|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
21.10.2009 6:28:19   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
21.10.2009 7:08:39   
bozza
Fargesia, user posted image user posted image , navijam zate!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
21.10.2009 7:30:59   
miklarom
loremi - hvala za kavico in piškotek, zelo dobro pečeš

mismis - a si še v postli, te še  ne spusti iz svojega objemauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
21.10.2009 7:40:32   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

S en objemček zate, žal mi je user posted image

WP medve sva pa v istem zosu, samo tko kot mi je dr. Reljič rekel, da rabmo samo eno jajčece in eno semenčece in ni vrag, da enga nebi našli user posted image

ja, očitno sva res. Naš ima manj kot milijon aktivnih. Tvoj? nama je rekel, da bo mogoče potrebno zamrzovat spermo, da bo dovolj.. bomo videli 17.12. ko imava posvet in moj spermiogram, da vidiva kaj poreče dr. Reljič. Upam, da ne bo potrebno zamrzovat.... Kje pa si ti? na GK LJ ali v MB? Midva sva se prestavila v MB:

tud moj ma samo miljon in od tega jih je 96% lenih (no to je nihalo gor dol pri vsakem spermiogramu). tud jaz sem v mb pri dr. Reljiču, on je itak strokovnjak za moško neplodnost. jaz čakam novembersko menstro, da grem takoj spet v postopek

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
21.10.2009 7:42:43   
metuljci
estrofem
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Punce;
ali mi ve katera povedat koliko ml ima ena kapljica tekočine zdravila. Ne me spraševat kakšna je kapalka ker ne vem.. to naročujem preko interneta in ne vem koliko paketov po 100 ml naj naročim glede na to, da moraš vzeti 3krat na dan po 15 kapljic.

POMAGAJTE PROSIM ČIMPREJ, KER RAVNOKAR NAROČUJEM. HVALA ŽE V NAPREJ

kaj pa je to za eno zdravilo in za kaj?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
21.10.2009 7:44:15   
metuljci
aja pozabla sem vas pozdravit v novo jutro: dobro jutro user posted image

jaz se pridno "pucam" in komaj že čakam na novembersko user posted image

malo sem se začela spet filat z vitamini in minerali, samo ne tak fejst kot prejšnjič, da ne bom spet na robu eksplozije user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
21.10.2009 8:47:31   
Pija76
Dobro jutro deklice,

danes sem si mogla vzeti kar dopust user posted image , Mismis ti že veš zakaj user posted image . Upam, da mojega TT-ja ne bo preveč čakala, ker imam namen še kaj napedenat dons user posted image . Moram rečt, da je prav lepo biti tkole kakšen dan doma, če nisem po morju hodila ( to pa že tud 2 meseca nisem), sem skoz delala in takle dopoldan doma sama skor ne poznam več user posted image . Res prav paše!

Daisy jaz zdaj tle gor nabiram kondicijo za 29.tega user posted image !!

Gigi res je zima, sam menda bo boljš user posted image . Pa vidim, da si na strare tire našla user posted image , spet punce z šamanjskim čajem zavajaš user posted image ! Lepo, mogoče se pa na stare tire vrnemo.

BarbiG in Mismis pikarici, pridni sta vidve!!! Brez modric vama želim.

Pikovit draga, dej ne obupaj, vem da je blazno težko in da se začne tale blokout dogajat! Srečno vama želim, a kej razmišljata glede posvojitve, al pa mogoče Prage? Kako pa to, da si k Ribičevi zašla?

Gloria hvala, res je čas za kakšen premik user posted image . Kako sta vidva z sinčkom?

Sonček33 dragica kako tvoj sinek? Pa ti?

Miklamon tvoj podpis me je pa razžalostil.

Fargi pozdravi se!

WP jaz mam tud kar rada štrudelj, ampak čez sirovega ga ni!

Zarja jaz tud mislim, da brez krvomočnice. Pa uspešno ti želim!!

No zdaj sem pa polovico pozabila user posted image . Punce lepo se imejte, navijam za vsako izmed vas!

Grem še mal prebrat, če se še kaj spomnim...pa uživat današnji dan, pol pa na čakanje user posted image !

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
21.10.2009 9:09:18   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

Pija, dobro zrihtaj danes, bom mislila nate

Miklarom, žal je življenje takšno, da je treba vsako jutro vstati iz postelje in iti na šiht. Če pa poznaš kakšenga takega, ki bi mi bil pripravljen plačati za ležanje v postelji, mi pa prosim preko z.s. posreduj njegovo telefonsko user posted image

Loremi, hvala za kavico

Pikovit, to si itak vedela, da ti bo Ribičeva rekla, kaj pa kakšen Graz ali Praga. Ma ni vraga, da ti nekdo ne bi znal pomagati pri tvojih težavah. Kako pa stojiš jutri s časom, tam nekje proti večeru, morda kakšna user posted image

Fargesia, še malo, pa dobiš deco v varstvo, pa danes dela še tvoj dr. V, tole se ti je super poklopilo

metuljci, še dobro, da gre tale čas tako hitro, še preden se dvakrat obrneš si že v novem postopku

tudi vsem ostalim želim prav lepo jutro, tuki pri nas se že kaže sonček user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
21.10.2009 9:15:38   
gigi1
Jutrčka

Pija na dopustu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image .

Pikovitek dragi user posted image user posted image user posted image . Bemmusunac pa take izjave user posted image . Se mi zdi, da se res premalo poglobijo. Nalepijo nam nalepke in so vse opravili. A glede avtoimunih bolezni nima nobenega mnenja? Pa o Medrolu se nista pogovarjali?
Kaj pa če bi šla še na en razgovor do Reša? Mu povedala za avtoimuno bolezen. On bi ti verjetno napisal recept za Prednisolon. Probat ni greh.

Zarči kaj pa vemuser posted image  Če bi oboje jemala 3 mesece bi bilo res prehudo. Jaz sem bolj mnenja, da je odvisno od posameznice in ostalih dejavnikov. Če bi imela npr endometrij ob ovulaciji 4mm, potem bi bilo smiselno jemati oboje. Ali če bi jemala klomifen, ki izredno stanjša endometrij. Ker pri tebi ni nič takega je pa res bolje, da krvomočnice ne piješ.
Un mladiček pa ni nov od Mišmiš. Je kar un z zakladom v kopalkah user posted image  user posted image  user posted image

Metuljči te kapljice so pa iz tistega linka, ki ga je Mišmiš tebi in WP napopala
link: http://med.over.net/forum5/read.php?67,5722069
za izboljšanje plavalčkov.
Tukej je še nekaj, kar vama lahko prav pride:
http://www.yu-fitness.com/forum/index.php?topic=3533.0;topicseen#

WP super, da si pozitivna user posted image  user posted image  user posted image . Le tako naprej.

Mišmišu helou user posted image

Fargi držim pestke user posted image  user posted image  user posted image

Vsem želim lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
21.10.2009 9:22:59   
metuljci
mismis ja hitro leti čas, samo da ne bo rezultat tak, kot je bil prejšnjič user posted image

gigi aha to je to, hvala ti. mojemu še nisem nič omenila user posted image nekak ga ne upam gnjavit še za to user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
21.10.2009 9:27:44   
mismis
Metuljci, kaj gnjaviti, lej moj je čisto OK (spermiogram je v redu), pa kljub temu vsako jutro vzame eno tableto Mace in tableto selena in cinka.
Midva sva mnenja, da za vsak slučaj, ker načeloma spermiogram zgleda v redu, kaj pa je v samem spermiju pa sam bog ve. Zato jemlje čisto preventivno te tablete

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
21.10.2009 9:37:21   
gigi1
Metuljči moj ima slabši spermiogram, vendar nič katastrofalnega. Ker ne mara tablet sem ga cca 1 mesec prepričevala, da jih začne jemat. Najprej sem mu razložila kaj je za kaj dobro. Potem sem mu ob priliki rekla, da če greva v postopek mora tudi on nekaj narediti. Ob naslednji priliki sem ga vprašala, če bo jemal vitamine. Sem iskala "taprave" trenutke, ko sva se pogovarja o postopku in malo namignila v tej smeri. Nisem bila agresivna. 3 mesece pred postopkom sem mu jih pa naštimala na mizo. 4 tabletke. In tako vsako jutro do punkcije. Najprej se je kremžil, potem se je pa navadil.
Sedaj, ko je ugotovil kako se je sperma izboljšala zaradi tega, ga sploh ne rabim več prepričevat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
21.10.2009 9:38:49   
metuljci
a saj glih to je, midva niti nisva prišla tako daleč, da bi zvedela, če bi se jajčeca oplodila. čeprav pravijo, da rabiš samo en spermij, pa vseeno ne veš kakšen je "znotraj"

mu bom danes omenila, upam, da bo za, ker ponavadi niti tablete za glavobol noče vzet user posted image . včeraj mu nisem nič omenila tudi zato, ker je bil precej bogi, je cel večer bruhal user posted image verjetno je kaj takega pojedel bošček

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
21.10.2009 9:40:42   
metuljci
gigi kaj pa jemlje tvoj?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
21.10.2009 9:50:57   
rojena77
Dobro jutro

Punce imam eno vprašanje: Na listu (IVF) piše da jemljem Femodem do 21.11., 11,11 pa prevzemem Dipherline, Ali to pomeni da jemljem oboje teh 10 dni?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
21.10.2009 9:57:58   
S*
Dobro jutro!

Jaz sem se odločila da danes ne grem ponovno na krvnega in da počakam UZ v torek pri Rešu. Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste to že dale skozi. Glede na to da mi je BHCG padel zelo zgodaj v 5 tednu, sem pričakovala, da se bo vse samo ščistilo, pri meni pa M od nikoder, celo izcedek je prenehal. Strah me je, da bom morala na čiščenje, ker to pomeni, da potem 3 mesece ne bom mogla po moje pingote.

Vidim da teče debata o izboljšanju spermiograma. Moj je imel tudi porazni rezultat na GK je imel 1. 2 mil. živih spermijev, na drugem pa 4. Potem sem ga dobesedno pitala z vsemi mogočimi vitamini in na zadnjem spermiogramu je bilo stanje veliko bolje, mislim da je Reš napisal 8 miljnov živih, pa tudi vitalnost in zlepljenost se je bistveno popravila.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
21.10.2009 10:01:13   
gigi1
Metuljči jaz sem naredila celo študijo, kako v čimmanj tabletah dobiti čimveč potrebnih vitaminov in mineralov.
moj jemlje:
Fidiprotekt kapsule (vsebujejo selen, cink, vitamin E, C, betakaroten in Omega3)
Peruansko Maco 800mg tablete
Forever multi maco (250 mg Mace, Q10, L-arginin)
Evitol (E vitamin)
Občasno mu dam namesto katere od omenjenih tablet dam L-carnitine ali Fidivit B(vsi B vitamini vključno s folno kislino), ker mu ne morem "uvalit več kot 4 tablete na dan

Lahko mu nabaviš Profertil in Maco in/ali te kapljice, pa bo dobil večino vsega kar rabi. Jaz za Profertil do sedaj nisem vedla (hvala Mišmiš)

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
21.10.2009 10:08:08   
gigi1
Rojena77 žal ne vem. Bo katera od punc, ki so v MB povedala. Pri Rešu in na GK ne jemljemo Femodena.

S* težko je rečt. Jaz nisem imela nobenih izcekov, BHCG mi je začel padati šele pri vrednosti cca 12.000 in sem morala na čiščenje.
Sem pa takrat vprašala dr. Voglerja kaj bi bilo v primeru, da bi počakala. Je rekel, da bi se prej ali slej samo sčistilo, vendar je možnost zapletov in tveganje kakšnega vnetja ali zastrupitve, če se predolgo ne sčisti samo od sebe.
Najbolje, da te Reš pogleda in pove kako in kaj. Upam, da se bo samo sčistilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
21.10.2009 10:12:53   
zarja1
Rojena77 poglej na tisti barvni list, ki si ga dobila. Jaz se več ne spomnim, mater bo že dve leti počasi od mojega postopka.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
21.10.2009 10:19:15   
rojena77
Zarja, a ti je uspelo v prvo? A si kaj posebnega počela? Prebrala sem toliko postov, da v prvo itaq nikoli ne uspe.... da sploh ne vem zakaj grem tja user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.10.2009 10:31:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

Zarja, a ti je uspelo v prvo? A si kaj posebnega počela? Prebrala sem toliko postov, da v prvo itaq nikoli ne uspe.... da sploh ne vem zakaj grem tja user posted image

no, no stran s pesimizmom, to ni pravi način razmišljanja.
Poglej, nekaterim uspe v prvo, nekaterim v drugo, nekaterim v treje,... težko je reči, zakaj katerim uspe v prvo, tudi če niso delale nič posebnega. Lahko, da je bil samo pravi mesec.

Tako to gre, ženske nismo enako plodne vse mesece v letu, nekatere mesece smo bolj, druge manj, nekatere pa sploh ne. Zato tudi imaš v naravnem ciklusu samo 25% možnosti, da zanosiš, ker je tukaj še veliko drugih dejavnikov (ali sploh pride do ovulacije, ali se celica oplodi,...), medtem ko se te možnost v samem postopku takoj povišajo, glede na to, da ti vstavijo oplojene celice, torej je možnost v postopku 50/50, ali se vgnezdi ali ne.

Tako da stran slabe misli, enkrat je treba začeti, enkrat mora biti prvič

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.10.2009 10:35:10   
mismis
S*, se pridružujem mnenju Žižet, meni sicer niso merili več bete (da bi ugotovili padanje), ko so ugotovili, da so prazne vrečke in je treba iti na abrazijo. Je pa tudi meni rekel. dr. D, da če pustimo da se naravno ščisti, lahko pride do zelo hudih zapletov, tako da je to prevagalo v korist abrazije. Pa tudi tako je, če veš da je slaba stvar neizbežna, jo je najbolje čimprej opraviti, da lahko prej preboliš, se pobereš in nadaljuješ.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.10.2009 11:01:42   
lastovka79
Drage soborke,

hvala Vam za vzpodbujanje in trepetanje z mano. Žal vam moram povedati, da se je včeraj pokazala user posted image  v vsej svoji veličini, tako da je tudi zadnje upanje odmrlo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem trepetalkam želim user posted image  ali user posted image , vsem čakajočim za v postopek mirne živce, vsem špikarkam pa seveda mirno roko. Nekaj dni me ne bo tukaj, ker moram preboleti najprej razočaranje.
Punce, še enkrat vam hvala in uživajte.

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.10.2009 11:07:23   
loremi
Fargesia, navijam user posted image !

Gigi, Metuljci, dobre sta, da sta uspele prepričat svoje drage, da jemljejo vitaminčke, jst si niti ne predstavljam, kako težko bi mojega bilo v to prepričat, ko vse jemlje kot kemijo in vase ne bo dal ničesar. No če bi on imel slabo stanje spermiograma, bi mogooooče še privolil v kaj, tako pa ko reče dr., daje njegov izvid ok, sploh nebi bil pripravljen privolit v kakršno koli tabletko in vitaminček.
Mismis drogerašica user posted image , navijam user posted image !

rojena77, pridejo dnevi pesimizma in spet volje do novega boja .... naj zmaga volja in poleg tega še veliiiko upanja, tu imaš pa vso podporo, tako da če prvič ne bo, še ni nič izgubljeno. Pred prvim postopkom je pa lahko tud malo strahu pred neznanim, ampak naj bo to kot neka "avantura", kot pravi mismis, vse je enkrat prvič, vse smo šle enkrat prvič v postopek in vse upamo, da bomo enkrat prvič mamice, tako da pogum velja.

S*, meni je beta padla že pri prvem UZ za polovico, po parih dneh še bolj, ampak nisem pa imela niti malo krvavitev. Sem vprašala, kako bi bilo, če nebi šla na abrazijo in počakala na naravni ss, pa so rekli, da lahko kaj ostane notri in je potem v vsakem primeru treba na čiščenje, poleg tega sta bila dvojčka in bi lahko bilo posledično več komplikacij. Tako da naj ti dr. v torek opravi UZ in kar ti bo potem naprej svetoval, mislim da je pametno upoštevat. Konec koncev je tudi bolje imet vse skup prej za sabo. Drži se! user posted image  user posted image  user posted image

Lastovka79 user posted image  mi je zelo žal user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.10.2009 11:07:29   
pikovit
Jah do dr.Ribičeve sem zašla zaradi neke veze.In ja Mismis potihom sem vedela,da ne bo nič novega povedala.Sem pa mislila,da mi bo kaki moj izvid v roko prijela in kaj komentirala.Pa nič.Govorili sva o Lupusu in ne da nič na to.Pravi brez veze.Sicer pa se lupus izrazi kasneje.Zato pride do splavov in prezgodnjih porodov.Sem ji rekla za medrol in je rekla,da bi bilo preagresivno in preveč.Skratka odgovor je bil ne.Govorili sva tudi o Pragi.Odgovor.Kaj boš hodila v Prago,če pa ne pride do vgnezditve.Evo toliko o odgovorih.

Pija in ja sva že razmišljla o Pragi in posvojitvi.Za kaj več pa še nisva pripravljena.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?