|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
21.10.2009 11:42:57   
Zofy
Ojla, še jaz na hitro.
Danes smo imeli sistematski pregled in je Julija vse pridno pokazala. Edino ni znala povedat kdo govori, kdo leti in koga jahamo. Imela pa je slikico pred sabo in je morla pokazat na pravilne slikce. No, povedala je le kdo laja, ostalega poa je itakl nismo učili, le kako bi vedla. Je rekla zdravnica, da če bi še dejanja znala povedat, bi bila res super nadpovprečna, ker je znala pokazat čisto vse ostalo. Smo pa zato imeli težave z merjenjem višine, ker se ni in ni hotela izmeriti. Na koncu sem jo malo prisilila in je zdravnica namerila 83,5 cm. Vprašanje, če točno, ker se je cela svijala od ihte. težka pa je 11,58 kg. Torej nekaj takega kot Erika, a ne.
Cepili je tudi mi nismo, ker kašlja, pa čeprav zdravnica ni nič slišala na pljučih. In seveda smo imeli težave, ko smo odšli, ker jeona hotla še kar tam bit in it risat (je v joku govorila "sisat" kar pomeni risat...)

Sva se pa odločila, da jo cepiva za gripo in je naročena čez 14 dni. Se bo cepila ona in mož, da mi ne bosta domov bacilov nosila, ker med user posted image ni fajn bit bolan, pa tudi, ko imaš doma novorojenčka in glede na to, da spimo vsi v isti sobi, ni fajn, da so okoli bolni ljudje. Moj mož sploh pobere vsako bolezen zadnje čase... No, tako sem (upam) zaščitila sebe in našega novega člana. Ah, še zdaj ne vem kakšno ime mu bomo dali...

No, toliko zaenkrat.

Aja, Tia je faca user posted image Julija pa še ni začela smrčanje oponašat, kar pa ne pomeni, da ati ne smrči kot slon...user posted image
In Tina50, welcome back, lepo da ste uživali. Jaz pa ne morem več na bazene, ker nimam primernih kopalk. Zize so spet v višave poletele in mi ni noben modrc prav...
in Ursi2, čestitke za fantičauser posted image Madona, kaj bojo sami fantki, al kaj?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.10.2009 13:08:31   
TamaraV
Dinki v katerem vrtcu je Tit? Mogoče sta skupaj z Lano v Andersenu. Včeraj ko sem šla po Lano v vrtec sem videla da so delali ardeče odtise od rokic :)
Terida: Kakšno naključje da smo se srečale.Erika je že prava punca.Pa tudi ti si lepa v nosečnostji.Nimaš velikega trebuha glede na to da si proti koncu.
Lana je imela sistematsi pregled in ceplenje v ponedeljek.Visoka je 83cm in težka:10,8kg. Po cepivu ji je zatekla nogica.Celo popoldan je samo ležala ter mi govorila da jo noga buba.Ponoči je imela visoko temperaturo, ampak zjutraj je bila v redu tako da je šla v vrtec.Sovražim ta cepljenja.
Ko sem pedijatrico vprašala če mi da bolniško ker bi z Lano ostala doma je rekla da mi se to ne splača jemati naj jo oddam v vrtec.Nisem se hotela z njo prepirat in sem vseeno ostala z Lano doma ker imam še velik dopusta.Še dober da sem ostala, ker bi me ziher iz vrtca klicali da pridm po njo. Ta naša pedijatrica je malo čudna.Tudi ko me je vprašala kdaj je Lana shodila in sem rekla pri letu in teden dni je ona rekla da bo zapisala kr 14 mesecov.Hm, ne vem v čem je fora.Sem ji pač rekla da mi je vseen kaj zapiše :) Lana je morala samo zlagat lesene kocke eno na drugo in pokazat kje ima nosek in lasje. Nič posebnega ni zahtevala. Pogledala ji je tudi zobke in ima zunaj že 5-tke. Aha pa še pohvalila jo je da vidi po kartoteki da je bila zelo malo bolna.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.10.2009 15:08:43   
Zala.
živijo ženskice

sam na hitrico, sem samo zadnja dva prebrala in ja Zofy, če želiš modrček75 d al e ne vem več točno, od Lisce - kopalke črn, ti ga pošljem, men je vse skopnelouser posted image

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.10.2009 17:15:09   
san
tamara, čestitke za pregleduser posted image

hehe, mumu, tia je pa res facauser posted image

zofy, kolk pa že maš, čez 80? men pa nič ne kipijo, verjetno zarad dojenja. sm pa prav nesrečna, ker mi je ravno tista moja hipertenzija al kako se že reče - ko sem imela rjavo pigmenacijo čez cela prsa, izginila, zdej bojo pa verjetno spet obarvale. pol me pa moj zeza, da sem se z nutelo namazalauser posted image

ursi, čestitam za fantičkauser posted image

tko, to je bilo na hitro

urban mi danes nekaj pokašljuje, upam, da ne bo šlo naprej

uživaJTE

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.10.2009 0:18:37   
Špela100
Ojla sam, da se mal, mal javim...user posted image ,
ja spet smo bolni, tokrat lev ušesek, nosek zabasan, spet je anakonda ta glavna domača žival pri hiši...mah saj je že skor dva meseca, maks kašlja, včasih od kašlja tudi bruha...ni da ni....user posted image .

Res sem ponosna na vas nosečke, da ste tako polne energije in da skačete za temi našimi marčevci, pa še v trebuščku mate enega....res lepo....jaz ne vem kako bi zmogla, se mi zdi, da sem že zdaj skoz utrujena, se sploh ne morem odpočiti...mah saj ni čudno, saj že eno leto in pol spim po 5 ur s presledki.

Ursi2 user posted image user posted image bravo za Jureta, res sem vesela in veš vsega se navadiš. Jaz pa nisem vedela kaj bom delala s fantkom, pa ti povem, da sem se lepo prilagodila...sam prvi teden sem mu še vedno govorila kot, da je punčka user posted image user posted image .

Tia je pa pojava....user posted image user posted image , ma itak da so vseh muh polni....

Jaz maksu čistim nosek in se ful upira,v glavnem borba, ga moram jaz in moj držati. Zdaj ko vžgem sesalec se on kar k meni na tla uleže in kriči...ATA PIMI MASA, ATA MAGI ( ata primi maksa, ata pomagi)user posted image user posted image in potem ko spucamo noska je cel moker od dretja in borbe, vstane in reče NOS DELA. user posted image

Pa ful me oponaša. Ko nesem kaj v kopalnico vedno kriči za mano...mama ki si...jaz mu pa rečem pridem takoj....in včeraj mu dam slinček, da ga nese v kopalnico in on se sredi hodnika ustavi, se obrne in reče PIDEM TAKOJ. ( pridem takoj)...sem se tako smejala....

Pa zdaj ko sva dosti doma, ker je skozi bolan, pa se previjava, pa mi reče, ALO MAMI GEMO ( alo mami gremo), pa jaz rečem, ja kam pa...on pa NA KAVO, V TGOINO ( na kavo v trgovino...) Potem pa ga sprašujem, da kaj bo kupil v trgovini, on pa CAJ, MLEKEC, KUH ( kruh), MESEK...VSE....se spet smejem, vse bo kupil....ma cela mama vam rečem...user posted image user posted image user posted image

No to je to od mene, zdaj pa hitim pisat seminarsko napre...da vam niti ne razlagam kako se mi da....

nočko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.10.2009 7:52:04   
TamaraV
Špela100 -Maks se velik pogovarja.Uporablja že več besed naenkrat. Za to "Pridem takoj" me je že zranega jutra spravilo v smeh.
Upam da nisi dolgo v noč delala seminarsko in da ti je ratalo naredit do konca :)
Tia - prava mala prebrisanka, že smrčanje oponaša :)
Meni je Lana včeri pela pesem: Mi se mamo radi , radi radi radi...Najbrž so to pesem peli v vrtcu:) Pa še povedala je da jo je Marki (Mark) iz vrtca ugriznil za roko. Vzeame si rokico in se ugrizne ter reče: uu marki ti ti:). Včeraj jo je en ugriznil za hrbet in ji je fejst poznat.Ubogica.
San- Hm, če sem prav razumela: še zmeraj dojiš in noseča si? Zanimivo.Boš do konca nosečnosi dojila? Ko rodiš boš še zmeraj oba dojila? Mal čudno vprašanje a ne? Sam sem se malo zamislila kako gre to:)
Čao

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.10.2009 8:17:11   
Dinki
Dobro jutro punce,
joj kašen turoben dan....je taka tema pri nas v pisrni kot da bi zvečer prišla delat. No, ena velika prednost je ta, da je danes že četrtek user posted image . Komaj čakam vikend, sem prav zmatrana od službe.

Zofy, čestitam za pregled user posted image ....ma te testi so itak kr neki, mislim sej je fajn, da so, ampak ne vem, ne mormo točno v tistem trenutku zahtevat od otroka, da nam pokaže vse to kar mi želimo user posted image . Tit bo kdaj rekel vse kar ga bom vprašala, npr. oponašanje živali, kdaj pa ko se mu pač ne da, me pa popolnoma presliši in ga čisto razumem. Pa še zadnjič sem bila pri eni sosedi na obisku in mi je začela razlagat kako ona že zdej uči iz unega lista, ki ga imajo na sistematskem vse tiste stvari, da bo naredila čim boljši vtis na pediatrinjo user posted image user posted image user posted image  ne vem, meni je to čist mim....
Mi imamo sistematskega + cepljenje naslednji teden - 27. ampak mislim, da tudi nas ne bodo cepili ker je prehlajen. Bomo videli....
BTW....kaj niste ta teden že začeli z uvajanjem Julije v vrtec? kako gre?

TamaraV, lepo da se nam javljaš user posted image . Tit ni v vrtcu v Ljubljani, ker nisem (več) ljubljančanka. Vrtec smo dobili v Dragi, spada pod centralno enoto Vrtec Ig. smo zadovoljni, Tit pa tudi. Rokice so pa pomojem sedaj povsod aktualne že zaradi humanitarne akcije Nivea. Hmmmm, bi bila pa fora, da bi zvedele, da imava otročička v istem vrtcu user posted image . V andersenu ima moja sodelavka tamalo, ampak je že starejša - 4 leta.
Za vašo pediatrinjo pa user posted image .

San, mogoče pa ti tokrat pigmentacija ne ponagaja user posted image user posted image user posted image ....

Špela100....smola za Maksa, da je spet doma user posted image ....potem sta vzgojiteljica in njena pomočnica super uspešni v svoji misiji redčenja user posted image . Upam, da boste kmalu bolje, prav tako upam San, da ne zboli Urban user posted image user posted image user posted image .
In Špela100, sej vem, da sem ti to že povedala, ampak tale tvoj Maks je pa res car, da takole govori user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da bo tudi Titek takole zgovoren, ga imam že zdaj na sumu, da jih bo tudi pribijal na veliko user posted image .

Toliko zaenkrat od mene, grem delat....bi pa takooooo zelo rabila kakšen dopustek, sem prav zmatrana, se vidi, da sem bila nazadnje na dopustu junija user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.10.2009 8:21:12 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.10.2009 10:06:44   
san
joj, špela, ma maks je res prav carskiuser posted image . men se to tolk dopade ko že tako veliko govori.
se spomnim izabele, je govorila kot navita in je bilo prav zabavno. naš urban pa še nič preveč ne govori. res, je prav šparoven z besedami... izidor tut dolg ni govoru nič, ampak pri letu in pol je pa začel v stavkih in se ga ni dalo ustavit pol... urban neki zamujauser posted image
pa držim pesti, da je seminarska skončana, ti pa naspana in da maks res ne bi več zbolevaluser posted image user posted image user posted image
moj bani tudi kašja in posledično mene grlo boli za znoret, ampak zaenkrat samo to. mam pa izabelo doma, ker mi bruha in driska revica.

dinki iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

tamarav, moj plan je sicer nehat z dojenjem pred koncem nosečnosti, ampak bomo vidl, zaenkrat kaže kontra. urban se doji še več kot prej, ampak mu sama pustim, ker je tako prehlajen in mu ponoči ful pomaga, če ga podojim. spimo pa katastrofalno, ampak sej bo bolš. zdej čakam na drugo trimesečje, baje se okus mleka takrat spremeni in upam, da bo sam prenehal, če ne bom pa takrat pač jaz naredila konec. sej se morm sam odločit pa bo. zdej mam že izkušnjeuser posted image

terida, kako je vaše spanje, se je umirilo? ja, na vilmo se jaz tud pogosto spomnim in se tolažim, da sej tko hudo pa nimamo...upam, da se je pri njih spanje kaj izboljšalo!

jaz sem pa včeraj izidorju povedala, da bomo imeli še neega dojenčka. je gledal enciklopedijo in si ogledoval kako poteka nosečnost in ugotavljal kako velik je urbanuser posted image in potem je naneslo, da sem mu pokazala kako velik je dojenček, ki je pa res v mojem trebuhu. in je mislim, da ga hecam. potem je pogruntal, da res mislim, pa sem mu pokazala še uz slikco in je hotel na vsak način vedet ime. no, nato je še ugotovil, da si izabela želi punčko in je rekel, sej jo imaš lahko, sam mamici povej, pa si bo zaželela in bo punčkauser posted image . no potem sem mu šla razlagat, da to ni tako enostavno in sem mu še povedala o xx in **** in potem je dal mir. je bil ful vesel. pol pa pride domov oči in on njemu ves navdušen, a veš da ma mami dojenčka v trebuhu in očija je skor kap, ker ni pričakoval. no potem je zaigral presenečenje in izidor mu je še razložil o xx in **** in punčkiuser posted image . sem mu še rekla, da je to nša skrivnost in da ne sme še nikomur povedat, me zanima če mu bo uspel. ko sem bila noseča z urbanom nista nikomur povedala.

evo, danes sem pa napisala roman in morm nehat, ker mi izabela špega zravenuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
23.10.2009 8:08:35   
Lona76
Dobro jutro!

Danes je pa peeeeteeeek! In danes mi je po ne  vem kolkem času uspelo priti v službo do 8. ure. Ponavadi vedno neki zamujam, ker moram še Tilna v vrtec peljat, pa gužva na cesti, pa Taja zjutraj joka ko grem in jo je treba crkljati. No pa malo predolgo spim user posted image .
Pri nas je tako, da je Taja spet zbolela, pa sploh v vrtcu ni bila. Ima vročino. Ne vem po moje jo bom jutri k zdravniku peljala. Drugače je full dobre volje. In vsak dan ko grem po Tilna mi je tako hudo, ker vidim kaj zamuja v vrtcu, kako njena skupina ustvarja in so njihovi izdelki obešeni na steni user posted image . Upam, da se kmalu pozdravi in bo potem malo v vrtec hodila. Jutri gre Tilen na Lumpi tek. Se morva z možem zment kdo ga bo peljal, ker vsi ne moremo, ker je Taja bolna. Najraje bi ga jaz, da se še malo s prijateljicami dobim, ker skoraj vse svoje otročičke peljejo user posted image .

Špela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se Maks čimprej pozdravi!!!! Pa faca kako govori.

San kako lepo si vse Izidorju razložila. In faca kako je očkatu razlagal.

Zofy bravo za pregled. Ma teli testi so tudi meni čisto mimo. Dostikrat otrok res noče pokazat ko vsi bezajo v njega kaj naj pokaže. Pri 3 letih na sistematskem pa kar reče ne bom user posted image .

Dinki a ne kako je lepo ko so otročki ponosni na svoje izdelke. In kok je fino ko znajo že sami pokazat kaj so naredili.

Tia je tudi faca da oponaša očkatovo smrčanje.

Tko zdej grem pa delat. Mam še mir, ker še nobenega ni v službi. ne vem kje so vsi. Kadar sem prva se vprašam da nisem slučajno v soboto prišla v službo user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
23.10.2009 8:13:18   
terida
Dobro jutro, punce!

Imam tako gužvo, da se ven ne vidim, a sem rekla, da par minutk si pa le vzamem za vas... Berem vas redno (in se tudi nasmejim ob pogruntavščinah teh naših malčkov), samo energije za komentiranje mi zmanjka. Bom pa malo povedala kako je z nami.

Mi smo ok, vsak dan je delaven do konca - najprej v službi, potem pa še v novem stanovanju. Ma ni za povedat kaj vse gre lahko narobe... Saj ni nič res hudega in nepopravljivega, samo vsaka reč (npr. da so nam poslali prekratko končnico za posteljo, 2 x 3 m velika sestavljanka, ki smo jo prilimali na steno v spalnici nam je dol padla, pa v Merkurju nismo dobili vseh delov v paketu za kopalniško armaturo, pa kar naenkrat je začela puščat še pipa v kuhinji ipd.) nas stane nekaj časa, ki ga že tako nimamo na pretek. Da o živcih ne govorim. Pa še Eriko imamo vedno s sabo, kar pomeni, da je vsaj eden od naju vedno z njo okupiran in posledično ne naredi nič... No, to zadnje se bo danes spremenilo, ker gre Erika spet na enotedenske počitnice k nonotom. Meni je že zdaj hudo in jo pogrešam kar vnaprej user posted image Ah, ja, saj bo. Komaj čakam, da se preselimo in da bo videla svojo sobico, ko bo že prištimana za njo. Že zdaj je vsa vesela in ponosna, ko ji razlagam, da je to njena soba in to njena postelja. Potem gre vsakemu, ki pride, pokazat kje je njena postelja user posted image Uf, hud bo tale teden brez nje...

Danes zvečer pride moja mama, da nama bo pomagala pri selitvi - predvsem pri čiščenju novega in tudi starega stanovanja. Na začetku sem se nekaj upirala v stilu "ne bo meni moja mama (ki bi po letih lahko bila moja nona) čistila, saj sem ja jaz mlajša in močnejša", zdaj pa že komaj čakam, da pride. Zaradi fizične pa tudi psihične podpore.

Upam, da ne bom zbolela, ko bo selitev mimo in bo adrenalin padel. Ker se mi je nabralo vse naenkrat (selitev, pa ful dela v službi, ki ga bom verjetno še domov nosila ta vikend), potem bo pa kar naenkrat kot bi odrezal. Ah, komaj čakam ta trenutek user posted image

Lepo se imejte ta vikend, čeprav bolj kilav zgleda. No, baje bo vsaj nedelja lepa. Upam, da se naslednjič slišimo že z novega stanovanja!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
23.10.2009 8:24:44   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Ker se mi je nabralo vse naenkrat (selitev, pa ful dela v službi, ki ga bom verjetno še domov nosila ta vikend), potem bo pa kar naenkrat kot bi odrezal.

Aja, pa bližam se 9. mesecu nosečnosti, kar tudi ne pomaga user posted image In tudi to bo kmalu mimo kot bi odrezal user posted image

Hotela sem samo še odgovoriti san: Erika še vedno smrka in kašlja, samo noči so zdaj ok. Smo pa rabili nekaj dela, da smo prišli do tega. Samo dvakrat sva jo ponoči vzela v najino posteljo, pa je že hotela stalno spati tam! Neverjetno, kako hitro se ti naši malčki "razvadijo". Tretjo noč se je zbudila samo zato, da bi jo vzela k sebi, pa se moj ni dal. Je rekel, da ne in konec. To ji je tudi večkrat lepo razložil. Potem sva en čas poslušala puntanje in jokanje, a se je še kar hitro umirila in lepo zaspala. In od takrat lepo spi vse noči. Moram priznat, da sem jaz sredi noči bolj šibkega karakterja in bi jo takoj vzela k sebi, če se ne bi moj spuntal. Samo potem, ko ji je enkrat odločno rekel, da ne, in ji tudi razložil zakaj ne, sem pa z njim potegnila. Ker če bi takrat popustila, potem res ne bi hotela več sama spat. Mogoče komplicirava, kaj vem, samo zdaj se bo kmalu preselila v ta veliko posteljo in se bojim kako bi jo tam prepričevala, da naj v svoji postelji ostane, glede na to, da lahko kadarkoli dol spleza...

Ok, zdaj pa dovolj, grem delat naprej.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
23.10.2009 8:58:21   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz sem pa včeraj izidorju povedala, da bomo imeli še neega dojenčka. je gledal enciklopedijo in si ogledoval kako poteka nosečnost in ugotavljal kako velik je urbanuser posted image in potem je naneslo, da sem mu pokazala kako velik je dojenček, ki je pa res v mojem trebuhu. in je mislim, da ga hecam. potem je pogruntal, da res mislim, pa sem mu pokazala še uz slikco in je hotel na vsak način vedet ime. no, nato je še ugotovil, da si izabela želi punčko in je rekel, sej jo imaš lahko, sam mamici povej, pa si bo zaželela in bo punčkauser posted image . no potem sem mu šla razlagat, da to ni tako enostavno in sem mu še povedala o xx in **** in potem je dal mir. je bil ful vesel. pol pa pride domov oči in on njemu ves navdušen, a veš da ma mami dojenčka v trebuhu in očija je skor kap, ker ni pričakoval. no potem je zaigral presenečenje in izidor mu je še razložil o xx in **** in punčkiuser posted image . sem mu še rekla, da je to nša skrivnost in da ne sme še nikomur povedat, me zanima če mu bo uspel. ko sem bila noseča z urbanom nista nikomur povedala.

to je pa vse zelo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76 en kup user posted image user posted image user posted image  za Tajko! Te zastopim kako ti je....tudi pri Titku v vrtcu sedaj veliko ustvarjajo, ker je zunaj dež in ne morejo iti ven. Sem včeraj tudi jaz videla njihovo umetnijo - rokice, ki skupaj tvorijo drevo in sem bila prav ganjena ko sem spodaj prebrala kdo je ustvaril risbico in je bil napisan Tit. Pa jih je tudi le 7 podpisanih, jih tudi pri nas kar nekaj manjka. Sem pa zmeraj bolj presenečena nad našim pikcem. Ko sem ga včeraj pobrala v vrtcu so vsi otroci sedeli za mizo in jim je vzgojiteljica nekaj razlagala. Ko me je zagledal je vstal in je za sabo pospravil stolček (ga dal k mizi) rekel papa in šel ven user posted image . Jaz pa ponosna, sem kr po prstih šla do avta  user posted image .

Ker se mi je nabralo vse naenkrat (selitev, pa ful dela v službi, ki ga bom verjetno še domov nosila ta vikend), potem bo pa kar naenkrat kot bi odrezal.

Aja, pa bližam se 9. mesecu nosečnosti, kar tudi ne pomaga user posted image In tudi to bo kmalu mimo kot bi odrezal user posted image

Joj Terida, si faca, veš. Ti popolnoma verjamem, da si zmatrana do kosti. Pa sej sama veš, da še malo pa bo vsega konec....in kljub temu, da ti je hudo je pravilno, da gre Erika k starim staršem...tam bo zagotovo bolj uživala kot v stanovanjih kjer se stalno puca in nekaj dogaja. In zagrabi mamino pomoč.....joj, si ista kot jaz user posted image ....tudi meni ko se mama ponudi razmišljam enako kot ti....skratka, bodi močna, drži se in spomni se kdaj, da se tudi malo vsedeš in malo dvigneš noge  user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa še poročilo iz našega tabora:
včeraj je moj sinko prvič v življenju lulal v kahlico user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem mu jo ponudila zvečer preden se je šel tuširat in sem mu rekla naj se čiča in lula in je kar sedel in se smejal ker sva ga obadva z možem gledala in ko sva mu že rekla naj pride, da se bomo tuširali je pokazal z rokico, da ne še in ko se je polulal je sam vstal user posted image . Midva pa vesela k radio in pol je bil itak tudi Tit ves ponosen, se je kar smejal. Tako, da ga bom poskušala sedaj pred tuširanjem dajati na kahlico, ker že dalj časa vidim, da ko mu slečem pleničko v kopalnici kmalu za tem lula.

Vsem skupaj želim en lep vikend user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
23.10.2009 9:48:06   
Ursi2
Živjo, punce!

No, končno petek! Se mi zdi, da je tale teden hitro minil, ampak še vedno ne dovolj hitro!user posted image user posted image
Komi čakam, da pridem dans domov in bom potem z mojima moškima (al kk se to reče)! Danes smo se vsi zaspali, se je LUka šele ob7.30 zbudil!. Ker jz si ne naredim več budilke, ker me itak vedno Luka zbudi!No, danes pa je najina budilka malo zaspala!user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa pasalo! Smos e potem hitro spravili, še prej za minutko pocrtljali, potem pa k dediju, midva pa v službo! Sam mamo pa vsako jutro fejst borbe, preden da nama uspe it! No, pa sej se pol hitro potolaži, tako da ni hudega! Sam včeri, ko sma midva že ob6-ih šla od doma in je Luka še spal in potem, ko je zagledal pri njegovem kavču moje copate (nisem vedla, kje sem jih pustila, v temi jih pa nisem iskala) se je baje začel ul jokat, pa popoldan tudi, ker dedi ni pomislil, dabi jih umaknil!

Drgač pa poskušamo še izkoristit kak lep trenutek zunaj, kolikor se da, čeprav je zdej težje, pa tudi upam si ne preveč, da ne bi mi zdejle pred operacijo zbolel! Sma šla včeraj v knjižnico po en velik kup knjig za v bolnico!user posted image

Jutri gremo pa na rojstni dan, ko ima nečak 2 leti. V nedeljo pa bomo še vidli, odvisno od vremena!

Sem pa včeraj našla v MB eno trgovino, kjer so imeli celo izbiro oblek za fante oz je bila izbira večja, ko za punčke! In ful dobre obleke! pa bunde in kombinezone!Joj, pa take lubane oblekce in pajacke za čist tamale!Sem se komi spravla ven!Ker jz sem itak čist zmešana,ło vidim te male cotice, tiste so bile pa nore!!!!!!!!

Dinki, ti verjamem, da si bila cela ponosna na Tita!Je pa res priden in pravi frajer!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz tudi imam doma prste barve in to pripravljene za deževne dni!Tud komi čakam, da boma kaj nardila!

Terida, upam, da se bote kmalu preselili, da se boš lahko malo spočila!Ti verjamem, da bota pogrešala Eriko, sam jeza njo pa res boljši, da je pri nonotih, kjer bo uživala 100000 na uro! Pa sej bo hitro minilo in potem bo šele lepo, ko bote skupaj v novem stanovanju in v njeni novi sobici!!
Se pa tudi jz strinjam, da je prav, da sta vztrajala, da je ostala v svoji postelji, ker si prehitr zapomnejo, ko enkrat popustiš!user posted image user posted image  Čestitke , da vama je uspelo biti vztrajna!!!!!
Pa kot ti je Dinki rekla, ne pozabi se kdaj vsest in noge na stol pa se mal spočit!!!!

Lona, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo, da se kmalu pozdravi in bo lahko spet uživala in ustvarjala v vrtcu!!!!!!!!!!
Pa jutri veliko sreče in zagnanosti Tilenu na maratonu! Priden!Pa upam, da ga boš ti peljala, da se boš lahk mal načvekala!!!!!user posted image user posted image

San, kk fajn je bilo brat, kk si razlagala Izidorju in kk je potem on naprej atiju razlagu!user posted image user posted image user posted image user posted image  Res lepo!!!!!
Pa priden Izidor, da se je tako zanimal, kako velik je in to! 

Mumu, še zdej mi gre na smeh, ko pomislim na Tio, kako je oponašala atija, da smrči!user posted image user posted image Sem mojmu razlagala, se je ta ko smejal!!!!!!!!

Špela, kaj naj rečem!Maks je pa res prava čveka!FACA JE!!!!!!!!Joj, sem sembila čist v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko sem sam brala, kk je šele tebi!JOj, komi čakam, da bo tudi Luka začel govorit!!!!!! Maksu pa čestitke, da je tak čvekec pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se pozdravil in bi potem imeli mir!!!!!!!!!!

Zdej pa delat!!!!!!

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 23.10.2009 9:51:02 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
23.10.2009 11:56:16   
tina50
ojla!

mi imamo tak lep sonček zunaj, sam kaj ko bo menda popoldan dež user posted image .
Lan spi, jaz sem pa tud čist fertik, tak da bom sedajle mal izkoristila, da se bom dala v vodoravni položaj.user posted image

Prišla sem vam sam povedat, da je v sredo na pregledu blo vredu. Je rekel, da kakšne večje napake ni videti,.... mal me je zmotilo to, da je rekel mal večje. sam sej sem pol študirala, da če bi blo karkoli kaj vidnega bi mi mogel povedat. uglavnem sedaj sem malo bolj umirjena, oz sem pomirjena.

Na hitro sem videla, da je Tit lulal v kahlico. čestitke Titekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Če pa jaz Lanu rečem, če gre na kahlico mi kr takoj iz prve hitro pove, da NE! pa ga tudi potem ne silim. Bom mu probala kupit ono za na wc. bo mogel dat pleničke svojemu bratcuuser posted image .

ajde, grem krompir olupit k je kuhan (danes bom delala mrzel krompir in ribe).

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
23.10.2009 13:09:50   
san
o, tina, super za izviduser posted image user posted image . če bi bilo kaj naobe, bi ti itak omenil, tko da se ne sekirat zarad tiste besede večje. zakaj so te pa sploh poslali v lj na pregled?

oh, bravo titek za lužicouser posted image user posted image . verjamem, da sta bila mami in ati ponosna k strelauser posted image
aja, dinki, pri nas so tudi odtise rokic delali, že na začetku septembra, pa odtise jesenskega listja, pa lepili so koruzo in slamo, pa repo velikanko so risaliuser posted image in to je potem vsak teden razstavljeno na hodniku in urban mi potem vsak dan kaže kaj je naredil on in potem mu moram še prebrat kdo je naredil druge umetnijeuser posted image . men je to tud tako lepooouser posted image

oh, terida, sam še mal, pol bo pa mir, se mi prav smiliš. upam, da mene čaka vse na hitr (sanja svinja kukuruzuser posted image ). pa super, da si mamino pomoč sprejela, jst sm se z mojo tudi že zmenila, da bo pomagala, pa še s kolegiuser posted image

lona, pri nas gremo tudi na lumpi tek - tekla boosta pa izidor in urban. bomo vidl, kako bouser posted image . izabela gre pa na šolski tek. upam, da ne bo dež...

oh ursi, bogi lukec, verjetno je nejmu še malo bolj hudo, ker je doma, pa se potem večkrat spomni nate, no ampak gotovo uživa z dedijem. za oblekce ti pa čist verjamem, mene že zdej meče, da bi kej kuplauser posted image

terida, sej jaz mislim, da moj urban mene tud sam mal okol prenaša, sam kaj ko se tako dere, da vse zbudi, pol pa raj kar zobe stisnem pa ga mam pri sebi in dojim. ampak pri nas je še tko, da ima on posteljco še poleg najine in nima več ograjice, tko da sam k meni zleze in pol mava borbe, če ga hočm dat nazajuser posted image

tko, to je bilo na hitro... jutri pa sobota, jeee, ampak pri nas bo pestra, sam da hitr mineuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 23.10.2009 13:11:52 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
26.10.2009 7:29:16   
mumu
Dobro jutro,

evo vikend za katerega sem pričakovala da bo grozen je za nami in je izpadel vrhunsko. No saj da bo grozen sem mislila samo zato ker se je premaknila ura in sem mislila da bo imela Tia probleme, na koncu pa je vse izpadlo vrhunsko in je spala do 7.20 po novi uri user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa sem jaz imela soboto večerni babji čvek, oči in Tia pa sta že popoldne odlšla v LJ na rojstni dan (od njegove sestrične hčerkica je imela 5 let).
Dnevi pa so zame čedalje bolj utrujajoči, tale nosečnost je čisto drugačna kot prva, mam občutek da sem skos samo utrujena, napihnilo me je tako koda bi bila že najman 15 tednov noseča, da o prsih sploh ne govorimo (včeraj sem celo dobila komentar da mam take kot kakšna porno zvezda - se pravi plastiko, mislem da se moj nebi lih branu da bi bili kar skos taki) bolijo me pa ko hudič. Manija za oblačila me pa še nič ne daje, ker mava večje probleme s tem da bo treba tiino sobo pregradit, da bosta imela vsak svojo sobico že od samega začetka.

Zadnjič ste imele debato o kremah za obraz, za tio imam kupljeno in namešano kremo iz lekarne, (vem da je zraven tudi olivno olje) in ji to najbolj odgovarja. Mam pa eno vprašanje, naša miška je dobila temenčka (šele sedaj), kako naj se jih čimhitreje znebim?

Upam, da so vsi vaši lumpiji dobro tekli.

Tina lepo, da je vse ok s srčkom.

Tit čestitke za lulanje v kahlico, (pri nam po novem samo sedimo na kahli in se neznansko zabavamo z nogicami user posted image user posted image user posted image ).

Tole sem se še spomnila, vse ostalo pa je izpuhtelo iz moje buče.

Evo toliko za enkrat zdej grem pa mal delat, pa lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil mumu -- 26.10.2009 7:31:46 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.10.2009 8:44:38   
Zofy
Dobro jutro! Sem se odločila na hitrco javit, ker bog ve, če bo pol še čas. Upam, da se je ta gužva v službi umirila...
V glavnem, bravo vsem, ki ste šli na lumpijev tek. Sem slišala, da je bilo fajn, tudi vreme je bilo ok, a ne? Samo dedki in babice so se na busih pritoževali, ker je bil cel center zaprtuser posted image . jaz sem šla včeraj z Julijo v mesto z busom, in so se kar pritoževali in pritoževali... Tej stari ljudje znajo bit res nadležni in zateženi. Upam, da ne bom tudi jaz taka starka postalauser posted image .

Pokomentirala bom kar se spomnem od prejšnjega tedna... Dinki, bravo Titku za lulanje v kahlico. Naša Julija gre na kahlico kadar se ji sprdne. Včasih ja, včasih ne, No, večinoma ne. Z vrtec pa začnemo šele 16. novembra, tako da je uvajanje še kar daleč. Jaz ji sicer razlagam kako je vrtec kul, bomo vidli kako bo. Imam pa občutek, da zanjo to ne bo prevelika travma. V soboto smo bili v Supernovi na Rudniku in je šla v igralnico za otroke. In ni hotel več ven. 2 uri je bila tam, pa jo je bilo kljub temu problem ven dobit. Sva bila skozi z njo _(al jaz ali mož), samo ona se za naju sploh ni zmenila. Res uživa v družbi drugih otrok, takoj se uklopi zraven, sploh ni zadržana.

Terida, dobro selte ta teden. Upam, da se boste preselili kot bi trenil in da ne bo prenaporno. Čeprav vem, da je že v škatle in pol iz škatel dajat naporno... No, pol bo pa na koncu le prelepo plačilo - lastno gnezdeceuser posted image

Tina50, user posted image za izvid. In tista izjava tudi meni ni najbolj jasna. Sem pa tudi jaz pozabila zakaj so te sploh poslali?

Lona76, upam,da je taja že okuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Zadnjič ste imele debato o kremah za obraz, za tio imam kupljeno in namešano kremo iz lekarne, (vem da je zraven tudi olivno olje) in ji to najbolj odgovarja. Mam pa eno vprašanje, naša miška je dobila temenčka (šele sedaj), kako naj se jih čimhitreje znebim?

Mumu, Juliji so se temenca pojavila, ko so ji začeli poganjat lasi. In sedaj ima zelo, zelo goste lase in tudi jaz ne vem kaj naj s temi temenci. Pravim si, da bojo že zginli do poroke. Vsakič, ko ji glavo umijem, ji z nohti malo zdrgnem glavo, pa se mi zdi, da malce pomaga. Terida je pa rekla, da ima od Mustelle nek šampon, ki je tudi za temenca in da je njej menda takoj pomagal. Je pa kar drag, 10€, vendar ga imaš lahko pol tudi za normalno umivanje las in ga imaš pol 2 leti preden ga porabiš... Mislim, lahko bi manjše pakunge delali...

Drugače pa je tudi moja nosečnost čisto drugačna kot prva. Isto kot pri tebi: napihnilo me je takoj, pa utrujena sem bila prve 4m za crknit. Sem se počutila kot da ima 70 let. Če sem se samo malo več naprezala, sem že bila v postelji ob 20.30... Zdaj je že bolje, čeprav pride 1x na teden utrujen dan in grem prej spat. Pa ta ura!! Mene je čisto zmešala, še nikoli toliko. Julija se pa je zbudila takrat, ko bi meni mogla budilka zvonit - ob 6.30, tako da ni bilo panike. Je še malo v moji postelji poležala in poslušala pesamico od Lumpijev, medtem pa sem se jaz stuširala.

Ok, zdaj me je klical šef, da je na dopustu, ker sta mu žena in sin bolna... super, že 4. teden delam njegovo delouser posted image . Ok, vsaj ceni moje delo, mi je za lansko finančno leto dodelil bonus, čeprav sem delala le 2m in pol...Ok, šibam....

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.10.2009 8:55:20   
san
jst se javim samo na hitro, ker mam doma počitnikarje

lumpi tek smo preeživeli, ma je bilo naporno, saj smo tam previseli pol dneva. ampak, so bili otroci zadovoljni.

evo, tole je bani na startuuser posted image

http://www.klubpolet.si/images/stories/novice/tek/Prireditve09/LM_sobota/4.jpg

drugače pa sem v petek fasala od izabele tisti rotavirus in sem bruhala in driskala ves petek in vso noč na soboto. ampak pol sm bila pa zjutraj ok. to je neka enodnevna kratka zadeva. ampak sem bila potem v soboto izmučena in popoldne sem bila že tečna kot driskauser posted image . no, nedelja je bila pa lepa in mirna in je bilo krasno.

toliko a hitro, aja bani pa zdej zopet lepo spi, vso noč prespi brez dojenja, tko da zgleda ga je res zadnja trojka matrala, pa še prehlad.

uživajteuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.10.2009 9:13:40   
Špela100
Dobro jutro!

Ekola se še jaz zvesto javljam na raport.
Maks je v vrtcu. user posted image Mama pa bo pridno začela knjižit po tem javljanju.
Ja hvala vsem za pohvale našega čvekca.

Mumu temenca se lahko lepo znebiš z Mustelino kremo za temenca, jo kupiš v lekarni, mi smo pa kar lepo pred kopanjem dali olivno olje na vatko, fajn namočili in potem z glavnikom počesali, pa še s šamponom umili in je kar šlo. Sem morala enih 2x to naredit, ampak smo se rešili temenc.
Porno zvezdauser posted image user posted image , rada bi te videla...kateri teden si zdaj?

Titek bravo za kahlico, mi nismo še tako daleč, maks bi samo v tušu nag sedel na kahlici, potem pa vstaja, pa obrača kahlico....bo že do šole bodo že vse znali in jedli in spali in govorili user posted image user posted image

terida kaj!!!??? že v deveti mesec greš??? uh....kako ta čas beži.....user posted image user posted image

San ta tvoja razlaga o **** in xx me je spomnila, ko je bila hčerka stara enih 7 let in smo bili v toplicah s taščo in jaz se nisem kopala, ker sem imela perilo. In ta mala je vztrajno spraševala, da zakaj ne grem v vodo. Potem sem se odločila, da ji povem, da imam menstruacijo in seveda je sledil cel kup vprašanj. Lepo sem ji vse razložila, da ima ženska jajčeca in da vsak mesec potujejo in če se ne srečajo s semenčeci, počijo in dobiš perilo in tako naprej....no hčerka je vse to posrkala vase in ko me je tašča vprašala, če pa jaz ne bom šla nič v vodo, se je ta mala prav važno oglasila, da ne grem, pa je rekla tašča, da zakaj pa ne in je ta mala odgovorila: ma neko jajčece ji je počlo....user posted image user posted image

Tamarav user posted image user posted image za user posted image

Včeraj je imel moj nečak tri leta in smo bili na žurki, maksa sploh nisem mogla umirit in spravit spat, je kar naprej pel: vse boljše,vse boljše, pa hruška beluška, pa pika poka, pa kuža pazi, inga aja...je bil smešen...user posted image

Drugače je pa vsem razlagal barve, zdaj pozna rumeno, oranžno, rdečo, zeleno in črno. Vse je zdaj zanimivo kar je barvno.

Nas je pa začel že lepo komandirat: mama muso ( muziko), mas ( maks) plesu, ne ti mama, mas plesu, mama ti plesi, mama nehi, mama makni se, mas plesu, ata pilot na mizo, ata pleši....tako nekako gre pri nas, ko vžgemo mtv....v glavnem pa ima za vsak komad svojo koreografijo...user posted image

Pa ko se pokaka lepo pove: mama vij itko, mas kaku, suj...( fuj)...

Pa tako je smešen ko se zbudi iz opoldanskega spanja, takoj začne...mama mas papu, mama štimi kosilo, mas papu mesek....ki je žlica....še odpre ne oči že komandira....

Zdaj pa grem res delat...zadosti sem zabušavala user posted image user posted image

Lep dan, čeprav je ponedeljek vam želim

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
26.10.2009 10:04:41   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

http://www.klubpolet.si/images/stories/novice/tek/Prireditve09/LM_sobota/4.jpg

user posted image user posted image   Bani zgeda že pravi fant!!

Špela100, kje si zasledila, da je tamaraV user posted image ? A spet tako površno berem??? Tvoj Maks je pa res super faca, res govori 100/huser posted image Pa udi hčerka jo je dobro pihnila pri 7. letih. Bog ve kaj si je tašča mislila, ko je slišala njeno razlagouser posted image

Drugače pa se moram pohvalit, ker kar prekipevam od ponosa, da me je včeraj Julija klicala "Mami, e si? E si, mama? Pol pa sem jaz njo klicala: Julija, kje si? Pa je odgovorila "tu"user posted image . Torej je razumela kaj sprašuje...

Aja, barve. Maks že obvlada barve, a tudi ostale že učite barve vaše otročke? Jaz sem ji ta vikend začela razlagat katera barva je katera, ko sva risale. Pa se mi je šele takrat utrnilo, da bi morda že bil čas, da jo začnem tudi to učit.

Drugače pa tudi šteti znamo. Če se ji da, pride do 3. Pa 5 ve, da pride za štiri, šest za pet... Jaz štejem in ona me dopolnjuje. Joj, kak dolgčas bo, ko bojo naši otroci že vse znali in šli od doma...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
26.10.2009 10:24:12   
Špela100
Ja Zofy dobro, da si me spomnila, Bani je res cel možakarček....San zelo lepa slika in lep trenutek si ujela.

Ja če me spomin ne vara je tamarav user posted image , upam, da nisem kaj zaštrikala. Če ne se pa opravičujem user posted image

Bravo Zofy za mami ki si user posted image user posted image , ja to je tudi pri nas na sporedu vsake dve minuti in zdaj je začel še tako, da ko sedim za mizo, zleze na stol, se nasloni na komolčke, me pogleda s svojimi modrimi očmi in reče...mami kku si...in jaz rečem dobro maks, pa ti kako si...doblo, doblo reče maks....ma sam kje jih pobira....user posted image Ampak to izjavi na tak način, kot, da ga res zanima kako si...včasih ga pa jaz vprašam če je dobro, pa reče ne...sem bolan....user posted image user posted image

Ja pa tudi stopnice štejemo, ena da, tli, šteli...user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
26.10.2009 10:39:16   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Bravo Zofy za mami ki si user posted image user posted image , ja to je tudi pri nas na sporedu vsake dve minuti in zdaj je začel še tako, da ko sedim za mizo, zleze na stol, se nasloni na komolčke, me pogleda s svojimi modrimi očmi in reče...mami kku si...in jaz rečem dobro maks, pa ti kako si...doblo, doblo reče maks....ma sam kje jih pobira....user posted image Ampak to izjavi na tak način, kot, da ga res zanima kako si...včasih ga pa jaz vprašam če je dobro, pa reče ne...sem bolan....user posted image user posted image

Ja pa tudi stopnice štejemo, ena da, tli, šteli...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Res so posrečeni ti naši otročki

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
26.10.2009 11:00:40   
mumu
Špela100 sem v osmem tednu, že itak mam številko 85b, zdej se mi zdi, da so im že vsi moderčki mal majhni, kaj še bo????

Mustelin šampon za temenčke uporabljam že več kot eno leto, tko da tole ne bo pomagalo, drugač pa kolkrat pa ve svojim škratom sploh perete laske?? Jst ji 2x tedensko a je to premalo???

A tako se že vsi učite, tut jst sem ta vikend dobila neke full luštkane mini knjigice pa smo začele, sicer je naša malčica šele sedaj začela vse živali oponašat, se mi zdi da je to kar malo pozno ne vem no sej ji govorim vse sam mislem, da ona razume vse govort pa začne ful pozneje. Maks je pa pravi faconar user posted image user posted image user posted image , komaj čakam da bo tudi pri nas tako zgovorna.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
26.10.2009 11:23:39   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Špela100 sem v osmem tednu, že itak mam številko 85b, zdej se mi zdi, da so im že vsi moderčki mal majhni, kaj še bo????

Evo, jaz sem s tem štartala. Zdaj imam 80C, samo kar kipijo ven, je glih za glih ok. Tako da Zala, hvala za ponudbo, samo bi morala enih 15kg shujšati, da bi mi bila št. 75 pravuser posted image .

Mumu, jaz perem lase 1x tedensko.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
26.10.2009 13:07:55   
Špela100
Ha, ha...user posted image user posted image kakšne joškarce user posted image user posted image same porno star ( la toye) user posted image user posted image .

Meni je s koncem dojenja, vse uplahnilo user posted image .

Mumu bravo za 8tednov.
Ja potem pa poskusi temenca namazat z olivnim oljem, pol ure pred kopanjem, pa z glavničkom potem prečesaj lasišče. Sigurno bo odstopilo.

user posted image kaj slabo vam je kaj?
Jaz pri obeh nisem mogla živet, 2 meseca non stop bruhanje, obakrat po -7 kg, vse smrdelo. Si ne predstavljam, da imam tako majhnega doma, ki zahteva ful energije, meni pa tako slabo kot mi je bilo.

Veste kaj jaz pa ful pogrešam Jagogo in Vilmo. Pa danes tudi Dinki.

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.