Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:47:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....hallo!!! ..ja, zdaj sem pa gor, dopoldan nisem bila.....zgleda sem bila samo prijavljena.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:48:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband otroci mi tudi ne pustijo tipkati,danes vas samo pozdravim,debata steče jutri l.p. zband pozdrav nazaj.... a te je žena samega z pustila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:49:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..........živjo!!!!!!!!!! živjo..... kaj se šlepaš na tega?? ta je še od dopoldan............. ....saj veš kak grem jaz....lepo po vrsti ... aja, saj na drugega sem ti tud že odgovorila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:50:57
|
|
|
|
gold fish
|
....naše dete bo pa jutri poskusno spalo v vrtcu ..... me prav zanima.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:51:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. A ja, M pa že ima bundico
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:52:19
|
|
|
|
gold fish
|
vidim, da štajkate spet ... ...grem tačas tud jaz rokavice pripravit za jutri..... do zdaj še jih nismo aktivirali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:52:51
|
|
|
|
gold fish
|
aja, da ne pozabim... LARA - vso srečo, pa dosti strank ti želim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:53:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit Psa ste imeli? Nisi ga nikoli omenjala. Bošček. A je bil že star? Ja...pitbil,rotvailer,mešanca...tapravi pes.Samo je zadjna 4 leta pri mami živel
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:54:13
|
|
|
|
gold fish
|
...kje imajo več za v H&M al v C&A...mislim zimskih stvari...bunde, kombinezoni, .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:54:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Spremembe.... izzivi.... Kako vam gre kej to od rok? Zelo imam rada spremembe in izzive v življenju...se mi zdi,da me to obda z neko novo energijo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:54:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit Psa ste imeli? Nisi ga nikoli omenjala. Bošček. A je bil že star? Ja...pitbil,rotvailer,mešanca...tapravi pes.Samo je zadjna 4 leta pri mami živel to je tisti svetlo rjavi, ko si ga na eni sliki imela?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:55:23
|
|
|
|
gold fish
|
a je dobil injekcijo al ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:57:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft . Tak posel je precej nehvaležen Zakaj? Sej bom samo k tistim šla, ki si zavarovanje svojega premoženja oz. sebe želijo... Vprašam lahko.... mi je pa jasno, da kdor noče, ne bo zavrnil mene.... ne, saj to je res.... če se tak zraven s tem baviš, je drugače kot če ti je to edini in nujni vir preživetja. Agenti so ponavadi plačani po provizjim ni lahko.ijah in točno,jaz sem na lastni koži izkusila to,me je znanka na vso silo želela v nekaj vpeljat,pa ni in ni miru dala,tako da sva se na koncu skregale
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:58:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. Pozimi bodo itak v pajacu. No, za v avto in kam peljat (v varstvo recimo) verjetno samo bundica. kok cifro boste oz. ste kupile?? jaz sploh ne vem. Naša ne bo v pajacu,razen če se gremo sankat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:58:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, da ne pozabim... LARA - vso srečo, pa dosti strank ti želim Hihihi.... komot si lahko med njimi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:58:40
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,gospodinje so.............................šibam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:59:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a je dobil injekcijo al ne? Jap,ampak komaj zvečer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:01:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, da ne pozabim... LARA - vso srečo, pa dosti strank ti želim Hihihi.... komot si lahko med njimi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:01:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a je dobil injekcijo al ne? Jap,ampak komaj zvečer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:02:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. Pozimi bodo itak v pajacu. No, za v avto in kam peljat (v varstvo recimo) verjetno samo bundica. kok cifro boste oz. ste kupile?? jaz sploh ne vem. Jaz mu bom probala. Oblačila mu kupujem 86, bundica mu je bila pa 80 čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:06:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kje imajo več za v H&M al v C&A...mislim zimskih stvari...bunde, kombinezoni, ..... Odvisno od sreče. Jaz sem naletela na precej spufan C&A nazadnje, H&M pa ni bil veliko boljši. Sem pa že parkrat naletela na zelo nerastegljive majice ali puloverčke v C&A, tako da verjetno ne bom več veliko tja hodila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:13:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kje imajo več za v H&M al v C&A...mislim zimskih stvari...bunde, kombinezoni, ..... Odvisno od sreče. Jaz sem naletela na precej spufan C&A nazadnje, H&M pa ni bil veliko boljši. Sem pa že parkrat naletela na zelo nerastegljive majice ali puloverčke v C&A, tako da verjetno ne bom več veliko tja hodila. ma jaz grem ponavadi v A, pa tam kupim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:15:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kje imajo več za v H&M al v C&A...mislim zimskih stvari...bunde, kombinezoni, ..... Odvisno od sreče. Jaz sem naletela na precej spufan C&A nazadnje, H&M pa ni bil veliko boljši. Sem pa že parkrat naletela na zelo nerastegljive majice ali puloverčke v C&A, tako da verjetno ne bom več veliko tja hodila. za moške so imeli (mogoče še imajo) ful fajne bombažne majice....ne pretanke, ne predebele...tak za pod jopco al pulover.....po 8€, pa vseh barv...... so ful fajne, pa komot tud...... ....Sta jih pa naša dva oba v A nabavila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:17:31
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - jaz sem ...kje si tak dolgo A to kar v dvoje poteka? ............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 22:18:49
|
|
|
|
gold fish
|
sami monologi.... ...ma to ni interesantno.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?