Ursi2
|
Živjo, punce! No, končno petek! Se mi zdi, da je tale teden hitro minil, ampak še vedno ne dovolj hitro! Komi čakam, da pridem dans domov in bom potem z mojima moškima (al kk se to reče)! Danes smo se vsi zaspali, se je LUka šele ob7.30 zbudil!. Ker jz si ne naredim več budilke, ker me itak vedno Luka zbudi!No, danes pa je najina budilka malo zaspala! Ampak je pa pasalo! Smos e potem hitro spravili, še prej za minutko pocrtljali, potem pa k dediju, midva pa v službo! Sam mamo pa vsako jutro fejst borbe, preden da nama uspe it! No, pa sej se pol hitro potolaži, tako da ni hudega! Sam včeri, ko sma midva že ob6-ih šla od doma in je Luka še spal in potem, ko je zagledal pri njegovem kavču moje copate (nisem vedla, kje sem jih pustila, v temi jih pa nisem iskala) se je baje začel ul jokat, pa popoldan tudi, ker dedi ni pomislil, dabi jih umaknil! Drgač pa poskušamo še izkoristit kak lep trenutek zunaj, kolikor se da, čeprav je zdej težje, pa tudi upam si ne preveč, da ne bi mi zdejle pred operacijo zbolel! Sma šla včeraj v knjižnico po en velik kup knjig za v bolnico! Jutri gremo pa na rojstni dan, ko ima nečak 2 leti. V nedeljo pa bomo še vidli, odvisno od vremena! Sem pa včeraj našla v MB eno trgovino, kjer so imeli celo izbiro oblek za fante oz je bila izbira večja, ko za punčke! In ful dobre obleke! pa bunde in kombinezone!Joj, pa take lubane oblekce in pajacke za čist tamale!Sem se komi spravla ven!Ker jz sem itak čist zmešana,ło vidim te male cotice, tiste so bile pa nore!!!!!!!! Dinki, ti verjamem, da si bila cela ponosna na Tita!Je pa res priden in pravi frajer!!!!!!! Jz tudi imam doma prste barve in to pripravljene za deževne dni!Tud komi čakam, da boma kaj nardila! Terida, upam, da se bote kmalu preselili, da se boš lahko malo spočila!Ti verjamem, da bota pogrešala Eriko, sam jeza njo pa res boljši, da je pri nonotih, kjer bo uživala 100000 na uro! Pa sej bo hitro minilo in potem bo šele lepo, ko bote skupaj v novem stanovanju in v njeni novi sobici!! Se pa tudi jz strinjam, da je prav, da sta vztrajala, da je ostala v svoji postelji, ker si prehitr zapomnejo, ko enkrat popustiš! Čestitke , da vama je uspelo biti vztrajna!!!!! Pa kot ti je Dinki rekla, ne pozabi se kdaj vsest in noge na stol pa se mal spočit!!!! Lona, en kup za Tajo, da se kmalu pozdravi in bo lahko spet uživala in ustvarjala v vrtcu!!!!!!!!!! Pa jutri veliko sreče in zagnanosti Tilenu na maratonu! Priden!Pa upam, da ga boš ti peljala, da se boš lahk mal načvekala!!!!! San, kk fajn je bilo brat, kk si razlagala Izidorju in kk je potem on naprej atiju razlagu! Res lepo!!!!! Pa priden Izidor, da se je tako zanimal, kako velik je in to! Mumu, še zdej mi gre na smeh, ko pomislim na Tio, kako je oponašala atija, da smrči! Sem mojmu razlagala, se je ta ko smejal!!!!!!!! Špela, kaj naj rečem!Maks je pa res prava čveka!FACA JE!!!!!!!!Joj, sem sembila čist v , ko sem sam brala, kk je šele tebi!JOj, komi čakam, da bo tudi Luka začel govorit!!!!!! Maksu pa čestitke, da je tak čvekec pa en kup , da bi se pozdravil in bi potem imeli mir!!!!!!!!!! Zdej pa delat!!!!!!
< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 23.10.2009 9:51:02 >
|