|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
14.10.2009 14:32:34   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

San, hvala za tvoje poročilo za radovedneže. Zelo si uvidevna, da skrbiš za naše ritke, da ne bi bile prevelike od firbca user posted image .
Jst moram priznati, da mi je to blazno všeč,  da se ne ozirata na druge, ker ljudje se tko radi po nepotrebnem vtikajo v tuje življenje. Bravo tvoji Izabeli, ki je že taka punca, da vse spremembe pri svoji mamici opazi user posted image  in a vešš, da se spomnim, da si enkrat pisala o tem, da si Izabela želi še eno sestrico in sem ti napisala, da boš imela pa še 4. in ji uresničila to željo.....no, takrat se ti to verjetno še ni zdelo izvedljivo user posted image . Tko da zdej držim s tvojo hčero in tudi jaz navijam za user posted image  user posted image .
Tvoja mami - user posted image user posted image user posted image  je taka kot moja - ne glede na kaj mi stoji ob strani user posted image .

Pa držim pesti, da dobite stanovanje, da se umaknete od user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image .

ja res bravo user posted image user posted image user posted image user posted image . Se podpišem kar je vse napisala vse Dinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da se imate  vsi v redu in da ste kot družinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz, še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi mene je to kar malo ganilo, da imaš tako user posted image user posted image hčerko,  ki je tako pozorna do mame in tako uvidevna user posted image user posted image . Upam, da bo tudi moja taka in da bo tudi naš odnos tak, kot ga imaš ti z mamo. Res lepo brat.
Tašči, tastu, bratovi familiji pa user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.10.2009 14:36:36   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ti bom pogledala za hlače, če utegnem seveda ta teden skočit. Danes sem s kolegicami zmenjena zunaj na igrišču, jutri grem eno stanovanje gledat (btw: držite pesti, da mi bo ok, je v Savljah in precej veliko - 114m2). Če kaj v petek najdem, ti prinesem dol, ker pridem najbrž v soboto spet v Izolo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil aleži -- 14.10.2009 14:37:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.10.2009 14:45:41   
Dinki

jutri grem eno stanovanje gledat (btw: držite pesti, da mi bo ok, je v Savljah in precej veliko - 114m2).

uau, sliši se super! Držimo pesti user posted image
to je pa čisto blizu mojega bivšega konca. Meni so savlje všeč user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.10.2009 9:24:07   
aleži
user posted image

Dobro jutro

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.10.2009 9:39:02   
Dinki
Dobro jutro Aleži, mamice in user posted image  user posted image .
Spet imamo en lep dan in danes je že mali petek user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.10.2009 9:53:24   
Špela100
Dobro jutro Aleži user posted image in vse ostale.

Maks je že tretji dan v vrtcu...ne moreš verjet...hitro trkam, ker je ponoči dve uri jokal in se prijamal za uho...upam samo, da so zobi in ne spet ušeska.
Jaz hitim delat, da se bom zvečer začela učiti, imam še dva izpita in diplomo za naredit...stari grehi pred Maksom.user posted image

San sem vesela za tvoj pregled, da je vse ok in ja vem kako je lepo imeti tako hčerko. Tudi moja me je prečitala preden sem ji kaj sploh rekla.
Me veseli, da sem ti pomagala, če pa še kaj rabiš, brez problema vprašaj. Glede tvojih user posted image okrog tebe pa itak, da se ne sekiraj, čeprav v takih življenskih trenutkih vedno to ne uspe. Jaz res ne razumem ljudi...po moje jaz nisem za na ta planet. Držim pesti za punčko.

Zofy držim pesti, da bo to stanovanje ta pravo.

Azzura sem se nasmejala kako si lepo napisala, da imate novega člana Adrijano...user posted image user posted image

Terida bravo za kuža pazi....res tako napredujejo ti naši otroci...se mi zdi, da s svetlobno hitrostjo.

Joj zdaj pa moram nehat....aja Dinki in Pomlad08 zdaj čakamo pa še vaše user posted image user posted image . Juhu.....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.10.2009 10:33:22   
Lona76
Dober dan!

Kako lep dan je spet zunaj. Upam, da ne bo preveč pihalo in bova šli s Tajo lahko malo ven. Ja naša žaba je še vedno bolna. Danes je prvič brez vročine od petka. Drugače pa je imela vsak dan vročino, predvsem ponoči je vedno zakuhala za svečko. Seveda je tudi začela hropsti in sem jo v sredo peljala k P, in je rekla da je viroza da še ni za ventolin. No včeraj pa smo mogli it ponovno ker je še bolj hropla in težje dihala in sedaj smo na Ventolinu na 4 ure. SEveda so sedaj noči grozne, ker jo zbujam. Je pa popolnoma neješča. Ravno je pojedla 3 žličke pudinga in že kriči da je dost. No saj bo, samo da se stanje izboljšuje.

Zofy luškan ruzak. Takega ima tudi Taja, ji ga je moja mami kupila za v vrtec. Pa upam, da bo vam bo stanovanje všeč. Tudi meni je všeč tisti konec.

San da bo čimmanj user posted image  okrog tebe. Ne daj se jim.

Mumu kako je bilo na pregledu?

Dinki user posted image user posted image  za To je to.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.10.2009 10:48:34   
Lona76
Ah sem prehitro poslala user posted image .

Terida ne boste rabili 14 dni za selitev. Mi smo se preselili v 2 dneh. No potem iz škatel dat je trajalo malo dlje user posted image . Če sem iskrena ene škatle še vedno nisem spraznila pa smo že 3 leta v tem stanovanju. Se pravi, da stvari iz te škatle ne rabim in najbolje da jo kar direkt v smeti vržem user posted image .

Drugače pa je Taja zadnjič enga kozla ustrelila user posted image . Ko sem jo peljala v vrtec je en fant peljal na sprehod kužka čivavo. In naša Taja se je začela dret miš miš user posted image . No un fant ni bil čisto nič zadovlojen.user posted image

Grem zdej ker že tuli da je KAAAAKAAAAA user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.10.2009 11:21:00   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Drugače pa je Taja zadnjič enga kozla ustrelila user posted image . Ko sem jo peljala v vrtec je en fant peljal na sprehod kužka čivavo. In naša Taja se je začela dret miš miš user posted image . No un fant ni bil čisto nič zadovlojen.user posted image

user posted image user posted image user posted image samo tole sem prebrala, ostalo pa kasneje.
job pa kakšnemu majhnemu kužku reče muca, pa za eno nosečnico je že vpil da ima žogo user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.10.2009 11:45:41   
pomlad08

Mi smo se preselili v 2 dneh. No potem iz škatel dat je trajalo malo dlje user posted image . Če sem iskrena ene škatle še vedno nisem spraznila pa smo že 3 leta v tem stanovanju. Se pravi, da stvari iz te škatle ne rabim in najbolje da jo kar direkt v smeti vržem user posted image .

no super, to je pa dobra novica, tkole si jaz predstavljam našo selitev, z ne-odpakiranjem škatel vred user posted image a veš da mam jaz tudi eno škatlo izpred dveh let še zmeri v omari neodprto user posted image me prov zanima, kaj je not, ampak očitno res nič nujnega, tako da bo pri tej selitvi kar v kanto romala. naše novo stanovanje je v 3. štuku in brez dvigala! tako da je treba kar fejst premislit, kaj se sploh splača tako visoko tovorit user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.10.2009 14:09:30   
Zofy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Otroci so pač iskreniuser posted image user posted image user posted image

Ogled stanovanja pa so prestavili na jutriuser posted image
Torej Lona in Dinki poznata saveljski konec? Jaz sem tam živela, ko sem prišla v Lj in sicer v tisti ex-tovarni nogavicuser posted image . Je bil kot en art študentski dom, samo pol je postajal vse bolj samskemu domu podoben in smo odpeketale s cimro direkt bodočemu možu v naročjeuser posted image . Ja, pol v naslednje stanovanju sem bila cimra z možemuser posted image . V glavnem, hotela sem vprašat, če je tam sploh infrastruktura za male otroke? Takrat, ko sem tam živela, me igrišča ipd. niso zanimala...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.10.2009 14:32:49   
Dinki
hehe Lona76 si me nasmejala danes s tvojim postom. Najprej za škatlo, ki je zaprta že tri leta user posted image  potem pa še s Tajinim mišem user posted image . Face so teli naši tamaučki user posted image .

Upam, da bo Taja kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image .

Špela100 hvala user posted image

Ogled stanovanja pa so prestavili na jutriuser posted image
Torej Lona in Dinki poznata saveljski konec? Jaz sem tam živela, ko sem prišla v Lj in sicer v tisti ex-tovarni nogavicuser posted image . Je bil kot en art študentski dom, samo pol je postajal vse bolj samskemu domu podoben in smo odpeketale s cimro direkt bodočemu možu v naročjeuser posted image . Ja, pol v naslednje stanovanju sem bila cimra z možemuser posted image . V glavnem, hotela sem vprašat, če je tam sploh infrastruktura za male otroke? Takrat, ko sem tam živela, me igrišča ipd. niso zanimala...

ojej, a to je tam - bivša ala metelkova? user posted image
ko se pripelješ v savlje na levi strani? joj, tam sem bila enkrat na pijači že pred leti, so naredili kot neki bar, ampak mislim, da je bilo več al manj vse na črno in je blo vse tko umetniško....ne vem kaj je tam danes.
Savlje so itak vasica, še 10 let nazaj so bile tam same kmetije, danes je kar nekaj modernih domekov....mislim, da ni nobenih otroških igrišč in podobnih stvari, je pa vse zelo blizu - tako naselje z bloki kjer imaš vse, kot narava za dooooolge sprehode.
sej ubistvu je zdej samo še važno, da najdeš dom v katerega se boš na prvi pogled zaljubila in ko se ti bo zgodila ta ljubezen na prvi pogled, boš vse ostalo odmislila user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.10.2009 17:13:43   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: san

margetka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

špela hvala za info, si povedala, kar me je zanimal:)

za radovednežeuser posted image
samo izabeli sem povedala, da sem noseča, ker me je imela na sumu, ker sm pazila na trebuh, ker prej je urban skoz skakal po meni in zadnjič, ko smo igrali nogomet nisem tako norela za žogo kot ponavadi, pa slabosti se ne da skrit... in ker je ona to že dvakrat dala skoz, me je skoz po malem spraševala kaj mi je in je bila tok uvidevna, da ni kar sama zinla in je počakala, da ji povem. je bila vesela, si pa želi še eno punčkouser posted image
tašča in tast še nimata pojma in po moje bo dragi še doooolgo rabil, da jima bo povedal - ko bo trebuh postal očitenuser posted image - oni si med seboj, na žalost, res bolj malo zaupnega povejo. pa itak ve, da bo štala in on pravi zakaj bi bla že zdej. sej po vsem času kar sem tukaj ga čist razumem. odziv bo, da sva čisto nerazsodna in neidgovorna in bla, bla, bla... podobno bo reagiral moj brat, pa njegova draga in njena mama, ki btw ne vem zakaj sem ore vedno vmešavat... no, oni bojo posledično zvedeli zadnji, da mi ne pokvarijo veseljauser posted image

no, poleg vas in mojga, pa hčere ve pa še moja mama, ki je presrečna in itak zlata. ona vedno ve, kaj more rečt. upam, da bom jst tut tko znala, ko bojo moji otroc veliki. v bistvu sem po pogovoru z njo ful bolj mirna in se ne sekiram več toliko kot prej. aja, pa še moja prjatlca čarovnička veuser posted image

zofy, ne vem še kam, čakam na november, da oddam prošnjo, pol bomo pa vidl
vmes sm pa že našla eno stanovanje tuki blizu nas, pa mi je bilo všeč in še cena je bila ok in so mi ga pred nosom prodaluser posted image

evo tole je bilo brzinsko, mi je zmanjkalo časa.

lp

če se lahko navežem na sanin odgovor....meni se dozdeva, da imamo hčere na splošno neko tako navezo z mamami, da so včasih besede odveč. vem, da to ni pravilo in da ne velja povsod in vem, da je poseben odnos tudi med mamo in sinom. vseeno se mi zdi, da med mamami in hčerami vlada nekakšno razumevanje brez odvečnih pojasnil, besed, razlag.
če povzamem svojo osebno izkušnjo za drugo nosečnost, ki je res hitro sledila prvi (Liam je bil star 10 mesecev ko sem zanosila) in me je moja mama čisto prebrala, še preden sem do zdravnika prišla.

pa ko sem se odselila od svojega bivšega tipa....ja, sem imela dolgo krizo, ki pa sem jo dobro prenašala in kar uspešno skrivala, ko pa sem sprejela odločitev, da odidem, in to je bila "instant odločitev" (ko zjutraj odpreš oči in isto sekundo rečeš: zdaj pa je dovolj), sem dvignila slušalko, poklicala mamo in vprašala: kaj lahko pridem na kosilo? odgovor: ja, lahko. kaj boš spala v spodnjem stanovanju ali boš gor z nami? user posted image user posted image user posted image

mame na splošno ne rabijo podnapisov, se mi zdi user posted image

ok, to so moje izkušnje z mojo mamo. z mojima otrokoma pa doživljam podobno. čeprav sta zame oba enako pomembna in imam oba enako rada, je odnos nekako drugačen in mi je Liam recimo bolj nepredvidljiv in ga težje razumem (kljub temu ali pa mogoče zato, ker mi pravijo, da sem mu zelo podobna), z Dašo pa se mi zdi, da sva bolj ubrani. SEveda pa sta še majhna in kdo ve kako bo v prihodnosti.

Skratka, mama rules.
In bravo za hčerko in mamo od san!

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 15.10.2009 17:14:56 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.10.2009 21:09:14   
mumu
Dober večer čvekice,

končno sem si vzela malo časa tudi za vas. V ponedeljek sva z miškico odšli na pediatrično in jaz seveda iz službe hitro domov pa stušrat vse hitro napakirat pa v trenirko, da bom čim lažje na ležalniku... Ko pa sem prišla gor sem pa doživela šok, sem misla da je skrita kamera user posted image . S Tio sva sobili svojo sobo, vsaka svojo posteljo, v sobi plazma televizor, zraven sobe je bila kopalnica in wc za mame in klubska soba za mame s hladilnikom štedilnikom pa spet televizor. Mislem halo to je ko noč in dan s prejšno pediatrijo, mamice hrano po novem dobimo tudi v sobe ni treba več v jedilnico... mislem ni da ni, kot da bi bla v hotelu s 5 zvezdicami user posted image user posted image user posted image . Noč je bila potem živa katastrofa je mlada dama spala dbrih šest ur čez celo noč user posted image user posted image , ampak se nisem dala in sem zdržala. Izvidi so pa vrhunski user posted image user posted image user posted image , kot da nikoli ni rabila kisika. Ena preiskava naju pa čaka še 11.11 ob 11.00 user posted image sam to bomo v parih urah šle tut domov.

Danes sem imela pa še z mojim zajedalčkom prvi pregled, vse je ok, srček bije, velik je 7,23 mm in PDP je 4.6.2010. user posted image user posted image Mislim da sem šele danes končno dojela da sem srečka nosečka user posted image user posted image . Čez dva tedna imam ponovni UZ (je moja zdravnica ful previdna, da slučajno ne bi blo kaj narobe).

Dinki: smola pa taka za ogledalo, ampak je že bolš tako, kot pa da bi blo kaj več.

San tvoja mami je zakon in hčerka seveda, držim pesti da bo punčka, za ostalo žlahto se pa sploh ne sekiraj sej boš ti imela veliko in srečno družino ne pa oni.

Lona tale tvoja Taja je pa faca user posted image user posted image

tole sem si zapomnila, brala sem že v službi za pisanje pa ni blo časa.

lahko in mirno noč vam želim

Ursi2 kje se potepaš????

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.10.2009 21:10:49   
mumu
SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina                   4.3.2010                 user posted image                 ???
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu 04.06.2010 Janez, Kim
San                  15.5.2010
Mergetka

< Sporočilo je popravil mumu -- 15.10.2009 21:15:06 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.10.2009 21:16:18   
mumu
tele mene mal z....., naj ena k obvlada popravi, hvala

Ja pa Mergetka čestitke tudi tebi

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.10.2009 8:35:09   
Lona76

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina                   4.3.2010                 user posted image                 ???
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu              04.06.2010                          Janez, Kim
San                  15.5.2010
Mergetka

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.10.2009 8:42:10   
Lona76
Dobro jutro!

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba pregleda. Pa da sta imeli tak luksuz na pediatrični. Pohvalno moram rečt. No upam, da ne bom sprobala še te klinike.

Evo Taja je že full bolš. Ponoči je sicer full kašljala, ampak očitno se je neki spucala, ker je pol nehala piskat. Zdejle pa veselo je hrenavko, potem pa imava pregled pri P.

Pomlad če boste pa v tretje nadstropje nosili se pa res splača premisliti kaj boste rabili. No sicer pa je selitev ena fina priložnost da končno vržeš stran cel kup stvari ki se ti nabirajo. No pri meni una škatla še kar veselo dela družbo unim cunjam. Mogoče pa se spravim ta vikend jo spraznit. Ste mi dale ve ki se selite malo selitvenega zagona user posted image .

V začetku novembra pa gre moj možek za 14 dni v Laško in bom veselo "samohranilka". No se bomo že znajdli mi trije. REkla sem mu naj nam kej denarja pusti, pol pa lahko gre user posted image . Mal heca more bit.

Nič Taja se je očitno najedla in me kliče iz stolčka.

Pogrešam pa Jagogo in Ursi. Kje pa sta?

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.10.2009 9:13:27   
Zofy
Mumu, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image Imaš PDP na moj RDuser posted image . In lepo, da se zavedaš, da si srečkauser posted image - meni še zdaj ni jasno, pa čeprav že vneto brca...
In super tudi za odlične izvide, pa uau za pediatrično. Sem prav prijetno presenečena, da je tako epo poskrbljeno. Lahko bi tudi v porodnišnici ka na to temo naredili za mamice, ki imajo otročke na intenzivni. Jaz sem bila v sobi z eno, ki je rodila 3m prezgodaj in je bila na oddelku skupaj z nami. Torej ni imela nobenega dnevnega prostora, kuhinje ipd, tudi televizije ali radia ne. Samo tole revno sobo... je bila čisto bogauser posted image .

Lona76, me veseli, da je Taja boljše. Tale kašelj pa se zna vlečt... Julija ful kašlja ponoči, čez dan pa skoraj nič ne. Pa zjutraj ima tudi nosek čisto zabasan, pol pa ga z aspiratorjem spucam in je do večera relativno ok. Upam, da bo do odhoda v vrtec tipi-topi.

Azzurra, lepo si napisala: mame ne rabijo(mo) podnapisov"user posted image . Čeprav za mojo to ne drži najbolj...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.10.2009 11:50:43   
Dinki
Dober dan mamice in user posted image  mamice user posted image ,

pa imamo peteeeeeek user posted image
še malo pa konec šihta za ta teden.
Včeraj sem šla po dooooolgem času v šoping zase in si kupila par lepih kosov oblekic. To se je pa prav prileglo user posted image .
Mumu, tudi jaz ti čestitam  za oba uspešno opravljena pregleda user posted image . In končno imamo luksuz tudi nekje v zdravstvu. Ti je bilo tako všeč, da te ni bilo za domov spravit, kaj? user posted image   se hecam....ti želim, da ti kljub "luksuzu", ki ga ponujajo, ne bo treba nikoli več prestopiti praga pediatrične, vsaj za čez noč ne!

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Danes sem imela pa še z mojim zajedalčkom prvi pregled, vse je ok, srček bije, velik je 7,23 mm in PDP je 4.6.2010. user posted image user posted image Mislim da sem šele danes končno dojela da sem srečka nosečka user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, super, da gre Taji na bolje user posted image . Jagogo in Ursi2 pa tudi jaz pogrešam. A 14 dni boste sami? joj, si sploh ne znam predstavljat....še nisem bila brez user posted image  toliko časa pa sva skupaj že skoraj 10 let user posted image ...ojej ga bom mogla kam poslat, da sprobamo to varianto, sam za tošelj mu bom pa tud jst rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.10.2009 12:19:18   
Ursi2
Živjo, punce!
Pogrešana se javlja!user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem, gužva v službi, gužva doma, zvečer še kaj naredim, potem pa samo padem v posteljo!

HVALA VSEM ZA ČESTITKE!FUL STE PRIJAZNE!!

Luka je priden, tudi on je zjutraj zahripan, vendar mu rečem, da naj se odkašlja in lepo uboga in je bolje. Mu pa tudi jz mažem z materino dušico. Upam, da nam uspe ostat zdravi zdej še kake tri tedne, da bomo lahko dali operacijo čez.

Vsako jutro imam problem, ko morem it v službo. Danes je trajalo 10 min, da sem prišla do avta. Se me je držal ko klop in jokal. Res mi je težko. Kako bi šele bil, če bi šel v vrtec!user posted image

Jutri pa imamo praznovanje za Lukov god in moj RD. Bo prišlo okorg 35 ljudi, od tega 11 otrok. Komi čakam, ker mislim, da bo Luka užival.
Sem zdej vsak dan malo pospravljala, pa malo sem igrače prestavla in je Luka čist navdušen, ko je mal drgačna razporeditev in vse. Se nama je  pa v sredo zrušil strop v kopalnici, tako da morama še to popravit, da bojo lahko ljudje šli na WC, kere če ne, bojo mogli hodit k sosedom!user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem, da seu m letos preživela svoj do zdej najhujši, na koncu pa najlepši rojstni dan!  S četrtka na petek je Luka celo noč bruhal. Zvečer je bil čisto vredu, okorg 18.30-19 je pojedel malo čokolina, potem pa še preden je šel spat, je popil par požirkov čaja. Sma se spravila spat in je že spal na meni, jz pa sem že tudi dremala, ko je kr naenkrat začel Luka bruhat. Me je 3x tako zalil, da sem bila čisto gnila, potem pa sem ga dvignila in je še enkrat vrgel ven ful. Sma bila oba čist mokra, kavč pobruhan, po tleh vse. Sem ga samo slekla pa skopala, potem pa sem se še jz, v tem je moj Lukija oblekel in JE lUAK ŽE SPAL. Čez ene pol ure sma slišala, kk je mal zakašljal in je že spet bruhal. Tako je bila še posteljca pobruhana. Sem ga spet malo umila, preoblekla, je spet bruhal. Pa je moj klical k dežurnemu, kaj naj pa je rekel, da naj kr pridemo tja, ker ravno ni nobenega. Tako da smo res bli takoj na vrsti. Tam e še 2x bruhal, vendar pa ni bilo videt kaj drugega, da bi bilo narobe. Je rekel, da je bolj kaj krivo, da mu kaka hrana ni pasala. Pa nam je dal sirup proti bruhanju. Smo prišli domov in sem mu ga dala, pa je v 5-ih min že spet bruhal. Pa potem čez 20 min spet.  Sem mu še enkrta dala sirup, ker je tudi zdravnik rekel, če bi ga zbruhal ven, da naj mu ga še enkrat dam. No, potem je bilo pa do 5-ih zjutraj skoz tako da je na 20-30 min bruhal. Revček ni več kaj mel, samo slina in kislina. Res je bil bogi. Čist ga je zdelalo. potem je pa v petek pop spal 4 ure, da je malo k sebi prišel. Ampak ni bil še cel vikend ne ta pravi. Sicer dobre volje, pa nič mu ni falilo, ampak tak bolj zadržan, pa slab. P atudi je precej manj zdej, kot pa je. No, po tistem je bilo z njim vse vredu, sam jz sem v petek ostala doma z njim. Sma se ful fajn imela in je bil res priden. Ampak nisem pa čutila brc in boksanja ne cel petek, pa tudi v soboto in nedeljo ne. Sem bila skor na koncu z živci. Pa ponavadi sem ga vsaj zvečer zlo fajn čutla, tk res fajn me je brcnal. Zdej pa nič Mojmu nisem hotla kaj omenit, ker se je tako trudil, da bi se imeli fajn in da bi imela lep RD pa vse to. No, potem sem mu pa v nedeljo dopoldan rekla, če bi me peljal k dežurnemu, da bi poslušal srček. Je klical tja, pa je rekel, da mi lahko samo napotnico za SG da. Smo jo šli iskat, potem pa smo šli v SG k dežurnemu. Jz sem se res že na vse najhujše pipravljala. Tam sem rekla mojmu, naj rajši ostane zunaj z Lukijem, ker mi ni bilo, da bi ga po nepotrebnem v bolnico vlačla, sda bi še kaj fasal.
No, tam mi je pa dežurna G najprej srček poslušala. Vam povem, punce, da ni bilo lepšega zvoka, kot to!Jz sem se začela tako jokat, da se je že pomoje mal vstrašla, da bom nardila poplavo!user posted image user posted image  Sem ji sicer rekla, da bo najbrž moje srce bolj slišala. No, potem je pa še UZ nardila, pa zmerla glavico in trebušček in je vse ok. Pa še tako neuradno, je rekla, da bo fantek!  No, pa je na koncu bil to res najlepši RD. Sem bila potem ko malo zmešana, sam smejala pa jokala sem se še cel dan.user posted image user posted image

Se pa zdej še mal bolj pazim,je pa res da ga ne čutim tako fejst, ko sem ga. Ampak vsaj ga!

Drgač pa sem zdej po četrtkih skor cel dan na faksu, ker me čaka en sam izpit še. Ja, punce, še kar nisem nardila tiste k.... statistike. Pa sem si rekla, da bom pa šla nazaj na faks pa hodla na predavanja in vaje še enkrat, pa upam, da mi zdej do feb uspe nardit. Pol pa res še sam diploma, pa bo! Je pa prav fajn, čeprav je kr naporno, skoz tam sedet na tistih stolih. Imam pa od 8-10.30 predavanja, od 11-13 laboratorijske vaje in od 13-15 še vaje. Ampak vam priznam, da mi je prav fajn in uživam en dan na teden ko študentka!user posted image user posted image
Luka je pa zdej tak sonček. FUl rad pomaga, večinoma je kr priden, veliko manj napadov jeze ima in sploh zvečer, ko oz če smo skupi doma je tako živ in se tako smejimo, da nam vsem solze tečejo. Tudi Luka se ful na glas smeji, pa lovi in skriva. Začel je tudi veliko barvat in risat. Za to prej ni imel zicledra. Ima p ares eno pobarvanko, ko še slikice zraven lepoi in se mu ful dopade. Seveda morem zraven barvat, ampak  jz to itak rada delam. Spi tudi kr fajn, zdej se je dva dni samo 1x zbudil ponoči. No, danes je bilo mal slabš noč, sam se pozna, da smo začeli kurit in je bil žejen precej ponoči.

Dans me čaka pa še kr enega dela. MOrem še neki spečt, pa francosko solato nardit, jutri dopoldan pa še tatarski biftek, pa mesno štruco in puranje zvitke. Popoldan bomo pa kostanje pekli, dans bomo pa še jabke prešali, da bomo imeli sveži mošt!Jupi!!!!!

Bomo pa imeli obenem še srečanje sestričev in sestričn. Imamo vsako leto to srečanje in smo letos zaradi terminov kar skupi nardili!

Imam pa eno vprašanje za vas. S čim ve mažete ličke svojim sončkom? Jz sem uporabljala Hippovo kremo, sam nekak nisem bila najbolj zadovoljna. Kere so vam fajne oz so vredu?

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image vsem za napredke, za zapete pesmice, za nove besede, za vragolije in tudi Taji za MIŠ MIŠ!user posted image user posted image user posted image  kAJ SEM SE NASMEJALA!

zOFY, UPAM, DA BO STANOVANJE OK IN DA SE BOŠ ZALJUBILA V  njega na prvi pogled! Pa ful luškan rukzak!!!!!user posted image

San za tebe in Izabelouser posted image user posted image user posted image !Res lepo, kao pozorno hčerkico imaš, da tako opazi, kaj se dogaja s tabo! In da ti povem, da ste mi vi ful face in dobri, da se takole zastopite in da ste velika družina!Ne sekiri se zaradi takih, ki nimajo drugega dela, kot da se vtikajo v druge!Imajo preveč časa! Vi uživajte, ti še posebej, naj bo lepa in ne preveč naporna nosečnost. Pa držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image  !

Kake stvari kaj imajo zdej v H&M-u pa pojma nimam. Mamo trenutno vsega dost, tako da sploh nimam pojma, s čim so založeni. Edino če kaj vete za kake fajn tople bunde, ne predrage in pa kombinezone!

Dinki, res smola za ogledalo! No, sam da ste uredili, pa prijazen možek, da je šel s tabo!

Mumu, čestitke za pregled in da je vse ok!user posted image user posted image user posted image  Čim lepšo in nenaporno nosečnost ti želim!

Za vse bolančke in ki kašljajo in hropejo pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa morem it, da še kaj nardim! Bi rada dans mal prej šla ker bo itak še dolg popoldan in večer!!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.10.2009 14:04:10   
san
pozdravljene, drage mojeuser posted image

o, ursi, tebe sm pa kar mal pogresala. si imela pa res pester rd, hb, da se je vse končalo tako kot je trebauser posted image . zdej pa res malo več počivaj!user posted image

zofy, ma kolk lepo pidi mamiuser posted image . men je že to da me urban ne kliče več mama, ampak mami ful lepouser posted image . upam, da ti bo stanovanje sanjskouser posted image pa brcike že čutiš, iiii...

mumu, čestitke za pregledauser posted image in držim pesti, da ti po 11.11. ne bo več potrebno tja niti s tio, niti z malim škratkom v trebuščku.

lona, taja je pa res faca, ampak ma čist prov glede čivavuser posted image . super, da je že boljeuser posted image

špela, upam, da je maks zdržu do konca tednauser posted image

nčk, me veseli, da je z vrtcem sedaj pri obeh okuser posted image

aleži, jst tut nimam pojma o cenah in oblekah, ker za urbana na srečo vse dobim.

oh, dinki, smola, pa ogledalo, pa tolk denarjauser posted image . mah, še dobr da mamo kartončke. jst sm enkrat v lajfu mela do zdej tako smolo, sm pa na parkirišču eni avto razbila (sem mela samo 4 dni izpit), še zdej mi ni jasno kakouser posted image , ne vem, kam sem gledala... je tut šel kuponček pa bonusi. no, na njenem je bilo ful škode, na mojem pa hb nič.

pa bravo za šoping, jst bi tut, pa zdej ne smem, bokve kolk kil bom šla gor in kakšna bom poluser posted image

kašljanje, naš bani tu pokašljuje ponoči, ampak čez dan je pa ok. po moje je to, ker so žačel kurtm pa je ful prevroče. sicer mam napol ugasnejne radiatorje, ma bom mogla čez noč verjetno čist ugašat, ker se težko spi.
mam pa izabelo doma, jo je včeraj zelo glava bolela, pol je pa še vročino kasirala, no po kroglicah je bilo potem do večera ok. danes je že veliko bolje in brez vročine.

pa še izidorja pohvalim, da so ta teden začeli z domačim branjem in on je povedal že vse tri knjige user posted image , pa je rekel, da bi jih on še, če lahklouser posted image

glede selitve in škatel.. jao, mene kar glava peče. jst mislm, da bom tut kar pol stvari preč fliknla, ker vidim, da jih že več kot 5 let nisme v roke vzela, ene mam še zdej v kleti v škatlah odkar sm tukiuser posted image

azzurra, to si ful lepo napisalauser posted image

tko, zdej pa naprej

< Sporočilo je popravil san -- 16.10.2009 14:08:13 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.10.2009 14:12:29   
san
joj in margetka, čestitke za ponovno nosečnostuser posted image user posted image user posted image . vse dobor ti želim, kdaj maš pa rok?
naš bani je bil bolj droben, no tolk spet ne, ampak odkar je v vrtcu, je pa že na trbuhu in ličkih pridobil, kar konkretno. pravijo, da veliko poje, sej ko prei iz vrtca doma tud non stop nekaj gloda, kar prej ni.
a zdej kaj več poje, se spomnim, da sta mela že s kilažo enkrat ”težave”, če lahko temu tko rečem.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.10.2009 8:09:37   
jagoga
Pa ste me le izbezale iz luknje,
vas ne utegnem brat, ampak toliko sem le utegnila, da se videla da imamo 3 punce v blaženem stanju ČESTITAM SAN, MUMU in MARGETKA, naj vam sreča in zdravje služi.
Za javljanje nimam kaj dosti časa, služba, popoldanske obveznosti - taki in drugačni sestanki (svet staršev, govorilne, popoldanske neplačene nadure v službi, ...) vsak dan je nekaj.

Pa bolezen se nas noče odtresti, ves čas eden od nas nekaj boleha. Včeraj smo šli na pohod v slovensko Istro in sva bile z Aleži dogovorjene da se vidimo, pa nam je vse načrte prekrižala bolezen - po povratku do avtomobila nam je tavelik bruhal in smo samo spakirali in šli domov. Aleži - oprosti upam, da nam bo naklonjeno kakšno naslednje srečanje.

Tomaž, se je vrtca že lepo privadil, gre z veseljem, ampak naša težava je samo v tem, da je skoraj vsak drugi dan obgrizen v roko, lica, celo na hrbtu ima  sledi ugriza. Tomaž je drugače tudi bolj pri drobižkih z njegovimi slabimi 10 kg in 83 cm, cunje nosi kar še št. 80, sve ostalo mu je predolgo še posebno hlače. Besedni zaklad je bolj šibak, nekaj v svojem jeziku, nekaj takega kot Tit od Dinki, živali pa vse oponaša, najbolj je pa smešen ko reče vidi razne ptice, vsem reče koko.

Lička mažemo pa kar z bepathenom mazilo, to je zame ena tako nevtralna krema, ki jo uporabljam za vse.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.10.2009 8:33:49   
Dinki
Dobro jutro punce,
kako ste kaj preživele vikend? bbrrrrr, zdej se je pa čist zares začela zima.
Ursi2, sem videla vaše slikice na fb-ju. Lukec je postal že pravi fantek user posted image . Super, da se je tvoj rd končal tako lepo...se te prav predstavljam ko si začela od sreče jokat pri G user posted image ....pa sej so že navajeni - nosečke in hormoni user posted image . Aja pa pridna študentka user posted image user posted image
Mazanje ličk.....jaz do sedaj Titka nisem še nič mazala, si me ti spomnila na to user posted image . Jaz imam še Mustelo od lani, jo bom kar do konca porabila, drugače imam pa še eno kremo - pozebna krema, taka plava, ki je zlo fina in ga bom verjetno kar s tem večina mazala. Jo katera pozna?

jagoga lepo da si se oglasila user posted image  upam, da ti bo čas kaj več dopuščal, da se nam pofočkaš vsake toliko.

Titek je OK, itaak je vsak dan kej novega tako kot pri vseh vas. res mi je zanimivo to spoznanje kako je zmeraj lepše in takrat ko misliš, da ne more bit več lepše, je še zmeraj. Čeblja na polno. Avtu zdej ne reče več samo brrm, brrrm ampak au. Pa začel nas je na polno hecat. Če ga vprašaš če je kakal reče ne, ne in kaže z rokico, da ni, potem pa prideš do njega in mu rečeš seveda si, se pa začne smejat....navihanček mali user posted image .
Danse ko sem šla zjutraj v službo je tko user posted image user posted image user posted image  dokler ga nisem vzela v naročje in mu na miren način vse založila, da mora mami it čim prej v službo, da potem lahko čim prej pridem ponj....da on hodi v vrtec, kjer se imajo luštno, v službi je treba pa samo  delat in me je tako lepo poslušal. Ko sem ga odložila mi je naredil mmmmm (šobico za lubčka) in mi rekel pa-pa  user posted image . Razume res čisto vse!

No toliko, se vidi, da se mi ne da delat pa kle nakladam user posted image
lepo se imejte pa javite se kaj....
pa user posted image  pobožajte bušije in pozdravte g. Kegla! user posted image  user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.