hel32
|
Jutro Se naspali, mrzlo je kot pes, sem že ob 6tih kurla, ostali pa še drnjohali, je bilo zjutraj samo 17 stopinj v bajti, sreče, da sem malega dala v vrečo in še pokrila čez. Pijem že 2 kavico, sem že v trgovini bila, ker sem pač včeri pozabila vložke kupit, sem nardila včeraj celo paniko ker nisem vedela kaj je z mano, kakšna krvavitev je no po opravljenih tel. klicih smo ugotovili, da sem dobila menstruacijo , že ja, na žalost, slončanje za en teden odpade , teče pa tako grozno iz mene, da ni za povedat. Včeraj smo bili v šopingu, nakupili robe za cel mesec, sreča, da imamo karavana, drugač ne vem, kam bi dali vso kramo. Mali spančka, mama na rr-ju, dragi pa zunaj pobira še ostalo grozdje za žganje kuhat, letos nisva vsega sprešala, še imamo od lani, se vidi, da mama ne pije vina . Nekaj morem pogruntat za kuhat, pa še ne vem. M1987, jaz mislim, da kaj hudega ni, če punca pridobiva na teži, ti ji kr ponudi flašo, ko vidiš, da je lačna, punčke pa itak niso tako močne in se bolj utrudijo, pri hranjenju, naš korenjak spije do 180 ml na obrok, pije sicer 30 min, ampak, je potem sit, včesih tudi 5 ur spi, je pa tudi na 2 uri lačen, saj veš gdaj, takrat se šist drugaše joka, še glede čaja, jaz našemu kuham HIPP čaj komarček iz vrečke, ga v Leclercu kupujem, je kao bio in ni sladek, ker je naravenkomarček, in stant mi ni tako všeč, je presladek in če ga že morem dat je v skrajni sili, pa še to čist blagega, bilj vodenega. Ne obremenjuj se z urami, ko je lačna ji daj, kot je napisala Perl. Pa upam, da si res razčistla z taščo in čestitke zate! Go-ta, lep krst vam želim pa da vas ne bo zeblo. Ayo, upam, da res ne bo treba v bolnico princeski, in da bo hitro boljši, zato pa midva greva ven, ko je sončno, drugač pa itak bajto redno luftam. Miška, super za avto, jaz svojega imam pa sva ga posodila mojmo bratu tačas, da si on kupi novega, ima svojga za odpad pa mu še malo manjka za polog novega, pa jaz itak ne rabim zdaj avta, dobim potem Avdija, pa bo dragi imel starega, ker je večji in varnejši, zdaj sem paitak več ali majn doma. Go-ta, naš ima že tako doge rokice, da se nevede potegne za lulija, , mi je pa ful smešno, ko si tako napisala, bo zabavno, ja! Aprilčica, pa da ne boste preveč zapravili , in bravo za slončkanje, mi pa imamo tedensko pavzo, je dragi rekel, da, to ni res, vedno je nekaj, da ne morema, , ubožec, kaj čmo tako je to,sem mu obljubila,da bo poplačan za trpljenje. Tako, morem končat, da spečem torto, ker imamo danes praznovanje RD od dragega, pa pa!