|
RE: Julijke 2008, 2. del 19.10.2009 23:16:38
|
|
|
|
lili3
|
Pogledala gospodinje, uredila nohteke, zdaj pa počasi spat. Aljaž je bil danes ultra tečen, smo bili zunaj in ni hotel imet traka gor, sva imela prav borbe, jaz gor, on dol. Pol se je pa tak razjezil, da se je vrgel na tla in še z glavo treščil v beton. Ampak se še vseeno ni dal, tak da sva pol rajši šla domov. Pol je pa hotel pri večerji sam jest in mu nisem hotla pustit, sicer sem mu naštimala eno posebi posodico in žličko, ampak je on hotel imeti v rokah tisto posodico, ki jo imam jaz. Pol je pa bilo spet dretje. No, sva pa potem zaspala skupaj, je zaspal na meni, pa še tak lepo me je objel. Lump mali. Jutri moram dat avto na servis, mi neki kuplunga nagaja. Upam, da me ne bodo preveč opalili. Metuljček, pozdravite se čimprej. Kako dolgo pa bo možek na Kitajskem? Moj pa gre verjetno novembra spet. Almera, super za šoping. Si pa pridna, da takole tečeš. Jaz sem trenirala tek na srednje in dolge proge 6 let, ampak se zdaj sploh ne spravim tečt. Mojcek, jaz bi se tudi tak odločila glede varuške. Če je Živa rada z njo, je brezveze, da jo moraš pol spet uvajat. Pa tudi ni 100%, če bi te varuška čakala, a ne? Aljaž pa ima nogo 21. Mu bomo morali kakšne toplejše čevlje kupiti. Kje ste kaj kupovale za fantke škornje? HD, super za službo. Nočka
|
|
|