murkica
|
Živijo... No da se na hitro malo oglasim, da ne boste mislile, da sem šla že rodit . Pri nas se še nič ne dogaja in tudi ni videti, da se bo kaj kmalu začelo. Vse počiva, nobenih lažnih popadkov, nobenega tiščanja, samo trebuh je precej nizko :) Tako, da me bo verjetno kar naenkrat stisnilo in bomo leteli v porodnišnico. Definitivno pa javim, če se bo kaj dogajalo :))) Vidim, da ste vse ok, razen zgodba od Larilu me je popolnoma pretresla. Te naši zdravniki znajo bit resnično idioti. Upam, da te mala ne bo nikoli več tako prestrašila in da ne bo potreben ponoven obisk zdravnika. No jaz imam končno vse prirpavljeno za porodnišnico, tudi za malo je že vse naštimano, da ne bo potem moj čist zmeden iskal stvari, ko bo to potrebno. kupila sem si tudi dve plastenki vode, da ne bo moj dehidriral zraven, ker jaz sama naj nebi smela veliko pitit, tako, da se bom pa potem nalila s tekočino, ko bo vsega konec. Sem si pa za rezervo kupila tudi ene albert kekse, ker nas je v materinski šoli opozorila, da je fino, če ima človek nekaj s sabo, če bi rodila ravno tako, da bo že konec večerje in da ne crkneš od lakote do naslednjega dne. Tako, da je tudi za to poskrbljeno :)) Jutri imam znova pregled in bodo povedali kako je kaj, ampak mislim, da ne bodo povedali nič novega in nas bodo znova poslali domov in naročili čez en teden. Jaz se ves čas hecam, da bom rodila nekje 24., potem pa bomo videli kako bo. Imam pa za vse mamice eno vprašanje, kako je z dudkami v porodnišnici? Ali jo je potrebno prinesti s seboj, ali imajo oni kakšno tam? In če jo je potrebno prinesti s seboj, jo je verjetno potrebno prej prekuhati, ali lahko to oni naredijo tam? No sicer sama se mislim malo izogniti dudkam, če bo šlo, ker ni ravno najbolje za zobovje, ampak za tolažbo pa tudi nekaj potrebujemo kajne? No bodite lepo, jaz pa se grem malo vršt pred TV, potem pa grem v posteljo. Lupčka vsem.