hel32
|
Jutro babe Vse tiste, ki greste na srečanje, lepo se imejte in kako slikico za nas ki ne moremo tja. Go-ta, čestitke za krst, mali je pravi lepotec v belem,pa tudi mami fajn zgleda , hja, tako je, mi že imamo M in dragi spet trpi, se mi prav smili že Ja ne dojim in zgleda, da je čist zginlo mleko, je pa malo prej. Je pa ful močna prva dva dni je tako grozno teklo, da sem bila na dve uri na menjavi, ponoči tudi, res nisem navajena, da je tako močno upam, da ne bo zdaj skozi tak močno, tk, da zdaj moremo pazit, ker smo brez zaščite, ker res bi bilo malo prehitro da bi bila spet Ja, mi se pa res naspimo kr vsako noč, že TRKAMMMMMMMMM,, pa potem čez dan bolj malo spi ampak, to se da zdržat. Praznovanje uspelo, sem po dolgem cajtu vinček pila, jagodni izbor, sladko, mmmm je pasalo Aprilčica za nakup bunde in čevljev, jaz imam načeloma rada vse barve ampak nekako čist črne ne, ja, ampak z kombinacijo, jaz za zimo ne rabim nič, imam od lani nove škornje in bundo, pa itak sem doma pa tiste par kavbojk in poloverjev za kam it pa bom sproti kupila, zdaj moremo nujno kupit za Lukasa ležalničwk ali pa igralno blazino, še kolebam med njima. Simonalokar, upam, da se tudi ti naspiš, in da bodo krčki minili Ayo, meni se pravkar pere 2 runda perila danes, pa še 1 čaka, pa imam 6 kg boben, pa skor vsaki dan laufa, tamali se 1x na dan tak pokaka, da rabi popolno preobrazbo , al pa se pobruha, tk,da mamo kaj delat! In super, da je princeska boljše, je prav grozno, ko so taki mali bolani.