj pazim zdej, kot pa pri prvi . Pa takrat sem ful na sprehode hodla pa telovadla, vsak dan sem bila na sobnem kolesu vsaj eno uro do zadnjega dneva. Zdej pa niti vem ne, kaj je telovadba! Ampak po drugi strani je pa veliko bolj aktivno, ker je LUka in ej treba skoz zraven njega skakat in ga zaposlit! San, ti kar bodi malo lena. Itak imaš malo kdaj priložnost, da si lahko!Tako da uživaj! Terida, upam, da bo današnja noč kaj boljša! Pa Eriki , da bi nehala kašljat! Tudi pri nas je bila danes čudna noč! Zvečer je kr hitro zaspal, mene je pa tudi potem kmalu zmanjkalo na kavču. Potem se je pa ob ene 2 Luka začel jokat in se je do jutra kr naprej zbujal pa jokal! Terida, želim ti, da se čimprej preselite, pa da se vse malo umiri, da se boš lahko pripravila na drugega korenjaka! Zofy, midva sma se malo menla, pa mislim, da ne boma dala cepit ga zaenkrat! Drgač pa se ne sekirat!Boš vidla, ko boš imela malo štručko v rokah, pa ko te bo pogledal pa te primu za prst!Si ne boš znala več predstavljat kk ste bli brez njega! Zdej pa še mal delat pa nečaka pazit. Je doma, ker je bolan!
|