|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
20.10.2009 18:54:30   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lastovka79

tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, pa uživaj v rasti trebuščka
metuljci user posted image user posted image user posted image zauser posted image , potem naprej pa samo še belina
S* ne vem kaj naj rečem, vem kako se počutiš, čeprav obstaja mogoče pa še majhno upanje za tvojo pikico, drugače me je pa ta tvoj post fajn potrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še vedno držim pesti zate, da bo ßhcg še zrastel, drži se
BarbiG sej, tud pr men je vedno tako, ko je  user posted image  ne želim, bo prišla, ko pa želim, da se prikaže, je pa ne bo od nikoder, za popuser posted image ..., še malo!
womanpolice upam, da boš kmalu ozdravela, zdaj v glavnem počivaj, že zaradi kolena, da si boš nabrala moči za nov štart
IVYY upam, da si že prejela kakšno informacijo od konzilija oziroma da boš čimprej prejela dobre novice user posted image
bozza poskusi res s kakšnim prepečencem, da se ti to umiri in počivaj, noge v luft, dobro knjigo v roke, pa je, vem kako je to, ko čakaš in šteješ dneve, ampak saj bo kmalu user posted image  oz user posted image
loremi jst bi tud piškote probala
kimsy držim pesti za dober rezultat jutri
dysan kar žuli, enkrat levega, čimveč pa desnega
gigi1 tudi jst upam, da ne pomeni ravno user posted image
skuštrana suzi danes je 9.dan po ET-ju
mismis že 3.špika? še malo, še malouser posted image ! test prej nardit - ne vem - me je strah, da bo pokazal negativno, dokler še ni, imam še vedno čisto malo upanja

No, kaj je pri meni? Zjutraj malo izcedka, no, sedaj pa čisto nič več. Bomo videli, kaj bo, oziroma kaj je!

Uživajte!

hvala ti. ja, koleno je zdaj res mnogo boljše.. sedaj me tele težave po operaciji; krči in krvavitev... krči so neprijetni in ker mi pomaga samo Ketonal proti bolečinam in ker ni dobr to za želodec mi je danes zdravnica predpisala Spasmax.

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.10.2009 18:54:33   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

S*...tako zelo sem mislila na tebe, res in še bom čeprav je bhcg padel...jst še vedno stiskam pesti...user posted image user posted image user posted image

Prav tako tudi za vse ostale! Držite se punce!

Zase sem vesela
, čeprav mi je težko zdej napisat sem, da je pri meni vse vredu, da je hormon lepo visok...veliko lepše se je veselit v večjem številu...

Tinka

super, da je vse ok. držim pesti do konca. naj bo vse ok.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.10.2009 18:54:36   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

S* joj kako mi je hudo user posted image user posted image user posted image . Drži se.

WP upam, da te vročina ne bo več hecala. Sedaj so vsaj tebe poštimali. Držim pesti, da bo naslednji postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image

Hvala ti GIGI... ja, a ni to "smešno". Jst sm v drugem in tretjem postopku skoz govorila dr. Bokalovi, da se mi zdi, da pa tud z mano ni vse ok in zakaj ne bi mene mal pogledali. Ona pa mi je vedno govorila: "Ne, z vami je vse v redu. Mlada ste. V redu reagirate na Menopur, pridelate veliko celic. Vse je v redu. Vemo kje je težava pri vama; problem je v slabem spermiogramu..."  In kaj bi bilo, če jst ne bi poslušala sebe in svojega telesa in zamenjala ginekologinjo tako osebno kot tudi dr. Bokalovo? Lepo bi še mi vedno govorila, da je z mano vse v redu in še preostali trije postopki bi šli v franže... in potem bi lahko mastne denarje plačevala za postopke zaradi šlamparije drugih oseb.... Sej to ne moreš verjet.... p.s. hvala za lepe želje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.10.2009 18:54:42   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

S*, ma to res ni fer user posted image user posted image user posted image .

BarbiG, saj jaz mojo tudi še čakam, naj bi prišle enkrat ta teden, nekje do petka. Ti imaš pa itak še cel teden čas, da pride

metuljci in Wp, malo si poglejta tale link na forumu, še posebej poste, ki jih je napisal matej1974, mogoče vama pa kaj prav pride. 
link:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,5722069

Hvala ti MISMIS, da tko pridno misliš name. Čestitke za nizek štart in tokrat bo zmagovalen konec!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.10.2009 18:54:45   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

S en objemček zate, žal mi je user posted image

WP medve sva pa v istem zosu, samo tko kot mi je dr. Reljič rekel, da rabmo samo eno jajčece in eno semenčece in ni vrag, da enga nebi našli user posted image

ja, očitno sva res. Naš ima manj kot milijon aktivnih. Tvoj? nama je rekel, da bo mogoče potrebno zamrzovat spermo, da bo dovolj.. bomo videli 17.12. ko imava posvet in moj spermiogram, da vidiva kaj poreče dr. Reljič. Upam, da ne bo potrebno zamrzovat.... Kje pa si ti? na GK LJ ali v MB? Midva sva se prestavila v MB:

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.10.2009 18:54:47   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce hvala za navijanje in lepe želje. Žal je bilo vse skupaj zastonj, saj mi je danes BHCG padel iz 235 na181 user posted image  user posted image  user posted image . Sem klicala ata in je rekle, naj grem v sredo še enkrat dat kri in da če bo spet padel naj preneham s prometrijumom. Drugi torek pa naj vseeno pridem na UZ, da pogleda kaj je na stvari in da se zmenimo za naprej.

zelo mi je žal... nism mogla verjet, ko sm tole prebrala. Pa ravno zate sm spremljala preko mobilnika, ko sm bila v bolnici na operaciji in sm puncam rekla "super, še eno nosečko imamo". Res, zelo mi je žal in držim pesti, da bo prihodnjič vse ok.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.10.2009 18:57:14   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

no pa še za jutri navijanje......
gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud navijam za jutri,...user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

ja, nč... pa se bom še jst uštulila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.10.2009 19:06:13   
nellika

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud navijam za jutri,...user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

ja, nč... pa se bom še jst uštulila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se še jaz podpišem, tako da veliko sreče jutri user posted image user posted image user posted image

Fargesia - pa ne zameri tistga prej, malo sem se zmotila user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.10.2009 19:11:13   
mismis
Jaz bom pa tkole rekla, če bo nekaj tazga z mano v postelji, me tudi vročina ne bi motila, ali pa ovirala user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.10.2009 19:11:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET

Jst tuuuuud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o dancing strawberries user posted image user posted image user posted image , takole sladko navijamo za jutri user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.10.2009 19:12:18   
zarja1

Jaz bom pa tkole rekla, če bo nekaj tazga z mano v postelji, me tudi vročina ne bi motila, ali pa ovirala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image solze mi tečejo od smeha....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.10.2009 19:13:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

hvala vam za odgovore user posted image
IVYY - kam pa si klicala, da si dobila že novo evidenčno številko? A ne grem prvo na posvet k svoji zdravnici in da dobim novo napotnico za IVF postopek in potem pokličem za evidenčno številko?

hvala in lep pozdrav vsem
m.

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

vrtnica.m...jaz bom na nov postopek čakala polne 3 mesece, 17.10. bi morala imeti ET, do katerega ni prišlo, ker ni bilo nobene oplojene celice (pridelala pa sem jih samo 5 in od tega 4 nezrele user posted image )
jaz sem šla takoj v nove boje, dobila novo evidenčno številko in so mi naročili da pokličem januarja par dni pred user posted image , tako da bom z zdravili začela nekje konec januarja / začetek februarja naslednje leto

vrtnica, ti pokliči jutri sestro Miro na telefon 01 231 82 45, da boš dobila evidenčno številko za postopek januarja. Lahko se ti zgodi, da če boš klicala januarja, da bodo imeli že vse polno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.10.2009 19:15:34   
mismis

AKTUALNO  

Sreda, 21.10.
gasilka - UZ
Fargesia - ET
Špelka - UZ

Četrtek, 22.10.
Aljonka - prevzem zdravil
september1 - UZ + gonal

Petek, 23.10.
Miklarom - posvet
gospodarica - ET

Ponedeljek, 26.10.
BarbiG - UZ

Četrtek, 29.10.
Biba77 - Gonal
Tanja_Jes - UZ

Petek, 30.10.
Nellika - UZ

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline

OBJEMČKI 

user posted image user posted image  Arneja, Naska, Kleja80, Sunia, vrtnica.m, Bit, S* user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Lastovka79 greje    user posted image   test 23.10.
Bozza greje   user posted image user posted image   test 26.10.
Dysan greje   user posted image user posted image   test 02.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE OKTOBER    

user posted image   Cukica (LJ)

user posted image  Tinkamiška (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.10.2009 19:16:26   
vrtnica.m

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

hvala vam za odgovore user posted image
IVYY - kam pa si klicala, da si dobila že novo evidenčno številko? A ne grem prvo na posvet k svoji zdravnici in da dobim novo napotnico za IVF postopek in potem pokličem za evidenčno številko?

hvala in lep pozdrav vsem
m.

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

vrtnica.m...jaz bom na nov postopek čakala polne 3 mesece, 17.10. bi morala imeti ET, do katerega ni prišlo, ker ni bilo nobene oplojene celice (pridelala pa sem jih samo 5 in od tega 4 nezrele user posted image )
jaz sem šla takoj v nove boje, dobila novo evidenčno številko in so mi naročili da pokličem januarja par dni pred user posted image , tako da bom z zdravili začela nekje konec januarja / začetek februarja naslednje leto

vrtnica, ti pokliči jutri sestro Miro na telefon 01 231 82 45, da boš dobila evidenčno številko za postopek januarja. Lahko se ti zgodi, da če boš klicala januarja, da bodo imeli že vse polno

hvala lepa za informacije

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.10.2009 19:20:04   
miklarom

user posted image

no tud jest se ga ne bi branlauser posted image , mismis- ka vidiš kak mu že stoji, pohotnež tiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.10.2009 19:21:00   
gasilka
womanpolice HVAAAALLLLLAAAAAA!!! user posted image Ja čas kar hitiuser posted image
Ja pa hvala vsem k navijate oz. boste navijale za nas user posted image   21.10. jaz - UZ
Špelka - UZuser posted image

Fargesia - ET
user posted image tebi pa še posebej želim vse najboljšeuser posted image

Vrtnica.m ja ti le pokliči da dobiš novo evidenčno št., ker prejšnja ne velja več
Ivyy ali imaš 12.1. posvet? Ali je še dr. Zorn na bolniški?

< Sporočilo je popravil gasilka -- 20.10.2009 19:24:02 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.10.2009 19:23:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
no tud jest se ga ne bi branlauser posted image , mismis- ka vidiš kak mu že stoji, pohotnež tiuser posted image

jaz res moram k okulistu. Jaz nič takega ne vidim tam doli.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.10.2009 19:25:20   
mismis

user posted image

no, no Mikla, to je moj... ti pa se zagrebi za tistega mladiča, ki sem ti ga obesila na 40*

stoji pa seveda stoji, kak mu ne bi, če ga jaz tak lepo gledam v oči user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.10.2009 19:27:02   
IVYY
vrtnica.m, jaz sem kar klicala na 01/522 6112 in rekla, da je 1.ICSI postopek neuspel in da rabim novo evidenčno št. in mi jo je sestra dala.
Me pa je opozorila, da moram poklicat šele januarja, ko so mimo tri user posted image , da se lahko potem zmenimo za datum, ko bi prišla v LJ po zdravila in še to, da naj imam obvezno s sabo novo napotnico,  veljavne izvide kri za spolne bolezni in veljaven izvid brisa (ki naj bi veljal 3 leta?- a ni bilo 2 leti? )
3.11 pa grem po novo napotnico, sicer ne k Zorni, za katerega ne vedo kdaj pride z bolniške, ampak k dr. Šalamon-  a jo kdo pozna? Jaz sem samo slišala, da so njene punkcije grozno boleče....ampak saj mi ima za dat samo novo napotnicouser posted image

tako, da ti kar pokliči jutri med 10.00-13.00 uro

če še kaj rabiš pa samo vprašaj

lp

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.10.2009 19:35:35   
miklarom
zarja - pa kak ne vidiš,mal bolj mu v gate poglej boš vidla kak ma nabreklegauser posted image user posted image user posted image

mismis - a ta je tud tvoj, ja madonca,če je pa men tud fajni, pa sej po mojem ma dost velikega da si ga lahk mal delimauser posted image user posted image

user posted image a ta je zame, no sej je tud vredu, sam mal ga bo treba še strajblat, da bo pokazal kaj je v hlačahuser posted image user posted image

ampak tale tvoj mi pa vseeno že gate trga, ko ga pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.10.2009 19:36:49   
zarja1

zarja - pa kak ne vidiš,mal bolj mu v gate poglej boš vidla kak ma nabreklegauser posted image user posted image user posted image

mismis - a ta je tud tvoj, ja madonca,če je pa men tud fajni, pa sej po mojem ma dost velikega da si ga lahk mal delimauser posted image user posted image

a ta je zame, no sej je tud vredu, sam mal ga bo treba še strajblat, da bo pokazal kaj je v hlačahuser posted image user posted image

ampak tale tvoj mi pa vseeno že gate trga, ko ga pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa packe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.10.2009 19:41:06   
mismis

a ta je zame, no sej je tud vredu, sam mal ga bo treba še strajblat, da bo pokazal kaj je v hlačahuser posted image user posted image

ne tud, ta je SAMO moj, vse ostale si lahko delite, jih imate,...ampak tega pa ne. Evo Colina sem odstopila Barbi, tega pa NE DAM nobeni user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.10.2009 19:42:09   
mismis

pa packe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, no nikar ne bodimo tako čistunski, kaj pa če bi bil tuki takle tvoj Matt?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.10.2009 19:42:22   
zarja1
Mismis samo men je bil prejšnji boljšiuser posted image . Ta mi zgleda tak babyfaceuser posted image , ha?

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.10.2009 19:43:03   
zarja1

no, no nikar ne bodimo tako čistunski, kaj pa če bi bil tuki takle tvoj Matt?
čistunka Samantha (sitc) je moj midlnejmuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?