|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
20.10.2009 19:44:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
ne tud, ta je SAMO moj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
20.10.2009 19:45:02   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - a ta je tud tvoj, ja madonca,če je pa men tud fajni, pa sej po mojem ma dost velikega da si ga lahk mal delimauser posted image user posted image  

a ta je zame, no sej je tud vredu, sam mal ga bo treba še strajblat, da bo pokazal kaj je v hlačahuser posted image user posted image

ampak tale tvoj mi pa vseeno že gate trga, ko ga pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne tud, ta je SAMO moj, vse ostale si lahko delite, jih imate,...ampak tega pa ne. Evo Colina sem odstopila Barbi, tega pa NE DAM nobeni user posted image

o.k. ti ga pustim, sam ne me strelatuser posted image ,  sam ko boš ti spala ti ga pa pridem mal ukradituser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.10.2009 19:51:10   
zarja1
Babe eno pitanje, ven da bo vsaj Gigi vedla odgovor;
Je pametno zravn estrofema pit še krvomočnico?
Sicer bi jo baje človek moral pit vsaj 3 mesece, da je hasek ampak me vseeno zanima če še to kaj zravn medicine hasne al bi potem blo že preveč za sluznico. Je boljše ne mešat tega?

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.10.2009 19:51:30   
bozza
Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima. Danes bi jaz itak vse in vsakogar user posted image - skoraj user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.10.2009 19:58:15   
womanpolice
Punce;
ali mi ve katera povedat koliko ml ima ena kapljica tekočine zdravila. Ne me spraševat kakšna je kapalka ker ne vem.. to naročujem preko interneta in ne vem koliko paketov po 100 ml naj naročim glede na to, da moraš vzeti 3krat na dan po 15 kapljic.

POMAGAJTE PROSIM ČIMPREJ, KER RAVNOKAR NAROČUJEM. HVALA ŽE V NAPREJ

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.10.2009 20:01:49   
bozza
Če se ne motim, 20 kapljic 1 ml.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.10.2009 20:04:41   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

zdej pa če sm kaj matematika, potrebujem potem za tri mesece 3 škatle po 100 ml (če se jemlje po 3 krat na dan 15 kapljic)

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.10.2009 20:07:17   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

zdej pa če sm kaj matematika, potrebujem potem za tri mesece 3 škatle po 100 ml (če se jemlje po 3 krat na dan 15 kapljic)

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.10.2009 20:07:30   
sonček33
Wp nimam časa zdej brat ...moram dat Lovra spat..ampak predno pobegneš te moram pozdravt.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.10.2009 20:11:53   
mismis

mismis - a ta je tud tvoj, ja madonca,če je pa men tud fajni, pa sej po mojem ma dost velikega da si ga lahk mal delimauser posted image user posted image  

a ta je zame, no sej je tud vredu, sam mal ga bo treba še strajblat, da bo pokazal kaj je v hlačahuser posted image user posted image

ampak tale tvoj mi pa vseeno že gate trga, ko ga pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne tud, ta je SAMO moj, vse ostale si lahko delite, jih imate,...ampak tega pa ne. Evo Colina sem odstopila Barbi, tega pa NE DAM nobeni user posted image

o.k. ti ga pustim, sam ne me strelatuser posted image ,  sam ko boš ti spala ti ga pa pridem mal ukradituser posted image user posted image user posted image

pri teh letih pa tak optimist user posted image user posted image user posted image , sem že kužija naštimala na ukaz "čuvaj", pa verjemi mimo mojega kužona ni tako lahko priti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.10.2009 20:12:08   
zarja1
če je 20 kaplji=1ml, potem je

ti nucaš 45 kapljic na dan, torej 45x90dni=4050 kapljic, torej 4050/20=202 ml

Nucaš dve dozi po 100ml. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.10.2009 20:13:54   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Nucaš dve dozi po 100ml. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahhahahahha.. hvala hvala hvall.... jst sm bolj za jezike.. ne tolk za matematiko...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.10.2009 20:14:26   
mismis

Sicer bi jo baje človek moral pit vsaj 3 mesece, da je hasek ampak me vseeno zanima če še to kaj zravn medicine hasne al bi potem blo že preveč za sluznico. Je boljše ne mešat tega?

Zarja ne mešaj, glede na to, da oboje vpliva na odebelitev sluznice, lahko pride do tega, da je sluznica preveč zadebeljena. Mislim, da so eni naši borki celo prekinili postopek, ker je imela preveč zadebeljeno sluznico, kao da se zarodek tako ali tako ne more vgnezditi. Srce, ti se drži predpisane terapije in ma da rata, pa še s takšno podporo kot jo imaš tukaj gor user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.10.2009 20:14:32   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Wp nimam časa zdej brat ...moram dat Lovra spat..ampak predno pobegneš te moram pozdravt.

tud jst teb pošiljam lepe pozdravčke. Pa Lovrotu enga lepga lubčka....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.10.2009 20:14:49   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

user posted image user posted image user posted image

hvala hvala user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.10.2009 20:16:02   
zarja1

Zarja ne mešaj, glede na to, da oboje vpliva na odebelitev sluznice, lahko pride do tega, da je sluznica preveč zadebeljena. Mislim, da so eni naši borki celo prekinili postopek, ker je imela preveč zadebeljeno sluznico, kao da se zarodek tako ali tako ne more vgnezditi. Srce, ti se drži predpisane terapije in ma da rata, pa še s takšno podporo kot jo imaš tukaj gor user posted image

se mi je kr zdelo. Bom ubogala. THX.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.10.2009 20:16:37   
mismis
Nč babe žabe uživajte, grem jaz peglati, vas pridem pogledati v pavzah.

Glejte, da boste pridne, a slišiš Mikla???

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.10.2009 20:17:42   
bozza

Odvisno, kaj bo kapljala. Če bo to voda, bosta dve dovolj. Meni je bolj ziher varianta všeč, zato sem ji pritrdila za tri stekleničke.

< Sporočilo je popravil bozza -- 20.10.2009 20:18:36 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.10.2009 20:17:54   
zarja1
nič jaz tud grem večerjo pripravljat...repincl in kuhan jajček...njami njami....

Nočko babe žabe.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.10.2009 20:19:05   
zarja1

Odvisno, kaj bo kapljala. Če bo to voda, bosta dve dovolj. Meni je bolj ziher varianta všeč, zato sem ji pritrdila za tri stekleničke.
čaki čaki, to so pa že druge variable....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nočko Bozzica naša.

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.10.2009 20:20:06   
pikovit
Čer,

danes sem bila pri dr.Ribičevi na pogovoru.Bila je zelo prijazna,moram rečt.Vmes pa sem še videla dr.Pintarjevouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kakšne vode nisva odkrili.Sicer mi je rekla naj še probavam,da sem še mlada user posted image .Po drugi strani pa mi je rekla,da nekatere odnehajo,druge pa bi šle 100x.No pa smo spet nikjer.Skratka nič pametnega.Midva počas obupujeva user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.10.2009 20:26:30   
bozza

čaki čaki, to so pa že druge variable....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nočko Bozzica naša.

Nočko user posted image Naj bo tudi jutrišnji dan tako milosten z mano kot danes. Pa lepe sanje.

BTW . kaj je to repincl?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.10.2009 20:37:16   
miklarom
mismis - razumem,bom pridna, bom pri miru migalauser posted image

nočko vsem!

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.10.2009 21:06:52   
zarja1
BTW . kaj je to repincl?
motovilec....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.10.2009 23:23:43   
gloria
...čer...kak stimulacija je pa nocoj user posted image user posted image user posted image
Zarja navijam srce sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP zmejeno user posted image
Pikovit da si mi zdej blizu bi te tako objela user posted image ...kok se boš odločila vedi da smo me s tebojuser posted image

....nočka babike in seveda navijam za jutršnje akterke....
gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET

< Sporočilo je popravil gloria -- 20.10.2009 23:28:37 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?