|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:07:23
|
|
|
|
loremi
|
Fargesia, navijam ! Gigi, Metuljci, dobre sta, da sta uspele prepričat svoje drage, da jemljejo vitaminčke, jst si niti ne predstavljam, kako težko bi mojega bilo v to prepričat, ko vse jemlje kot kemijo in vase ne bo dal ničesar. No če bi on imel slabo stanje spermiograma, bi mogooooče še privolil v kaj, tako pa ko reče dr., daje njegov izvid ok, sploh nebi bil pripravljen privolit v kakršno koli tabletko in vitaminček. Mismis drogerašica , navijam ! rojena77, pridejo dnevi pesimizma in spet volje do novega boja .... naj zmaga volja in poleg tega še veliiiko upanja, tu imaš pa vso podporo, tako da če prvič ne bo, še ni nič izgubljeno. Pred prvim postopkom je pa lahko tud malo strahu pred neznanim, ampak naj bo to kot neka "avantura", kot pravi mismis, vse je enkrat prvič, vse smo šle enkrat prvič v postopek in vse upamo, da bomo enkrat prvič mamice, tako da pogum velja. S*, meni je beta padla že pri prvem UZ za polovico, po parih dneh še bolj, ampak nisem pa imela niti malo krvavitev. Sem vprašala, kako bi bilo, če nebi šla na abrazijo in počakala na naravni ss, pa so rekli, da lahko kaj ostane notri in je potem v vsakem primeru treba na čiščenje, poleg tega sta bila dvojčka in bi lahko bilo posledično več komplikacij. Tako da naj ti dr. v torek opravi UZ in kar ti bo potem naprej svetoval, mislim da je pametno upoštevat. Konec koncev je tudi bolje imet vse skup prej za sabo. Drži se! Lastovka79 mi je zelo žal
|
|
|